BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Inace ne pratim nas nogomet, ali sinoc su proradile emocije. Odgledao sam tekmu i samo mogu reci. Da nije smijesno, bilo bi zalosno. Jedan od najboljih sudija je samo izvrsavao zapovijesti UEFA-e. Prvih 25 minuta je bio potpuno na strani Portugala, kada su oni i dosli do kljucnog vodstva od 2:0. Tada je krenuo suditi za nas, kako Bosanci nebi prigovarali na sudjenje. Portugalcima se ne svira cist penal, mi dobijamo penal i vracamo se u igru. Tada ponovo krece ofanziva Starka. Neke kljucne igrace je opteretio kartonima, sto ih je dosta otupilo i oslabilo u duelima. Ponovo svira sve i svasta za Portugal. Tada postizu jos jedan gol i mislim da je tada sve vec bilo rijeseno. Pomalo prestrogo dobijamo crveni karton i tada je sve bilo jasno. Zatim ponovo prelazi na nasu stranu. Dajemo gol iz cistog ofsajda i ponovo smo u igri. Malu Bosnu i Hercegovinu jedan gol dijeli od Eura. Ali sa igracem manje nismo imali sanse. Znamo svi sta se nakon toga desilo. Potpuni raspad u igri Bosne i rezultat je 6:2. Stark ponovo na nasoj strani, ne svira cist penal (Papac igrao rukom), pa onda opet Papac rukom za cist crveni, al dobija samo zuti, pa prekrsaj Spahica za zuti (u ovom slucaju drugi) nije sviran.....
UEFA jos jednom dokazala o kakvoj se mafiji radi. Samo ne znam zasto za ovaj cirkus nisu uzeli nekog sudiju koji moze odgovoriti ovako delikatnom zadatku. Postenjacina Stark je djelovao dosta izgubljeno u ovoj ulozi. Osim toga, ne znam zasto smo se nadali da mozemo proci. Ronaldo igra u Portugalu, najskuplji igrac na svijetu, igrac koji ce svom klubu donijeti toliko para, s time sto ce otici na EP, da ih mi necemo u zivotu vidjeti. Jos uvijek se ova Bosna ubraja u "male" nacije. Proci ce jos vremena dok ljudi ne shvate neke stvari i dok i mi ne postanemo veliki. Na dobrom smo putu, ali nas dosta toga koci. Nisam pratio repku ima 10-ak godina, ali sinoc sam shvatio da sam mnogo propustio. Zapamtite, ova generacija ce otici na jedno veliko takmicenje, u to sam ubjedjen.
UEFA jos jednom dokazala o kakvoj se mafiji radi. Samo ne znam zasto za ovaj cirkus nisu uzeli nekog sudiju koji moze odgovoriti ovako delikatnom zadatku. Postenjacina Stark je djelovao dosta izgubljeno u ovoj ulozi. Osim toga, ne znam zasto smo se nadali da mozemo proci. Ronaldo igra u Portugalu, najskuplji igrac na svijetu, igrac koji ce svom klubu donijeti toliko para, s time sto ce otici na EP, da ih mi necemo u zivotu vidjeti. Jos uvijek se ova Bosna ubraja u "male" nacije. Proci ce jos vremena dok ljudi ne shvate neke stvari i dok i mi ne postanemo veliki. Na dobrom smo putu, ali nas dosta toga koci. Nisam pratio repku ima 10-ak godina, ali sinoc sam shvatio da sam mnogo propustio. Zapamtite, ova generacija ce otici na jedno veliko takmicenje, u to sam ubjedjen.
...
Bolja,kvalitetnija,poletnija,talentovanija,brža,spremnija ekipa ide dalje...ne treba oćajavat'
- KB-TM87
- Kontakt:
Izdominirani smo, ono sinoć je bila demonstracija i škola fudbala, svaka čast Portugalu i sretno im na EP. Mi smo loše igrali ali ne treba ovaj rezultat sad da obilježi kvalifikacije. Sve u svemu, dobro smo igrali, čestitke momcima i Safetu, uz želju da ostane a ako ne ostane Bože moj. Okrećemo se Brazilu. Stižemo 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
svi ljagamo ljagamo, hajmo malo hvale je.bemu miša. dajte malo misketa da hvalimo, uokvirit ga treba. liku treba metar prostora da miješa portugalce kako hoće
...... i sinoć je "širina" u našem veznom redu bila presudna. jednostavno smo ih trebali razvuc na sredi i slati kvalitetne zadnje pasove ka DVOJICI napadača. moralo je bit tako, jer zna i budala da ekipa poput portugala nema jaku odbranu. brate mili kad mi kazu pepe stavio dzeku u mali dzep, pa jel ko vidio jos konstantno dvojicu trojicu igraca oko dzeke sa kojima se borio i vise nego dobro naspram situacije u kakvoj je bio. pogrešna postavka tima totalno. bio sam optimista, al kad sam vidio postavku pred meč .... 

