Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
za koji gol je Begovic kriv ? lik je odbranio par lopti,moglo je i gore biti .. cc
Begović je institucija ! Ne mogu da vjerujem kako pljujete po njemu,sram vas bilo,patriote na baterije !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovdje sve neki Ikeri,jedva čekaju da ih streljaju Nani i Ronaldo
Ja ne mogu da vjerujem za onu reakciju živog zida kad je Ronaldo šutao i reakciju odbrane kod Nanijevog gola
Spahić se saginje 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mislim da je nezavidno tražiti to od administracije, al' fakat do kad' će se trpiti ovi pljuvatori koji na forum upadnu samo kad' reprezentacija gubi, da bi sjeli do kraja na muku ...
Stid da vas je ...
Asmir nije kriv ni za jedan gol večeras !
Stid da vas je ...
Asmir nije kriv ni za jedan gol večeras !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
XDushi_Rob je napisao/la:PODRŠKA ZA ASMIRA !!!
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
- Kontakt:
Primio je 2 gola sa 30 metara isključivo jer je bio loše postavljen. Ne krivim ga samo iznosim činjenice. Kod trećeg slobodnjaka se nije pomjerio, a nije se pomjerio jer nije bio dobro postavljen. Objektivno večeras jako loš, ali vjerujem da je to samo jedna noć.High je napisao/la:Begović je institucija ! Ne mogu da vjerujem kako pljujete po njemu,sram vas bilo,patriote na baterije !
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Veze ti nemas,ajd na spavanjeRade Paprica 9 je napisao/la:Primio je 2 gola sa 30 metara isključivo jer je bio loše postavljen. Ne krivim ga samo iznosim činjenice. Kod trećeg slobodnjaka se nije pomjerio, a nije se pomjerio jer nije bio dobro postavljen. Objektivno večeras jako loš, ali vjerujem da je to samo jedna noć.High je napisao/la:Begović je institucija ! Ne mogu da vjerujem kako pljujete po njemu,sram vas bilo,patriote na baterije !

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Cista tri gola je mogao (MORAO) braniti. Pa dva slobodna udarca su bila plasirana imao je vremena taman da je bio i metar od gola na suprotnoj strani, a ne kod stative. Vjerujem da bi Hasagic skinuo bar jos jedan od preostala tri.
Dushi_Rob je napisao/la:PODRŠKA ZA ASMIRA !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Momak ni kod jednog gola nije krivac bio.Asmire legendo nasa buducnost je s tobom....
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sine fudbal nije za tebe okani se dok je vrijeme.baboitata je napisao/la:Cista tri gola je mogao (MORAO) braniti. Pa dva slobodna udarca su bila plasirana imao je vremena taman da je bio i metar od gola na suprotnoj strani, a ne kod stative. Vjerujem da bi Hasagic skinuo bar jos jedan od preostala tri.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marseille84
- Kontakt:
ONI TI GA PUSE ASMIRE !
-
- Kontakt:
Mamina pametnica..Ma ti bi sva 3 gola skinuo mi smo uvjereni u to.Idi spavat,laku noc.baboitata je napisao/la:Cista tri gola je mogao (MORAO) braniti. Pa dva slobodna udarca su bila plasirana imao je vremena taman da je bio i metar od gola na suprotnoj strani, a ne kod stative. Vjerujem da bi Hasagic skinuo bar jos jedan od preostala tri.
Hasagic postade Lav JasinSaurman je napisao/la:Sine fudbal nije za tebe okani se dok je vrijeme.baboitata je napisao/la:Cista tri gola je mogao (MORAO) braniti. Pa dva slobodna udarca su bila plasirana imao je vremena taman da je bio i metar od gola na suprotnoj strani, a ne kod stative. Vjerujem da bi Hasagic skinuo bar jos jedan od preostala tri.

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- majestic24
- Kontakt:
Koja cista tri gola je mogao obraniti??
Ja i dalje stojim da kod nanijevog gola i kod ronaldovog drugog je mogao bolje reagovati al zato ostatak...nebi 5 golmana obranila a kamoli jedan...jel njegova krivica sto svaki sut iz slobodnjaka prelazi preko zivog zida???
