Izgleda da je on vec od švabe dobio crveni.secer je napisao/la:to nani nece igratiVedo20 je napisao/la:PORTUGAL: Rui Patricio, Bruno Alves, Pepe, Coentrao, Perreira, Veloso, Moutinho, Meireles, Ronaldo, Postiga
A evo i njihov sastav je tu... ipak Postigica
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
nesto slicno da se ponovi i ja prezadovoljan
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja glumim i govorim sebi da sam hladan, al u meni sve vri. Ne znam sta mi se desava, skup nekih 16 cudnih emocija.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
jes´ da nije druga sece tj. mene i mog svevideceg okaSoni je napisao/la:Niko nije primjetio da je samo 10 igraca Portugala napisano, fali Nani
Ispravka. @secer igrat ce Nani, samo mu se prisralo, pa ce malo da kasni
nego, zahirovic na beku i jahic(hari, imas mahanje
u prvoj tekmi su se odlicno nadopunjavali.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Sušić se odlučio ponovo za formaciju 4-2-3-1, sa samo Džekom u napadu. Jahić će ponovo igrati na stoperu, te će uskakati u pooć Zahiroviću, koji će pokrivati desni bok.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ja brate ne znam sta je u vama,ali ja pucam od nervoze.Sve sto se blizi tekma gori sam.Nek nam je sa srecom vecerasharebianconero je napisao/la:Isti samkarameldar je napisao/la:Isti sam. Nisam nervozan nimalo,jako čudno.secer je napisao/la:ja sam hladan k´o spricer jer vjerujem da nasi momci nece podbaciti, te da ce izvuci remi. predvidjam 2:2
Sudac Hrvatima Portuglac šta reći ??????hahha 
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Jbg.Edin TM87 je napisao/la:Ma nikad ne znas, najbolje da su ponijeli sarmi i filovanih paprika, i od Dzekine nane graha i kupusa kiselog pa da budu sigurnirogeRF je napisao/la:Ne znam da li je u vezi ovog vec neko pisao, ali da ja pitam, da li je ovo istina, ili jos jedna u nizu nebuloza od strane dnevnog avaza? http://www.****/sport/fudbal/6 ... tivce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@Arnellinho, padose nam teorije s Pandzom u vodu![]()
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- viva_il_chelik
- Kontakt:
SS.ba nije provjerio informacijesecer je napisao/la:to nani nece igratiVedo20 je napisao/la:PORTUGAL: Rui Patricio, Bruno Alves, Pepe, Coentrao, Perreira, Veloso, Moutinho, Meireles, Ronaldo, Postiga
A evo i njihov sastav je tu... ipak Postigica
ovo je zvanicni sastav
Vecerasnji zvanicni sastavi
BIH: Begovic (GK) , Papac, Spahic (C), jahic, Rahimic, Pjanic, Mismiovic, Lulic, Medunjanin, Zahirovic, Dzeko
Portugal: Rui Patricio (GK), Bruno Alves, PEPE, Fabio Coentrao, Joao Pareira, Miguel Veloso, Joao Moutinho, Raul Maireles, NANI, Cristiano Ronaldo (C) , Helder Postiga
Zadnja izmjena: viva_il_chelik, dana/u 15 nov 2011, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Zahirovic je malo pokretniji od Jahica,a uz to je Jahic sasvim uredno odigrao na stoperskoj poziciji.Principatus je napisao/la:Bitno je da Papac igra, nadam se da je ponovo fit. Nadao sam se nastupu Pandze, ali Pape najbolje zna.
To je sve u pet deka.Pandza ili on,mada je Pandza klasicni stoper.
@secer nikom draze da nam Fadil jahic Spanac odigra ko tamo u Spanskom gradjanskom ratu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ja ovo neigranje Pandže gledam k'o "šta će biti ako budemo branili rezultat" i "šta i kako ako neko (Papac) ne bude mog'o igrat do kraja".harishp je napisao/la:Zahirovic je malo pokretniji od Jahica,a uz to je Jahic sasvim uredno odigrao na stoperskoj poziciji.Principatus je napisao/la:Bitno je da Papac igra, nadam se da je ponovo fit. Nadao sam se nastupu Pandze, ali Pape najbolje zna.
@secer nikom draze da nam Fadil jahic Spanac odigra ko tamo u Spanskom gradjanskom ratu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Principatus
- Kontakt:
Prodahni, samo hladno.Adnanau je napisao/la: Ja brate ne znam sta je u vama,ali ja pucam od nervoze.Sve sto se blizi tekma gori sam.Nek nam je sa srecom veceras
Igraaaaaj Bosno ne daaaaaaj seeeee....igraaaaaaaj sviii smoooooo uz teeeebeeeeeeeeee!!!
[youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;[/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
yebo portugal, meni je dvomec protiv bijelih rusa bio najvazniji.
ps
drug seco u misiji suzbijanja euforije
ps
drug seco u misiji suzbijanja euforije
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
logovao sam se samo da kazem: SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO !!!
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
harishp je napisao/la:Zahirovic je malo pokretniji od Jahica,a uz to je Jahic sasvim uredno odigrao na stoperskoj poziciji.Principatus je napisao/la:Bitno je da Papac igra, nadam se da je ponovo fit. Nadao sam se nastupu Pandze, ali Pape najbolje zna.
Davno sam ucio, jel' se fakat jahic pise malim slovom?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
sad ili nikad! vrijeme je da i nasu repku sunce jednom obasja u pm
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Uz ALLAHOVU pomoc,veceras se radujemo...
Zmajevi,sretno ...
Zmajevi,sretno ...
Joooos maalllooooo !!!!
Boze, boze obraduj nas
Korner, slobodnjak, greska Patricija, autogol, neeeestooooo !!!!! **** ti tastaturu i mis i zvucnik, sad cu razbiti sve od nervoze....
Boze, boze obraduj nas
Korner, slobodnjak, greska Patricija, autogol, neeeestooooo !!!!! **** ti tastaturu i mis i zvucnik, sad cu razbiti sve od nervoze....
jos samo 30 minuta do pocetka utakmice sretno zmajevi
- viva_il_chelik
- Kontakt:

Zadnja izmjena: viva_il_chelik, dana/u 15 nov 2011, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.