NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
lagana pobijedica 

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne mora znaciti, eo TD Jets.... 23-16KenoRob je napisao/la:lagana pobijedica
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- randy_moss
- Kontakt:
Znamo mi da ti ne mozes New Englanda.Zeljovac_1921 je napisao/la:Ne mora znaciti, eo TD Jets.... 23-16KenoRob je napisao/la:lagana pobijedica
Joj Ninkovicha sto je luuud. 37-16. AFC East je i dalje naš.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Izvini jarane, postujem sto navijas, ali upravu si, ne mogu. No, bez obzira na to, zasluzena pobjeda, svaka cast, Brady i Grankowski su razvalili veceras, jos plus Ninkovich 2 inter. od tog 1 TD, i to je to.randy_moss je napisao/la:
Znamo mi da ti ne mozes New Englanda.
Joj Ninkovicha sto je luuud. 37-16. AFC East je i dalje naš.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- randy_moss
- Kontakt:
Posluka porata u sred NY.
A sad spavanje.
A sad spavanje.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Iako sam bio skeptican sto se sinocnje utakmice tice, ekipa me je demantovala i pokazala koje mogucnosti posjeduje. Nakon dva poraza ova pobjeda je dosla u pravo vrijeme i to jos na gostovanju kod najljuceg rivala. Srce sta ces vise.
PS: Dakle kako sam ja upratio ima nas na ovom forumu cetvorica koji navijaju za Patriotse, a ostali nas mrze.

PS: Dakle kako sam ja upratio ima nas na ovom forumu cetvorica koji navijaju za Patriotse, a ostali nas mrze.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
strasna pobjeda sinoc..tomica i prijatelji su pokazali da nisu za starog gvozdja..jos sto je vaznije pobjeda protiv divizijskog rivala i starih musterija..odbrana napokon radi za sta je placena..carter 4 i pol sacka sinoc..rekord sto se tice patsa u jednoj tekmi.a da ne zaboravimo gronka koji je izdominirao odbranu jetsa...sad slijedi serija od nekoliko laksih tekmi do kraja sezone..ne bi se smjelo dopustiti tu neko iznenadjenje pa da se desi neki poraz protiv ovih "drugorazrednih" ekipa kao sto su kansas city, indy
, denver,miami itd...jedino philly bi mogla bit opasnija ako dobiju koga do tog meca..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Iako sam bio skeptican sto se sinocnje utakmice tice, ekipa me je demantovala i pokazala koje mogucnosti posjeduje. Nakon dva poraza ova pobjeda je dosla u pravo vrijeme i to jos na gostovanju kod najljuceg rivala. Srce sta ces vise.
PS: Dakle kako sam ja upratio ima nas na ovom forumu cetvorica koji navijaju za Patriotse, a ostali nas mrze.![]()
pa razlog je taj da je puno mladje populacije na forumu, a znajuci da su ti mladji uglavnom praitli dominaciju Patriotsa ili Coltsa onda je logicno da ce na forumima biti vise tih navijaca...polahko kad dodje smjena generacije, pa kad odskoci neka druga ekipa poput recimo Detroita i oni jos mladji koji budu dolazili navijat ce za njih.
Ima i nas Bearsa 3-4 ovdje, odnosno dvojica ili trojica zive ili su zivili u Chicagu pa je logicno da ce biti navijaci Bearsa

A sto se tice samih Patriotsa bogami ja ih ne mrzim i ako mi je dojadilo gledati njihovu dominaciju....naravno Jetse ne volim, jer jednostavno ja mrzim sve sto dolazi iz NYC, tako da sinoc naravno da sam prizeljkivao pobjedu Patriotsa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bennet ce ponovo platiti kaznu zbog orange shouse
...protiv Phille je platio 5.000 dolara, i sad ce dobiti sigurno jer nije zelio da ispostuje to... ebiga ako ima para neka placa ebe me se, ali lijepo mu stoje nema sta
... a bogami covjek i igra fenomenalno najbolji nam je reciver ubjedljivo
Cutler je rekao da ce platiti Bennetov fine, ali liga je rekla da to ne moze i da samo mora igrac koji je kaznjen
... vjerovatno ce Cutler napisati cek Bennetu od 5.000 nema mu druge on je to obecao 

