Jbt, ti oboli za njimHarrison je napisao/la:
Lazu....svi lazu...ali Ribery NE, rekao je da zeli u Madrid ili nigdje....
Sad ce Ribi pokazati svoju snagu u Bayi, ima da prasimo sve redom
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Jbt, ti oboli za njimHarrison je napisao/la:
Lazu....svi lazu...ali Ribery NE, rekao je da zeli u Madrid ili nigdje....
omerbavarac je napisao/la:Samo jos ugovor da produzi i sve ce biti ok!!
@Harrison samo se nadaj, nada zadnja umire, a kako stvari stoje tvoja ce trajati do 31 Augusta, i onda ce da se ugasi, jer Bilal ne ide nigdje iz Bayerna...![]()
jbt kad sam pogledao ovog malog zanijemio sampasha_the_one je napisao/la:malo carolije od 7-godisnjeg bayernovog igraca...
pasha_the_one je napisao/la:malo carolije od 7-godisnjeg bayernovog igraca...
problem je u tome sto ce on da zaigra za Bavarcemiky_hz je napisao/la:Kupit ce njega Arsenal![]()
svabo?jest jest kako da ne...njemu je tek 7 godina,bilo je ovakvih igraca koliko hocete pa nisu uspjeli...pasha_the_one je napisao/la:drago mi je da vam se svidja... malo da skrenem temu sa "desavanja" po "nasem dijelu foruma"...
nego mali je kombinacija kake, ronaldinja, messija i ribery-ja
a plus je, mislim, mali je SVABO... tako da ce on igrati srcem za Bayern aBd u buducnosti...
u njemu vidim novog kapitena...
hehehe... ali valja se nacekati... ali mali je NEPROCJENJIV
osvojit cemo ako nista L.P. za 10-tak godina...
Bas mi je vokri sto nisi uspiobubooty je napisao/la:svabo?jest jest kako da ne...njemu je tek 7 godina,bilo je ovakvih igraca koliko hocete pa nisu uspjeli...pasha_the_one je napisao/la:drago mi je da vam se svidja... malo da skrenem temu sa "desavanja" po "nasem dijelu foruma"...
nego mali je kombinacija kake, ronaldinja, messija i ribery-ja
a plus je, mislim, mali je SVABO... tako da ce on igrati srcem za Bayern aBd u buducnosti...
u njemu vidim novog kapitena...
hehehe... ali valja se nacekati... ali mali je NEPROCJENJIV
osvojit cemo ako nista L.P. za 10-tak godina...
jbt covjek na vrhuncu karijere,a on bi da se jos razvija...pa nema on 21god. pa da moze nenormalno da napredujeRz88 je napisao/la:Will Sagonol savjetovao Bilala da ostane još sezonu ili dvije kako bi se još više razvio. Najbolje bi bilo da produži ugovor na 4 ili 5 godina kao što je Torres uradio u Atletiku pa je otišao za dobre pare. Tako i sa Riberyom, da vidimo kako će se razviti situacija iza ovoga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.