Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Cartman » 15 nov 2011, 23:54

alacious je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ukopao nas do kraja sa svojim gubitnickim mentalitetom. Svaka cast.

Samo mi nije jasno sto zbog jednog prigovora da dobije i zuti i crveni!
Pa ocito nije bio jedan prigovor, nego je prvo dobio zuti za prigovor i onda nastavio pa dobio jos jedan. Isto je se desilo i Cassanu, Rooneyu i Zlatanu. Samo sto su to igracine pa im se moze oprostit i to u manje vaznim utakmicama. A u odlucujucoj utakmici da jedan prosjecan igrac to napravi...Ne bi ga zvao jedno 5 utakmica.

Necu zamjerit Medunjaninu, Zahirovicu i ostaima sto su odigrali katastrofalno jer portugalci su bolji, ali njemu hocu jer se ponasa kao najveci debil. Dobit crveni za prigovor je toliko glupo da nemam rijeci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 nov 2011, 23:59

Cartman je napisao/la:
alacious je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ukopao nas do kraja sa svojim gubitnickim mentalitetom. Svaka cast.

Samo mi nije jasno sto zbog jednog prigovora da dobije i zuti i crveni!
Pa ocito nije bio jedan prigovor, nego je prvo dobio zuti za prigovor i onda nastavio pa dobio jos jedan. Isto je se desilo i Cassanu, Rooneyu i Zlatanu. Samo sto su to igracine pa im se moze oprostit i to u manje vaznim utakmicama. A u odlucujucoj utakmici da jedan prosjecan igrac to napravi...Ne bi ga zvao jedno 5 utakmica.

Necu zamjerit Medunjaninu, Zahirovicu i ostaima sto su odigrali katastrofalno jer portugalci su bolji, ali njemu hocu jer se ponasa kao najveci debil. Dobit crveni za prigovor je toliko glupo da nemam rijeci.
Bio je i prvu utakmicu katastrofalan, covjek je trcao ko muha bez glave...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 nov 2011, 00:12

cole-ch je napisao/la:Nesto sam procitao da je bio prigovor... moze biti neka teza rec, jer Senad odlicno govori nemacki j... :(
Posto pratim sa moba... ako je neko voljan, ako uopste ima zelje, i zna preciznije, neka napise kako je Lulic dobio direktan crveni.
Hvala.
Izvadi mu iz desnog guznog dzepa frajer karton vrste crveni i pokaza mu.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 16 nov 2011, 00:19

Senade ako nemozes da kontrolises emocije trazi pshijiatra i ti i Salihovic. radi tog crvenog popusimo 3 gola!!
G BUSSA BUSS

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 16 nov 2011, 00:21

Hase10 je napisao/la:Senade ako nemozes da kontrolises emocije trazi pshijiatra i ti i Salihovic. radi tog crvenog popusimo 3 gola!!
Nismo majstore zbog Lulica, nego zbog sudije ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 00:23

Bilal je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Senade ako nemozes da kontrolises emocije trazi pshijiatra i ti i Salihovic. radi tog crvenog popusimo 3 gola!!
Ne znam jesi li ironican ili ne. Ali ko god spomene sudije nakon sto cist penal nije svirao za Portugal i nakon sto smo dali gol iz offsidea i sumnjivog penala (Lulic je gurnuo Coentraa), neka vise ne prati nogomet jer nema pojma.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 nov 2011, 00:26

jao sad se kenja i po lulicu. ovaj patriota ga ne bi zvao 5 utakmica :lol: :lol: sve veliki strucnjaci. lula jedan od boljih ove kvalifikacije sad se nesto kenja i po njemu. sad je lula kriv za poraz :lol: :lol: :lol:

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 16 nov 2011, 00:26

Bilal je napisao/la:
Izgubili smo jer su ljudi bolji,mozda uopste i nisu bolji za 4 gola razlike,ali veceras su bogme bili i za 8-0,postigli smo dva gola zbog sudijske pogreske,plus nije im svirao 2 penala,jel i za sve to Lulic kriv?
Nakon jednog glupog poteza,vi dizete hajku,iako je svima(nadam se da ovdje nema maloumnih) od pocetka meca bilo jasno da se na Luzhu nije imalo sta traziti,za 3 klase su ljudi bolji. :oops:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 00:29

vi fakat mislite da je Lulic ostao da bi preokrenuli, ma svaka vam cast...

LULA kralju uz tebe su pravi i istinski navijaci BiH
15.10 - 15.06 ...

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 16 nov 2011, 00:31

jedino zalim,kad je veec dobio crveni , pa sto ga nije pljuno , udario sakom . a ne onako "hladno" izasao s terena.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 nov 2011, 00:32

Zeka je napisao/la:jedino zalim,kad je veec dobio crveni , pa sto ga nije pljuno , udario sakom . a ne onako "hladno" izasao s terena.
Pa da ga nema sljedećih 5-6 utakmica zbog toga, ko Salihovića + zabrana UEFA-e možda za klub i novčana kazna?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 nov 2011, 00:33

skyisthelimit je napisao/la:vi fakat mislite da je Lulic ostao da bi preokrenuli, ma svaka vam cast...