Vođa zna.
Potpis sve vezano za sudiju!suhakrpa je napisao/la:Inace ne pratim nas nogomet, ali sinoc su proradile emocije. Odgledao sam tekmu i samo mogu reci. Da nije smijesno, bilo bi zalosno. Jedan od najboljih sudija je samo izvrsavao zapovijesti UEFA-e. Prvih 25 minuta je bio potpuno na strani Portugala, kada su oni i dosli do kljucnog vodstva od 2:0. Tada je krenuo suditi za nas, kako Bosanci nebi prigovarali na sudjenje. Portugalcima se ne svira cist penal, mi dobijamo penal i vracamo se u igru. Tada ponovo krece ofanziva Starka. Neke kljucne igrace je opteretio kartonima, sto ih je dosta otupilo i oslabilo u duelima. Ponovo svira sve i svasta za Portugal. Tada postizu jos jedan gol i mislim da je tada sve vec bilo rijeseno. Pomalo prestrogo dobijamo crveni karton i tada je sve bilo jasno. Zatim ponovo prelazi na nasu stranu. Dajemo gol iz cistog ofsajda i ponovo smo u igri. Malu Bosnu i Hercegovinu jedan gol dijeli od Eura. Ali sa igracem manje nismo imali sanse. Znamo svi sta se nakon toga desilo. Potpuni raspad u igri Bosne i rezultat je 6:2. Stark ponovo na nasoj strani, ne svira cist penal (Papac igrao rukom), pa onda opet Papac rukom za cist crveni, al dobija samo zuti, pa prekrsaj Spahica za zuti (u ovom slucaju drugi) nije sviran.....
Od riječi do riječi se ponašao, glavan je krivica na nama što smo se onako pogubili i igrali nepovezano ali ubijeđen sam i da smo bolji bili sasjekao bi nas nepostojećim prekršajima u napadu i kartonima... omrznu mi fudbal ova organizacija mafijaška i eurodolarska sjetim im se svih ....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja neznam zasto neki ovdije okrivljuju sudiju, po meni nije nas nista vise ostetio nego Portugalce. A to sto mi pravimo faul nad Ronaldom u zoni njegovog suta to je nasa stvar. Obaramo ga 3 puta na istom mjestu, podpuno nelogicno. Cist penal Zahriovica nije dosudio.
Sudije jucer nisu bas imale dobar dan, ali nisu navlacile samo za Portugal. Nani uzeo loptu i vodi je 7-8 metara da ga niko ne napadne, kada je vidio da nema nikoga da mu smeta onda je slozio i vozdra.
Treci gol mi gubimo loptu u sredni, fol nasa odbrana na velikom terenu izasla vise vani da napravi pritisak, Ronaldo ih pretrca kao klince u obdanistu. Na to Lulic ode grnati rukama sudiji kao da je u premijer ligi, sasvim zasluzeni zuti karton i tusiranje.
kada smo vec kod ovoga mislim da bi sudije u premier ligi trebale biti puno rigoroznije pri granjanju rukama i disktovanju, odmah zute i crvene dijeliti, tako da se vec mladi igraci kod nas uce da nema diskutovanja sa sudijom.
Dzeko poce provocirati publiku, Ronaldo u Zenici miran kao bubica za vrijeme utakmice mada su ga vrijedzali neprestano.
Sudije jucer nisu bas imale dobar dan, ali nisu navlacile samo za Portugal. Nani uzeo loptu i vodi je 7-8 metara da ga niko ne napadne, kada je vidio da nema nikoga da mu smeta onda je slozio i vozdra.
Treci gol mi gubimo loptu u sredni, fol nasa odbrana na velikom terenu izasla vise vani da napravi pritisak, Ronaldo ih pretrca kao klince u obdanistu. Na to Lulic ode grnati rukama sudiji kao da je u premijer ligi, sasvim zasluzeni zuti karton i tusiranje.
kada smo vec kod ovoga mislim da bi sudije u premier ligi trebale biti puno rigoroznije pri granjanju rukama i disktovanju, odmah zute i crvene dijeliti, tako da se vec mladi igraci kod nas uce da nema diskutovanja sa sudijom.
