Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Vedo20
-
Kontakt:
Hajmo Bosno Hajmo Hercegovino

ŠVRLJ
-
nihco
opet ce nam trebati tri pobjede da idemo u baraz, onaj poraz bi mogao biti koban.
Sent from my Commodore 64
-
harishp
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Eh, kad bi za kraj kvalifikacija pozvao Pjanica, Besica, Bicakcica, Zahirovica itd., mislim da bi mogli rasuti Njemce. Igramo li jos jednom protiv njih ?
I kucu i imanje bi se smjelo uloziti.A kvota bi bila pomasna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2011, 18:20
Bravo momci ! Sad da treba Zahirovica i Pjanica uvrstiti u sastav

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Juve-TZ
-
Kontakt:
glupo bi bilo da njih dvojica igraju...oni su vec igracine, pogotovo pjanic
momak se treba koncentrisati vise poslije ovog baraza na klub i da tamo odradi ono sto se ocekuje od njega, tj da ne bude promasaj nego da se definitivno nametne kao jedan od vaznih igraca...on je u-21 davno prevazisao
tako isto i za zahirovica, vrijeme je da nadje novi klub u skorije vrijeme, to mu treba biti primarno...
a za besica se slazem...treba ga zvati u u-21 kad god se moze...i bicakcica i jos neke

-
Vedo20
-
Kontakt:
ŠVRLJ
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2011, 18:26
Da mi je sad da cujem one kriticare koji su nakon poraza od Kipra jedva docekali da pokrenu inicijativu pljuvanja ovih momaka.
Svi smo mi slozni u jednom a to je da treba pozvati vecinu ovih momaka iz inostranstva, ali i u trenutnom kadru ima mnogo dobrih igraca, sto naravno momci iz utakmice u utakmicu pokazuju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
DRHAUSE
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Mali Čajić mora dobiti poziv, sigurno je kvalitetniji igrač od Handžića i Grahovca.
Kao drugi idemo sigurno u baraž, nema ništa 4 najbolja drugoplasirana itsl?
Nigdje veze da je bolji od Grahovca ali zato od Eldara Hasanovića milion posto.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
-
nihco
evo ovako, ne bih da vam kvarim slavlje ali u naredne 4 utakmice, nerealno je ocekivati vise od 8 bodova, sto je, sa -6, 12 boba. malo s obzirom da najlosiji drugi ispada, a mi smo u dvije grupe sa 6 ekipa, ostali su 5, bice j.ebeno.
Sent from my Commodore 64
-
Dule 078
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:STEVIE je napisao/la:odlicna pobjeda za mladu repku, izgleda da je poraz protiv kipra bio samo los dan - zna vlado zvoj zanat

Vlado se mora maniti kluba,ovako nema sanse da pronadje kojeg novog igraca,niti da se skocentrira na repku.Samo kad se sjetim Bake i tada vodjenja Hajduka,zrinjskog unakrsno sa repkom
Za ostatak kvalifikacija i Pjanica,Besica,Zahirovica,Bicakcica,Suljica,Cajica pozvati.
E da je ovo napisao neko mladji,ne bih se cudio,ali ti mi djelujes bas ozbiljna i profilisana osoba pa me iznenadjujes.
Sve preporuke su da selektor U21 vodi i neki premijerligaski klub,jer tako svake nedjelje gleda raznorazne igrace i to iz svih klubova protiv kojih igra i tako moze najbolje vidjeti njihove stvarne mogucnosti,kad mu oni rade o glavi (trenerskoj)

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
harishp
-
Kontakt:
Dule 078 je napisao/la:harishp je napisao/la:STEVIE je napisao/la:odlicna pobjeda za mladu repku, izgleda da je poraz protiv kipra bio samo los dan - zna vlado zvoj zanat

Vlado se mora maniti kluba,ovako nema sanse da pronadje kojeg novog igraca,niti da se skocentrira na repku.Samo kad se sjetim Bake i tada vodjenja Hajduka,zrinjskog unakrsno sa repkom
Za ostatak kvalifikacija i Pjanica,Besica,Zahirovica,Bicakcica,Suljica,Cajica pozvati.
E da je ovo napisao neko mladji,ne bih se cudio,ali ti mi djelujes bas ozbiljna i profilisana osoba pa me iznenadjujes.
Sve preporuke su da selektor U21 vodi i neki premijerligaski klub,jer tako svake nedjelje gleda raznorazne igrace i to iz svih klubova protiv kojih igra i tako moze najbolje vidjeti njihove stvarne mogucnosti,kad mu oni rade o glavi (trenerskoj)

