[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Hulaga je napisao/la:Samo da se zna![]()
Ovom malom Hazimu Roznjakovicu http://www.facebook.com/profile.php?id=100000179589542" onclick="window.open(this.href);return false; sam ocito bukvicu neku noc ebo li ga C.Ronaldo..on admin Real Madrid Balkan pise kako Ronaldo igra protiv amaterske rep. i ostala sranja sto je pisao..
Nasao se klinjo od 16, 17 ljeta da sere, inace ja sam simpatizer/navijac bijeli od 97.
Sve je tako genijalno ali ovaj broj 1 mi nije ni za broja 10anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma jok ba samo ove kojima godiste pocinje sa 199?frankqqqqq je napisao/la:Eto vam kur.ac a ne Wilshere. Pa dajte, hoćete to čitav svijet pokupovati?

Od ovih ovdje momaka, u bijelom dresu bih volio vidjeti Hazarda, Muniaina(?) i mooooožda WilshireaRaul_64 je napisao/la:Ma jok ba samo ove kojima godiste pocinje sa 199?frankqqqqq je napisao/la:Eto vam kur.ac a ne Wilshere. Pa dajte, hoćete to čitav svijet pokupovati?
Nemoj Hazarda,ova dvojica i Gotze <3raul-zakon je napisao/la:Od ovih ovdje momaka, u bijelom dresu bih volio vidjeti Hazarda, Muniaina(?) i mooooožda WilshireaRaul_64 je napisao/la:Ma jok ba samo ove kojima godiste pocinje sa 199?frankqqqqq je napisao/la:Eto vam kur.ac a ne Wilshere. Pa dajte, hoćete to čitav svijet pokupovati?
Ako jos osjeca se da moze igrat i zeljan jos fudbala onda ce sigurno otici u Rusiju ili Ukrajinu kidat dobru lovu uz to igrati u EL ili CL.MARCELO je napisao/la:Sta ima za Gutija?Raskinuo je sa Besiktasom pa sta ce sad,da nece u upravu reala ili...??
Odigrao je fantasticno i pokazao svoju klasu i potvrdio veceras.anonymousHD je napisao/la:Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.
![]()
Svi su potvrdili klasu mislim naši(Realovi)Polo je napisao/la:Odigrao je fantasticno i pokazao svoju klasu i potvrdio veceras.anonymousHD je napisao/la:Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.