Dzeko poce provocirati publiku, Ronaldo u Zenici miran kao bubica za vrijeme utakmice mada su ga vrijedzali neprestano.
Kad vidim kako neki komentarišu utakmicu, pitam se jesu ovo Portugalci naučili naš jezik
isti se ko onaj seljak komentator sinoć, seljačina,

isti se ko onaj seljak komentator sinoć, seljačina,
Vođa zna.
- NoName
- Kontakt:
Mislim da je i Sušić malo pogriješio sinoć, dalo se pročitati dosta toga prije same utakmice. Kao prvo: MEDUNJANIN! Sjetimo se njegovog poluvremena u Zenici prije 2 godine, pa onda i u Petak pa opet sinoć - Jednostavno nije postojao na terenu, nije to do njega nego do stila igre Portugala. On, da bi igrao dobro, mora imati više vremena da razmisli, da uputi pravi pas, protiv Portugala tog vremena nema - oni su, kao što neko reče ovdje, kao psi, čim si sa loptom na tebi su dvojica. Praktično, 1 beskoristan igrač.
Pjanić ako nije bio spreman nije trebao ni igrati. Svakako ništa pokazao nije.
Kapiten mora da radi svoj posao na terenu. Dakle, govorim o Luliću. Spahić je trebao da reaguje i da od igrača traži da ne mašu sudiji jer se vidjelo da ovaj jedva čeka da se ufati za džep.
Ovo je generalska poslije bitke, ali eto, ne mogu prestati razmišljati o utakmici sinoć pa bezveze da napišem nešto.
Kapiten mora da radi svoj posao na terenu. Dakle, govorim o Luliću. Spahić je trebao da reaguje i da od igrača traži da ne mašu sudiji jer se vidjelo da ovaj jedva čeka da se ufati za džep.
Ovo je generalska poslije bitke, ali eto, ne mogu prestati razmišljati o utakmici sinoć pa bezveze da napišem nešto.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Vidim da se slažemo u svemu a i u ovom boldanom... kao bijesni gladni pušteni sa lancai tu se Medunjanin ili Pjanić snaći nisu mogli, prvi zbog sporosti drugi zbog rovitostiNoName je napisao/la:Mislim da je i Sušić malo pogriješio sinoć, dalo se pročitati dosta toga prije same utakmice. Kao prvo: MEDUNJANIN! Sjetimo se njegovog poluvremena u Zenici prije 2 godine, pa onda i u Petak pa opet sinoć - Jednostavno nije postojao na terenu, nije to do njega nego do stila igre Portugala. On, da bi igrao dobro, mora imati više vremena da razmisli, da uputi pravi pas, protiv Portugala tog vremena nema - oni su, kao što neko reče ovdje, kao psi, čim si sa loptom na tebi su dvojica. Praktično, 1 beskoristan igrač.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Mozda tebi, ali se onda bas i ne može reći da si neki vrsni znalac.Arnelinho je napisao/la: Kako god okreneš , u odnosu na to kakva ga reputacija prati je pokazo jedno NIŠTA. Tu leži poenta.
Igrač koji zabije 2 gola od toga jedan je 1. gol na tekmi, ne može biti da je pokazao ništa.
Jedino ako ti očekuješ da netko skače po terenu kao spiderman.
nista se igracima nema zamjeriti,sve je bilo do trenera i njegove taktike,safet je kardinalno pogresio i izveo formaciju kao u zenici u prvom poluvremenu a znamo kako smo slabo odigrali to poluvreme,šupačka taktika i neznanje susica su nas ukopaliNoName je napisao/la:Mislim da je i Sušić malo pogriješio sinoć, dalo se pročitati dosta toga prije same utakmice. Kao prvo: MEDUNJANIN! Sjetimo se njegovog poluvremena u Zenici prije 2 godine, pa onda i u Petak pa opet sinoć - Jednostavno nije postojao na terenu, nije to do njega nego do stila igre Portugala. On, da bi igrao dobro, mora imati više vremena da razmisli, da uputi pravi pas, protiv Portugala tog vremena nema - oni su, kao što neko reče ovdje, kao psi, čim si sa loptom na tebi su dvojica. Praktično, 1 beskoristan igrač.