Ja i dalje stojim da kod nanijevog gola i kod ronaldovog drugog je mogao bolje reagovati al zato ostatak...nebi 5 golmana obranila a kamoli jedan...jel njegova krivica sto svaki sut iz slobodnjaka prelazi preko zivog zida???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mislim da je glupo bilo sta Begovicu prigovarati,jer definitivno nije lako braniti protiv onako raspolozenih izvodjaca.Koliko god ja tebe cijenio,mislim da stoji cinjenica da je oba puta ostavio previse prostora ,ali mu se opet ne moze zamjeriti,jer Ronaldo cesto puca u blizi golmanov ugao.Ono je cista lutrija,medjutim mora se rizikovati ,jer bi imao vise sansi za odbranu blizeg ugla ,nego ostaviti bukvalno 5 metara praznog prostora.Znaci trebao je ostaviti manje prostora ,jer bilo je dovoljno da lopta samo predje zivi zid.Ali opet ponavljam ,koliko mu je tesko bilo najbolje se vidjelo kod onog slobodnog kada je odbranio loptu koja mijenja smijer svakih 2 metra.Begovic je najbolji mladi golman Europe i treba mu dati podrsku.aleksandar_veliki je napisao/la:A, kako se golman treba postaviti kada se izvode slobodnjaci. Molio bih te da nam odgovoris.Rade Paprica 9 je napisao/la:Primio je 2 gola sa 30 metara isključivo jer je bio loše postavljen. Ne krivim ga samo iznosim činjenice. Kod trećeg slobodnjaka se nije pomjerio, a nije se pomjerio jer nije bio dobro postavljen. Objektivno večeras jako loš, ali vjerujem da je to samo jedna noć.High je napisao/la:Begović je institucija ! Ne mogu da vjerujem kako pljujete po njemu,sram vas bilo,patriote na baterije !
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
2 metra od suprotne stative vidjeli smo nije rješenje. Ima očigledno igrača koji mogu prebaciti živi zid, a da šut ne gubi na jačini. Nećeš mi vjerovat ali pričamo o osnovama. Gol Nanija, manje više odličan šut, ali svaki gol sa one distance je golamnova odgovornost. I možeš ti biti sarkatsičan, i mogu ja sad hvalospjeve pričat o njegovoj večerašnjoj izvedbi, ali neznam kako bi nam to pomoglo, njemu pogotovo. Nije imao svoju noć, forma mu je u padu i to je činjenica. Keno mu svakako više nije konkurencija, pa neznam čemu tolika odbrana stvari koje su bile očigledne. Kad se sve sabere i oduzme vrlo odgovoran za večeršnji poraz.aleksandar_veliki je napisao/la:A, kako se golman treba postaviti kada se izvode slobodnjaci. Molio bih te da nam odgovoris.Rade Paprica 9 je napisao/la:Primio je 2 gola sa 30 metara isključivo jer je bio loše postavljen. Ne krivim ga samo iznosim činjenice. Kod trećeg slobodnjaka se nije pomjerio, a nije se pomjerio jer nije bio dobro postavljen. Objektivno večeras jako loš, ali vjerujem da je to samo jedna noć.High je napisao/la:Begović je institucija ! Ne mogu da vjerujem kako pljujete po njemu,sram vas bilo,patriote na baterije !
Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 16 nov 2011, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Možemo se samo zahvaliti Begoviću što na semoforu nije bio dvocifren rezultat.majestic24 je napisao/la:Koja cista tri gola je mogao obraniti??
Ovdje pojedini kvazi stručnjaci nabijaju na nos Asmiru što je primio gol sa 30 m od igrača koji je br 1 po pitanju izvođenja slobodnjaka a gol Nanija je za mene umjetnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- majestic24
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Možemo se samo zahvaliti Begoviću što na semoforu nije bio dvocifren rezultat.majestic24 je napisao/la:Koja cista tri gola je mogao obraniti??
Ovdje pojedini kvazi stručnjaci nabijaju na nos Asmiru što je primio gol sa 30 m od igrača koji je br 1 po pitanju izvođenja slobodnjaka a gol Nanija je za mene umjetnost.
Bio je na 5-6 metara od linije. Kad vidim kako je lopta Nanija isla u gol i kako je prosla iznad njega,moze se haman reci da ga je lobovao. Ja nekrivim Begovica ni za sta,vec kazem "mogao je bolje reagovati"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.