Sportski komentatori
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
hahahahahahhhhhaahhahahahhahh
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
necu vise nikad nista napisatbagrcavi je napisao/la:Stani, stani haj polahko od prvog posta pročitaj šta je astra1922 napisao
Dinamo igra puno bolje na strani nego u gostima, mi se tome smijemo a sad što ti ne kontaš to je druga stvar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ama zna li neko ko će prenositi večerašnju utakmicu , hoće li Šuko ili Spaho ? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- harebianconero
- Kontakt:
Ma može i Kemo , bolje nego Šuko 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Megamon
- Kontakt:
E Spaho ako me je iko vise izyebo u toku jedne utakmice od tebe evo moja glava.Koja si ti spodoba i antitalenat za komentarisanje.Ebem li ti redakciju koja te psotavi da komentarises ovako vaznu utakmicu.Nesposobnjakovicu jedan!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Na stranu sve,ali da nas komentator pravi budalama,dakle svi mi smo gledali prvu utakmicu i znamo da se zvizdalo Portugalskoj himni,znamo i da im se zvizdalo himni i u proslom barazu,a nakon sto su nocas oni izvizdali nasu himnu Spaho pocinje sa nevjericom kako to oni nama zvizde a mi njihovu himnu postujemo,pa koga on pravi ludim ??Megamon je napisao/la:E Spaho ako me je iko vise izyebo u toku jedne utakmice od tebe evo moja glava.Koja si ti spodoba i antitalenat za komentarisanje.Ebem li ti redakciju koja te psotavi da komentarises ovako vaznu utakmicu.Nesposobnjakovicu jedan!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- badblueboylivno
- Kontakt:
Najlošiji komentator u povijesti.
Koliko je samo puta pos'rao po sucu, kako se ne zna veseliti kod gola. Dodajte tome 2 sata non stop reklama, odvratnu sliku i format iste, i onda i rezultat... utučenost na vrhuncu.
Hvala, Belmine.
Koliko je samo puta pos'rao po sucu, kako se ne zna veseliti kod gola. Dodajte tome 2 sata non stop reklama, odvratnu sliku i format iste, i onda i rezultat... utučenost na vrhuncu.
Hvala, Belmine.
Hayley <3
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fakat, samo sudiju krivi, stalno ponavlja da je Portugal velesila itd. Monoton.
Zabrza nešto, smumlja kada je prilika itd.
Zabrza nešto, smumlja kada je prilika itd.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
medunjanin haman na centru, ispred njega kompletna odbrana portugala, on se dere, evo medunajnina u prilici za sut ccc
Za zivot cijeli!
Evo Spahe Velida, zovite mu Mevlida 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
To, to...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:medunjanin haman na centru, ispred njega kompletna odbrana portugala, on se dere, evo medunajnina u prilici za sut ccc
Najjaca izjava majke mi, ja plak`o od smijeha na to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mene je najvise izivciralo kad je na pocetku pricao nesto protiv zvizdanja nasoj himni i rece kako mi njihovoj u Zenici nismo zvizdali. Koju si ti kretenu utakmicu gledao u Zenici? 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam samo nastavio da placem, posto smo do tad vec gubiliRooney88 je napisao/la:To, to...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:medunjanin haman na centru, ispred njega kompletna odbrana portugala, on se dere, evo medunajnina u prilici za sut ccc
Najjaca izjava majke mi, ja plak`o od smijeha na to.![]()
![]()
![]()
![]()
edit
i mene je to isto za himnu nerviralo, ja mislim da im se nije cula himna od naseg zvizdanja, a on nekom maze oci, kako je docekana himna ccc nidje veze
Za zivot cijeli!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zivim za dan kad se na neki nacin uvede opcija 'Komentator On/Off', samo zbog Spahe i njemu slicnim. Tuzno komentarisanje veceras, sramota.
dajte mi neki njegov mail,da mu sastavim ja finu poruku 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma nemoj, prika... nije on kriv.T-MAC je napisao/la:dajte mi neki njegov mail,da mu sastavim ja finu poruku
Hayley <3
Najace mi je bilo negdje sredinom poluvremena, kada na sredini terena Veloso i Nani udvajaju Lulica, a on ce mrtva hladan: "Evo Lulic ima dosta prostora ispred sebe, da vidimo moze li sta konkretno uraditi".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako ti nešto znači ja znam gdje stanujeT-MAC je napisao/la:dajte mi neki njegov mail,da mu sastavim ja finu poruku
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Donnie Darko
- Kontakt:
Colo Colo je napisao/la:Ako ti nešto znači ja znam gdje stanujeT-MAC je napisao/la:dajte mi neki njegov mail,da mu sastavim ja finu poruku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.