Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 nov 2011, 05:30

Luliću kenjčino. Dabogda nikad više ne zaigrao za repku.
Kad postaneš profesionalac i naučiš da se sudijama ne laje onda tek možda na klupu. A do tad amateru daleko ti kuća bila.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 16 nov 2011, 06:47

sta se sve nece procitati na ovom forumu.sada Lulic najgori,jedino je on kriv i ne samo Lulic,ko god odigra lose on je krivac,odmah ga treba izbaciti iz repke,a kada odigra dobro,ma svaka cast,kunete se u tog igraca.dobio crveni i sta se moze,bili smo jadni i sa lulicem,a nista slabiji nismo bili kada je izasao.bilo proslo,vise Nam srece sljedeci put.pozdrav

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 nov 2011, 07:18

MostaracVelezovac je napisao/la:Luliću kenjčino. Dabogda nikad više ne zaigrao za repku.
Kad postaneš profesionalac i naučiš da se sudijama ne laje onda tek možda na klupu. A do tad amateru daleko ti kuća bila.
De naučiga ti malo profesionalizmu, jade jadni!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 16 nov 2011, 08:05

Sudija te sjecka čitavu utakmicu, svira svaki kontakt, premijerligaški navlači za domaćina, korner, sobodnjak, aut, faul..jb ga brate nakupi se to u igraču, da si kamen puko bi, Lulića razumijem, jer je svako od nas tokom gledanja utakmice pomislio "da ja igram ovu utakmicu jb bi i sudiji mater i fifi, Ronaldu bi slomio nogu i sl", zato ne pametujte :!:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 nov 2011, 08:14

Sram vas bilo, tako pricate o najboljem igracu proteklih kvalifikacija. Pojma nemate ni zasto se bunio Lulic, niti sta je rekao. Svi u svijetu se bune na odluke sudija, svako pukne u jednom trenutku, pa tako i Lulic, nije momak od kamena. 50 minuta te kreten od Starka guzi, uzima ti loptu kada pridjes golu, daje loptu Portugalu kada odbijes njihove napade, pa normalno da bi covjek pukao. Ali to smo mi, pljujemo nase, ajde lajavci pljujte, majke vas se stide.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 16 nov 2011, 08:17

adriano_leite je napisao/la:Sram vas bilo, tako pricate o najboljem igracu proteklih kvalifikacija. Pojma nemate ni zasto se bunio Lulic, niti sta je rekao. Svi u svijetu se bune na odluke sudija, svako pukne u jednom trenutku, pa tako i Lulic, nije momak od kamena. 50 minuta te kreten od Starka guzi, uzima ti loptu kada pridjes golu, daje loptu Portugalu kada odbijes njihove napade, pa normalno da bi covjek pukao. Ali to smo mi, pljujemo nase, ajde lajavci pljujte, majke vas se stide.
svaka cast na postu ....
Lulicu ti si nas igrac i PRAVI NAVIJACI te vole tamam da si neznam sta uradio...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 nov 2011, 08:20

Devil je napisao/la:Kako to da se uvek jedna greske sudije,posmatra kroz neku sledecu gresku.Jesam ja negde napisao da opravdam to sto nije dao zuti karton Pepeu(a samo je on bio tu pored sudije),jer Cristiana ne racunam on ima pravo kao kapiten,a bgm ja nigde nisam video da se neko unosio njemu u facu kod toga penala toliko kao Lulic.Coentrao jeste mahao rukama ali ne prema sudiji i ne njemu direktno u facu. ;)

p.s Najjace mi je da je ipak sudija uvek na kraju kriv.Jbt da li cemo mi Balkanci ikada nauciti priznati poraz.BIH izgubi krive sudije,Srbija izgubi naravno krive sudije,Crna Gora izgubi,ajmo sudije psovat najlakse je,Hrvatska izgubi i oni po sudijama. :roll:
Fakat sam mislio da iskuliram sve ovo i ne pisem nista, ali si me ispi.zdio sa sudijom.
Da se razumijemo, Portugalci su klasa iznad nas, TOP 5 na svijetu, ali zar im treba Stark i zar im treba igrac vise da kod 2 razlike kuci, pred 70.000 gledalaca kradu za prolaz.
Ako si gledo tekmu, a ocito nisi, kriterij nije bio isti. Penal nam je svirao linijski sudija, glavni nam nije dao centar da predjemo, kod 3-2, nam svira faul u napadu.
Laktanje Pepea da ne spominjem, na Dzeki je bilo milion faulova a nije svirao niti jedan.
Sjeckao je igru, a nama je poceo svirati tek nakon 5-2 sto jeste sramota. Razumijem i to da Portugal mora ici, ali brate mili, faulove u napadu sa igracem vise sramota.
Koliko je samo sitnih faulova na sredini dodijelio Protugalu. Jel znas ti bolan uopste kako to utice na ekipu?
Hajde da posmatramo ovako, da je bilo kontra? Sta mislis kako bi oni firauni reagovali? Da se Pepeu, Mutinhu, Velosu i Meirelesu svira svaki put kada pridju igracu?
Prigovarali su i na 5-2, trazili penale, htjeli jos i sad kao mi primitivci i divljaci.
Lulic nije to mogao izdrzati, razumljivo, divim se Dzeki i kompaniji kako su ona sranja izdrzali sto pokazuje da su profesionalci.
Nama realno fali desno krilo i desni bek, tih igraca nemamo i bez njih nemamo sta traziti sa ovom taktikom 4-5-1.
Lulicu svaka cast za ove kvalifikacije, i nadam se da je naucio lekciju od sinoc.
Mi jednostavno moramo biti bolji od protivnika, ne malo, nego puno, jer moras biti bolji, od njega, od arbitra i uci hladne glave u tekmu, inace nas veliko takmicenje nikad vidjeti nece.
Sada nove kvalifikacije napasti od pocetka ici na prvo mjesto, jer imamo kvalitet da igramo tamo.
Cuva Bog Zelju svog!

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 16 nov 2011, 08:26

koji ste jadnici vi sto pljujete lulica, kad igra dobro dizete ga u nebo, kad covjeku pukne film najgori je na svijetu. sto spahica ne pljujete, jer tom logikom radi njega smo i igrali baraz? ali jok, spaha ostavlja srce na terenu i on je dobar! pa sta mislite, lulic ne gine svaku utakmicu za repku? smijesni ste ljudi. budite ponosni sto smo dobili strasnog, prodornog, kvalitetnog igraca za dosta narednih godina. mene iznervira kad me neko sugavo dobija na pes-u, a zamisli kako je njemu bilo tamo igrati? maloumno razmisljanje, samo lijeci zivce, na forum i udri po dezurnom krivcu. dugo vremena je to bio pape, od francuske je to bio spaha, sad lulic... zalosno ljudi, zalosno!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 16 nov 2011, 08:26

ljudi gantz hoi,i ja da sam na seninom mjestu izgubio bih živce,a da budem realan ne bi čoko štark prošo baš najbolje da je imo imalo muda da neš uradi kad je već dobijo crveni,trebo ga je napucat bokserom il u stomak ili u vilicu pa da ga kazni sena za sve što im je navuko :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 16 nov 2011, 08:51

Neda se usranom do potoka! A Lulić nije smio onako reagovati,jer kao profesionalac zna da sudija (iako je 100% bio ofsajd Ronalda) NEĆE promijeniti odluku nakon što mu on spomene najmilije! Tako da, drugo je šta mi komentarišemo,a drugo šta komentariše igrač na terenu... Suma sumarum,dobro je, bit će bolje aBd!

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 16 nov 2011, 09:36

U trenutku ronaldovog pogodka teta violeta bila iza gola
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 16 nov 2011, 10:21

moglo je i bez ovoga al onaj sudija nije normalan, prestrogo dobio drugi zuti,samo zato sto je trazio ofsajd, nema mu se sta zamjeriti jer je najvece pojacanje koje je repka dobila

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 nov 2011, 11:30

MostaracVelezovac je napisao/la:Luliću kenjčino. Dabogda nikad više ne zaigrao za repku.
hajd skontaj st asi napis'o pa se vrati. sram te bilo !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 nov 2011, 11:37

mirzza je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kako to da se uvek jedna greske sudije,posmatra kroz neku sledecu gresku.Jesam ja negde napisao da opravdam to sto nije dao zuti karton Pepeu(a samo je on bio tu pored sudije),jer Cristiana ne racunam on ima pravo kao kapiten,a bgm ja nigde nisam video da se neko unosio njemu u facu kod toga penala toliko kao Lulic.Coentrao jeste mahao rukama ali ne prema sudiji i ne njemu direktno u facu. ;)

