BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

legenda reala
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la legenda reala » 16 nov 2011, 00:43

Niko nama nije kriv ,krivi smo sami sebi ,nemamo muda ,kad treba najviše uvjek smo najgori ,a šansu smo prokockali u Parizu ne večeras ni u Zenici ;)

Zašto uvjek mora neko biti kriv ,što smo loši ,što su ljudi bolji od nas itd.,čestitaj na pobjedi i život ide dalje ,valjda će i nas nekad sunce ogrijati ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2011, 00:44

LFCBiH je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Objektivno, realno gledajuci, hladne glave, bolji protivnik je prosao dalje.

Vidim da se i dalje jako pljuje po sucu, mislim bez potrebe. Sudac je bio generalno gledajuci los, ali nije nekome namjestio pobjedu. BiH nije imala mozda 3 prave sanse u ovoj utakmici, a Portugal je s druge strane bio na visokoj razini. Cak stavise, da ljudi pogledaju realno, vidjeli bi da je vise gresaka kardinalnih napravio na stetu Portugala (pa evo npr. nekoliko ofsajda svira Portugalu koji nisu bili, a dobre prilike, pa dva cista penala im ne sudi, pa gol BiH je iz ofsajda, i sl.), nego BiH, tako da mislim da je sve sto se desilo plod neznanja, odnosno nesnalazenja tu vecer, al realnost je da je BiH na terenu podbacila, a Portugal u pojedinim momentima briljirao.

Kad se sve zbroji, rezultat mozda jest visok, bolan, ali je manje-vise, mozda vise manje, nego vise, realan odnos snaga te veceri. Prepovucena igra i prekvalitetan posjed lopte od strane Portugala je donio zasluzeni prolaz dalje.
To je realnost situacije, no, balkanski sindrom ce nas uvijek tjerati da trazimo i neke druge faktore i razloge, iako su, duboko u sebi, svi svjesni da se jednostavno vec u zdrijebu nije imalo srece.

Kako god, dobro odigrane kvalifikacije, iskustvo vise, motiv vise, jednom ce se vec i isplatiti.
E j*b* ti sudac m*t*r ja to tebi mogu reci i svim koji misle kao ti
Što je čovjek krivo rekao?
Hayley <3

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 16 nov 2011, 00:44

Dylan Dog je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:ne mogu da vjerujem ali fakat...veloso, moutinho, vremesni meireles, oni su nam pojeli sredinu
Mladji ti je od pola BiH reprezentacije.

U prvih 11 Portugala je 29-godisnji Bruno Alves bio najstariji.
ma odigrao je on svoje najbolje..nije vise na nivou ko nekad..na to sam mislio
Unica grande amore

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 00:45

soccerfan je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
CLS je napisao/la:Vedo je mucko kolu, zato nije usao....pa realno koga bi izbacio da ubacis njega :)
Po njihovoj logici Spahić je treb'o na klupu :?
Kakav ba Spahic. Begovic. Da ostavimo prazan gol i svi u napad. Sta sve mozak nece skontati, nikad mi nece biti jasno.
Ima ona reklama Eroneta KONTAŠ ?
Slabo mi išta kontamo, dok su nam ljudi koji su bar na trenutak unijeli sreću i radost u naše živote krivi za sve ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 nov 2011, 00:46

legenda reala je napisao/la:Niko nama nije kriv ,krivi smo sami sebi ,nemamo muda ,kad treba najviše uvjek smo najgori ,a šansu smo prokockali u Parizu ne večeras ni u Zenici ;)

Zašto uvjek mora neko biti kriv ,što smo loši ,što su ljudi bolji od nas itd.,čestitaj na pobjedi i život ide dalje ,valjda će i nas nekad sunce ogrijati ;)
Znao sam ja da u tebi ima bar malo mozga :D :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 nov 2011, 00:46

Koja smo mi **** od naroda, tek sad vidim...

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 nov 2011, 00:46

Ma ljudi su nas sabili prvih pola sata u peterac. Ima li neko statistiku da vidimo koliko je lopta vremena bila kod nas. Dobro jeste sudija siljio ali i bez njega bi nas ubili . CAk i da smo dva golmana imali zijanili bi. Realno su ljudi igracine i tacka.
Idemo dalje. Mislim da mi moramo prije svega poraditi na svojoj glavi - i navijaci i igraci. Svi Mi smo bolje sanse imali za prolaz u Parizu nego ovdje i sta se desi?? Jedan kiks kapitena i kraj price. Mada bi, da i nije bilo penala, Francuzi garant dali gol.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 nov 2011, 00:46

AllAbout je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:ne mogu da vjerujem ali fakat...veloso, moutinho, vremesni meireles, oni su nam pojeli sredinu
Mladji ti je od pola BiH reprezentacije.

