gubimo 3-2 i umjesto da se pape otvori i uvede drugog napadaca on se zatvara i prima 3 komada a niko mu ne bi reko rijec da se tad otvorio i primio ta 3bordo_Sarajevo je napisao/la:i ja tako mislim, neki nikako da shvate da je Portugal jedna svijetska klasa, a jos ih krenulo od pocetkaElegant je napisao/la:Da smo mi kojim slucajem sinoc kreuli ofanzivnije sa dva napadaca, jos bi gore nastradali.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
burek pita
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
E Zaha ti je direktan krivac za 2 gola.Nimla_RZ je napisao/la:To je Zaha malo pritisno kad nema ko, a da je ušo Ibišević primili bi još dva komada do kraja utakmice...Buducnost je napisao/la: Papetu samo zamjeram sto zadnjih 20 minuta sa Zahirovicem igra kao dodatnim napadacem a na klupi Ibisevic.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa kako cemo imat kad nesposobni komitet nista ne radi po tom pitanju , igraci nam se uzimaju ispred nosa jer nesposobni ljudi vode reprezentaciju !aleksandar_veliki je napisao/la:Begovic (Stoke stadnadardan)
Zahirovic (Nalcik - vise ne igra, no sto igra)
Spahic (Sevilla - standardan)
Jahic (APOEL - vise ne igra, no sto igra)
Papac (Glasgow standaradan, ali broji posljednje dane karijere)
Rahimic (CSKA - ne igra nikako i kao Papac)
Medunjanin (Maccabi - velik div iz Izraela, standardan)
Pjanic (Roma - u posljednje vrijeme ne igra i jos povreda)
Lulic (Lazio - standardan)
Misimovic (Dynamo, vise ne igra no sto igra)
Dzeko (jedina super klasa)
Hajmo biti malo realni. Da li se ovaj tim moze suprostaviti Portugalcima, da li ovaj tim moze na neko veliko takmicenje. Pred nama su kvalifikacije za SP i opet ce nam biti isto, ako ne i gore jer jednostavno nemamo igraca, nema ih na vidiku. Mi se kunemo u Besica, koji valjda igra u drugom timu HSV-a, Salihamidzic je u njegovim godinama dobrano igrao kod Magatha. Nemamo igraca i to je nas problem. Ove koji su na zalasku nema ko zamijeniti
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Realno Rahimic, nije vise za repke naci zamjenu, za njega godine govore. 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Uzmi onda imena klubova od Danaca pa nam malo drzi govoraleksandar_veliki je napisao/la:Begovic (Stoke stadnadardan)
Hajmo biti malo realni. Da li se ovaj tim moze suprostaviti Portugalcima, da li ovaj tim moze na neko veliko takmicenje. Pred nama su kvalifikacije za SP i opet ce nam biti isto, ako ne i gore jer jednostavno nemamo igraca, nema ih na vidiku. Mi se kunemo u Besica, koji valjda igra u drugom timu HSV-a, Salihamidzic je u njegovim godinama dobrano igrao kod Magatha. Nemamo igraca i to je nas problem. Ove koji su na zalasku nema ko zamijeniti
Ovaj Portugal nece ni grupnu fazu proci na Euru smijem glavu dati a zasto pa zato sto igraju na snagu,oni ekipe nemaju,iole normalniji trener ce bez problema smiriti ovaj Portugal i nihovu horuk igru bez taktike i bez iceg osim bacanja lopte Ronaldu i Naniju!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
toto, Lulic nece vise biti standardan, igro je jer je onaj jedan igrac bio povrijedjen u Laziu. Pjanic, ( gotivio sam ga strasno) je **** veci od Ronalda, balerina, kako god hocete nazovite ga.aleksandar_veliki je napisao/la:Begovic (Stoke stadnadardan)
Dodaj da je ovaj SPartak u drugoj ruskoj ligi od naredne sezone, a Begovicem Stoke prima redovno po malu porciju.