- NoName
- Kontakt:
Ma teško da se sinoć išta moglo uraditi, ja vjerujem. Na stranu što su oni realno bolji od nas, problem je bio Štark. On je odmah u startu usmjerio utakmicu u pravcu koji odgovara Portugalu, tako da šta god bi mi uradili on bi to uvijek balansirao. Kao da nije bilo dovoljno što igramo protiv najtežeg protivnika u baražu, protiv ekipe koja nam nikako ne leži, još nam je samo trebao sudija po diktatu a on je to sigurno bio.
Sudija je u potpunosti držao konce plasmana u svojim rukama i dozirao svoje odluke na način gdje će svi reći da je imao grešaka u našu korist, ali ono što je bitnije je da te greške niti u jednom momentu nisu ugrozile plasman Portugala. A na stranu, ponavljam, što su bili dosta bolji i što im je sinoć sve prolazilo što su zamislili.
Iz ove perspektive se nije moglo igrati sa Medom, Pjanom i Misketom. Čak mislim da je od ove trojice trebao igrati samo Miske, Pjana je rovit a Medo protiv ovakvih ekipa mrdnuti ne može. Bolje bi bilo Maletića ubaciti da kao ker trči za Ronaldom, ali sada je to lako pričati.
Sve u svemu ja sam miran. Bolja ekipa je prošla, to je sigurno, a mi smo pametniji dosta, ja mislim. Sada znamo da u ovoj fazi razvoja naše reprezentacije moramo dati 20% više nego ostali da bismo prošli. Trebamo biti realni, uzmite za primjer da se slučajno igra baraž između Francuske i Litvanije, 99% nas ovdje bi navijalo za Francuze jer volimo da bude što više dobrih reprezentacija na EP. E sad stavite u isti kontekst nas i Portugal.
Sudija je u potpunosti držao konce plasmana u svojim rukama i dozirao svoje odluke na način gdje će svi reći da je imao grešaka u našu korist, ali ono što je bitnije je da te greške niti u jednom momentu nisu ugrozile plasman Portugala. A na stranu, ponavljam, što su bili dosta bolji i što im je sinoć sve prolazilo što su zamislili.
Iz ove perspektive se nije moglo igrati sa Medom, Pjanom i Misketom. Čak mislim da je od ove trojice trebao igrati samo Miske, Pjana je rovit a Medo protiv ovakvih ekipa mrdnuti ne može. Bolje bi bilo Maletića ubaciti da kao ker trči za Ronaldom, ali sada je to lako pričati.
Sve u svemu ja sam miran. Bolja ekipa je prošla, to je sigurno, a mi smo pametniji dosta, ja mislim. Sada znamo da u ovoj fazi razvoja naše reprezentacije moramo dati 20% više nego ostali da bismo prošli. Trebamo biti realni, uzmite za primjer da se slučajno igra baraž između Francuske i Litvanije, 99% nas ovdje bi navijalo za Francuze jer volimo da bude što više dobrih reprezentacija na EP. E sad stavite u isti kontekst nas i Portugal.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Nakon jucerasnjeg silovanja reko da se javim i da podsjetim na svoj zadnji post, dje sam rekao da ako izademo u istom satavu kao u Zenici da smo na ovom njihovom terenu gotovi, da cemo primtii barem dva u prvih 20 minuta, eto i bi tako.
Razlog tome je da Portugalci vrse presing od prve minute do 90te od golmana do napadaca. Da bi odgovorio na takav uzasan scenario moras se otkrivati, moras trcati, stvoriti prostor dje igrac moze dodati loptu. Juce se vidjelo da Misimovic i Pjanic nisu bili u stanju da se otkriju, stvore prostor da im igrac moze dodati loptu. Portugalci su visili na njima, tako da Medunjanin nije imao kome dodati, pa se odlucio dati loptu Ronaldu u jednoj akciji.
Kratko i jasno, mi smo hebeno limitirana ekipa sa 3 svjetska igraca (Dzeko, Begovic, Spahic) i jednim vrlo dobrim tehnicarom (medunjanin), Misimovic i Pjanic neznaju igrati kada ih cuva konstantno jedan igrac. Misimovic to potvrduje po 4ti put.
Edin izolovanu ko folija u Zenici, odsjecen u Lisabonu. Imam osjecaj da bi trener sutra ponovo poslao istu ekipu na teren, i da bi bilo 10:0 kao sto je juce moglo biti. Od 82 minute sam ugasio TV i nadao se samo da necemo primiti 10. Veza nije postojala, nemozemo da vrsimo presing jer nemamo igraca koji moze potrcati. Juce u jednom trenutku su igrali igraci Nalchika, Aktobea, Tel Aviva protiv Reala, Porta, Mancherster Uniteda, Chelsea u formaciji 3-5-2 pa primise odma gol od Ronalda, pa promjenise taktiku u 4-4-4. dakle mjenjamo taktiku u 45 minuta dva puta. Totalno izgubljeni u mjestu i vremenu.
