Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

emchoz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la emchoz » 16 avg 2009, 09:43

delija je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Pa gdje sam ja to napisao da je srecom pogodio,neg sam rekao da je za mene katatrofa igrac i trenutno ima bolji od njeg na klupi Martins covjek trci i sve,cim je on usao preokret jos je dao gol i mislim asistenciju,a sta je to Grafite uradio u dva kola dao 1 gol koji moze dat i Skoro iz Sarajeva,sve je ostalo fulao,sve nesto hoce na silu jbt.
hahaha cuj ovako omalozavati grafitea..izvini strucnjak ali smatrati da je onaj grafiteov gol los stvarno nije normalno..
de malo bolje prati sta covjek radi.vjerujem da vise pretrci nego nas dzeko...kako je katastrofa ako je najbolji strelac bundes lige.bas interesantno razmisljanje
Grafite nije loš, njegova glavna karakteristika je da je moćan i prodoran igrač. Džeko je u svakom slučaju bolji i perspektivniji od njega ali to ne znači da je ovaj loš, već samo znači da ga mrzimo zato što je sebičan prema Džeki dok ga ovaj drugi uvijek i bez oscilacija nesebično hrani loptama...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 avg 2009, 10:47

miralem444 je napisao/la:sad malo ja..ljudi moji dzeko ja izmislio fudbal za grafitea...ma grafit pojma nema...sta vam je.. sinoc lik fula 2 sanse koje bi i dijete od 2 gpdine pogoddilo...pa sva ki njegov pas je bio u bunar..a jestel vidjeli dzeke...svaka je lopta tacna precizna.....grafite ni jednu loptu nece da doda dzeki...al ja ipak mislim da ce mareins mijenjat gentnera...morat ce i veh malo formaciju mijenjat i to je to....
a grafite prosle sezone nebi dao ni 20 golova da muu nije bilo penela.....
mane samo brine veso..nadam se da ce sad u petak poluditi...da ce pocet zabijat..jel 12 dodira s lotom i 1 sut..je po meni zabrinjavajuce...

bravo kralju da mu nije bilo penala nebi ni dao 20 golova,za znamo kolko je na Dzeksonu napravljeno penala.... 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 avg 2009, 14:55

Grafite se jednu utakmicu ispromasiva i odmah nema pojma...ali eto imao je srece kod 28 golova prosle sezone, a penele kad je pucao golmana nije ni bilo na golu :roll:

Glupo vam je to usporedjivanje sa Dzekom.
100% sportski i krajnje opušten potpis

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 avg 2009, 21:52

RiNo je napisao/la:Grafite se jednu utakmicu ispromasiva i odmah nema pojma...ali eto imao je srece kod 28 golova prosle sezone, a penele kad je pucao golmana nije ni bilo na golu :roll:

Glupo vam je to usporedjivanje sa Dzekom.

Ja sam uvjek govorio da on nema pojma,ove sezone nek dande 10 golova dovoljno mu je....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 16 avg 2009, 22:07

pa i ove sezone ce dat 10-ak golova iz penala koji su skrivljeni nad dzekom ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 avg 2009, 22:11

A ne pitate se sto Dzeko ne puca penale? :roll:
100% sportski i krajnje opušten potpis

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 avg 2009, 22:21

RiNo je napisao/la:A ne pitate se sto Dzeko ne puca penale? :roll:

et ti znas de nam reci... :o
FK DELFIN NEUM

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 16 avg 2009, 22:48

RiNo je napisao/la:A ne pitate se sto Dzeko ne puca penale? :roll:
Ne sjecam se protiv koga su igrali,a znam da je mr.Dzeksonu igrac odbranio penal,i to se desava,ipak je Dzekson kralj fudbala!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 avg 2009, 23:12

Protiv Hanovera su iigrali. Rosenthal mu je odbranio penal. :mrgreen: Slabo je šutirao fakat.
A i koji će mu klinac penali, kad ih legenda 26 zabije iz igre. Mislim, nepotreban stres :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 avg 2009, 23:18

VanBasten je napisao/la:Protiv Hanovera su iigrali. Rosenthal mu je odbranio penal. :mrgreen: Slabo je šutirao fakat.
A i koji će mu klinac penali, kad ih legenda 26 zabije iz igre. Mislim, nepotreban stres :mrgreen:
Onaj gol protiv Hanovera u drugom dijelu sezone ga je iskupio peterostruko :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 17 avg 2009, 09:49

ljudi moji ko je gledo tekmu salke -bohum...kuranji ima odlicnu sansu u sesnestercu dobija lopru od rakitica i ide mu na lijevu nogu ..on umjesto da je suta iz prve u suprotan golmanov ugao on je smiruje i pokusava nesto uzalud...a dok to je za dzeko mat situacija sta mislite sto?pa zato sto je EDIN DZEKO NAJBOLJI UBJEDLJIVO NAPADAC BUNDES LIGE..drugog odgovora nema..to bi dijamant 10000000% sutiro ljevicom i zatresao mrezu....i poslje kamerman prikazuje magata...ubjeden sam da je govorio gdje mi je edin dzeko da je samo rutinski pogodi....i zato nas dijamant ove sezone daje 30 komada...ma grafit moze i da puca penale,al ovo je sezona DIJAMANTA...da sam ja trener wolfsburga ja bih misketu dao da izvodi penale....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 17 avg 2009, 21:22

Pitaju Berlusconija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berlusconi počne pjevati: - "Neću, neću dijamante..." :evil:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 avg 2009, 23:12

edoode je napisao/la:Pitaju Berlusconija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berlusconi počne pjevati: - "Neću, neću dijamante..." :evil:
to je mozda bilo malo smijesno kad sam cuo prvi put ali poslije jednoo milion puta stvarno mi se vise popelo na neku stvar. ili ona druga fora kad se Ronaldo i Ronaldinho svadjaju ko je bolji pa ovaj kaze: ja sam Dzeko za tebe. simpatican vic, ali izgubi sarm kad ga cujes jedno milion puta :twisted:

p.s. nista licno protiv tebe :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 avg 2009, 12:14

Ova zadnja utakmica Wolfsburga protiv Kölna je bar blagi indikator za to sta ova ekipa moze, koliko je snazna i da su ozbiljni favoriti za odbranu titule ili jednog dobrog mjesta u tabeli. Da Köln na taj dan nije imao onog sjajnog golmana Mondragona, moglo je i zavrsiti sa 1:4 ili 1:5 za Wolfsburg. Kakav su ubitacan pressing vrsili vukovi, nevjerovatno, Koeln jos samo na kontere igrao, inace veoma dobra utakmica koja obecava vise.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emir_

Post Postao/la emir_ » 18 avg 2009, 12:21

Principatus je napisao/la:Ova zadnja utakmica Wolfsburga protiv Kölna je bar blagi indikator za to sta ova ekipa moze, koliko je snazna i da su ozbiljni favoriti za odbranu titule ili jednog dobrog mjesta u tabeli. Da Köln na taj dan nije imao onog sjajnog golmana Mondragona, moglo je i zavrsiti sa 1:4 ili 1:5 za Wolfsburg. Kakav su ubitacan pressing vrsili vukovi, nevjerovatno, Koeln jos samo na kontere igrao, inace veoma dobra utakmica koja obecava vise.
I ja sam impresioniran, možda smo preskromni kada govorimo o vukovima. meni djeluju mnogo jače i organizovanije od bayerna, Josue je primi od štopera, eto Misketa, odmah šalta na bokove a tamo Schafer jedva docekao kao i Ziani, a gore do špica kada dodje, 50% je gol :)
4-IN-A-ROW

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 18 avg 2009, 12:39

Onaj Olić se pravo zalaufao mislim da bi ove godine on mogao biti prvi/drugi strijelac Bundeslige.

Da se primjetiti da će ove godine biti dosta teže Džeki i Grafiteu odnosno da su protivnički treneri u ovoj sezoni za njih spremili novu agresivniju taktiku. Čim je lopta kod jednog eto odmah na njega dva igrača..

Ove godine konkurencija za prvog/drugog strijelca lige je prejaka i ako Džeko i ove godine bude u samom vrhu, Bundesliga više nije za njega. Ja se iskreno nadam da će ponoviti nešto kao od prošle godine iako ponavljam, bit će jako teško.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 avg 2009, 12:49

Utakmica protiv Kolna je da Wolfsi mogu mnogo više od ovoga. Ljudi za tri minute prave preokret i na kraju zabiju još jedan gol. Joj kako mi je bilo krivo kod zadnjeg gola. Martins ulazi u šesnaesterac, Džeko sam, ovaj puca i daje gol. Al nema veze bitno je da je DIJAMANT ušao u serriju pogodaka i nadam se da će ovako nastaviti u buduće.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 avg 2009, 14:00

Danas Dekson i Miske ,sretno zmjaevi nasi...Uz Vas smo ,drzimo fige ....

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 14:03

ahmic je napisao/la:Danas Dekson i Miske ,sretno zmjaevi nasi...Uz Vas smo ,drzimo fige ....

malo će se poigrati sa odbranom hamburga, zabiće koji pogodak.... :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 14:40

Nadam se da će ga Edo zabiti , inšAllah.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.