Sta reci, sa Spahicem i Dzekom, uz podrsku Medunjanina mi hocemo da razvalimo Portugal? ha ah aha ah ahha
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
kao Del Bosque ? Einsteinegringobih je napisao/la:
Ovaj Portugal nece ni grupnu fazu proci na Euru smijem glavu dati a zasto pa zato sto igraju na snagu,oni ekipe nemaju,iole normalniji trener ce bez problema smiriti ovaj Portugal i nihovu horuk igru bez taktike i bez iceg osim bacanja lopte Ronaldu i Naniju!!!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Kad smo vec kod statistike, racunajcu zadnje dvije utakmice u reprezentaciji u zadnje dvije u Stouku Begovic je primio 14 golova 3.5 gola po utakmici? I to je gomlan u top 7-8 golmana u najacoj ligi svjeta?scorpion je napisao/la:Pratio sam doticnog cijelu karijeru, ne mora mi se nalaziti "strucnjak" da mi suflira. Porediti golmana engleskog premijerligasa, covjeka koji je STATISTICKI medju top 7,8 golmana najjace lige svijeta, covjeka koji je i pored sinocnih 6 golova spasio da ne primimo barem jos 2,3 sa golmanom koji ne moze dalje od ove nase lige je smijesno i zalosno. A na sve to dodati iskustvo golmana od nekih 30 godina i momka od 24 je nezamislivo.Tatko je napisao/la:scorpion, da si gledao Avdukica 5 puta u zivotu nebi ti izvalio takvu glupost....
-
hordas_Bec
- Kontakt:
tuzan sam ljudi, kao i vi....nisam ni u najgorem snu pomislio, da cemo dozivjeti takav debakl....imao sam sinoc neki osjecaj, da opet nesta nije uredu unutar reprezentacije....mozda se i varam, al nisam vidio nekako ono zrtvovanje, onu volju, borbu....sve mi to nekako izgledalo cudno.....al ruku na srce, ovo je maksimum nase reprezentacije, jer sta cemo ocekivati, kad pola repke ne igra u klubovima, nisu standardni, igraju u nekim no-name klubovima.....sta da kazem vise, nemozes ti porediti jednog rahimica s jednim meirelesom.....to su dva svijeta.....uostalom, nekako me i malo osramotilo, kad je mali besic (nista protiv njega) usao u igru, i komentator na **** kaze, da nemoze da vjeruje, da trener uvodi igraca koji igra u 4 regionalnoj ligi u njemackoj (HSV Amateri) u ovakoj jako vaznoj utakmici......to sve govori o nasem kadru i kvalitetu.....malo imamo dobrih odnosno standardnih igraca

-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja ga ne gotivim, sa preko 30 metara primiti golove, nema smisla.Tatko je napisao/la:Kad smo vec kod statistike, racunajcu zadnje dvije utakmice u reprezentaciji u zadnje dvije u Stouku Begovic je primio 14 golova 3.5 gola po utakmici? I to je gomlan u top 7-8 golmana u najacoj ligi svjeta?scorpion je napisao/la:Pratio sam doticnog cijelu karijeru, ne mora mi se nalaziti "strucnjak" da mi suflira. Porediti golmana engleskog premijerligasa, covjeka koji je STATISTICKI medju top 7,8 golmana najjace lige svijeta, covjeka koji je i pored sinocnih 6 golova spasio da ne primimo barem jos 2,3 sa golmanom koji ne moze dalje od ove nase lige je smijesno i zalosno. A na sve to dodati iskustvo golmana od nekih 30 godina i momka od 24 je nezamislivo.Tatko je napisao/la:scorpion, da si gledao Avdukica 5 puta u zivotu nebi ti izvalio takvu glupost....![]()
![]()
![]()
Kakve to veze ima? Ja sam reko da je kojim slučajem ubacio Ibiševića, mi bi primili još dva komada, a sad ne kontam što ti meni repliciraš sa ovimmaho_sa je napisao/la:E Zaha ti je direktan krivac za 2 gola.Nimla_RZ je napisao/la:To je Zaha malo pritisno kad nema ko, a da je ušo Ibišević primili bi još dva komada do kraja utakmice...Buducnost je napisao/la: Papetu samo zamjeram sto zadnjih 20 minuta sa Zahirovicem igra kao dodatnim napadacem a na klupi Ibisevic.
