ajd navrati u eu1 wiz.khalifa's roomBosniacum Lilium je napisao/la:ajmoo kreiraj?Arminn je napisao/la:ocel ko?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
adj eu1 soba armin pasword dzeko
Samo da pitam koliko imamo vremena da odigramo ove tekme i jesul odbanovali Rinu i Cospya ???
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pao server men'sečini 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Druze meni su dopustili da napravim novi account tako da sam ja IN ,,,ali rini banovali IP pa evo pisem im na support da mu poniste ban pa cekam za njega ???S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo da pitam koliko imamo vremena da odigramo ove tekme i jesul odbanovali Rinu i Cospya ???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Momci,imal neko da mi zna fino objasniti kako da napravim dresove grbove i to na pes6.nek mi posalje porukom msn ili nesto tako.Ja sam napravio sve i igram online,ali su izmjesani timovi ,grbovi,dresovi.Dakle npr ja uzmem Man city,a grb im je od Liverpoola i slicno.Sada sam skinuo kitserver namjestio grbove i dresove i face al mi je sve pomjesano(kada igram exibition,posto je server pao).Dakle uzmem Mancity,dobijem liverpool u Man city dresu.Da li ce biti sve ok kad budem igrao online?Ako moze neko da mi pomogne da napravim sve ljudski.Dakle grb Uniteda ,dres uniteda i igraci uniteda(npr).Pozdrav svima i sretno u ligi
.
Pokusaj obrisat Option file u My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1, onaj sto na kraju ima OPT.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Da li treba neki umjesto njega napraviti,ili ce to soccer sam kad udjem u njega?poz
ooj prejako
sve radi,izgleda igrica 10 puta ljepse.Hvala raja
:D
tebi dziza pogotovo 
ocel ko?
ajid dziza udi u global 1 pa da se nademo tamo
NEGDJE
Mozes li ti uc, kod mene nece, izgleda ne radi server
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
DA NECE ni u mene pise nesto unable to server

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hoce li neko?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
ljudi sta se desava sa ovim pes6 jnet serverom meni od jucer ne radi kad odem u network da igram??? znal ko kad ce proradit server ...A sutra trebala da pocne 2 ss.ba pes 6 liga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.