Nas trener definitino pojma nema o fudbalu, to je juce dokazao, ponovo, ali i mi smo strogo limitirani izuzev 4 igraca. Na njima bi gradio buducnost, ovo ostalo je zivo sranje i bolje da nismo nigdje otisli, jer su nas rezultati protiv nikakvih ekipa digli u nebesa, a protiv jacih ekipa nismo nikada imali sanse, niti cemo, jer smo zemlja koja producira po genereciji 3-4 fudbalera, a za uspjeh ti trebaju barem 25 jaka igraca.
Danasji fudbal se igra na trku uglavnom uz dodatne sposobnosti, kao stamina, tehnika itd...Nemamo mi ovde sta traziti.
Razlog tome je da Portugalci vrse presing od prve minute do 90te od golmana do napadaca. Da bi odgovorio na takav uzasan scenario moras se otkrivati, moras trcati, stvoriti prostor dje igrac moze dodati loptu. Juce se vidjelo da Misimovic i Pjanic nisu bili u stanju da se otkriju, stvore prostor da im igrac moze dodati loptu. Portugalci su visili na njima, tako da Medunjanin nije imao kome dodati, pa se odlucio dati loptu Ronaldu u jednoj akciji.
Kratko i jasno, mi smo hebeno limitirana ekipa sa 3 svjetska igraca (Dzeko, Begovic, Spahic) i jednim vrlo dobrim tehnicarom (medunjanin), Misimovic i Pjanic neznaju igrati kada ih cuva konstantno jedan igrac. Misimovic to potvrduje po 4ti put.
Edin izolovanu ko folija u Zenici, odsjecen u Lisabonu. Imam osjecaj da bi trener sutra ponovo poslao istu ekipu na teren, i da bi bilo 10:0 kao sto je juce moglo biti. Od 82 minute sam ugasio TV i nadao se samo da necemo primiti 10. Veza nije postojala, nemozemo da vrsimo presing jer nemamo igraca koji moze potrcati. Juce u jednom trenutku su igrali igraci Nalchika, Aktobea, Tel Aviva protiv Reala, Porta, Mancherster Uniteda, Chelsea u formaciji 3-5-2 pa primise odma gol od Ronalda, pa promjenise taktiku u 4-4-4. dakle mjenjamo taktiku u 45 minuta dva puta. Totalno izgubljeni u mjestu i vremenu.
Nas trener definitino pojma nema o fudbalu, to je juce dokazao, ponovo, ali i mi smo strogo limitirani izuzev 4 igraca. Na njima bi gradio buducnost, ovo ostalo je zivo sranje i bolje da nismo nigdje otisli, jer su nas rezultati protiv nikakvih ekipa digli u nebesa, a protiv jacih ekipa nismo nikada imali sanse, niti cemo, jer smo zemlja koja producira po genereciji 3-4 fudbalera, a za uspjeh ti trebaju barem 25 jaka igraca.
Danasji fudbal se igra na trku uglavnom uz dodatne sposobnosti, kao stamina, tehnika itd...Nemamo mi ovde sta traziti.
Svaka čast osobama sa komentarima tipa : Bosna je šampion , Sa Bosnom tugujem ... , Idemo dalje i sl... uvijek sam volio normalne osobe,bez kompleksa,osobe koje se ne guraju nos gdje im nije mjesto ! Ali ovo je ipak zemlja sa jedno milion i po' fudbalskih stručnjaka , a takvi mi se gade .. pa gledaj ti samo komentara,to je bruka i samo kontra kontra kontra ! Sta je ?! Hocete na forumu da dokazete svoj IQ , neku sposobnost kritičara,a ispadate samo pametnjakovići u očima normalnih ljudi.A u očima ovih poput vas kretena ispadate kreteni i oni vam konstantno idu u kontru a vi njima.Jedno je samo očito,to i plavuša vidi.Sušić nije za selektora,treba ga se riješiti pa ćemo da vidimo dalje .. VOLIM TE BOSNO !