Čelik Zenica 1945
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Aco, hvala sto malo samaras ovu djecurliju 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma momak ti govori da je komitet nesposoban radi zabrane gostujucih navijaca i karti kako su raspodjelili,i to je toaleksandar_veliki je napisao/la:
Malo je cudno sto se tvoj svaki post na svakoj temi dotice nesposobnog komiteta. Ko nam uzima igrace, koje igrace. Hajde dajte ih, koji igrac iz mlade repke moze pokucati na vrata ovog tima, moze i uvijek cemo biti gubitnici jer realno nemamo kvalitete. I daj molim te ostavi se komiteta, kakve veze on ima sa ovim.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ja sam davno rekao, kad nismo mogli pobijediti Dansku na Kosevu i plasirat se direktno na EP vjerovatno se nikad nigdje necemo plasirati. Imali smo tu utakmicu na Zuban Polju pred 35 000 hiljada navijaca protiv ekipe koja nije neka velesila i trebali samo dati gol vise nego protivnik i nismo uspjeli. I sta ocekivati protiv Portugala? Nikad u odlucujucim utakmicama nismo pokazali karakter, nismo pokazali da smo zaj.ebani, da imamo mu.da, sinoc su nasi istrcali na teren kao na modnu pistu.
Kontam nesto, zamisli da je ova utakmica bila na EP, mi zijanimo 6:2, zatim nas Holandija podere 4:0, Svedi nas uzmu 4:1, koja bi to tek sramota bila, ovako se i trpi nekako...
Svi znamo da su Portugalci jaci od nas, brzi, okretniji, tehnicki jaci, uigraniji i svjesni smo toga i umjesto da borbenoscu pokusamo anulirati koliko-toliko mi na teren izasli kao na modnu pistu, ono laganini, poziranje pred foto-aparatima, lagani okreti ulijevo-udesno...e tako ne moze...
Svaka cast Dzeki i Begovicu, Dijamant se jedini borio protiv portugalskih lavova, umije zadrzati loptu, zagraditi se, okrenuti se s loptom, podsjeca me na Zidana u tim stvarima, a Bega nas je spasio i teze blamaze.
Kontam nesto, zamisli da je ova utakmica bila na EP, mi zijanimo 6:2, zatim nas Holandija podere 4:0, Svedi nas uzmu 4:1, koja bi to tek sramota bila, ovako se i trpi nekako...
Svi znamo da su Portugalci jaci od nas, brzi, okretniji, tehnicki jaci, uigraniji i svjesni smo toga i umjesto da borbenoscu pokusamo anulirati koliko-toliko mi na teren izasli kao na modnu pistu, ono laganini, poziranje pred foto-aparatima, lagani okreti ulijevo-udesno...e tako ne moze...
Svaka cast Dzeki i Begovicu, Dijamant se jedini borio protiv portugalskih lavova, umije zadrzati loptu, zagraditi se, okrenuti se s loptom, podsjeca me na Zidana u tim stvarima, a Bega nas je spasio i teze blamaze.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bosanski (gubitnicki) mentalitet nas dotukao. Mangupski potez Lulica, pa sta ima dzabe prigovarati sudiji kad je gol vec pao, nemogu da vjerujem sta je uradio. Rezultat se mogao stici, jer smo imali i malo srece u ovoj utakmici, ali jednostavno, nemozes ti igrati sa 10 igraca, i braniti se i napadati protiv jednog Portugala.
Sto se tice ovih ''strucnjaka'' i ''pljuvaca'' do juce ste dizali u nebesa nase reprezentativce, a danas su najgori.
Zao mi je Begovica, koji je dao sve od sebe, odbranio je sto je mogao odbraniti, oni sutevi Ronalda, Velosa, Nanija se ne brane. Portugal odigrao fantasticno, pokazali su nam granice, ali isto tako, uz vise truda i zalaganja moglo se do tog remija. Ali dzaba, sad je kasno, treba se okrenuti kvalifikacijama za SP2014, gdje imamo sansi na to prvo mjesto, ali budemol igrali ovako kao protiv Portugalaca, onda to mozemo komotno zaboravit.
Sto se tice ovih ''strucnjaka'' i ''pljuvaca'' do juce ste dizali u nebesa nase reprezentativce, a danas su najgori.
Zao mi je Begovica, koji je dao sve od sebe, odbranio je sto je mogao odbraniti, oni sutevi Ronalda, Velosa, Nanija se ne brane. Portugal odigrao fantasticno, pokazali su nam granice, ali isto tako, uz vise truda i zalaganja moglo se do tog remija. Ali dzaba, sad je kasno, treba se okrenuti kvalifikacijama za SP2014, gdje imamo sansi na to prvo mjesto, ali budemol igrali ovako kao protiv Portugalaca, onda to mozemo komotno zaboravit.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Potpis na ovobordo_Sarajevo je napisao/la:Ima mali Visca on ce biti nasa nada
kod rezultata 3:2,Pape izbacuje Pjanica a ubacuje Besica.. i ne razumijem zasto forsira Maletica.. da je mjesto njih dvojce ubaci Ibisevica i Ibricica bilo bi sanse..
