FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2009, 11:17

Za razliku od vas ja sam izgleda ovdje najveci optimista u vezi Bayerna. Svi ga nesto blatite da ne valja, igraci da ne igraju. Ja jos uvijek tvrdim da je Gaal dobar trener i da ce osvojiti Bundesku, a ABD i Ligu Prvaka. Ove igrace treba uigrati, vidi se da jos nema sigurnih 11. Po meni Olic je jedini koji bi trebao imati zagarantovano mjesto medju prvih 11, zajedno sa Bilalom koji se eto hvala Bogu oporavio. Jeste li vi navijaci Bayerna ili ne :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 avg 2009, 11:25

omerbavarac je napisao/la:Za razliku od vas ja sam izgleda ovdje najveci optimista u vezi Bayerna. Svi ga nesto blatite da ne valja, igraci da ne igraju. Ja jos uvijek tvrdim da je Gaal dobar trener i da ce osvojiti Bundesku, a ABD i Ligu Prvaka. Ove igrace treba uigrati, vidi se da jos nema sigurnih 11. Po meni Olic je jedini koji bi trebao imati zagarantovano mjesto medju prvih 11, zajedno sa Bilalom koji se eto hvala Bogu oporavio. Jeste li vi navijaci Bayerna ili ne :?: :?: :?: :?: :?: :?:
jesam ja navijac bayerna al ako si gledao jucer tekmu nema tu akcija nekih izradjenih kako treba...za mene je olic jedini igrac koji se trudi,borben trudi se za svaku loptu...mislis da ja ne bi volio da osvojimo bundesligu ili Ligu Prvaka...mozda treba jos vremena da se uigraju,al za sad je vrlo lose
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2009, 11:35

Utakmicu sam gledao, i po meni igra i nije toliko losa, s obzirom da se Werder zatvorio i igrao sa 8 igraca u odbrani. To je itekako tesko probiti. Ogranicili se na kontre i iz iste postigli gol, nezasluzeno. Bayern je extra igrao,samo sto trebaju da poboljsaju realizaciju i to ce bit super. Vidio si i sam koliko sansi, a lopta nece u gol. Kad to krene, kazem ti ne zaustavi ih niko. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 avg 2009, 11:36

omerbavarac je napisao/la:Za razliku od vas ja sam izgleda ovdje najveci optimista u vezi Bayerna. Svi ga nesto blatite da ne valja, igraci da ne igraju. Ja jos uvijek tvrdim da je Gaal dobar trener i da ce osvojiti Bundesku, a ABD i Ligu Prvaka. Ove igrace treba uigrati, vidi se da jos nema sigurnih 11. Po meni Olic je jedini koji bi trebao imati zagarantovano mjesto medju prvih 11, zajedno sa Bilalom koji se eto hvala Bogu oporavio. Jeste li vi navijaci Bayerna ili ne :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Bundes liga se ne osvaja slabom igrom i losim rezultatima,a za LP da ne pricam,dobro je rekao Harrison bez Riberija tesko 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 avg 2009, 11:46

Rano je jos ista govoriti tek je drugo kolo zavrseno, ja se samo nadam da ce kupiti bar jos jednog dobrog igraca do kraja prelaznog roka :?
Volim te Zeljo!!!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 avg 2009, 14:38

omerbavarac je napisao/la:Utakmicu sam gledao, i po meni igra i nije toliko losa, s obzirom da se Werder zatvorio i igrao sa 8 igraca u odbrani. To je itekako tesko probiti. Ogranicili se na kontre i iz iste postigli gol, nezasluzeno. Bayern je extra igrao,samo sto trebaju da poboljsaju realizaciju i to ce bit super. Vidio si i sam koliko sansi, a lopta nece u gol. Kad to krene, kazem ti ne zaustavi ih niko. :mrgreen: :mrgreen:
vi ste imali dosta prilika,ali isto tako ih je i Werder imao...ne samo da nemate zavrsnicu,nego nemate ni odbranu ;)

@ rob de bagro
mi necemo pobjedjivat sve dok budemo imali igracine poput pranjica,badstubera,braafheid itd,
stvarno sramota sta napravise od Bayerna.

slazem se,sa polovnjacima se ne osvaja titula 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 16 avg 2009, 14:43

sezona je ljudi tek pocela... nemojte odmah komentare, ne valja ovo ne valja ono... treba sacekati 7-8 kola da se odigra, pa onda ce se moci praviti neka analiza... kakva je ekipa, koji su njeni dometi... jos nigdje nisam vidio da se analiza pravi nakon 2 kola...

a ovim sto se nasladjuju trenutnim "neuspjehom" bayerna porucujem, okanite se vise bespotrebnih komentara... meni je dovoljno vidjeti koliko navijaca drugih klubova ima na temi Bayerna, meni je to sve... odmah znam koja je velicina kluba, cim se navijaci drugih klubova interesuju o igri i nastupima Bayerna...

Toliko, POZDRAV!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 15:06

Ovako je počela i prošla sezona. Po čemu je to van Gaal bolji od Jurgena, lako mu je sa slabijim momčadima, štp ništa nije uspio sa Barcom, što je ovako loše krenulo sa Bayernom. Kakva je ono igra, protivnici nam imaju po 5 šansi na utakmici. Je li tako bilo u vrijeme Ottmara ???

