Sveta.barbarez je napisao/la:Momak ce biti najbolji golman Europe.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
galaksijecole-ch je napisao/la:Sveta.barbarez je napisao/la:Momak ce biti najbolji golman Europe.

salu na stranu al doktor je za kenu, odlican golman
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sinoc je bio dobar, ali samo dobar jer nije ni imao neke prilike za odbranu.
Dobra reakcija kod onog suta Moutinha, i kad je Spaha pogrijesio pa umalo sam sebi postigao gol.
Nek sacuva mrezu i u Lisabonu, da imamo razlog da ga dizemo u nebesa.
Dobra reakcija kod onog suta Moutinha, i kad je Spaha pogrijesio pa umalo sam sebi postigao gol.
Nek sacuva mrezu i u Lisabonu, da imamo razlog da ga dizemo u nebesa.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bosna i Hercegovina nije imala boljeg golmana od Asmira još od vremena Envera Marića...
Napokon lik sa svim predispozicijama vrhunskog golmana i fizičkim i psihičkim.
Napokon lik sa svim predispozicijama vrhunskog golmana i fizičkim i psihičkim.

We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
sinoc bio medu najboljim svaka cast...momak zna branit .nemam nista protiv Hasagica al Beg je Beg braateee ono sinoc pa i Khan mu je mogao na onom pozavidit 

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Siguran,raspucan,točan ,par skokova fantastičan, imamo golmana možemo mirno spavat,kapa dole ono što sam sinoć vidjela
uz Handanovića ,moj naj golman posto je Asmirko 

Nicolle_Begovic Nicolle Begovic
I really enjoyed seeing Sarajevo and Bosnia. I was made to feel very welcome and got to taste lots of local dishes like Cevape. Yum yum!
I hanuma Asmirova u Sarajevu bila
Veli jela cevape 
I really enjoyed seeing Sarajevo and Bosnia. I was made to feel very welcome and got to taste lots of local dishes like Cevape. Yum yum!
I hanuma Asmirova u Sarajevu bila

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
da li su ova dva gola njegova greška?
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
HVALA TI BEŽE!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
I penal je njegova krivica!Goldy je napisao/la:da li su ova dva gola njegova greška?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ne, ozbiljno pitam jer ne razumijem se baš?Ljepoje je napisao/la:Goldy je napisao/la:da li su ova dva gola njegova greška?
Ajde ne´seri !
"...but the football is very strange." - R. Mancini
Asko odlazi!
Kriv si za najmanje 3 gola veceras i ti si glavni razlog sto necemo ici na Euro 2012.
Kriv si za najmanje 3 gola veceras i ti si glavni razlog sto necemo ici na Euro 2012.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Šta se.reš koji k? Šta je kriv, kriv je što nam Ronaldo daje golove iz slobodnog kojeg niko ne može odbraniti, što Nani je upali, i jednostavno lopta neodbranjiva. Da njega nije bilo gubili bi 12-2, kriva je odbrana i pogotovo veza jer je nije ni bilo.Pauk je napisao/la:Asko odlazi!
- majestic24
- Kontakt:
Koja 3 gola??
Kod prvog gola zivi zid nije uradio svoje a isto je i kod slobodnjaka veloza. Sta ce uraditi kod gola postige?? Jedino mu zamjeram onaj drugi gol ronalda i onaj nanija
Kod prvog gola zivi zid nije uradio svoje a isto je i kod slobodnjaka veloza. Sta ce uraditi kod gola postige?? Jedino mu zamjeram onaj drugi gol ronalda i onaj nanija
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Begović ništa nije mogao učinit kod prva dva gola jer su bili euro golovi i prema tome ne serite na račun na Asmira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Asmir apsolutno nije kriv ni za jedan gol
PODRŠKA ZA ASMIRA !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
kako vas bola' nije stid. asmiru nesto prigovarati. eh cudnog naroda boze dragi. 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zamjeras mu golcinu Nanija, ono ni Casillas ne bi vidio, zamjeras mu gol Ronalda 1na 1, a ne zamjeras Zahirovicu sto je izgubio loptu. Covjek nije kriv niti za jedan gol i u par navrata nas je izvadio. Ko god misli drugacije, mislim da nema veze sa fudbalommajestic24 je napisao/la:Koja 3 gola??
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sve je bilo neodbranivo...postavi covjek zid al jbg preko njega i gol..nije on krivo sto igraci nisu 3m visoki...imao si sjajnih odbrana..svaka cast