BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

sikirica
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la sikirica » 16 nov 2011, 00:03

Nek je Dzeko objasnio neke stvari Portugalcima,kad je dobio zuti karton. ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 nov 2011, 00:03

E je.bo vas i Zeljo i Sarajevo više, šta koji ****, ovi dižu Osima, ovi Papeta, nema toga ovdje. Ovi bi da pozovu Torlaka, ovi Cocalića il koga već -.- Je.bte se više!

Adnanau
Kontakt:

Post Postao/la Adnanau » 16 nov 2011, 00:03

Mi moramo shvatiti da smo jedna prosjecna ekipa i da ne mozemo parirati ovim ekipama iz top 10 al naravno nas mentalitet nam to ne dopusta!Al hvala igracima na svemu sto su nam priustili sve ove kvalifikacije.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2011, 00:03

Prije nego sto pocnete pljuvati, razmislite malo da ste nase reprezentativce dizali u nebesa prije 3-4 sata

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 16 nov 2011, 00:04

ma čim se sa stadiona javio ovaj kreten Spaho znao sam da neće bit dobro. Komentator ko k...c, nije mi se ni gledala tekma uz njegove j...e komentare. Objektivno ljudi su bili bolji i to je to. Nisu oni džaba 8 na fifinoj rang listi a mi 21. Idemo dalje biće bolje akobogda. Spahićev gol nije iz opsajda pogledajte bolje, Spahić je u liniji sa igračem Portugala broj 3
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 nov 2011, 00:04

Ubise nas ljudi nogama. Jedini posten komentar.

Svaki izgovor je suvisan. Vadnjenje na sudce neide nikako. Nije im svirao 2 cista penala a nama je priznat neregularan gol Spahica, hvala pa nije vidio u ovakvom razvoju situacije. Gol Ronalda je mozda bio iz offsidea ali nije ponovljeno da valja tako da nisam vidio. Ko je kriv Lulicu sto ne zna da se kontrolise? Koliko sam vido covjek mu je pokazao zuti zbog prigovora a on nastavio da mase rukama i unosi se covjeku u facu. Glupost velika s njegove strane zaista.

Nema vezze. Dobili smo pristojan samar i mozda sada napokon dodjemo sebi pred vazne kvalifikacije u septembru, kvalifikacije koje mozemo zavrsiti kao prvi - trebali bi. Za to ce nam trebati svi igraci an zemlju a ne da se umislja kako Dzeko moze sam, kako ce Maletic lako s Ronaldom (ili bilo ko drugi) itd... Jednoastavno disciplinovan pristup svakom mecu. Ovo sto prije zaboraviti, ako dignemo prasinu nakon ovog poraza najebali smo posteno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 00:04

LBJ MVP je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ovdje je mnogo slijepaca. Sudija nas je uništavao kada je to Portugalcima trebalo a u našu korist je sudio kada to ništa nije mijenjalo. Jako bitno je bilo otvaranje utakmice a tu nas je sjebao maksimalno.

Nema se šta nikome prigovoriti. Hem što je Portugal realno bolji (srećo jbm te) hem što je tu bio sudija ako zaškripi. Ništa, idemo dalje.
Potpis
Popišam ti se na potpis.Da nije bilo sudije i Bega bio bi dvocifren broj razlike za njih
Aha. Pojma nemaš, izvini ne mogu nešto u ovom momentu pričati a ne bih želio da te uvrijedim. Sudija je samo balansirao koliko je Portugalu trebalo, da je bilo gusto on bi sigurno pogurao Portugal što je i radio dok im je trebalo. Stoga, ni jedne.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 16 nov 2011, 00:04

Inače koliko je lopti Džeko večeras dobio od pjanića Misimovića lulića medunjanina ???

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 nov 2011, 00:04

Ljudi... zijanili smo u Parizu. Treba biti realan- ovi su nas razvalili... cak im ni sudija nije trebao. Mi smo igrali ko zadnji mahalaši... Nema tu... fali tu nešta. Fali robovlasnik. Pape to nije i sa Papetom nema sanse da prodjemo dalje..
A mi - samo nastavimo sa prigovaranjima, nesportskim aktivnostima oko terena, hladnim svlacionicama.. i sta treba.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 nov 2011, 00:04

Napisa neko " da je jos jedan gol pao " bilo bi HABIBA I SEDAM GARIBA

Doci ce bolja vremena za nas Nogomet ..

