BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Harrison
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Harrison » 14 nov 2011, 14:02

****, rasprodano vec 40.000 ulaznica a do sutra se ocekuje da ce biti rasprodan cijeli stadion. Nevjerujem da ce se nasih 2000-3000 navijaca cuti u ovoj kosnici.[/quote]

Cut ce se itekako kad bude muk na stadionu, tada ce se samo nasi cuti i pjevat ce onu poznatu: BICE GUSTO BICE 0:2, BICE 0:2, BICE 0:2 :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 nov 2011, 14:02

Za koliko pozicija bi mogli napredovat na onoj listi kad odemo na EURO ? :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2011, 14:04

Papac mozda i danas nece trenirati i jos uvjek nije fit.

Sto se tice navijaca i podrske. Naravno da je lijepo to vidjeti, ali nasim igracima treba biti svejedno dali na tribinama sjedi 1 ili 10.000 nasih navijaca. Koncentrisati se na utakmicu i odigrati profesionalno. Onoliko navijaca Portugalcima moze postati i veliki teret. Isto tako sto se tice sudjenja, nemozemi niti mi, ni igraci na to utjecati. Dakle isto irelevantno o tome razmisljati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 nov 2011, 14:08

Ponoviti Pariz! (oslobođenje)

http://img13.imageshack.us/img13/1719/1 ... hxyczg.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Ronaldo (ni)je zvijer, ali može se zaustaviti

http://img828.imageshack.us/img828/1765 ... lul6g2.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 nov 2011, 14:16

slika

Live na **** :D
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 nov 2011, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 14 nov 2011, 14:18

Harrison je napisao/la:
****, rasprodano vec 40.000 ulaznica a do sutra se ocekuje da ce biti rasprodan cijeli stadion. Nevjerujem da ce se nasih 2000-3000 navijaca cuti u ovoj kosnici.

Cut ce se itekako kad bude muk na stadionu, tada ce se samo nasi cuti i pjevat ce onu poznatu: BICE GUSTO BICE 0:2, BICE 0:2, BICE 0:2 :mrgreen: :mrgreen:
To sto je reprezentacija saznala je pogresno, ili su se oni pogresno razumili, juce je bilo u Lisabonu vise od 2000 BH navijaca koji su doputovali iz Danse, Svedske i Norveske, dok se danas ocukuje jos veci broj sa Autobusima, a sutra Avionima.
Citaj malo portugalske stranice, gdje su obavjesteni da ce biti veliki broj BH navijaca .
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 nov 2011, 14:25

Kada bi rezultat utakmice bio proporcional ovoj nervozi, oznojenim dlanovima, izgrizenim noktima i nesanici, pukla bi petarda u sred Lisabona.
Momci, sretno i samo hrabro. :)

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 14 nov 2011, 14:26

scootyTM87 je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
****, rasprodano vec 40.000 ulaznica a do sutra se ocekuje da ce biti rasprodan cijeli stadion. Nevjerujem da ce se nasih 2000-3000 navijaca cuti u ovoj kosnici.

To sto je reprezentacija saznala je pogresno, ili su se oni pogresno razumili, juce je bilo u Lisabonu vise od 2000 BH navijaca koji su doputovali iz Danse, Svedske i Norveske, dok se danas ocukuje jos veci broj sa Autobusima, a sutra Avionima.
Citaj malo portugalske stranice, gdje su obavjesteni da ce biti veliki broj BH navijaca .
gde si to naso daj link otih stranica

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 14 nov 2011, 14:27

pa i da bude 2000 kad bi pjevali svi ko jedan bilo bi odlično

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 14 nov 2011, 14:29

Vrati par stranica unazad, ovdje na forumu, pa ces vidjeti sto sam postavljo linkove..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2011, 14:30

Mnogima ovdje nije jasno gdje se Portugal nalazi i koliko je dugo putovanje, avionom se putuje 3-4 sata, a tek autobusom treba dva dana. Jos je to putovanje skupo, pa ce maksimalno biti 2000-3000 nasih navijaca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 nov 2011, 14:30

i vi uzimate od svakakvih portala informacije kao relevantne, ja sam upoznat' da u tom portalu rep.ba rade totalni amateri :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 nov 2011, 14:32

Elegant je napisao/la:Mnogima ovdje nije jasno gdje se Portugal nalazi i koliko je dugo putovanje, avionom se putuje 3-4 sata, a tek autobusom treba dva dana. Jos je to putovanje skupo, pa ce maksimalno biti 2000-3000 nasih navijaca.
ma bitno je da svi budu jedni uz druge, pa ce se onda i navijanje cut.
pa prosli baraz je bilo pozoriste od portugalskih navijaca...morali im animatora dovest
...

modrica
Kontakt:

Post Postao/la modrica » 14 nov 2011, 14:34

Elegant je napisao/la:Mnogima ovdje nije jasno gdje se Portugal nalazi i koliko je dugo putovanje, avionom se putuje 3-4 sata, a tek autobusom treba dva dana. Jos je to putovanje skupo, pa ce maksimalno biti 2000-3000 nasih navijaca.
Ma ovo je realna cifra....puste tamo neke portale...to su bajkice.

