UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

Polo
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Polo » 31 okt 2011, 13:42

FC BAYERN je napisao/la:Jako mi je zao sto je Mirko sa ovim porazom zavrsio svoju slavnu karijeru , velika legenda i odlicna osoba, ipak je ostario i nije to onaj isti Mirko od prije ali i dalje moze da se nosi sa najvecima borcima kao sto je dokazao juce istina izgubio ali nije bio nimalo los, da skratim MIRKO ZELIM TI SVE NAJBOLJE!
I meni je zao sto je izgubio, ali mislim ipak da je bilo vise do njega da je Nelson cjelo vrijeme napadao i kupio poene Mirko je imao fantasticnu seriju pocetkom 2 runda i tu je trebao srusiti Nelsona koji je pokazao da moze isto da trpi puno. Zao mi je sto zavrsava ovako karijeru i sto je zadnje meceve bas gubio u UFC-u.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 nov 2011, 19:42

junior sasjekao i caina u svom stilu :D
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 13 nov 2011, 23:54

fera je napisao/la:junior sasjekao i caina u svom stilu :D
Nisam ocekivao i iznenadila me nepaznja cainova ali respect za dos santosa

[youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 nov 2011, 15:00

dos santos ima bombe u rukama :D

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 15 nov 2011, 16:51

pise da imaju isti domet ali ne vjerujem, duzi su udarci kod dos santosa sto je i najvaznije...

kad desnicu izbaci tu nema odbrane jer covjek je cuva i onda desna noga naprijed i tako dobije i prednost.. :)

dok je u ovakvoj formi i dok je ozbiljan tesko da ga moze ko dobiti...jednostavno ne mozes ga napast jer te covjek odmah uz dobar tajming pomete, mozes ga smo low kickovima nesto malo gadjat ali to je bezveze i onda de pomete :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 nov 2011, 18:08

Junior ce, sada sam siguran u to, biti jedan od najvecih MMA boraca. Uzitak ga je gledati zaista.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 nov 2011, 18:09

Juve-TZ je napisao/la:pise da imaju isti domet ali ne vjerujem, duzi su udarci kod dos santosa sto je i najvaznije...

kad desnicu izbaci tu nema odbrane jer covjek je cuva i onda desna noga naprijed i tako dobije i prednost.. :)

dok je u ovakvoj formi i dok je ozbiljan tesko da ga moze ko dobiti...jednostavno ne mozes ga napast jer te covjek odmah uz dobar tajming pomete, mozes ga smo low kickovima nesto malo gadjat ali to je bezveze i onda de pomete :D
Tu je i Overeem pa neka se i oni ce se negdje obracunat samo nije se slabo ko ovom nadao ali eto pokazao covjek formu i spremnost i dobio partiju.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 21 nov 2011, 22:56

Vozdrica,

Jel´ ko gledao UFC 139 neki dan? Koje borbe...

Shogun - Hendo borba definitivno kandidat za najbolju borbu svih vremena u UFC-u.

Zaista mi je zao sto Shogun nije izvukao remi iako mislim da je to itekako zasluzio. Zadnja runda je definitivno trebala biti 10:8 runda za Shoguna, ali mu to nazalost nije priznato (10:9). Tako je ostao kratak za bod da na kraju izvuce remi. Shogun i Hendo su pokazali kako pravi sampioni obavljaju posao u kavezu. Kapa dole obojici. Posebno Shogunu koji je strasnu marisanu primio a ipak uspio zavrsiti mec u dominantnom stilu. Hendersonova desna ruka je dinamit i obicno je jedan udarac dovoljan da uspava protivnika. Mauricio nije primio jedan, vec mnogo "H-bombi" od strane Hendersona i ni u jednom trenutku nije pokazao znakove predavanje. Pravi je fajter i odavno moj najdrazi MMA-borac.

Bravo majstori! Hvala vam na nezaboravnom sou!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 nov 2011, 13:06

Najbolja borba ikad po meni definitivno u UFC-u jestel gledali i Elimenka u Rusiji? Mislim da je bilo bzv i ako je pobjedio ali ko nebi onako pobjedio protiv protivnika koji nije uputio skoro nijedan udarac.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 nov 2011, 14:23

Polo je napisao/la:Najbolja borba ikad po meni definitivno u UFC-u jestel gledali i Elimenka u Rusiji? Mislim da je bilo bzv i ako je pobjedio ali ko nebi onako pobjedio protiv protivnika koji nije uputio skoro nijedan udarac.
od fedora je samo jos ime ostalo... monsona polupokretnog nije mogao dobiti.... fedor bi izgubio od svakog ozbiljinijeg teskasa a hendo je dokazao da se ni protiv ovih iz nizih kategorija ne moze nositi vise...

e sad par rijeci o ufc-u 139 :D jedan od najboljih eventa ikad... jos da american psycho nije razocarao bile bi sve borbe jako dobre.... o glavnoj borbi je dovoljno reci da sam nakon sto sam nju pregledao totalno zaboravio na to kako je wanderley razbio onog glumca cung lea :D

henderson mi je oduvijek jedan od drazih boraca ali sam nakon ovoga i shoguna poceo postovati :D
henderson pokazao cro copu, bj pennu i slicnim da je sve u zelji i volji da se radi i pobjeđuje...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 dec 2011, 11:48

Čitala sam u Hrv.listu da bi Mirko Filipović trebao imat neki meč s našim Bosanskim borcem - Poturak- 10.3. na Koševu ako su to mediji objavili o tome slabo javnsot informirana jel to neka borba ili meč humanitarni ne znam .Ali čudno ostali svi komentiramo šta će ovo bit?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 dec 2011, 14:16

bambina je napisao/la:Čitala sam u Hrv.listu da bi Mirko Filipović trebao imat neki meč s našim Bosanskim borcem - Poturak- 10.3. na Koševu ako su to mediji objavili o tome slabo javnsot informirana jel to neka borba ili meč humanitarni ne znam .Ali čudno ostali svi komentiramo šta će ovo bit?
Cro Cop ima oprostajni mec protiv Nizozemca Erola Zimmermana 10 ozujka ili marta kako hoces :D a to protiv Poturka nije jos ugovoreno definitivno spominje se i Stojnic pa vidjecemo sta ce bit od svega toga :D Mirko radi sada za Kecere u Japanu :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 dec 2011, 10:33

Polo je napisao/la:
bambina je napisao/la:Čitala sam u Hrv.listu da bi Mirko Filipović trebao imat neki meč s našim Bosanskim borcem - Poturak- 10.3. na Koševu ako su to mediji objavili o tome slabo javnsot informirana jel to neka borba ili meč humanitarni ne znam .Ali čudno ostali svi komentiramo šta će ovo bit?
Cro Cop ima oprostajni mec protiv Nizozemca Erola Zimmermana 10 ozujka ili marta kako hoces :D a to protiv Poturka nije jos ugovoreno definitivno spominje se i Stojnic pa vidjecemo sta ce bit od svega toga :D Mirko radi sada za Kecere u Japanu :D
ma tu su problem samo pare... ako se ispostuje finansijski dio cro cop ce nastubiti i na koridi u cevljanovicima ako treba :P

btw nije to za ove teme jer mecevi protiv zemmermana i poturka (ako bude) ce biti po K1 pravilima.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 dec 2011, 13:38

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:
ma tu su problem samo pare... ako se ispostuje finansijski dio cro cop ce nastubiti i na koridi u cevljanovicima ako treba :P

btw nije to za ove teme jer mecevi protiv zemmermana i poturka (ako bude) ce biti po K1 pravilima.
Pa i ja mislim da ce biti sigurno po k1 pravilima nije tema ali eto Zimmerman je u formi ne znam jesil ga gledo skoro u Rumuniji sve je nakautirao kako Leka, sebastiana van thielena, onda i onog Ceha nije im dao vrcnut tako da ce svkakako biti zanimljiva borba.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 dec 2011, 02:31

Što je ova tema zapostavljena...

Neku noć UFC 140 bio, je li ko pratio borbe... Stvarno je bilo dobrih! Jon Jones pojeo Machidu! Frank Mir slomio ruku Minotauru..

30. decembra Lesnar vs Overeem, borba godine?
slika

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 dec 2011, 17:27

UFC 140 je odlican bio. Jones i Machida sjajna borba, u prvoj rundi Machida razvalio Jonesa ali se onda ovaj sabrao i udavio "The Dragona". Mir jos jednom pokazao da je jaci od Minotaura, onaj lom ruke je nevidjen bio. I ostale borbe su sjajne bile, ne znam sta Tito vise glumi, ne moze se on nositi sa sadasnjim borcima nikako, lagano u penziju nek ide. Jedva cekam sljedeci event, Overeem vs Lesnar, to ce biti zestoko iako su govorili da bi se mozda mogao otkazati taj mec. Nadam se da nece i da cemo vidjeti Overeemov debi u kavezu 8-)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 14 dec 2011, 18:19

Raul7 je napisao/la:UFC 140 je odlican bio. Jones i Machida sjajna borba, u prvoj rundi Machida razvalio Jonesa ali se onda ovaj sabrao i udavio "The Dragona". Mir jos jednom pokazao da je jaci od Minotaura, onaj lom ruke je nevidjen bio. I ostale borbe su sjajne bile, ne znam sta Tito vise glumi, ne moze se on nositi sa sadasnjim borcima nikako, lagano u penziju nek ide. Jedva cekam sljedeci event, Overeem vs Lesnar, to ce biti zestoko iako su govorili da bi se mozda mogao otkazati taj mec. Nadam se da nece i da cemo vidjeti Overeemov debi u kavezu 8-)
Lesnar vs Overeem trebalo bi biti dobra borba, samo i mene zabrinjava ovo sto kruze razne price i o testiranju na steroide i slicne stvari a ocigledno je da njih obojica to konzumiraju :D

Bravo za Machidu

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 14 dec 2011, 19:07

Odlican 140-ti event.
Na 141 Lesnar vs. Overem navijam za Lesnara iako mislim da je Overem dosta kompletniji borac.
Mislim da cak i pod cjenu da pronadju nesto ne dozvoljeno Overemu Dana White nece otkazati tu borbu, nego ce se nesto zataskati ili slicno, ocekuju da za ovaj event zarada bude veca nego ikad i da bude gledanost najveca od osnivanja UFC-a.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 dec 2011, 19:13

zgazice ga Lesnar ;)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 dec 2011, 11:11

tyler durden je napisao/la:zgazice ga Lesnar ;)
Mozda su to zelje mnogih, ali mislim da Overeem ima prednost ma da se slazem da ce gledanost biti dobra a pobjednik ce se boriti u 2012 protiv Velasqueza.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.