BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
nek papac sere na vrijeme da ne bude u pola utakmice
ko skoro neki sto se usro u pola utakmice
pare nisu problem para NEMA
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Hebiga, jarane, kad prigusti negleda se gdje ce se!
- skyisthelimit
Kako pisu mediji P.Bento priznao vjezbali smo penale, isto smo pripremili taktiku u slucaju da Bosna tekmu pocne sa 2 spica kao i taktiku ako pocnu sa 1, u slucaju da ne prodjemo dalje, moj zivot nastavlja dalje..ne radi se o utakmici o zivotu i smrti.
- Megamon
- Kontakt:
Kakve smo mi kurate srece nebi mi cudilo ni da ispadnemo na penale. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ovo je možda sve jedna velika bajka,tako je osmišljena da jedna nacija i jedan tim toliko dugo čekaju jedno veliko takmičenje(punih 15 godina),imaju 4 stopostotne šanse(Danska na Koševu,Srbija u Beogradu,Portugal u prošlom baražu i deset prokletih minuta u Parizu) i nekako su uvijek te šanse završavale pored gola i to kada smo bili najsigurniji u sebe.
I onda,ponovo taj baraž,ponovo taj prokleti Portugal,prvi put nemamo euforije ni blizu kao prije,prvi put smo rekli da je i ovo uspjeh i da je bitno ne obrukati se.
16 timova učestvuje na Evropskom prvenstvu a 15 ih se već zna,ostalo je samo to još jedno jedino upražnjeno mjesto a popravnog nema i onda,kao iz bajke,kada komplet dunjaluk očekuje Ronalda i društvo,ulijeću ti nesretni Bosanci sa svojim Džekom,Misketom i Papcem,to bosansko čudo otpora se opet dešava,mogao bi opet Melin sutra zapjevati svoj stih "Babo nam je ost¨o Švabo,Pape nam je post¨o ćaća".
Vrijeme je nakon toliko iščekivanja,ako ovo sutra dobro pregrmimo,zatalasaćemo fudbalsku javnost na ljeto na prvenstvu,puno toga možemo napraviti.
I onda,ponovo taj baraž,ponovo taj prokleti Portugal,prvi put nemamo euforije ni blizu kao prije,prvi put smo rekli da je i ovo uspjeh i da je bitno ne obrukati se.
16 timova učestvuje na Evropskom prvenstvu a 15 ih se već zna,ostalo je samo to još jedno jedino upražnjeno mjesto a popravnog nema i onda,kao iz bajke,kada komplet dunjaluk očekuje Ronalda i društvo,ulijeću ti nesretni Bosanci sa svojim Džekom,Misketom i Papcem,to bosansko čudo otpora se opet dešava,mogao bi opet Melin sutra zapjevati svoj stih "Babo nam je ost¨o Švabo,Pape nam je post¨o ćaća".
Vrijeme je nakon toliko iščekivanja,ako ovo sutra dobro pregrmimo,zatalasaćemo fudbalsku javnost na ljeto na prvenstvu,puno toga možemo napraviti.
Cestitamo!vrebac86 je napisao/la:ja nikad lakse utakmicu nisam docekao,, danas sam sina osunetio fala dragom Bogu sve u redu!!! tako da sam utakmicu potpuno zaboravio!!! bice gusto bit ce 0-2!!!!!!!!!!!!![]()
Nadamo se da ce sutra opet biti razloga za slavlje,insallah.
Mene koliko Papac brine toliko i Pjanic,jbg,ako on nece 100% biti u svom elementu i ako ce se usrucavati duela,to onda nije to..
Nadam se da ce obojica biti ok.
Ja imam tremu i najradije bih prespavao ovo sve do sutra 22h
Ja necu gledati.DooVe je napisao/la:Evo kažu na treningu se i penali vježbali, joj ljudi dođe li do penala ja ne znam kako ću izdržat
Necu moci...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Jos samo neka dobra muzika u pozadini treba pa da bude ko iz filmova
KAD IH VIDIM ZAJEDNO NE BOJIM SE NICEGA
Zadnja izmjena: Nevermind, dana/u 14 nov 2011, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
zamisli ibricic za pobjedu suta panenku i ofulaMegamon je napisao/la:Kakve smo mi kurate srece nebi mi cudilo ni da ispadnemo na penale.
ser del barça es el millor que hi ha !
od sad ce biti ono "usro si se ko Papac" hahaha
"POVRATAK OTPISANI"Nevermind je napisao/la:
Jos samo neka dobra muzika u pozadini treba pa da bude ko iz filmova
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kakvi gledati,srce mladog čovjeka bi prestalo kucati,samo ugasiti televizor,svjetlo i nadati se da ćeš čuti petarde nakon pet minuta kako odjekuju tvojom mahalom.Pirke je napisao/la:Ja necu gledati.DooVe je napisao/la:Evo kažu na treningu se i penali vježbali, joj ljudi dođe li do penala ja ne znam kako ću izdržat
Necu moci...
Bas sam ovo htjeo napisatiScof1eld je napisao/la:zamisli ibricic za pobjedu suta panenku i ofulaMegamon je napisao/la:Kakve smo mi kurate srece nebi mi cudilo ni da ispadnemo na penale.![]()
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ja sam izgubio pet godina zivota 2009. kada smo pogodili one dvije stative u jednoj akciji...manijakdv je napisao/la:Kakvi gledati,srce mladog čovjeka bi prestalo kucati,samo ugasiti televizor,svjetlo i nadati se da ćeš čuti petarde nakon pet minuta kako odjekuju tvojom mahalom.Pirke je napisao/la:Ja necu gledati.DooVe je napisao/la:Evo kažu na treningu se i penali vježbali, joj ljudi dođe li do penala ja ne znam kako ću izdržat
Necu moci...
Prosle sam utakmice izgubio 5 godina zivota kada je Ibi fulio onu drugu sansu. Doduse, mog starog je lijeva ruka pocela boliti...
Necu moci brato...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kad bi bilo 
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ja ne znam šta ću ako budu penali, ionako jad je utakmica dok igra repka (npr. u petak) srce nenormalno kuca, a da ne ovorim kad su blizu 16-erca ili korner kad je. Najbolje bi bilo da ugasim TV i legnem spavat 
Ode li u produžetke, neće biti penala jer mi uzimamo. Zapamtite dobro. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- vidovitadjemila
Ma najbolji scenario je da svi pogode sve penale i Ronaldo zadnji penal pogadja.................stativu....... 
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma necu moci ni utakmicu gledati.. zadnji put nisam disao normalno, nemoze.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.