Pratim repku sve ove godine a cini mi se da sam najvise poludio sad protiv FrancuskeANTIFA ! je napisao/la:Ja sam sve polomio po kuci tada , a sjecam se da je utakmica bila u 22:00 .Heller je napisao/la:Na gol Marachene sam tada zaplakaoANTIFA ! je napisao/la:Najljepsi momenti uz reprezentaciju srce da pukne
" onclick="window.open(this.href);return false;
Najtuzniji ..
Abd da zavrsi i u utorak 1-1 nebi imo nista protiv da zabiju u 93. nam gol i zavrsi 1-1
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
- miralem444
- Kontakt:
Ne treba se previše obazirati na priče o Ronaldu, imamo i mi Džeku, koji će ih "pojesti" u Lisabonu, rekao je u telefonskom razgovoru iz Irana Miroslav - Ćiro Blažević, nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije BiH za Nezavisne novine.
Jedan od najboljih fudbalskih stručnjaka s naših prostora ubijeđen je u podvig bh. tima sutra na stadionu "Luž" u Lisabonu. Rezultat 0:0 iz prve utakmice, igrane u petak na stadionu "Bilino polje" u Zenici, za Ćiru je idealan i sada su, prema njegovim riječima, Portugalci ti koji treba da se zabrinu. Mišljenja je da će na boljem travnjaku u Lisabonu doći do izražaja sva raskoš i kvalitet bh. fudbalera, te ne sumnja u podvig izabranika Safeta Sušića.
- Glavni adut reprezentacije Bosne i Hercegovine u Lisabonu je činjenica da su slično značajnu utakmicu odigrali nedavno s Francuzima u Parizu i praktično pobijedili u tom meču. Pa sjetimo se kako su Edin Džeko i ostali Francuze promiješali u tom meču, stavili ih u male cipele, nisu im dali da dišu. Nisu im dali da naprave skoro ništa cijelu utakmic", rekao je trener svih trenera i dodao:
- Pa i mala djeca znaju da onaj penal koji je sviran Francuzima nije bio regularan i nadam se da se nešto slično neće desiti u Lisabonu. Zato svom prijatelju Safetu Sušiću i njegovim igračima, ali tako da kežem i mojim fudbalerima, poručujem da u Portugalu samo preslikaju utakmicu iz glavnog grada Francuske. Samo neka odigraju kao u Parizu i proći će, odnosno proći ćemo na Evropsko prvenstvo. Kažem, mi ćemo proći, jer ja se poistovjećujem s reprezentacijom BiH, pišu "Nezavisne".
Nekadašnji selektor ubijeđen je u uspijeh i ponovio je da eliminaciju od prije dvije godine od Portugala u baražu za Svjetsko prvenstvo još nije prebolio.
- Još nisam prežalio! Bilo mi je s jedne strane drago kada je BiH ponovo izvukla upravo Portugal u baražu, jer je ovo sigurno dobra prilika da im se osvetimo i siguran sam da će to Pape učiniti. Rezultat iz prve utakmice u Zenici je odličan 0:0. Siguran sam da će BiH napraviti dobar rezultat na 'Lužu', osvetiti se, baš kako je to uradio i Slaven Bilić u prvoj utakmici s Turcima u Istanbul", zaključio je Blažević.
aBd. Cironi
Jedan od najboljih fudbalskih stručnjaka s naših prostora ubijeđen je u podvig bh. tima sutra na stadionu "Luž" u Lisabonu. Rezultat 0:0 iz prve utakmice, igrane u petak na stadionu "Bilino polje" u Zenici, za Ćiru je idealan i sada su, prema njegovim riječima, Portugalci ti koji treba da se zabrinu. Mišljenja je da će na boljem travnjaku u Lisabonu doći do izražaja sva raskoš i kvalitet bh. fudbalera, te ne sumnja u podvig izabranika Safeta Sušića.
- Glavni adut reprezentacije Bosne i Hercegovine u Lisabonu je činjenica da su slično značajnu utakmicu odigrali nedavno s Francuzima u Parizu i praktično pobijedili u tom meču. Pa sjetimo se kako su Edin Džeko i ostali Francuze promiješali u tom meču, stavili ih u male cipele, nisu im dali da dišu. Nisu im dali da naprave skoro ništa cijelu utakmic", rekao je trener svih trenera i dodao:
- Pa i mala djeca znaju da onaj penal koji je sviran Francuzima nije bio regularan i nadam se da se nešto slično neće desiti u Lisabonu. Zato svom prijatelju Safetu Sušiću i njegovim igračima, ali tako da kežem i mojim fudbalerima, poručujem da u Portugalu samo preslikaju utakmicu iz glavnog grada Francuske. Samo neka odigraju kao u Parizu i proći će, odnosno proći ćemo na Evropsko prvenstvo. Kažem, mi ćemo proći, jer ja se poistovjećujem s reprezentacijom BiH, pišu "Nezavisne".
Nekadašnji selektor ubijeđen je u uspijeh i ponovio je da eliminaciju od prije dvije godine od Portugala u baražu za Svjetsko prvenstvo još nije prebolio.