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 14 nov 2011, 14:43

Prvo da pozdravim sve najvijace BiH i mogu reci da imamo najbolje navijace to pokazuje i ovaj forum :)
to isto pokazuje i Zenica ,jer nisam cuo a ni vidio na terenu portugalske navijace ,iako sam njih par vidio prije tekme...
Sto znaci da smo ih nadigrali na taj nacin ...
Imam osjecaj da oni nas podcjenjuju...ili je to samo trik da se zaletimo...

sutra mi seka ima polaganje diplomskog pa moramo svi zajedno u tz sto znaci da nema spavanja nocas ,
a sutra abd kad dodjem i kad se sve to dobro zavrsi slag na tortu che biti plasman na EP
i onda duplo slavlje hehehe

druga stvar je ,imamo igrace za velike utakmice ,imamo dobru repku to pokazuje i 0:0 u prvoj tekmi i naravno onaj rezultat u francuskoj ali tad nismo imali sto izgubit ,ovo je ipak malo drukcija situacija ...
ali imamo se cemu nadat...
ne razumijem samo zasto mi pricamo toliko vise o portugalu ,nego o nasoj repki ?
recimo o ronaldu,o svemu pa jednostavno ko ih ebe svi zajedno su ne bitni ...
nema razloga da se plasimo ,oni se moraju plasiti nas a to je upravo pokazao i ronaldo ...
on kad se dobro pokrije ,ostali ne dolaze do izrazaja ...

i na kraju ne plasim se ronalda i nanija ,nego se malo plasim postige i almeide jer su oni po meni kao inzaghi
nadam se da che njih dvojicu sihr ili mrvi u dzepovima napustit ,pa da ne primimo gol na odbitak ili ledjima...

zelim zmajevima dosta srece ,da izdrze svih 90 minuta uz nasu pomoc i pomoc dragog boga ,
obecajem ako se plasiramo na EP da cuganja nema...
(protiv fancuske sam pripremao slavlje kao i vecina nas nakon tekme ,to je vjerovatno razlog penala )
Iskreno ne nadam se mnogo ,jer sam svjestan svega ,ali nada postoji ali ako se i ne plasiramo
nije smak svijeta ,nasi zmajevi neka pokusaju pa sto bude ...
ja sam sretan sto ih imamo ,na kraju bi volio kakav god rezultat bude neka susic ostane
iskreno nije mi mnogo drag ,ali nas i zeza taj problem smjene trenera pogotovo kad imamo kvalitet
igraca koji su sada tu ...
novi selektor kad bi dosao ,dok bi se uklopio,morao bi ispocetka a susic je vec par stepenica gore...
Sretno

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 nov 2011, 14:44

sto se tice navijaca,ocito je da ih nece bit kao u francuskoj,ali ce biti dobvoljan broj i sigurno je da ce biti gromoglasna podrska...
sad ne znam kolk'o je tacno,ali navodno je dan poslije utakmice u zenici put lisabona krenulo oko 20 autobusa nasih navijaca iz hamburga...msm ovo bi bilo krasno,kada bi samo ovoliki broj bio iz jednog grada ali et vidjecemo..

samo da mi odemo na to prvenstvon vise
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 nov 2011, 14:47

Pristup bosanskih navijača na stadion biti će omogućen kroz zonu poznatu kao "TV Compound", odnosno ograničeno područje van stadiona koje je pod savršenom kontrolom, tako da oni mogu ući na stadion bez incidenata. Historija tih navijača nije najbolja, tako da ćemo obraćati mnogo više pažnje na pregled navijača", rekao je Albino.

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 14 nov 2011, 14:55

Vidimo se u Lisabonu! ;)

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 14 nov 2011, 15:04

Kakav Lisabon, idem ja odmah za Poljsku i Ukrajinu! :-)

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 14 nov 2011, 15:08

kulinban je napisao/la:Kakav Lisabon, idem ja odmah za Poljsku i Ukrajinu! :-)
Akb brate, ako bog da.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.