@dule dragi

,pa Borac je bio napustio da bi ''na miru''mogao voditi repku.
To za ''razgledanje raznoraznih igraca''nije losa ideja.Medjutim u fildjan ligi mogu oci zaboliti razgledajuci,jer je kvalitet vecinom razbacan dalje i u drugim ligama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
DRHAUSE je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Mali Čajić mora dobiti poziv, sigurno je kvalitetniji igrač od Handžića i Grahovca.
Kao drugi idemo sigurno u baraž, nema ništa 4 najbolja drugoplasirana itsl?
Nigdje veze da je bolji od Grahovca ali zato od Eldara Hasanovića milion posto.

I od Grahovca vala. Nemam nikakve sumnje u to.
Doduše Grahovac bi se sigurno našao na spisku i ovako i onako, potencijal je. Ima ih koji su, 'vako na prvu, zalutali na spisak. Zasad su rezultati dobri, te nećemo Jagodiću prigovarat previše.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
badblueboylivno
-
Kontakt:
Postao/la badblueboylivno » 14 nov 2011, 18:39
Moram reći da sam očekivao pobjedu danas i iskupljenje ekipe nakon katastrofe na Cipru. Čestitke momcima i izborniku.

Hayley <3
-
Dule 078
-
Kontakt:
pa Borac je bio napustio da bi ''na miru''mogao voditi repku.
ti vjerujes u to?
ps a ovi sto pominju grahovca,on je 1992 godiste,ima tek 19 godina i moze igrati cak i sledeci ciklus!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
Jagodiću je sugerirano da vodi neki tim u PLBiH.
Borac je napustio iz drugih razloga, uostalom u intervju nakon ostavke je i rekao da selekorsaki poziv nije razlog napuštanja Borca.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110523041" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
harishp
-
Kontakt:
Dule 078 je napisao/la:pa Borac je bio napustio da bi ''na miru''mogao voditi repku.
ti vjerujes u to?
ps a ovi sto pominju grahovca,on je 1992 godiste,ima tek 19 godina i moze igrati cak i sledeci ciklus!
Ne,jer je vec postala praksa da rukovodstvo Borca skace samo sebi u stomak.
Vlado ima slifa kao trener,bez dajljneg ali pozivi igracima moraju proci kroz malo jace sito i bolje skautirati igarce u inozemnim klubovima.Jer itekako tu ima materijala.Vodeci tim u PL moci se tu naci talenata ali ne dovoljno kvalitetnih da se ostvari konacni cilj a to je odlazak na Evropsko.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Claus
-
Kontakt:
Svaka čast mladima, ostvarili su vrijednu pobjedu protiv Grčke (nakon onog katastrofalnog i potpuno nepotrebnog kiksa protiv Kipra). Sada su opet u igri za baraž, jer je Njemačka svakako nedostižna.
-
BH Patriot
-
Kontakt:
Postao/la BH Patriot » 14 nov 2011, 19:35
Rezultat koji me pozitivno iznenadio momci su odigrali odličan susret, te su na kraju zasluženo slavili. Odličan povratak nakon loše epizode na Kipru i izgleda da nam je onaj poraz dobro došao, jer su momci došli sebi.

Livin' La Vida Loca ;)
-
gollum
-
Kontakt:
Teško je očekivati baraž u ovom trenutku. Tamo će se plasirati 10 pobjednika grupa i 4 najbolja drugoplasirana tima. Nadu daje činjenica da 4 utakmice igramo na našem terenu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
harishp
-
Kontakt:
gollum je napisao/la:Teško je očekivati baraž u ovom trenutku. Tamo će se plasirati 10 pobjednika grupa i 4 najbolja drugoplasirana tima. Nadu daje činjenica da 4 utakmice igramo na našem terenu.
Grcka je vazila za najozbiljnijeg konkurenta u vezi drugog mjesta.
Bjelorusi su fakat ispuhali sa odlicnom generacijom.
Pozvati kompletnu ekipu,pa i Pjanica kad je rakitic mogao zaigrati za u-21 kockaste,moze i Pjanic.
U tom slucaju vrlo lako bi se moglo ostvariti i maksimalan ucinak.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu