BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Mislitel' da nam je spora zadnja linija? 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
nije, onaj Postiga se usmrdio - s njim nece imati problema a bekovi ce sa stoperima poduplavati krilaEdin TM87 je napisao/la:Mislitel' da nam je spora zadnja linija?

ŠVRLJ
- Emir ZENICA
- Kontakt:

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Et ako ne prodjemo i ovaj put 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
E jel' to igra Postiga?Vedo20 je napisao/la:nije, onaj Postiga se usmrdio - s njim nece imati problema a bekovi ce sa stoperima poduplavati krilaEdin TM87 je napisao/la:Mislitel' da nam je spora zadnja linija?

Eto sanse, samo da Almeida ne pocne...
ma more komfornoEdin TM87 je napisao/la:E jel' to igra Postiga?Vedo20 je napisao/la:nije, onaj Postiga se usmrdio - s njim nece imati problema a bekovi ce sa stoperima poduplavati krilaEdin TM87 je napisao/la:Mislitel' da nam je spora zadnja linija?![]()
![]()
![]()

ŠVRLJ
oni svakako napadaca imaju reda radi.Edin TM87 je napisao/la:E jel' to igra Postiga?Vedo20 je napisao/la:nije, onaj Postiga se usmrdio - s njim nece imati problema a bekovi ce sa stoperima poduplavati krilaEdin TM87 je napisao/la:Mislitel' da nam je spora zadnja linija?![]()
![]()
![]()
...
Boga mi ja sam čuo da im Almeida i počinje :S, al eto možda i nije istinaEdin TM87 je napisao/la:E jel' to igra Postiga?Vedo20 je napisao/la:nije, onaj Postiga se usmrdio - s njim nece imati problema a bekovi ce sa stoperima poduplavati krilaEdin TM87 je napisao/la:Mislitel' da nam je spora zadnja linija?![]()
![]()
![]()
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sretno veceras,bice potrebno dosta toga uz kvalitet da se prodje Portugal.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sreca pa mi niko ne pusi u kuci,ebo ga belaj ako nebi zapalio
Sreca pa mi niko ne pusi u kuci,ebo ga belaj ako nebi zapalio

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ima li officialnog sastava?
ovo je ekstrasoccerfan je napisao/la:https://www.facebook.com/photo.php?v=2683374963519
I ja kazem da Bog da i njega vako vodom poljevali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta prognozirasDevil je napisao/la:Sretno veceras,bice potrebno dosta toga uz kvalitet da se prodje Portugal.![]()

Ma pocinje im Hugolina, kakav Postiga

-
- Kontakt:
ima na espn3 sve tekmeDonnie Darko je napisao/la:Eno sad pored Turske ima bijeli polumjesec
Ni prosli put nam nije bila bas brzi voz.Krpi ono sto imas ili rizikuj sa Maleticem.Biraj Pariz ili Zenica.More bit bidne a more i ne bidne.Edin TM87 je napisao/la:Mislitel' da nam je spora zadnja linija?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ma 'ta ce Alemeida, ja mu kroz noge protur'o.
Dobra postava Papeta, malo mi je zao Zahirovica koji igra odlicno, sjetimo se samo kako se bacio pod noge Ronaldu i izblokirao onaj sut nakon sto je ispao Jahic.
Ali dobro je, ovo je pobjednicki tim.
BHF nebo ima da gori !!!

Dobra postava Papeta, malo mi je zao Zahirovica koji igra odlicno, sjetimo se samo kako se bacio pod noge Ronaldu i izblokirao onaj sut nakon sto je ispao Jahic.
Ali dobro je, ovo je pobjednicki tim.
BHF nebo ima da gori !!!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Oni koji trebaju znati,znaju.Edin TM87 je napisao/la:Sta prognozirasDevil je napisao/la:Sretno veceras,bice potrebno dosta toga uz kvalitet da se prodje Portugal.![]()
![]()
![]()
Ma pocinje im Hugolina, kakav Postiga![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
braco dajte neki link za gledanje tekme molim vas eto ...MOLIM VAS! da valja slika
Ne meRe bit' spora ako je Spahić unutra.Edin TM87 je napisao/la:Mislitel' da nam je spora zadnja linija?

Nego, ja još ne znam hoće l' to Papac počet ?

Kontam nešto koga sve imamo na klupi. Biće Ibišević i vjerovatno Zahirović koji su kvalitetni i sposobni donijeti prevagu/ravnotežu, kako u napadu tako u odbrani.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Emir ZENICA
- Kontakt:
$ & " '!!!
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.