Sto je muck'o koluCLS je napisao/la: ko je mucko kolu....bosanac naravno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Sto je muck'o koluCLS je napisao/la: ko je mucko kolu....bosanac naravno
Nije vazno koliko si star, fore su ti za vrticaCLS je napisao/la:hahah smiri i kladim se da sam stariji od tebe, zajebancije nije na odmetBilal je napisao/la:Malac, prosipaj te fore kad se sastanes sa rajom u vrticu.CLS je napisao/la: ko je mucko kolu....bosanac naravnoa ako ti je tako tesko brate off sa neta
auuuu brate doslo je do provaleBilal je napisao/la:CLS je napisao/la:Nije vazno koliko si star, fore su ti za vrticaCLS je napisao/la: hahah smiri i kladim se da sam stariji od tebe, zajebancije nije na odmeta ako ti je tako tesko brate off sa neta
BRAVO SVE DOBRO RECENObosnas_ je napisao/la:Portugal je bio puno puno bolji i zasluzeno slavio! nismo im mogli nista,ama bas nista! jednostavno nam nisu dozvolili da igramo onako kako znamo...izgledali smo jadno i nemocno,ali jednostavno su prejaki za nas! Nasi Zmajevi su odigrali jako dobre kvalifikacije i cestitke na tome,ne treba se predavati....glavu gore i treba se spremiti dobro za kvalifikacije za SP u Brazilu koje pocinju za 10 mjeseci....Dzeko je imao trojicu igraca na sebi,nisu mu dali disati,svidja mi se njegova reakcija kad se okrenuo prema publici,vidjelo se da ga sudija nije stitio i jednostavno im se oduzio onako kako treba,svaka cast na gestu!
Susic treba ostati selektor,posteno i profesionalno radi svoj posao i zasluzio je jos jedan mandat! odlicno je vodio reprezentaciju i to treba cjeniti!
Idemo dalje...
Nije ti Bog kriv sto ljudi bolje igraju lopte.Number1 je napisao/la:da mi je vidjet utakmicu u kojoj je BiH mangup, u kojoj se drugi jedu zbog našeg mangupluka..
svi smo mi piizde ogromne!
više Bismila iz mojih usta ne izlazi, u džamiju treba postavit umjesto serdžada zastave Francuske, Portugala, Njemačke, Engleske..
očito ih on voli, što bi nas bosance volio..
MI SMO UVIJEK BILI JEEBANI I BIT ĆEMO!
11000 bosanaca mrtvih u Srebrenici, među njima toliko mladih ljudi, toliko nesreće naš narod ima da je to nevjerovatno, haj u sportu što nas ne voli, al i u drugim stvarima jednostavno NE VOLI NAS!
što bi ja njega volio?
Ja krivim Castrol! Oni su ovo namjestili!!!!!!Bianconeri1988 je napisao/la:Ovu temu treba zaključati da ne bi došlo do prepucavanja, jer mi sve miriše na to, večina nas je nervozno pa samo treba neko iskru da potpali
I normalno pojedinci za sve krive Boga!?
Dajte nam sliku il videooooooooo!nedim1993 je napisao/la:dajte ljudi srdžujete za džekinim maestralnim potezom publici. vidite da nam je do tog stalo samo. sad ko god kaže da je objektivan i smiren laže il je mrtvac
... hocu da vidim ono sto je dzeko uradio publici hocuuuuuuuuuuuuuuuu
lik je stvarno dijamant. :ugeek:
Ja Portugal,jbg bolji su.Cartman je napisao/la:Ja krivim Castrol! Oni su ovo namjestili!!!!!!Bianconeri1988 je napisao/la:Ovu temu treba zaključati da ne bi došlo do prepucavanja, jer mi sve miriše na to, večina nas je nervozno pa samo treba neko iskru da potpali
I normalno pojedinci za sve krive Boga!?
Jasno! ovi igraci nam vise nisu potrebni,hvala im na svemu! treba traziti alternative! Alispahic iz Dinama ce se uskoro vratiti na teren,mislim da ce nam biti veliko pojacanje u narendim kvalifikacijama..mada ima tu jos dosta igraca na koje se moze racunati!TKC je napisao/la:mislim da je vrijeme da odbacimo muslimovica,rahimica,maletica, i da na 85-90 generacija vodi u brazil.,,
Blue_He4rt je napisao/la:Yebem ti baraz i mentalitet i sve vise.Dosta je sranja preslo preko mene.Ne pratio vise reprezentaciju dok se direktno ne plasiraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.