U prvih 11 Portugala je 29-godisnji Bruno Alves bio najstariji.
ma odigrao je on svoje najbolje..nije vise na nivou ko nekad..na to sam mislio
Alves odigrao svoje?
Garantujem ti da bi covjek bio kvalitetan i dan danas u bilo kojem timu od liga petice, govorim o vecim timovima naravno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 16 nov 2011, 00:47

pocelo je pametovanje,,toliki smo svi vrli patriote kad ide dobro,a kad nam se oklizne svi pametuju,lahko je bodriti i navijati za repku kad sve ide kako treba,ali treba imati moc pa podrzati repku i nakon 6-2,,,bravo zmajevi idemo po nove pobjede,jer vecerasnja tekma nije bila samo poraz u ovakvim duelima se stice iskusto koje je prijeko potrebno nasim nosiocima igre..
Bosna je dio zivota mog, Bosno ti si sampion !!!
VOLIM BAYERN

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 nov 2011, 00:47

LFCBiH je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Objektivno, realno gledajuci, hladne glave, bolji protivnik je prosao dalje.

Vidim da se i dalje jako pljuje po sucu, mislim bez potrebe. Sudac je bio generalno gledajuci los, ali nije nekome namjestio pobjedu. BiH nije imala mozda 3 prave sanse u ovoj utakmici, a Portugal je s druge strane bio na visokoj razini. Cak stavise, da ljudi pogledaju realno, vidjeli bi da je vise gresaka kardinalnih napravio na stetu Portugala (pa evo npr. nekoliko ofsajda svira Portugalu koji nisu bili, a dobre prilike, pa dva cista penala im ne sudi, pa gol BiH je iz ofsajda, i sl.), nego BiH, tako da mislim da je sve sto se desilo plod neznanja, odnosno nesnalazenja tu vecer, al realnost je da je BiH na terenu podbacila, a Portugal u pojedinim momentima briljirao.

Kad se sve zbroji, rezultat mozda jest visok, bolan, ali je manje-vise, mozda vise manje, nego vise, realan odnos snaga te veceri. Prepovucena igra i prekvalitetan posjed lopte od strane Portugala je donio zasluzeni prolaz dalje.
To je realnost situacije, no, balkanski sindrom ce nas uvijek tjerati da trazimo i neke druge faktore i razloge, iako su, duboko u sebi, svi svjesni da se jednostavno vec u zdrijebu nije imalo srece.

Kako god, dobro odigrane kvalifikacije, iskustvo vise, motiv vise, jednom ce se vec i isplatiti.
E j*b* ti sudac m*t*r ja to tebi mogu reci i svim koji misle kao ti
Pa, to je pak tvoje ''misljenje''. Al malo da odmoris, prespavas, realno sagledas i pogledas jos jednom sve to, vidio bi sve to, i sve bi ti jasno bilo, ne bi to uopce ni spominjao s obzirom na sve okolnosti i prikazanu igru te veceri, ali i potpuni takticki podbacaj. Ali dobro, ja mogu realnije ''sa strane'' sagledati, sto se ne moze bas reci i za tebe, plus vjerovatna maloljetnost + doza vruce glave. Al realno, utakmica tu nije odlucena, jebga, ni blizu.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 nov 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2011, 00:47

Nije se dalo, kao i mnogo puta do sada, ali na proslost se ne smije misliti, buducnost je ono sto nas zanima.

Bili smo ispod nivoa, nismo odigrali utakmicu kako znamo i nista nam drugo ne preostaje nego da protivniku cestitamo na pobjedi.
Za nas ce doci bolja vremena i odlazak na neko veliko takmicenje, samo moramo biti strpljivi.
Ne moze se vjecno biti gubitnik. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2011, 00:48

legenda reala je napisao/la:Niko nama nije kriv ,krivi smo sami sebi ,nemamo muda ,kad treba najviše uvjek smo najgori ,a šansu smo prokockali u Parizu ne večeras ni u Zenici ;)

Ovo sam davno rekao ali neki nisu skontali. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 00:48

VOLIM TE BOSNO!

glavu gore!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 nov 2011, 00:48

totasef je napisao/la:Jel vam Pape kriv samo sto nije Ibisevica uveo? Jel vam Begovic kriv? Jel vam sudija kriv?
Niiiiiisuuuuuuu!!!!!!

