Glavu gore, bit će bolje, sve smo bolji i bliži tom plasmanu. Ja sam nekako smiren, da smo prošli ne bih znao šta bih od sebe, ovako sam svoj na svome

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Kakav ba Spahic. Begovic. Da ostavimo prazan gol i svi u napad. Sta sve mozak nece skontati, nikad mi nece biti jasno.*p!p!t@* je napisao/la:Po njihovoj logici Spahić je treb'o na klupuCLS je napisao/la:Vedo je mucko kolu, zato nije usao....pa realno koga bi izbacio da ubacis njega
Dječače upravu siSarajlijc@ je napisao/la:Jedino se Zeljo moze vise obrukat od reprezentacije
Molim Boga da jesmoArnelinho je napisao/la:Ovo ti ja zovem jednom riječju- dosada.*p!p!t@* je napisao/la: Treba vremena da se ovaj termin napaćeni bošnjo izbije nama iz glava, pa da napokon krenemo napredovati
@marseille7 još jednom dokazao da je jako inteligentan ...Od dosade ne znaju šta bi. Idem ti ja spavat, valja meni u pola 7 ujutro, aj budi pozdravljen ,kao jedan od rijetkih normalnih. Da li smo?
Potpis!Scof1eld je napisao/la:do 22:00 su bili zvijezde, a sad pljuj koliko mozes... yebes takav narod.. zbog takvih bolida ovakva nam je drzava
juveboy je napisao/la:Sta reci koju posluku porati ? Komeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Dokle vise, kad cemo ici na neko takmicenje, ljudi moji svaki oavakav neuspjeh me zdravstveno kosta 10 god. Prije tekme visio 2h u WC-u, cijelo poluvrijeme sjedim na solji, sve zbog utakmice, sto, zasto, zbog cega ? Ovaj glupi nas mentalitet, dok ga ne promjenimo nema nam nigdje ici a-a.
Kako mozemo primiti 6 golova ? Alo ba 6 golova, pa nismo Luxic ? Svaka ekipa koja primi sesticu u ovakvim utakmicama je neozbiljna ekipa. Sest golova primit, ne znamo autoritet graditi, nemamo dostojanstva, zbog ove sestice i jesmo na nivou Mađarske, Rumunije kod sudija i tako ce uvijek i biti dok se ne rijesimo naseg slijepila, glupog mentaliteta i dizanja u nebesa.
Ako mi je ista drago veceras to je ubjedljiv poraz da ne bi rekli opet nam je malo trebalo. Portugal je bolja ekipa, realno razbili nas u obje utakmice, dobro smo i prosli.
Na kraju zelim ponoviti ono sto sam vec davno napisao, mi smo Euro izgubili protiv Rumunije i Albanije, vadit se protiv Francuske i Portugala je smijesno.
Dakle izvuci pouku i naredne kvalifikacije odigrati sve utakmice kao da su odlucujuce i ne cekati tu srecu, koja nam je evidentno okrenula ledja, zahvaljujuci nama, naravno. Sve ovo na celu sa Safetom. Sretno Bosno i Hercegovino.
Mladji ti je od pola BiH reprezentacije.AllAbout je napisao/la:ne mogu da vjerujem ali fakat...veloso, moutinho, vremesni meireles, oni su nam pojeli sredinu
To je to !armin je napisao/la:Kakav smo mi narod ? Odigramo 7 utakmica sa gol razlikom 11:1 ( 4 pobjede i 3 remija) i to jedan gol znamo svi kako smo ga primili. Držimo Francusku u sred Pariza u šahu 70 minuta i nakon jednog poraza sve to dobro pada u vodu, a taj jedan poraz je jedino što se vidi. Ako se tako gleda, onda zaista i ne zaslužujemo bolje od ovog večeras.
Pape ostani !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.