A moje misljenje SUSIC TREBA OSTATI
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 00:05

Goalgetter je napisao/la:Prije nego sto pocnete pljuvati, razmislite malo da ste nase reprezentativce dizali u nebesa prije 3-4 sata
Neka da im dođe iz guzice u glavu ...

Treba tu proteći vremena i vremena ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2011, 00:05

Razočaran sam. Jako razočaran.

Ne toliko rezultatom koliko pi'čkastom igrom, i igranjem s jednim napadačem koje nije rezultiralo niti jednom prilikom. Očekivao sam da će Pape na poluvremenu ubaciti Vedu, ali ništa.

Rekao bih "Pape odlazi !!" ali je Spahić rekao da želi da ostane, pa prema tome...
Hayley <3

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 16 nov 2011, 00:05

Protjerati mrtve komentatore koji nemaju veze sa patriotizmom, pu pu pu
ŠVRLJ

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 nov 2011, 00:05

sikirica je napisao/la:Nek je Dzeko objasnio neke stvari Portugalcima,kad je dobio zuti karton. ;)
hehe neka tako i treba

ebi ga raja

izgubi i United od Cityja 6:1
Arsenal od Uniteda 8:2

pa se ljudi vrate i opet pobjedjuju. tako cemo i mi. podrska Papetu i igracima

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 nov 2011, 00:05

Ova utakmica je jedna od onih u kojoj sve ide.Ja bi volio vidjeti neki podatak statisticki,ali ljudi su opucali 6-7 puta u okvir gola i zabili 6.Ne mogu da gledam kritike Begovica ili nekog ,mada stoji cinjenica da je katastrofalno stajao lose kod oba gola iz slobodnog,ali bi volio da vidim kako bi se neko osjecao kad mu Ronaldo puca ili se sprema da puca.Ne bi kritikovao ni Papeta,mada je ocito da je lose postavio ekipu i nije nista naucio iz Zenice.Pokazalo se da Jahic nema muda ni brzine za Ronalda,ali definitivno uz svo razocarenje ,ne moze se prigovoriti na kraju nista ,jer su ljudi klasa za nas ,a mi nismo znali iskoristiti njihove probleme sa egom ,zbog kojih su i zavrsavali u barazu.Definitivno se onaj presing mogao razbiti jedino sa jos jednim napadacem.To je kljuc naseg poraza.Sto se sudjenja tice bilo je lose,ali za obje ekipe.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 16 nov 2011, 00:05

Meni je zaista drago što smo izgubili , koliko god mi je žao , toliko se i radujem.Ovo je veliki pokazatelj da nismo sazreli kao reprezentacija i kao nacija da igramo na nekom od velikih takmičenja poput Europskog Prvenstva (za Svjetsko da i ne govorim).Pokazali smo da nemamo igru protiv "velikih" reprezentacija i zaista mi je drago zbog poraza.Nadam se da će cijela nacija naučiti kako treba postupati u ovim sitaucijama , glupost je govoriti "RASUT ĆEMO IH" i te stvari.Igrače u svakom smislu podržavam , kao i Papeta jer je i njemu ovo pokazatelj da ne možemo igrati 4-5-1.Nadam se da ćemo , najprije sazreti , pa da ćemo nekada , ako bog da , igrati na nekom velikom takmičenju.
Sloboda Tuzla !!!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 16 nov 2011, 00:05

Goalgetter je napisao/la:Prije nego sto pocnete pljuvati, razmislite malo da ste nase reprezentativce dizali u nebesa prije 3-4 sata
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 16 nov 2011, 00:05

Pacov je napisao/la:Do juce ste hvalili Susica sad ga pljujete,to dovoljno govori o vasem karakteru !..Begovicu svaka cast,skino je sto je mogo..Sto se tice sudije mog'o je komotno 2 penala sudit portugalcima,ali nije...
Ma kakav karakter druze, sve su to junci... I hajde što po selektoru pljuju, na to smo navikli, već i po Begoviću, našem najboljem igraču pored Džeke i Spahe...

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 16 nov 2011, 00:05

Mensureee Mensureee.. Odbrana 0 osim Spahicaa .. Veznog reda nije ni bilo .. pojeli ih ljudi :S Zahirovic 10 !! Lik trci bori se a ne ko onaj Medunjanin cim primi loptu umrtvi igru ko qrac :( Zalosno !!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 nov 2011, 00:06

Ne mogu da verujem da se žalite na sudije. Realno gledajući dobro smo prošli! Dva penala Portugalcima nije svirao. Spahić iz ofsajda dao gol.

Ljudi su bolji, treba im čestitat. A mi idemo na SP abd!

Hvala Zmajevi!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.