Nemoj dalje majke ti!Edvin_Mg je napisao/la:kod rezultata 3:2,Pape izbacuje Pjanica a ubacuje Besica.. i ne razumijem zasto forsira Maletica.. da je mjesto njih dvojce ubaci Ibisevica i Ibricica bilo bi sanse..
Čelik Zenica 1945
Ne igra, trenutno je rezerva.hordas_Bec je napisao/la:tuzan sam ljudi, kao i vi....nisam ni u najgorem snu pomislio, da cemo dozivjeti takav debakl....imao sam sinoc neki osjecaj, da opet nesta nije uredu unutar reprezentacije....mozda se i varam, al nisam vidio nekako ono zrtvovanje, onu volju, borbu....sve mi to nekako izgledalo cudno.....al ruku na srce, ovo je maksimum nase reprezentacije, jer sta cemo ocekivati, kad pola repke ne igra u klubovima, nisu standardni, igraju u nekim no-name klubovima.....sta da kazem vise, nemozes ti porediti jednog rahimica s jednim meirelesom.....to su dva svijeta.....uostalom, nekako me i malo osramotilo, kad je mali besic (nista protiv njega) usao u igru, i komentator na **** kaze, da nemoze da vjeruje, da trener uvodi igraca koji igra u 4 regionalnoj ligi u njemackoj (HSV Amateri) u ovakoj jako vaznoj utakmici......to sve govori o nasem kadru i kvalitetu.....malo imamo dobrih odnosno standardnih igraca![]()
Portugalci su nas razvalili, jer su bolja reprezentacija, ali mi je žao da smo sa boljom postavkom na terenu, mogli ostvariti bolji rezultat. Ne kažem da bi se plasirali na EURO, ali smo moralo bolje stajati na terenu i morali smo bar tu postavku na terenu, bar na poluvremenu konsolidovati. Morali smo igrati bliže jedan drugom i bliže Portugalcima, a ne da uvijek rahat prime loptu. Isto onako kako su Portugalci igrali na nama. Čim neko od naših primi loptu neko je na njemu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kada sam ja prosle sedmice i u ponedjeljak govorio da sa ovim igracima nemozemo proci Portugal neki su mi se ovdije smijali.
Pa su poceli pricati nebuloze o Danskoj, Islandu i Kipru.
Trener nije sekunde kriv, mi nemamo fonda igraca, tehnicki smo slabi a trkacki smo jedna od naslabiji repki u Evropi.
Veliku krivicu u ovome svemu imaju i sportski novinari i portali koji pisu nebuloze o tome kako smo mi jaki itd.
Da ne duzim, nas najveci problem je rad sa mladzim uzrastima. Skole fudbala su nam totalno lose, ne radi se porofesionalno, nema discipline i uslovi su losi. Ne mozemo izbaciti par prosijecnih talenata godisnje kako onda ocekivati da nesto napravimo sa repkom na globalnom planu. Vecinu nasih igraca su odskolovale zapadne zemlje i naucili ih o taktici na terenu.
Sada se vidi koliko nam je teren u Zenici pomogao, haval Bogu pa nismo igrali u Sarajevu, potopili bi nas vec kod kuce na vecem ternu.
Pa su poceli pricati nebuloze o Danskoj, Islandu i Kipru.
Trener nije sekunde kriv, mi nemamo fonda igraca, tehnicki smo slabi a trkacki smo jedna od naslabiji repki u Evropi.
Veliku krivicu u ovome svemu imaju i sportski novinari i portali koji pisu nebuloze o tome kako smo mi jaki itd.
Da ne duzim, nas najveci problem je rad sa mladzim uzrastima. Skole fudbala su nam totalno lose, ne radi se porofesionalno, nema discipline i uslovi su losi. Ne mozemo izbaciti par prosijecnih talenata godisnje kako onda ocekivati da nesto napravimo sa repkom na globalnom planu. Vecinu nasih igraca su odskolovale zapadne zemlje i naucili ih o taktici na terenu.
Sada se vidi koliko nam je teren u Zenici pomogao, haval Bogu pa nismo igrali u Sarajevu, potopili bi nas vec kod kuce na vecem ternu.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 16 nov 2011, 10:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.