Cutler je rekao da ce platiti Bennetov fine, ali liga je rekla da to ne moze i da samo mora igrac koji je kaznjen

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 nov 2011, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Odlicne tekme i ovaj vikend
Prvo sam gled'o Bengalse i Steelerse i opet nisam otkrio kako oni imaju 6-3, QB im je priglup, trcanje slabo... No rutinski su Steelersi uzeli, a zatim drama u Atlanti, gdje Saintsi uzese na produzetak i obezbjedise diviziju...
Eh sad nek' mi se jave oni koji su osporavali Romoa
3 nekompletna pasa, 23/26, 270 yd i 3 TD protiv strasno jake odbrane Billsa! Romo prekuco ligu!
A sta tek reci o DeMarco Murrayu
Kakav napad imaju Cowboysi, vidim ih u PO... A Eaglesi
Playoff caoooo
Sve 4 ekipe iz NFC West, najgore divizije u historiji ligi, su dobile i to Giantse, Brownse, Ravense i Eaglese
Ovi Ravensi su bas cudna ekipa, prvo od Jaxa, pa onda od Seahawksa izgube
Onda sam gled'o Giantse, Manning je imao sansu da napravi ono sto je uspio prosle sedmice, al' ovaj put baci INT, odbrana 49-ersa je odlicna, kao i toliko osporavani Alex Smith u kog sam ja uvijek vjerov'o, za njegov tek drugi interception je kriv resiver

Eh sad nek' mi se jave oni koji su osporavali Romoa

Sve 4 ekipe iz NFC West, najgore divizije u historiji ligi, su dobile i to Giantse, Brownse, Ravense i Eaglese

Onda sam gled'o Giantse, Manning je imao sansu da napravi ono sto je uspio prosle sedmice, al' ovaj put baci INT, odbrana 49-ersa je odlicna, kao i toliko osporavani Alex Smith u kog sam ja uvijek vjerov'o, za njegov tek drugi interception je kriv resiver

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ma joj ja vas ne mogu nesto...vas i steelerseamerosm je napisao/la:Iako sam bio skeptican sto se sinocnje utakmice tice, ekipa me je demantovala i pokazala koje mogucnosti posjeduje. Nakon dva poraza ova pobjeda je dosla u pravo vrijeme i to jos na gostovanju kod najljuceg rivala. Srce sta ces vise.
PS: Dakle kako sam ja upratio ima nas na ovom forumu cetvorica koji navijaju za Patriotse, a ostali nas mrze.![]()

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Williams nas pa mozda najbolji covjek u OL uz Garzu out je za sezonu
...povreda slicna onu koju je imao Urlacher prije dvije godine...steta ta man je OL pocela da igra dobro i napokon su se snasli skupa, onda ti se dese ovakve vijesti
....nista trebamo vidjeti ima li kakav trade da se pravi ili neko slobodan da se dovede...Carimi ce jos uvjek biti out , je imao je jos jendu povredu, ali eto nadati je se da ce se on brzo vratiti pa da se to barem malo normalizuje ...nama i onako neko treba u OL da zamjeni Webba, a jos ti se desi povreda sad je tesko i razmisljati da neko mjenja Webba , kad ti fale dva startera i igraca iz prve rudne drafta Williams i Carimi