On je njima svima ostavio Bayerna kojeg niko nije mogao dobiti u Bundesligi osim ako se opuste i igraju preko k.... , a oni dolaze i nakve svoje gluposti uvode. Sada je Patriota kao ljut, neka se ljuti na sebe, što igra j.... glupo taktiku sa igračima u odbrani što su propalitet. Van Buyten bio sjajan u HSV , došao u nas, katastrofa, a ovaj Badstuber napucan medijima, bolji je Breno, ali Gaal ono kao otkrio mladoga talenta. Kome zavaravaju više oči, kakva je ono igra.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 16 avg 2009, 15:54

Idete mi svi na k... sačekajte malo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 15:59

Čekam evo 2 godina, koliko čekam u Europi 7-8 godina. Samo čekati ???

Od toga nema nisšta, nisu ni B od Bayerna što su bili.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 avg 2009, 16:28

Da niste uveli Riberya u igru zijanili biste garant. A ako vas Ribery napusti nema sanse da osvojite titulu, ja cu po pare sa svakim sa foruma koji misli suprotno. Vama je Ribery 70% ekipe i vi to vrlo dobro znate i zato ga ne pustate u Real. Golman vam je ubjedljivo najslabija karika u timu, onaj Rensing ne bi imao mjesta ni u Olimpiku sa Otoke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 avg 2009, 16:31

Harrison je napisao/la:Da niste uveli Riberya u igru zijanili biste garant. A ako vas Ribery napusti nema sanse da osvojite titulu, ja cu po pare sa svakim sa foruma koji misli suprotno. Vama je Ribery 70% ekipe i vi to vrlo dobro znate i zato ga ne pustate u Real. Golman vam je ubjedljivo najslabija karika u timu, onaj Rensing ne bi imao mjesta ni u Olimpiku sa Otoke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
izvini strucnjaku,kani se vise ti riberya vise si mi sa njim na vrh glave
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 16:32

Ne kladim se ja više, ali kakav Ribery, eno ode Ronaldo iz Uniteda i opet će biti u vrhu. Otišao je i Bllack pa smo osvajali, otišao je Scholl i osvajali smo, Effe isto tako. Otišao je Zidan i osvojili su, i Figo. Niko nije Savršen u nogomet i inače osim naravno Boga.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 16 avg 2009, 17:32

treba van gala poslati u p.m. lama vratiti lijevo van bomela da čuva ovce
mogu proći samo olić,riberi,klose,gomez,lam i timošćuk ostalo sve napolje
i ove godine smo taraba nećemo ni u ligu prvaka............

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2009, 17:36

Novi trener Bayerna Louis van Gaal kaže kako je zadovoljan izvedbom svoje momčadi u jučerašnjojo utakmici protiv Werdera, iako su na svom terenu uspjeli osvojiti samo jedan bod. Kao i njegov prethodnik Jürgen Klinsmann, i van Gaal je u prve dvije utakmice sezone ubilježio dva remija, te za vodećim Wolfsburgom već ima zaostatak od četiri boda.

Međutim, Nizozemac je uvjeren da momčad ide u pravom smjeru: "Nisam zadovoljan rezultatom, ali zadovoljan sam igrom. Igrali smo odlično u prvih 30 minuta, ali nedostajali su nam golovi, a onda je Werder zabio iz svog prvog napada. To je razočaravajuće za igrače, a Werderu je onda bilo lako igrati sa deset igrača u obrani. Unatoč tome, kreirali smo šest ili sedam prilika i zadovoljan sam zbog toga. Mislim da smo, s obzirom na prilike koje smo imali u drugom poluvremenu, zaslužili pobjedu."

Bayern sljedećeg vikenda ide u goste Mainzu, nakon čega na Allianz areni dočekuje Wolfsburg u utakmici koja bi već u ranoj fazi sezone mogla značiti jako puno u borbi za naslov prvaka. Vukovi su, čini se, nastavili tamo gdje su stali prošle sezone, te su novu sezonu otvorili sa dvije uzastopne pobjede, dok je Bayern u svojoj igri pokazao puno predvidljivosti, koja ih je koštala puno bodova i pod Klinsmannovim vodstvom.

Van Gaal priznaje kako će možda trebati mjesec ili više da sve u njegovoj momčadi sjedne na pravo mjesto, a njegov primarni zadatak je da osigura da ne dođu u veliki zaostatak prije kraja kolovoza.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 17:45

Ma šta je on zadovoljan. Neka svoje bisere prosipa nekim naivnim ljudima. Toliko uloženo u Bayern i nije u stanju dobiti Bremena kod kuće. Neka sam dadne ostavku.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2009, 23:33

Franck Ribery: I Never Said I Wanted To Move To Real Madrid

Sad se zaklinje na vjernost Bayernu, hajmo sad novi ugovor na jedno 5 godina.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 avg 2009, 00:04

Vidi i on da ga nećemo prodati, pa se zaklinje na vjernost da ga nebi poslali u amatere. Al nema veze, nek on nama samo počne igrati.

Ovo što van Gaal priča je za djecu. Ako je neko gledao utakmicu zna kako smo jadno izgledali na terenu. Nismo imali 15 tačnih pasova za cijelu utakmicu. Ovo je sramota. Mislim da bi više trebao forsirati juniore, a pogotovo Mullera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 avg 2009, 00:29

omerbavarac je napisao/la:Franck Ribery: I Never Said I Wanted To Move To Real Madrid

Sad se zaklinje na vjernost Bayernu, hajmo sad novi ugovor na jedno 5 godina.
Lazu....svi lazu...ali Ribery NE, rekao je da zeli u Madrid ili nigdje....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2009, 00:34

Kako sada ovo.....kako laže. Rekao je samo ako ikada napusti Bayern onda Barca ili Real. Ono su samo mediji lagali, ovi Realovci neka idu na njihov onaj blogger smiješni. Tamo su doveli već 15 igrača, a došli im 5. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []