Kad ja nekog od prijatelja stavim na onu unsubscribe listu vidi li ta osoba i dalje moje postove?
Hvala!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dylan Dog je napisao/la:E tacno cu se preseliti na Novi Zeland![]()
[youtube][/youtube]
Dylan Dog je napisao/la:Postoji i nekakva drzavica Tonga,i oni isto imaju nekakav ratnicki plesHeller je napisao/la:Down under?Dylan Dog je napisao/la:E tacno cu se preseliti na Novi Zeland![]()
[youtube][/youtube]![]()
[youtube][/youtube]

je li od hurme?Megamon je napisao/la:Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise![]()
Megamon je napisao/la:Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise![]()
HahahahahMegamon je napisao/la:Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise![]()
Dylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
ma treba srušiti školuDylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.