- Još nisam prežalio! Bilo mi je s jedne strane drago kada je BiH ponovo izvukla upravo Portugal u baražu, jer je ovo sigurno dobra prilika da im se osvetimo i siguran sam da će to Pape učiniti. Rezultat iz prve utakmice u Zenici je odličan 0:0. Siguran sam da će BiH napraviti dobar rezultat na 'Lužu', osvetiti se, baš kako je to uradio i Slaven Bilić u prvoj utakmici s Turcima u Istanbul", zaključio je Blažević.
aBd. Cironi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
1:1
26 min. C.Ronaldo (penal)
79 min. Vedad Ibisevic
akoBogda
79 min. Vedad Ibisevic
akoBogda
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Emir ZENICA
- Kontakt:
----------------------BEGOVIC-------------------------------
--Pandza(Jahic)------------Papac--------Spahic-----------------Lulic
---------------Zahirovic------------------Rahimic---------------------------
----Medunjanin(Pjanic)-------------------------------Misimovic---------------------
------------------------------------------------Dzeko----------
---------------------------Ibisevic-----------------------------------------------

--Pandza(Jahic)------------Papac--------Spahic-----------------Lulic
---------------Zahirovic------------------Rahimic---------------------------
----Medunjanin(Pjanic)-------------------------------Misimovic---------------------
------------------------------------------------Dzeko----------
---------------------------Ibisevic-----------------------------------------------
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Obrni, pa ću se složit.amEl_rooB je napisao/la:1:1
79 min. Vedad Ibisevic
akoBogda
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
moram_materemi
- Kontakt:
jbt totalno bi osijedio do te 79. minuteArnelinho je napisao/la:Obrni, pa ću se složit.amEl_rooB je napisao/la:1:1
79 min. Vedad Ibisevic
akoBogda
BOSNA!
Ja cu se "složit" kako god okreneš,samo da završi ovakoArnelinho je napisao/la:Obrni, pa ću se složit.amEl_rooB je napisao/la: 1:1
79 min. Vedad Ibisevic
akoBogda![]()
![]()
nekako najviše priželjkujem tih 1-1, al to ima i drugu tamnu stranu
npr. ako mi povedemo 1-0 i portugalci izjednače ja ću osjedit do 90. minute, a ako potrugalci povedu ja ću osjedit opet dok ne izjednačimo 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
De ne pričajte o tome
Sav se unervozim kad pomislim, ne znam samo kako ću izdržat tih 90 min (ne do Bog penale) 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Po meni nekako najbolje do 75-80 min 0-0
Onda neki prekrsaj nad Dzekom na 25-30 m od gola Portugala
Loptu uzima Pjanic, zategne i nastaje dernek

Onda neki prekrsaj nad Dzekom na 25-30 m od gola Portugala
Loptu uzima Pjanic, zategne i nastaje dernek
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Gledam sad dvocifrene kvote na pobjedu BiH... znam da nam moze biti dovoljno i nerijeseno ali brate visoko, visoko.
Zadnja izmjena: Makanaky, dana/u 13 nov 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- storm_raider
- Kontakt:
Ma prijatelju, sta god da se desi, osjedicemo.Elddar je napisao/la:nekako najviše priželjkujem tih 1-1, al to ima i drugu tamnu stranunpr. ako mi povedemo 1-0 i portugalci izjednače ja ću osjedit do 90. minute, a ako potrugalci povedu ja ću osjedit opet dok ne izjednačimo
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ljudi nama je sudjen rezultat 1:1.(ne moram valjda nabrajati tekme
)
Sad kako god okrenete ko ce prvi povesti,nama je strepiti do zadnje minute
Sad kako god okrenete ko ce prvi povesti,nama je strepiti do zadnje minute
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Sta ba ,pa vise bi osijedio od 79-te minute do kraja.moram_materemi je napisao/la:jbt totalno bi osijedio do te 79. minuteArnelinho je napisao/la:Obrni, pa ću se složit.amEl_rooB je napisao/la:1:1
79 min. Vedad Ibisevic
akoBogda****.no bi to bilo izdrzat
BOSNA!
Vedo nek zabije u 44-toj,a penal za Portugal,neka bude u 92-goj i svi sretni.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Megamon
- Kontakt:
Yebo me svak' al' ja bi vise volio 1-1 nego 0-4.Jest da bi strepio, hodao u krug tokom poluvremena i psovao ispred TV-a al' zato poslije havarija,komsiluk nece spavati cijelu noc.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 13 nov 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo zabiti direktno iz slobodnog udarca. ne pitajte kako ni zasto samo takav osjecaj imam.... a nismo dugo ni zabili iz slobodnjaka cini mi se, zadnji protiv Luksemburga ako se ne varam?
Znaci Pjanke ili Miske strijelac
Znaci Pjanke ili Miske strijelac
A nista onda,najbolje 1:0 za portagal u 10-toj,2:0 u 45-toj da u miru gledamo utakmicu do kraja 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kako god bilo osijedicemo svi dok ne zavrsi utakmica al samo da prodjemo Insallah 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ja na poslu a nesmijem nazvati da ne idem (zvao prosli put). Ako mi srce u utorak ne pukne, nikad u zivotu nece. Mogu 20 prvih minuta gledati i ostalo Boga dragog moliti za dobar rezultat. Tako da dragi Edine, ja te ko Boga molim, da zabvijes gol u prvih 20 minuta. Hajd eto ziv bio. Ako mozes 2, ili jedan ti jedan Pjanke, to bi jos bolje bilo. Tjelo ce mi biti na poslu a mozak i srce u Portugalu. Bog samo zna kako cu raditi.Amar Dzeko je napisao/la:Kako god bilo osijedicemo svi dok ne zavrsi utakmica al samo da prodjemo Insallah
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ma dacemo im gol 100%, ja se toga uopste ne bojim, al bice i oni opasni..realno sve je moguce, al brate pa red bi vise i na nama bio da od plate odvojimo i na EURO odemo 
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.