p.s Najjace mi je da je ipak sudija uvek na kraju kriv.Jbt da li cemo mi Balkanci ikada nauciti priznati poraz.BIH izgubi krive sudije,Srbija izgubi naravno krive sudije,Crna Gora izgubi,ajmo sudije psovat najlakse je,Hrvatska izgubi i oni po sudijama. :roll:
Fakat sam mislio da iskuliram sve ovo i ne pisem nista, ali si me ispi.zdio sa sudijom.
Da se razumijemo, Portugalci su klasa iznad nas, TOP 5 na svijetu, ali zar im treba Stark i zar im treba igrac vise da kod 2 razlike kuci, pred 70.000 gledalaca kradu za prolaz.
Ako si gledo tekmu, a ocito nisi, kriterij nije bio isti. Penal nam je svirao linijski sudija, glavni nam nije dao centar da predjemo, kod 3-2, nam svira faul u napadu.
Laktanje Pepea da ne spominjem, na Dzeki je bilo milion faulova a nije svirao niti jedan.
Sjeckao je igru, a nama je poceo svirati tek nakon 5-2 sto jeste sramota. Razumijem i to da Portugal mora ici, ali brate mili, faulove u napadu sa igracem vise sramota.
Koliko je samo sitnih faulova na sredini dodijelio Protugalu. Jel znas ti bolan uopste kako to utice na ekipu?
Hajde da posmatramo ovako, da je bilo kontra? Sta mislis kako bi oni firauni reagovali? Da se Pepeu, Mutinhu, Velosu i Meirelesu svira svaki put kada pridju igracu?
Prigovarali su i na 5-2, trazili penale, htjeli jos i sad kao mi primitivci i divljaci.
Lulic nije to mogao izdrzati, razumljivo, divim se Dzeki i kompaniji kako su ona sranja izdrzali sto pokazuje da su profesionalci.
Nama realno fali desno krilo i desni bek, tih igraca nemamo i bez njih nemamo sta traziti sa ovom taktikom 4-5-1.
Lulicu svaka cast za ove kvalifikacije, i nadam se da je naucio lekciju od sinoc.
Mi jednostavno moramo biti bolji od protivnika, ne malo, nego puno, jer moras biti bolji, od njega, od arbitra i uci hladne glave u tekmu, inace nas veliko takmicenje nikad vidjeti nece.
Sada nove kvalifikacije napasti od pocetka ici na prvo mjesto, jer imamo kvalitet da igramo tamo.
Ne treba Lulica kriviti za onaj potez, vjerovatno mu je nesto puklo u glavi, desava se, desavat ce se i dalje, rezultat je jos i dobar bio do tog momenta kakvo je stanje na terenu bilo, a tada je vec nervoza i umor odnijelo sve.
Ali nije fer osuti iskljucivo paljbu ni po sucu, vrlo, vrlo pristrano je reci da je kriv za poraz. BiH nije imala igru, nije imala tri mozda prilike u cijelom susretu, i zaista ne toliko zbog toga sto se zamislilo da ovaj jednostavno sijece igru i ne da BiH da predje centar, ne, to je klasicni alibi postulat. Portugal je kudikamo bolje drzao loptu i bio opasniji, znali su tocno sta ce s loptom i u zavrsnicu su dolazili s vecim brojem igraca koji su pretrcavali svoje cuvare. Sve prethodno navedeno, BiH tu vecer nije imala.
Fer je spomenuti npr. da je sudac i dosudio dva, tri nepostojeca zaledja Portugalu iz kojih su mogli zabiti golove, fer je spomenuti da dva cista, precista penala Portugalu nije sudio, fer je spomenuti da je BiH gol zabila iz zaledja. Pa na kraju krajeva, svatko se slaze da je bio los, to je iz aviona vidljivo, al ne moze se reci da nije kardinalno grijesio na stetu Portugala takodjer, a ne da se provlaci teza da je tu sa zadatkom otezavanja (nepostojece) igre BiH tu vecer, pa samo ovo sto sam naveo je moglo dovesti jos do bar par golova u mrezi BiH. Dzaba ti onda sve gore sto napisa, razlika na terenu je i dalje bila prevelika.
Slazem se sa devilom, nama kad izgubimo uvijek je sudac kriv, uvijek to dodje do izrazaja, mi mali, ovi imaju svoje domacinsko sudjenje, itd., itd., vide se samo greske na nasu stetu, zanemaruju se kardinalne greske na stetu onog drugog, odmahujuci rukom, govoreci ''ma, to je kompenzacija, lako mu sada kad nas je unistio'', sve dok se ne pogleda istini u oci i kaze : pa dobro, nismo nista realno ni pokazali, a na kraju smo jos dobro i prosli. Naravno, opcenito govoreci.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 nov 2011, 11:42, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 16 nov 2011, 11:40

Kako vas nije stid kriviti Lulica za jucerasnji fijasko.

Dali smo 2 gola na guzove. Nismo ni jednu akciju u napadu odigrali. Trebalo biti 4:0 samo na poluvremenu.