Ma ne nije Pape kriv, kriv je Džeko!

slika

Kako je samo smotan pa se ne može oslobotiti petorice oko sebe..?

Još 3:2 kad je bilo, Maletić i Bešić su unjeli pravu živost... neviđen talenat Bešića, dečko obećava on je budućnost BH fudbala, bar tako kaže Velid Spaho.. Ibišević je bio jako loš, nije se vidio na terenu.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2011, 00:49

LFCBiH je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la: E j*b* ti sudac m*t*r ja to tebi mogu reci i svim koji misle kao ti
Što je čovjek krivo rekao?
Ako nevidis onda i tebi Stark j*b* m*t*r
Nisi kapacitet za kvalitetnu raspravu. Bok.
Hayley <3

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 16 nov 2011, 00:49

:) :( :) :( :) :( :)

[youtube][/youtube]

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 nov 2011, 00:50

isakovich je napisao/la:pocelo je pametovanje,,toliki smo svi vrli patriote kad ide dobro,a kad nam se oklizne svi pametuju,lahko je bodriti i navijati za repku kad sve ide kako treba,ali treba imati moc pa podrzati repku i nakon 6-2,,,bravo zmajevi idemo po nove pobjede,jer vecerasnja tekma nije bila samo poraz u ovakvim duelima se stice iskusto koje je prijeko potrebno nasim nosiocima igre..
Bosna je dio zivota mog, Bosno ti si sampion !!!
Ne grijesis - jave se oni koji sanjaju ovakve noci da pljuju po BiH. BiH patriote znaju ko je ko ovdje i ko likuje zbog ovog poraza, a ko fol se pretvara da navija za BiH.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 16 nov 2011, 00:50

Zalosno je citati da se neko opet zali na sudiju. Pa hljeb te ne je'bo pa da nije siljio za nas bilo bi 8-1 za njih. Nije nam ponistio gol iz offside-a, a njima cista dva penala nije svirao. Uglavnom poenta je da je glupo u ovoj situaciji spominjati sudiju jer mi bi izgubili kako god jer fakticki nismo ni igrali iako smo bili na terenu. Dzeko pokazao da je klasa.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 16 nov 2011, 00:50

no rules je napisao/la:ma nema ljudi su bili bolji čitavu utakmicu i našim svaka čast nema se šta zamjeriti , jedina zamjerka Sušiću bila bi zato što je ubacio Bešića , a ne npr. Pandžu , jer dijete nije uopšte standardno u svom timu , a Pandža bi svojom borbenošću možda spasio koji gol , u svakom slučaju glavu gore ;)
Slabo ko bi mogo spasit golove nakon 4:2 je nastao opsti haos u odbrani jos veci nego od 1 minute i ako smo u odbrani gjresili od pocetka pokazalo se da nam je to losa tacka.

Pandza ima vise iskustva to stoji ali i Besic je mlad i treba graditi svoju karijeru i zrenuti da bude standardan Zmaj.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 nov 2011, 00:51

ŠB_Fidelis je napisao/la:Objektivno, realno gledajuci, hladne glave - bolji protivnik je prosao dalje.

Vidim da se i dalje jako pljuje po sucu, mislim bez potrebe. Sudac je bio generalno gledajuci los, ali nije nekome namjestio pobjedu niti je mogao sta posebno utjecati, budimo realni.
BiH nije imala mozda 3 prave sanse u ovoj utakmici, a Portugal je s druge strane bio na visokoj razini. Cak stavise, da ljudi pogledaju realno, vidjeli bi da je vise gresaka kardinalnih napravio na stetu Portugala (pa evo npr. nekoliko ofsajda svira Portugalu koji nisu bili, a dobre prilike, pa dva cista penala im ne sudi, pa gol BiH je iz ofsajda, i sl.), nego BiH, tako da mislim da je skoro sve sto se desilo plod neznanja, odnosno nesnalazenja te veceri, al realnost je da je BiH na terenu podbacila, a Portugal u pojedinim momentima briljirao. Svaka prica nakon toga je suvisna.

Slazem se od pocetka, do kraja.. Veceras je Portugal bio na nivou Barcelone i tu se nema sta pricati. Mi smo podbacili, kako fizicki, tako i mentalno i takticki od strane trenera.. Veceras nije nikako bila nasa noc, i brzo cemo mi to zaboraviti... VOLIM TE BOSNO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.