Bolna istina ko istina da mozete opet gledati Evropsku utamicu na Kosevu u cetvrtak. Nemoj te se stiditi dodjiteChelseaFann11 je napisao/la:Navijac Sarajeva je napisao/la:Dobro nije problem mislio sam malo prepucavanja nije na odmet jer uvijek je bilo sala i poslastica sa svih strana. Ali ako trazite neku mrtvu ozbilju dobro. Cao cuvajte se!
jal istina da se po gradu prica da sarajevo nemoze uzeti bod na svom ????
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Navijac Sarajeva
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
evo onog humoriste,hajd sad idi na brzinu procitaj helingenov povratak pa mi reci utiske
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bayernovac
- Kontakt:
A koliko to vi imate titula ali odkako se igra premijer liga BiHNavijac Sarajeva je napisao/la:Kako ste krenuli i koliko ste ambiciozni to vam onda nece biti problem ove godine? Znate kojih titula Seljo ima vise od Sarajeva? Titule Bajramskih turnira
Evo malo naše historije http://www.fkzeljeznicar.com/Licna-karta.htm
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- ChelseaFann11
- Kontakt:
Navijac Sarajeva je napisao/la:Bolna istina ko istina da mozete opet gledati Evropsku utamicu na Kosevu u cetvrtak. Nemoj te se stiditi dodjiteChelseaFann11 je napisao/la:Navijac Sarajeva je napisao/la:Dobro nije problem mislio sam malo prepucavanja nije na odmet jer uvijek je bilo sala i poslastica sa svih strana. Ali ako trazite neku mrtvu ozbilju dobro. Cao cuvajte se!
neamose mi cega stiditi hahahhahhahahha , , , zar je to vas stadion ahahahhahahhaha eee bankrotirat cete vi pa necete imati ni za kirije xD papci . . .
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
- ChelseaFann11
- Kontakt:
Navijac Sarajeva je napisao/la:Bolna istina ko istina da mozete opet gledati Evropsku utamicu na Kosevu u cetvrtak. Nemoj te se stiditi dodjiteChelseaFann11 je napisao/la:Navijac Sarajeva je napisao/la:Dobro nije problem mislio sam malo prepucavanja nije na odmet jer uvijek je bilo sala i poslastica sa svih strana. Ali ako trazite neku mrtvu ozbilju dobro. Cao cuvajte se!
mi kad smo igrali s newcastleom vi uz tv kokice, coca cola, i uzivancija pocinje liga prvaka 20:45 . . . vi se nafurate dodjete do 4 pretkola ko da ste osvojili vec prvenstvo . . vidjet cemo sta ce biti kada ispadnete . . cime cete se faliti . . .
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
Joj dobro si, ali terminologija im je vrlo slična.Zapravo svi oni imaju jednu zajedničku stvar-boje se Želje!čamac je napisao/la:Malo te prenjelo, nije ti to udbaš već robijaš. O Čeliku on ba kuka, a oni gore ublehaši su posebna priča.
Ne mogu da vjerujem da ovakvi likovi postoje!Navijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.
-
Play.Blue.Minded
- Kontakt:
rece uhljup sa koseva, pri tom ignorisuci 2 cinjenice: salovi fk sarajevo u plavoj boji i zeljin grb pored njihovog imena u najavi tekme s helsinborgomNavijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.
Ma pusti, ne znam što se uopšte palite na ove upade pitara,sad če se oni tek za glavu hvatati.Play.Blue.Minded je napisao/la:rece uhljup sa koseva, pri tom ignorisuci 2 cinjenice: salovi fk sarajevo u plavoj boji i zeljin grb pored njihovog imena u najavi tekme s helsinborgomNavijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.![]()
SAMO ŽELJO
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@fk zeljeznicar
Nasao sam se na 3 slike. Hvala ..
Nasao sam se na 3 slike. Hvala ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Pa kad ste se vi mogli hvatati za glavu sto nebi i mi.Pa nismo Manchester majka mu stara.SINE je napisao/la:Ma pusti, ne znam što se uopšte palite na ove upade pitara,sad če se oni tek za glavu hvatati.Play.Blue.Minded je napisao/la:rece uhljup sa koseva, pri tom ignorisuci 2 cinjenice: salovi fk sarajevo u plavoj boji i zeljin grb pored njihovog imena u najavi tekme s helsinborgomNavijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Željo - Zrinjski
Nedelja,20.30h
Nedelja,20.30h
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hahahahabistrikboy je napisao/la:Željo - Zrinjski
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
nema svaka pod reflektorima...cak i treninzi pod reflektorima

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Uh kako dobra vijest, moj klub dolazi u moj grad i još će igrati prijateljsku tekmu sa Fojnicom.
Strasna vijest, a sve ostale forumaše pogotovo navijače Želje pozivam u Fojnicu na kupanje na novootvorenim bazenima, jer ja zaista fantastično.
Strasna vijest, a sve ostale forumaše pogotovo navijače Želje pozivam u Fojnicu na kupanje na novootvorenim bazenima, jer ja zaista fantastično.

Jes da je od prosle tekme (zeljo vs siroki) ali moram malo druga prezentirat i pohvalit na dobroj slibi
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne treba da se banjaju, oslabit' ce im kosti, pa Zrinjski nece imati tezak posao da slomi pokoju nogu..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma kakav Zrinjski i lomljava nogu, nisu oni taj tip igraca .. A mislis da ce nasi da se banjaju u Fojnici ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba da se banjaju, oslabit' ce im kosti, pa Zrinjski nece imati tezak posao da slomi pokoju nogu..![]()
![]()
AMAR OSIM
Ćuj Baje, starog prijedorskog mangupa!Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba da se banjaju, oslabit' ce im kosti, pa Zrinjski nece imati tezak posao da slomi pokoju nogu..![]()
![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Si' dobar jarane ??chanchi je napisao/la:Ćuj Baje, starog prijedorskog mangupa!Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba da se banjaju, oslabit' ce im kosti, pa Zrinjski nece imati tezak posao da slomi pokoju nogu..![]()
![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.