FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj jug je pomiješao Benjamina i Elvira Čolića, ovaj drugi opasno pije, a za pušenje nisam siguran.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ako si ti neko deriste pa vidis te nazovimo ih fudbalere i cvijetas onda je tvoj problem, a veliki licnosti. Ako se ti zadovaljas da Zeljo prima u dvije godine po pet golova u Evropi zbog tog Svrake i Jamaka koji nisu sposobni napraviti dva pasa i ljudi ih pretrcavaju kao cunjeve, ja se ne zadovoljavam time i zelim da Zeljo vise nikad u Evropi ne primi toliko golova, ako su ekipe puno jace da to bude pristojan rezultat koliko je u nasoj moci. Dok tu budu igrali nasa djeca primat cemo i dalje. Ja opet ponavljam svaka cast Osimu sto je napravio ovakve rezultate s igracima koji su sve, a samo nisu fudbaleri. Moze gurati ovdje u ligi, ali da pravimo malo znacajnije rezultate u Evropi i napravimo iskorak prema naprijed, trebamo dovoditi igrace koji znaju igrati lopte i mogu nam pomoci.Zeljo.ba je napisao/la:]DRHAUSE je napisao/la:Plavetnilo je napisao/la:Željini igrači bez obzira odakle dolaze nisu seljaci, tako da molim da malo smirite tenzije i razmislite šta pišete prije nego napišete.
Siguran sam da željo.ba nije želio da uvrijedi bilo koga .Jednostavno mu smeta ono što i meni ,da domači igrač kao nigdje drugdje dođe prvi na red za pljuvanje.
Dok nam je ta seljacka politika NASA DJECA moraju igrati i moramo ih trpiti necemo nikad nista napraviti znacajno. Pogledajmo primjer iz okruzenja koji prave neke rezultate naprimjer Dinamo iz Zabgreba i Partizan, kakva djeca dovedes igrace koji znaju da igraju lopte odakle su god i pravis rezultate, a ne nasa su djeca i sto pojma nemaju o zivotu nije bitno treba ih gurati i sta je poenta toga? jedno veliko nista. Mozda je za nekoga uspjeh sto ga ti trpis 2 godine i on se proda u cigansku ligu Tursku koju niko ne priznaje, gdje fudbal u rukama mafije i kladionica. Postavati nase djete koje zna igrati lopte svaka cast, kao naprimjer Zolotic momak zna igrati i treba ga pomalo gurati, ali pijanice i pusace poput Colica, Jamaka, Svarake i Stanice gurati zato sto su nasa djeca da bih neko tamo prodao u neku bjednu ligu, a mi cemo svoje zivce gubiti i gledati anti-fudbal za rad nekih tamo tatinih sinova. Svaka cast sada kako guramo s Jamakom i Svrakom koji nam kao trebaju povuci neku akciju, ma mi smo i vise nego dobri. Momak trenira fudbal najmanje 15 godina nije u stanju u 15 utakmica napraviti 4 centarsuta onako kako treba ili pak napraviti 15 tacnih pasova iz koji ce se izroditi akcija. Al ne oni su nasa djeca, smijesno malo, al eto.
Tek sam sad ubjedjen da ti znas te sve momke sto nabrajas kao pijanice i pusase.jednostavno mrzis ih,jedino takav covjek moze ovako i pricat.jedna velika ljubomora sto oni nose dres zelje i dobro im ide..a ti mozes samo platiti kartu pregledat tekmu i pljuvat po njima na raznim furumima.Tursku ligu niko ne priznajeznaci mrzis i Sehu i on je bio dio njihovog drustva
Buraz ubi te ljubomora i takvi kao ti su najgori ljudi na svijetu..cvjetas kad se neko slucajno od njih pozdravi s tobom..garantujem da ih znas ponavljam i imas obraza ovdje pisat ovakve nebuloze..u momentu kad u Europi imamo niz pobjeda gdje smo u samom vrhu..kad ekipa daje golove kad stigne kad ti igraci koje ti pljujes daju veliki doprinos..Svaka ti cast i ja sam veca budala sto se raspravljam s tobom!!
P.S Poredis jedan Dinamo koji ima godisnji budjet od 40 m eura i Partizan od nesto manje od 20m eura sa ZEljeznicarom gdje klub zivi od sponzora koji daju 5000 Km za reklamu na stadionu..
...
Bht prenosi Kozara-ŽELJO.Info 100% provjeren.
Re: ...
jest al ako si korisnik Bh Telecom internet uslugaDANDY je napisao/la:Bht prenosi Kozara-ŽELJO.Info 100% provjeren.
DRUG NEBI TI PUNCA
...
Napisao sam da Bht prenosi utakmicu a ne bh telekom.JBT sve nekakvi pametnjakovići.
Nek si mu rekoDANDY je napisao/la:Napisao sam da Bht prenosi utakmicu a ne bh telekom.JBT sve nekakvi pametnjakovići.
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
-
bekrija1990
Nisam bio 10-15 dana na ovom sajtu ali sam se sad pozitivno iznenadio kad sam vidio - http://www.manijaci.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima pravo puno dobrih stvari o Želji i Manijacima. I slika i tekstova
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja gledam pregled programa,nigdje ne piše da je na BHT 1 utakmica Kožara - Željezničar.
U subotu Leotar - Olimpic, a u nedjelju Široki - Zrinjski.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma kakav program ko to čita, imaju provjerene informacije hahahahahahBianconeri1988 je napisao/la:Ja gledam pregled programa,nigdje ne piše da je na BHT 1 utakmica Kožara - Željezničar.