Apsolutno nista nismo stvorili ni pokazali citavo poluvrijeme. I onda u drugo poluvrijeme udjemo sa istom igrom i istom formacijom i naravno nista ne uradimo. Dovoljno govori o tome ko je krivac.

A Lulica treba podrzati jer je njemu najteze pao crveni karton i momak nam je reprezentativac svjetskog kalibra za narednih 10 godina. Pa vi i dalje pišite "DABOGDA NIKAD ZA REPKU NE ZAIGRAO".

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 nov 2011, 11:54

ŠB_Fidelis je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

Ne treba Lulica kriviti za onaj potez, vjerovatno mu je nesto puklo u glavi, desava se, desavat ce se i dalje, rezultat je jos i dobar bio do tog momenta kakvo je stanje na terenu bilo, a tada je vec nervoza i umor odnijelo sve.
Ali nije fer osuti iskljucivo paljbu ni po sucu, vrlo, vrlo pristrano je reci da je kriv za poraz. BiH nije imala igru, nije imala tri mozda prilike u cijelom susretu, i zaista ne toliko zbog toga sto se zamislilo da ovaj jednostavno sijece igru i ne da BiH da predje centar, ne, to je klasicni alibi postulat. Portugal je kudikamo bolje drzao loptu i bio opasniji, znali su tocno sta ce s loptom i u zavrsnicu su dolazili s vecim brojem igraca koji su pretrcavali svoje cuvare. Sve prethodno navedeno, BiH tu vecer nije imala.
Fer je spomenuti npr. da je sudac i dosudio dva, tri nepostojeca zaledja Portugalu iz kojih su mogli zabiti golove, fer je spomenuti da dva cista, precista penala Portugalu nije sudio, fer je spomenuti da je BiH gol zabila iz zaledja. Pa na kraju krajeva, svatko se slaze da je bio los, to je iz aviona vidljivo, al ne moze se reci da nije kardinalno grijesio na stetu Portugala takodjer, a ne da se provlaci teza da je tu sa zadatkom otezavanja (nepostojece) igre BiH tu vecer, pa samo ovo sto sam naveo je moglo dovesti jos do bar par golova u mrezi BiH. Dzaba ti onda sve gore sto napisa, razlika na terenu je i dalje bila prevelika.
Slazem se sa devilom, nama kad izgubimo uvijek je sudac kriv, uvijek to dodje do izrazaja, mi mali, ovi imaju svoje domacinsko sudjenje, itd., itd., vide se samo greske na nasu stetu, zanemaruju se kardinalne greske na stetu onog drugog, odmahujuci rukom, govoreci ''ma, to je kompenzacija, lako mu sada kad nas je unistio'', sve dok se ne pogleda istini u oci i kaze : pa dobro, nismo nista realno ni pokazali, a na kraju smo jos dobro i prosli. Naravno, opcenito govoreci.
Kako ces imati igru, kada sudija svira faulove u napadu, kada uzmes loptu i svira ti faul, kada predjes centar dize ti ofsajde. Kako imati igru kada izmislja faulove na 30-tak metara, kada za iste stvari nama svira zute a njima ne.
Penal je dosudio linijski, a ne glavni arbitar. Ofsajd je bio kod Spahicevog gola i kod Ronaldovog drugog.
U drugom poluvremenu smo prvi faul dobili kod 5-2, sramota.
Crveni za Lulica da ne spominjem, zatim da Pepe nije zasluzio zuti, Coentrao je dosta prigovarao nista dobio nije, njihova laktanja (Postiga je udario Spahica u lice a imao je vec zuti), prolaze nekaznjeno.
Cuva Bog Zelju svog!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 nov 2011, 11:55

I ti navijas za ovu reprezentaciju sram da te bude.

LULA UZ TEBE SMO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 nov 2011, 11:57

mirzza je napisao/la:

Nakon sto ovo iscitah "posto nisam gledao utakmicu" dolazim do zakljucka da je Portugal prosao samo zbog toga sto je imao Starka pored sebe. :lol:
E moj fudbale svako tebe prati danas. :roll:
Na poslu sam pa ti odgovorim vise kada dodjem kuci. ;)

P.s Ofsasjd kod Ronaldovog gola. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 nov 2011, 12:07

mirzza je napisao/la: Kako ces imati igru, kada sudija svira faulove u napadu, kada uzmes loptu i svira ti faul, kada predjes centar dize ti ofsajde. Kako imati igru kada izmislja faulove na 30-tak metara, kada za iste stvari nama svira zute a njima ne.
Penal je dosudio linijski, a ne glavni arbitar. Ofsajd je bio kod Spahicevog gola i kod Ronaldovog drugog.
U drugom poluvremenu smo prvi faul dobili kod 5-2, sramota.
Crveni za Lulica da ne spominjem, zatim da Pepe nije zasluzio zuti, Coentrao je dosta prigovarao nista dobio nije, njihova laktanja (Postiga je udario Spahica u lice a imao je vec zuti), prolaze nekaznjeno.
Nah, probao sam...

