Prvo da pozdravim sve najvijace BiH i mogu reci da imamo najbolje navijace to pokazuje i ovaj forum

to isto pokazuje i Zenica ,jer nisam cuo a ni vidio na terenu portugalske navijace ,iako sam njih par vidio prije tekme...
Sto znaci da smo ih nadigrali na taj nacin ...
Imam osjecaj da oni nas podcjenjuju...ili je to samo trik da se zaletimo...
sutra mi seka ima polaganje diplomskog pa moramo svi zajedno u tz sto znaci da nema spavanja nocas ,
a sutra abd kad dodjem i kad se sve to dobro zavrsi slag na tortu che biti plasman na EP
i onda duplo slavlje hehehe
druga stvar je ,imamo igrace za velike utakmice ,imamo dobru repku to pokazuje i 0:0 u prvoj tekmi i naravno onaj rezultat u francuskoj ali tad nismo imali sto izgubit ,ovo je ipak malo drukcija situacija ...
ali imamo se cemu nadat...
ne razumijem samo zasto mi pricamo toliko vise o portugalu ,nego o nasoj repki ?
recimo o ronaldu,o svemu pa jednostavno ko ih ebe svi zajedno su ne bitni ...
nema razloga da se plasimo ,oni se moraju plasiti nas a to je upravo pokazao i ronaldo ...
on kad se dobro pokrije ,ostali ne dolaze do izrazaja ...
i na kraju ne plasim se ronalda i nanija ,nego se malo plasim postige i almeide jer su oni po meni kao inzaghi
nadam se da che njih dvojicu sihr ili mrvi u dzepovima napustit ,pa da ne primimo gol na odbitak ili ledjima...
zelim zmajevima dosta srece ,da izdrze svih 90 minuta uz nasu pomoc i pomoc dragog boga ,
obecajem ako se plasiramo na EP da cuganja nema...
(protiv fancuske sam pripremao slavlje kao i vecina nas nakon tekme ,to je vjerovatno razlog penala )
Iskreno ne nadam se mnogo ,jer sam svjestan svega ,ali nada postoji ali ako se i ne plasiramo
nije smak svijeta ,nasi zmajevi neka pokusaju pa sto bude ...
ja sam sretan sto ih imamo ,na kraju bi volio kakav god rezultat bude neka susic ostane
iskreno nije mi mnogo drag ,ali nas i zeza taj problem smjene trenera pogotovo kad imamo kvalitet
igraca koji su sada tu ...
novi selektor kad bi dosao ,dok bi se uklopio,morao bi ispocetka a susic je vec par stepenica gore...
Sretno