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma nije u tome fazon brate, evo i Packersi dominiraju pa ih niko ne mrzi, svima su prijatni. Pats su jednostavno takva ekipa, kurcenje non-stop, najbolji smo ovo ono, onda na espn-u samo njih gledas, i o njima se prica. Packersi su 8-0 cujes malo o Rodgersu i gotovo, a o njima vazda. I ono kad su varali, kad su snimali odbrane, ja sam ih prekrizio skroz. Dobise kazne ono nidje veze 300 hiljada $ i to je to, i za secundu se utiska ta prica, jer se radi o njima, da je bilo koja druga ekipa bila to bi ba ludnica bila. Ali ovi imaju Krafta, Belicheka i lagano se nastavi kao da nista nije bilo. Ono ipak su to Pats nema problema.SaltCityAttack je napisao/la:amerosm je napisao/la:Iako sam bio skeptican sto se sinocnje utakmice tice, ekipa me je demantovala i pokazala koje mogucnosti posjeduje. Nakon dva poraza ova pobjeda je dosla u pravo vrijeme i to jos na gostovanju kod najljuceg rivala. Srce sta ces vise.
pa razlog je taj da je puno mladje populacije na forumu, a znajuci da su ti mladji uglavnom praitli dominaciju Patriotsa ili Coltsa onda je logicno da ce na forumima biti vise tih navijaca...polahko kad dodje smjena generacije, pa kad odskoci neka druga ekipa poput recimo Detroita i oni jos mladji koji budu dolazili navijat ce za njih.
Ima i nas Bearsa 3-4 ovdje, odnosno dvojica ili trojica zive ili su zivili u Chicagu pa je logicno da ce biti navijaci Bearsa
A sto se tice samih Patriotsa bogami ja ih ne mrzim i ako mi je dojadilo gledati njihovu dominaciju....naravno Jetse ne volim, jer jednostavno ja mrzim sve sto dolazi iz NYC, tako da sinoc naravno da sam prizeljkivao pobjedu Patriotsa
mah ja mislim da tu nema druge...ako neko ne navija za njih normalno da ce ih mrziti
mislim za ne jer dosta su utakmica imali u po tako da je i veci broj onih koji su protiv njih...mada ih ja ne volim otkad sam prvu utakmicu pogledao...nekako kao da mi je urodjeno
ja ne mogu ove timove u nfl-u tj ne mogu ih ne zato sto su nesto ucinili giantsima nego eto tako jednostavno, ono nema nista sto bi mi se dopalo u tim franšizama
1new england patriots
2pittsburgh steelers
3dallas cowboys od vremena kada je igrao to
4philadelphia eagles
5atlanta falcons
6denver broncons

ja ne mogu ove timove u nfl-u tj ne mogu ih ne zato sto su nesto ucinili giantsima nego eto tako jednostavno, ono nema nista sto bi mi se dopalo u tim franšizama

1new england patriots
2pittsburgh steelers
3dallas cowboys od vremena kada je igrao to

4philadelphia eagles
5atlanta falcons
6denver broncons
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bears' defense terrorizes Stafford in win
Bez imalo offensa dodjes do ubjedljive pobjede gdje postignes 37p
...jednostavno u ovom sportu ako nemas odbane tesko da moze napad to sve nadomjestiti...kod Bearsa odbrana nadomjesit ono sto offens ne moze..posebno je to bilo 2006 godine kad su bili u super bowl...ebote pa kad se sjetim svake dvije minute odbrana nam je bla na terenu ljudi se nisu mogli odmoriti, jer Grossman usere i ne zna uzeti first down..sad je to drugacije i kad OL dozvoli da Cutler uzme 1st down, tad se odbrana odmara i onda onako svijeza ulazi u igru i prave cuda ...to nam je jako vazno za nastavak sezone.
Pazite ove brojke, pa ovo je tesko ponoviti
Matthew Stafford
33/63, 329 YDS, 1 TD, 4 INT
... cak 63 puta je pokusao baciti loptu naspram Cutlera koji je imao 19 bacanja 
Bez imalo offensa dodjes do ubjedljive pobjede gdje postignes 37p

Pazite ove brojke, pa ovo je tesko ponoviti

Matthew Stafford
33/63, 329 YDS, 1 TD, 4 INT

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Momci, neću sutra ovdje na forumu nikakvih komentara. Svu energiju valja usmjeriti prema Lisabonu 
P.S.
Vikinzi večeras uzimaju Packerse.