Nije tu bilo igre nikakve, a sudac tome nesto puno pridonio nije, moze eventualno malo nervirati ljude ako pogrijesi u procjeni ili drzi svoj zamisljeni kriterij pa nam lakse reci ''a vidis ne da nam blizu gola''. Nastranu sto i tako i tako ne bi znali sta sa njom sve i da dodjes do gola.

Jednostavno, da pogledas tu utakmicu neutralno, kao sto ja mogu, odnosno kao sto sam ja mogao, vidio bi da ne postoji opasnost i ideja s loptom u toj utakmici kad je posjed lopte kod BiH. Kad pogledas pak Portugalce u toj utakmice, vidis kretanje igraca, vidis zelju, vidis kreativnost i vidis nadasve brzinu. U svakom okretu su bili brzi i fluidnije su im akcije. BiH to nije imala, tu nije nesto posebno sudac imao za napraviti, odraditi.
Sto se tice kartona, to je osobno sudacko uvjerenje, pa isto stanje gledam na svakoj, ali bas svakoj utakmici koju gledam, pa eto sto se reprezentacija tice ako si gledao prvu utakmicu u Istanbulu, mogao si primijetiti sta je sve oprosteno Turcima, bar jedno tri, cetiri zuta kartona, ALI, dzaba sve ako imas igru i ideju, kao sto je Hrvatska imala. Kao sto je Portugal imao u ovoj utakmici.

Penal dosudio linijski? Ne, ne moze ga on dosuditi, samo ga glavni moze dosuditi. Mozes jedino reci da je sudac prihvatio sugestiju linijskog suca koji je to mogao vidjeti. Na glavnom je sucu da prihvati ili odbije sugestiju linijskog suca, on je prihvatiti ne mora, a ako cemo realno, mogao je opravdati i da ga ne dosudi, jer lijepo je ''zajasen'' igrac Portugala bio, a s obzirom da on u svom obrambenom prostoru ima prednost, dosta sudaca bi i kontra faul u onoj situaciji dosudilo. Da ne govorim da je dva cista penala za Portugal propustio dosuditi. I to je valjda faktor koji direktno utjece na rezultat, ako ces se doticati penala.

Ofsajd kod Spahicevog gola je postojao.
Ofsajd kod Ronaldovog pogotka nije postojao, ne znam odakle ti da jest. Pogledao sam vise puta situaciju, i misljenja sam da je u najgorem slucaju bio u liniji sa obrambenim, ali s obzirom na njegovu brzinu i pravovremenu reakciju, izgleda kao da je metar u zaledju. Ali nije.

Faulovi na 5:2, hmm, ne znam, mislim da ti opet fulas moju poantu, nema se sta vaditi na dosudjivanje faulova, kad te protivnik gazi na terenu igrom, a ti sam ne mozes sastaviti tri smislena dodavanja. Nema smisla.

Za kartone ok, uvijek ce netko reci mogao je ovo, mogao je ono, al to je na sucu da odluci. Lulic je sam sebi ondje kriv, vecina sudaca bi postupila isto. Al, posto se vec dotaknuh kartona gore... a i opet cu se vratiti na poantu da nista kartoni ne bi tu pomogli ako se ne bi razvila neka prava igra, a Portugal to jednostavno svojim kvalitetnim posjedom tu vecer nije dopustao.

Don't get me wrong, ne mislim nista lose, cisto ne volim balkanski mentalitet gdje se uvijek zalimo kako nas zakidaju, a na terenu realno ne pokaze se nista u tom momentu ili do tog momenta. Da je bilo u gusto, da je igra bila tu negdje, da je to na nesto licilo sa strane BiH, da je stvorila dvije ciste prilike, kao sto nije, da nije bilo kardinalnih sudackih gresaka na stetu Portugala takodjer, i linijskih i glavnog, e onda bi rekao OK, u pravu si, ali ovako samo sam(i) sebe zavaravas.
...Život za Široki...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 nov 2011, 12:15

Bayern@heart je napisao/la:

LULA UZ TEBE SMO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 15 gostiju.