LULA kralju uz tebe su pravi i istinski navijaci BiH
naravno da su istinski navijaci uz njega. lik igra najvazniju utakmicu u karijeri. jbg iznervir'o se, heb'o sudiji mater i crveni popusio. naljutim se i ja kada ispadnem sa turnira nekoga, a ne on koji je bio na pragu EP.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 00:35

Jel on dobio 2 zuta odma jedan za drugim jer je nastavio pricati :roll:
Iskreno,u ovakvoj utakmici morao je igrati hladne glave,sta ja mislim i kako bi postupio je i nebitno,ali nadam se da ce Susic adekvatno reagovati,mozemo mi sad pricati da je njemu najtaze,ali ovo je bila previse bitna utakmica da se onako da slobodno kazem zajebava!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 nov 2011, 00:45

Dylan Dog je napisao/la:Jel on dobio 2 zuta odma jedan za drugim jer je nastavio pricati :roll:
Iskreno,u ovakvoj utakmici morao je igrati hladne glave,sta ja mislim i kako bi postupio je i nebitno,ali nadam se da ce Susic adekvatno reagovati,mozemo mi sad pricati da je njemu najtaze,ali ovo je bila previse bitna utakmica da se onako da slobodno kazem zajebava!

Kad Pepe protestvuje kod Starka Medunjanin dobije karton kad Lulic protestvuje onda on dobije crveni....
RIP SALE VILENJAK

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 16 nov 2011, 00:48

Sve na stranu ali dze ces bola u onako vaznoj tekmi pola sata i vise prije kraja nesto sudiji psovati i srat ?????????
Neznam nisam vise dobar necu dalje.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 16 nov 2011, 00:51

kelner je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
Izgubili smo jer su ljudi bolji,mozda uopste i nisu bolji za 4 gola razlike,ali veceras su bogme bili i za 8-0,postigli smo dva gola zbog sudijske pogreske,plus nije im svirao 2 penala,jel i za sve to Lulic kriv?
Nakon jednog glupog poteza,vi dizete hajku,iako je svima(nadam se da ovdje nema maloumnih) od pocetka meca bilo jasno da se na Luzhu nije imalo sta traziti,za 3 klase su ljudi bolji. :oops:
Zasto zbog sudije? Jer nije trebao dati crveni Lulicu. Onaj drugi gol Ronalda, prvo je bio faul cini mi se na Misketu. Sudija nije nista svirao, ovi krenuli u kontru, potom Ronaldo bio u ofsajdu i lagan gol za Portugal. Prvi gol, samo pogledaj gdje je sudija zivi zid postavio. Nani sam ko duh kod drugog gola. Kako nece biti kad nam je sudija u tom trenutku svirao svaki pogled na portugalskog igraca. I jos milion sitnica.
Koja je uopste svrha sto UEFA postavlja ovakve sudije, koji su imali toliko lose odsudjenih utakmica, da sude ovako vazne utakmice? Pa svrha je ta sto sa tim svojim podobnim sucima mogu manipulisati rezultatom kako im volja.
Jeli iko pogledao face njihovog trenera, Figa i ostalih koji su bili u lozi? Cemo onakve face? Ljudi se stide sto su na onakav nacin prosli. Mozda im i nije trebala stela. Mozda bi nas svejedno razvalili. Zbog toga ih je jos vise sramota, jer im pomoc sudije nije uopste trebala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2011, 00:53

TNT je napisao/la:Sve na stranu ali dze ces bola u onako vaznoj tekmi pola sata i vise prije kraja nesto sudiji psovati i srat ?????????
Lulić je napravio glupost veličine Avazovog tornja u ovako važnoj utakmici on se nađe da sere sudiji mislim stvarno. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 00:55

Saurman je napisao/la:
TNT je napisao/la:Sve na stranu ali dze ces bola u onako vaznoj tekmi pola sata i vise prije kraja nesto sudiji psovati i srat ?????????
Lulić je napravio glupost veličine Avazovog tornja u ovako važnoj utakmici on se nađe da sere sudiji mislim stvarno. :roll:
Gubitnicki mentalitet dosao do izrazaja. Sam igra ko qurac, a sudiji prigovara. Pa sudija je odradio svoj posao bolje od svih nasih igraca i selektora. Ali ne, mora se svalit krivica na nekog drugog. Lulica treba da bude stid i treba se izvinut suigracima. Nama navijacima nista ne duguje, ali suigracima definitivno duguje i danas ih je izdao.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 16 nov 2011, 00:57

Lulicu zamjeram sto nije Pepe-u uletio klizeci na putu prema svlacionici !
Halalit cu mu do sutra
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 16 nov 2011, 01:00

SENADE,IMA NAS KOJI NIKADA NECEMO ZABORAVITI TVOJE IGRE U OVIM KVALIFIKACIJAMA,KADA JE JEDAN ZIDAN MOGA OSTAVITI SVOJU EKIPU NA CJEDILU U FINALU SP,NEZNAM ZASTO BI TEBI SADA TREBALO''SKINUTI GLAVU S RAMENA''
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, izdzezveubrazil, RacioEmocionalan, Tshabalala i 55 gostiju.