P.S.
Vikinzi večeras uzimaju Packerse.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
A mrzis li Coltse?Zeljovac_1921 je napisao/la:Ma nije u tome fazon brate, evo i Packersi dominiraju pa ih niko ne mrzi, svima su prijatni. Pats su jednostavno takva ekipa, kurcenje non-stop, najbolji smo ovo ono, onda na espn-u samo njih gledas, i o njima se prica. Packersi su 8-0 cujes malo o Rodgersu i gotovo, a o njima vazda. I ono kad su varali, kad su snimali odbrane, ja sam ih prekrizio skroz. Dobise kazne ono nidje veze 300 hiljada $ i to je to, i za secundu se utiska ta prica, jer se radi o njima, da je bilo koja druga ekipa bila to bi ba ludnica bila. Ali ovi imaju Krafta, Belicheka i lagano se nastavi kao da nista nije bilo. Ono ipak su to Pats nema problema.

A za Patse cemo lahko, max im je wc runda

@Takticar, sta bi sa Ravensima?

Sa Ravensima se događa baš ono što sam pred početak sezone i predvidio - napad sa Flaccom na čelu nije dovoljno konzistentan. U odbrani je secondary i dalje često loš, ali u napadu ipak leže veći problemi. Steelerse smo pobijedili, ali ako se opet u doigravanju sretnemo sa njima bojim se da ćemo opet zijaniti i da će najveća razlika opet biti u QB-u. Flacco je dobar QB, ali ne QB koji može ovu ekipu odvesti u SB. Volio bih da me demantira.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Kao sto sam rekao i prije, Coltsi su mi, poslje Texansa, najdraza ekipa. Ma i ne treba vam Luck imate Manning-a najboljeg QB-a svih vremena.... Onda su mi Eagles dragi najvise radi Vicka i Jetsi su zanimljivi. Ovo ostalo niko mi nije mrzak osim Patsa.Edin TM87 je napisao/la: A mrzis li Coltse?Nemojte ljudi da bude plakanja iduce sezone, kad malo Manning, malo Luck budu terorisali ekipe sirom Amerike
![]()
A za Patse cemo lahko, max im je wc runda![]()
@Takticar, sta bi sa Ravensima?![]()
P.S. Eo Schaub nam se povrijedio i nece igrati slijedecu protiv Jacksonvilla
Vi cete daleko dogurat u PO, uz Chargerse navijat cu za vas, jer predstavljate diviziju, a imate strasan tim, jos kad se vrati Johnson, sa Fosterom, Schaubom, Danielsom jaki ste zemlja! Volio bi duel Patsa i Texansa u wc rundi, al' tesko da ce doc' do tog...Zeljovac_1921 je napisao/la:Kao sto sam rekao i prije, Coltsi su mi, poslje Texansa, najdraza ekipa. Ma i ne treba vam Luck imate Manning-a najboljeg QB-a svih vremena.... Onda su mi Eagles dragi najvise radi Vicka i Jetsi su zanimljivi. Ovo ostalo niko mi nije mrzak osim Patsa.Edin TM87 je napisao/la: A mrzis li Coltse?Nemojte ljudi da bude plakanja iduce sezone, kad malo Manning, malo Luck budu terorisali ekipe sirom Amerike
![]()
A za Patse cemo lahko, max im je wc runda![]()
@Takticar, sta bi sa Ravensima?![]()
P.S. Eo Schaub nam se povrijedio i nece igrati slijedecu protiv Jacksonvilla
ps bit ce nam veoma tesko iduce godine, no mislim da smo sa Manningom ipak prvi favoriti za diviziju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.