Valjda nisi doktor da ne budu vece posljedicesoccerfan je napisao/la:Ja na poslu a nesmijem nazvati da ne idem (zvao prosli put). Ako mi srce u utorak ne pukne, nikad u zivotu nece. Mogu 20 prvih minuta gledati i ostalo Boga dragog moliti za dobar rezultat. Tako da dragi Edine, ja te ko Boga molim, da zabvijes gol u prvih 20 minuta. Hajd eto ziv bio. Ako mozes 2, ili jedan ti jedan Pjanke, to bi jos bolje bilo. Tjelo ce mi biti na poslu a mozak i srce u Portugalu. Bog samo zna kako cu raditi.Amar Dzeko je napisao/la:Kako god bilo osijedicemo svi dok ne zavrsi utakmica al samo da prodjemo Insallah
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
-----------------------------------------------Begovic---------------------------------------------
------Jahic------------------Pandza-----------------------Spahic------------------Papac-------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------Rahimic--------------------------------------------
-------------------------------------Pjanic-----------------Misimovic----------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------Lulić--------------------------------------------------------Medunjanin-----------
---------------------------------------------------Dzeko-------------------------------------------
Ovako počet , kasnije još Vedu i Zahirovića ubacit ili ići napadački otvorit se pa Vedu i Dzeku odmah stavit ali rizik veliki
------Jahic------------------Pandza-----------------------Spahic------------------Papac-------
------------------------------------------------Rahimic--------------------------------------------
-------------------------------------Pjanic-----------------Misimovic----------------------------
---------------Lulić--------------------------------------------------------Medunjanin-----------
---------------------------------------------------Dzeko-------------------------------------------
Ovako počet , kasnije još Vedu i Zahirovića ubacit ili ići napadački otvorit se pa Vedu i Dzeku odmah stavit ali rizik veliki
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ma samo da prodjemo,pa da pocnem skupljat pare 
do ljeta se moze skupit
do ljeta se moze skupit
-
moram_materemi
- Kontakt:
dok je danas bila repriza tekme na tv moj stari zaspo uz tv i dolazim sad ja kad se probudio,kako je stari sta ima..kaze sanjo sam sad da je ibisevic dao go na tu dole stranu (i pokaza vak rukom na tv, bio pregled na eurosportu) u lisabonu
a stariji je to coek i opet ko dijete 
sta ces svima nam je ovo nekako bitno abd bude dobro
ev malo pjane http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... l+showdown
napriejd zmajevi
sta ces svima nam je ovo nekako bitno abd bude dobro
napriejd zmajevi
Ja ću odigrati na više od 3 gola(očekujem 1:3)
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Jooj..ljudi,ja sam k'o na iglama..ko ce docekat taj utorak?!
pjanic, dijete a toliko zrelosti pokazujemoram_materemi je napisao/la:sta ces svima nam je ovo nekako bitno abd bude dobro
napriejd zmajevi
alacious, sace te zvat da se zgrijes s njima
...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jos je u 22 sata..izludicemo i prije tekme a sta ce biti kad dodje tekma sve vise se bojim da ce nas biti svakavihalacious je napisao/la:Jooj..ljudi,ja sam k'o na iglama..ko ce docekat taj utorak?!
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kad ti prije nakupi toliko postova
-------------
Ma ako se plasiramo, ko će tek dfočekat ljeto?
-------------
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Amar Dzeko je napisao/la:22 sata..izludicemo i prije tekme a sta ce biti kad dodje tekma sve vise se bojimalacious je napisao/la:Jooj..ljudi,ja sam k'o na iglama..ko ce docekat taj utorak?!
Ma mene nije strah tekme,yebat cemo im mater...samo ko ce je docekatttt!?
kol'ko sam se unervozio posvadjo sam se s pola ukucana i ne znam kako ce sve ovo zavrsit do utorka...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos 46 sati i 33 minute 
pomjeri se smjesta nesretnice jedanDylan Dog je napisao/la:A nista onda,najbolje 1:0 za portagal u 10-toj,2:0 u 45-toj da u miru gledamo utakmicu do kraja
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja na poslu a nesmijem nazvati da ne idem (zvao prosli put). Ako mi srce u utorak ne pukne, nikad u zivotu nece. Mogu 20 prvih minuta gledati i ostalo Boga dragog moliti za dobar rezultat. Tako da dragi Edine, ja te ko Boga molim, da zabvijes gol u prvih 20 minuta. Hajd eto ziv bio. Ako mozes 2, ili jedan ti jedan Pjanke, to bi jos bolje bilo. Tjelo ce mi biti na poslu a mozak i srce u Portugalu. Bog samo zna kako cu raditi.
[/quote]
Valjda nisi doktor da ne budu vece posljedice
[/quote]
Haman
Sastavljam instrumente za transfuziju krvi. Infuzije, igle i slicne stvari 
Valjda nisi doktor da ne budu vece posljedice
Haman
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Neka prvo da se plasiramo ,VanBasten je napisao/la:Kad ti prije nakupi toliko postova![]()
-------------
STA BI DAO DA IH IZBACIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sta mislite da i nasi igraci pokusavaju sa necim slicnim isprepadati Portugalce pred pocetak utakmice
[youtube][/youtube]
T-MAC,bio sam optimista par dana a onda sam se sjetio da kad god sam optimista mi izgubimo i suprotno
[youtube][/youtube]
T-MAC,bio sam optimista par dana a onda sam se sjetio da kad god sam optimista mi izgubimo i suprotno
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Valjda prođemo iči u Ukrajinu hoču oca mi .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se hoce ponovit Genk .
Srce bi me prekinulo od srece .
Da se hoce ponovit Genk .
Srce bi me prekinulo od srece .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Grdane buraz neka bude i 1:1 i da svi slavimo. A ako nista nek bude to sto ti rece 1:3.Grdan je napisao/la:Ja ću odigrati na više od 3 gola(očekujem 1:3).
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Biće teško. Moraćemo odigrati i bolje nego u Parizu.ANTIFA ! je napisao/la:Neka prvo da se plasiramo ,VanBasten je napisao/la:Kad ti prije nakupi toliko postova![]()
-------------
Ma ako se plasiramo, ko će tek dfočekat ljeto?u utorak od ranih jutarnjih sati cu se moliti da izbacimo taj Portugal !!
STA BI DAO DA IH IZBACIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !
Ali ako uspijemo, bićemo hit i prije početka EP. Plasman preko ekipe koja u svojim redovima ima po mnogima najboljeg igrača današnjice i koja važi kao evropska velesila podigao bi nam rejting do neba. Već u zimskom prelaznom roku bi vidjeli plodove tog rezultata. Na kraju, ovaj vrlo nepovoljan žrijeb, bio bi ustvari najveći poklon. Ako uspijemo. A možemo!
glupost za hrabre je sebičan lijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Napast' ih prvih pola sata i pokusati postici gol..,kad bi ga zabili -> kraj priceZeka je napisao/la:U Lisabonu na teren poslati i Vedu i Dzeku.Zabit cemo go pa kako god. a onda svi u odbranu.
Trebat ce nam vezni red,koji je bio dosta slab.Vise je kreirao Rahimić od Medunjanjina,koji se nekako izgubio.Misimovic je bio predaleko od Pjanica,a kad god su bili blizu uvijek su "uradili" nesto.Pjanic dosta izgubljenih lopti u sredini,ali sve u svemu dobro smo prosli.
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.