DRUG NEBI TI PUNCA
BOSNA i HERCEGOVINA: Bukvić, Čolić, Sipović, Markić, Višća, Stevanović (od 89. minute Prcić), Bilbija (od 61. minute Bekić), Grahovac, Brekalo, Gnjatić (od 84. minute Zakarić), Kvesić.
Svi nasi igrali 90 min. Visca donio pobjedu
NO PYRO NO PARTY
Nisi ti bio duže jer nije radio više od mjesecbekrija1990 je napisao/la:Nisam bio 10-15 dana na ovom sajtu ali sam se sad pozitivno iznenadio kad sam vidio - http://www.manijaci.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
-
TheDinoRules
- Kontakt:
BH Telecom usluge, objasni? Ko će moći gledati i gdje?bagrcavi je napisao/la:jest al ako si korisnik Bh Telecom internet uslugaDANDY je napisao/la:Bht prenosi Kozara-ŽELJO.Info 100% provjeren.
U mom svijetu važe moja pravila
Buu je napisao/la:BOSNA i HERCEGOVINA: Bukvić, Čolić, Sipović, Markić, Višća, Stevanović (od 89. minute Prcić), Bilbija (od 61. minute Bekić), Grahovac, Brekalo, Gnjatić (od 84. minute Zakarić), Kvesić.
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Željo mora imati potpunu dominaciju u svim selekcijama kada je u pitanju broj igrača.Četiri nije loše ali treba još.diego_TM je napisao/la:Buu je napisao/la:BOSNA i HERCEGOVINA: Bukvić, Čolić, Sipović, Markić, Višća, Stevanović (od 89. minute Prcić), Bilbija (od 61. minute Bekić), Grahovac, Brekalo, Gnjatić (od 84. minute Zakarić), Kvesić.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Upravo tako Hause..ovako se dize reiting kluba ..kad neko pobjedi Grcku i kad vidi da je tu pola ekipe Zeljeznicara..zapitace se malo..Zaboravio si i Sipovica koji je prosao sve selekcije Zelje i sad je u Rumuniji..znaci 5 nasih igraca u prvoj ekipi..nosioci igre..Ovaj Mali Gnjatic je prebacen iz U 19 znaci i Zola mali bi se mogao nadat pozivu za U 21 na sljedecim tekmama ako bude dobijao vise prilike u klubu..a siguran sam i da hoce..Znaaci kao Real Madrid i Barselona dajemo igrace za repku..to je pravi nacin rada i jedini ispravan put!!DRHAUSE je napisao/la:Željo mora imati potpunu dominaciju u svim selekcijama kada je u pitanju broj igrača.Četiri nije loše ali treba još.diego_TM je napisao/la:Buu je napisao/la:BOSNA i HERCEGOVINA: Bukvić, Čolić, Sipović, Markić, Višća, Stevanović (od 89. minute Prcić), Bilbija (od 61. minute Bekić), Grahovac, Brekalo, Gnjatić (od 84. minute Zakarić), Kvesić.
OBAVIJEST ZA MEDIJETheDinoRules je napisao/la:BH Telecom usluge, objasni? Ko će moći gledati i gdje?bagrcavi je napisao/la:jest al ako si korisnik Bh Telecom internet uslugaDANDY je napisao/la:Bht prenosi Kozara-ŽELJO.Info 100% provjeren.
BH Telecom omogućio prijenos utakmice korisnicima MOJE TV i ADSL
Interesovanje građana za praćenje utakmica Premijer lige i Kupa BiH u fudbalu se povećava, kako ova takmičenja ulaze u završnicu. Najveće interesovanje vlada za utakmice dva sarajevska premijerligaša F.K. Sarajevo i F.K. Željezničar.
S obzirom da neće biti organiziran prijenos pomenutih utakmica na televiziji, BH Telecom i BH RTV će omogućiti direktan prijenos uživo gostujućih utakmica FK Sarajevo i FK Željezničar.
U početnoj testnoj fazi, do kraja jesenjeg dijela prvenstva će se prenositi uživo:
1. FK Kozara – FK Željezničar ( premijer liga ) 19.11.2011. godine
2. FK Borac – FK Sarajevo (kup utakmica) 23.11. 2011. godine
Gledanje ovih utakmica će biti omogućeno uživo samo za korisnike usluga BH Telecoma i to korisnicima ADSL – net FLAT (WEB TV) i korisnicima usluge MOJA TV. Znači, u Sarajevu će preko 40 hiljada građana moći pratiti utakmice Premijer Lige. Ukoliko niste korisnik navedenih usluga, pozivamo Vas da predate zahtjev na prodajnom mjestu BH Telecoma ili putem 1444 kako bi mogli pratiti prijenos uzivo.
BH Telecom je društveno odgovorna kompanija koja investira u razvoj sporta u BIH. Ova aktivnost najbolje dokazuje volju menadžmenta da spoji informacione tehnologije i najvažniju sporednu stvar na svijetu – fudbal.
Vaš BH Telecom
ako se neko razumije u to nek nam pokuša napraviti stream, jer će samo BH Telecom korisnici moći gledati tekme, a ima nas puno koji nismo korisnici BH Telecoma
DRUG NEBI TI PUNCA
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nema potrebe da trošite vrijeme na ovo, ovo je neko bezveze sastavio tekst. Najobičnija patka. Pričajte o nečemu drugom.
E buraz nek' si nas obavijesti,predobro je!bekrija1990 je napisao/la:Nisam bio 10-15 dana na ovom sajtu ali sam se sad pozitivno iznenadio kad sam vidio - http://www.manijaci.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Raja ako ko od vas ima slike Polo majica TM87 starijih (tacnije bijela sa plavim prugama) molio bih da postavi sliku ili ako nista nek na PM posalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.