Nema se sta prigovorit ovim momcima naletili smo na repku iz top 5 reprezentacija svijeta i to je to. ljudi su se borili i nakon crvenog pokusavali napadat sto je odlika velikih ekipa (sjetite se duela united-city) kad su svi ocekivali da se smiri igra united je napadao i pokusavao napadat kao i mi sinoc i to se na kraju i jednima i drugima osvetilo.
nema se tu sta posebno dodat jedino se nadam da smo naucili jednu vaznu lekciju u ovakvim utakmicama nema rasprave sa sudijama to nam se jednom osvetilo i sad opet.
nema se tu sta posebno dodat jedino se nadam da smo naucili jednu vaznu lekciju u ovakvim utakmicama nema rasprave sa sudijama to nam se jednom osvetilo i sad opet.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- marseille7
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bog fudbala.
Bog fudbala.
Sada opet okrećeš kako tebi godi.Imp je napisao/la:Mozda tebi, ali se onda bas i ne može reći da si neki vrsni znalac.Arnelinho je napisao/la: Kako god okreneš , u odnosu na to kakva ga reputacija prati je pokazo jedno NIŠTA. Tu leži poenta.
Igrač koji zabije 2 gola od toga jedan je 1. gol na tekmi, ne može biti da je pokazao ništa.
Jedino ako ti očekuješ da netko skače po terenu kao spiderman.

Jesmo počeli pričati (odnosno isjek'o si dio posta) o Zahiroviću i Ronaldu po njegovoj strani ? Dao je jedan gol iz slobodnog udraca (tu pojedinac, izuzev nekad nekog levata u zidu il' golmana katkad ne može biti kriv), dao je drugi gol prošavši kroz sredinu. Da li je i dalje nešto značajnije napravio po Zahirovićevoj strani ? Brojim sve prilike do isključenja Lulića, tada je sve palo u vodu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ako hoces da budemmo realni onda sam budi taj isti.NoName je napisao/la:Ma teško da se sinoć išta moglo uraditi, ja vjerujem. Na stranu što su oni realno bolji od nas, problem je bio Štark. On je odmah u startu usmjerio utakmicu u pravcu koji odgovara Portugalu, tako da šta god bi mi uradili on bi to uvijek balansirao. Kao da nije bilo dovoljno što igramo protiv najtežeg protivnika u baražu, protiv ekipe koja nam nikako ne leži, još nam je samo trebao sudija po diktatu a on je to sigurno bio.
Meni se place kada vidim rezultat , kada vidim igru itd.
Ali budi covjek i reci da su nas otresli ko slinu.
Ljudi igraju totani fudbal, moderan i brz.
Mi nemamo toga,nemamo mogucnosti jer nemamo igrace.
A da bi imali te iste igrace treba nam ulaganje i infrastruktura ,kada ce biti toga-vjerovatno Nikad

Mi smo mala zemlja,sa malim predispozicijama i kao takvi podrezeni smo u svim sferama zivota.
Sto to nekom Ameru(SAD) ne bi bilo draze gledat CR7 nego nekog Rahimica.?!
Koliko god mislili i lutali kako su oni ovakvi ili onakvi , taj Portugal je vele sila.
Taj isti Portugal jeste izgubio od neke Danske ali je naguzio Spaniju...
Koliko ozbiljno pristupe utakmici toliko je dobro i odigraju.
Ne kazem da su najjaci ali spadaju u sam Svjetski vrh po individalnom i nekom taktickom smislu.
Vise srece drugi put i to je jedina nada.Ova grupa iako se cini "smjesnom" za SP u Brazilu je mnogo jaka i ujednacena.Upravo to treba da iskoristimo jer te neke Litvanije i ostale hadalj ekipe nije lahko dobiti jos kad imas na umu da je to putovanje u nekadasnje Ruske pokrajine odma ti pozli

Zadnja izmjena: Reuf, dana/u 16 nov 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Tako je trebalo razmišljati prije utakmice, sada je malo kasno...al' jbg, prvi nisam tako razmisljao, prvi sam govorio "dobit ćemo ih", "0:2" i slično...svak' je znao reći "Danska ih razvalila", a malo ko se sjetio reći da je ovaj isti Portugal razvalio Svjetskog prvaka Španiju sa 4:0...to je bilo nebitno tad...i kad bi rekao to, bio bi napadnut' od strane nekakve dječurlije na forumu...Reuf je napisao/la:Ako hoces da budemmo realni onda sam budi taj isti.NoName je napisao/la:Ma teško da se sinoć išta moglo uraditi, ja vjerujem. Na stranu što su oni realno bolji od nas, problem je bio Štark. On je odmah u startu usmjerio utakmicu u pravcu koji odgovara Portugalu, tako da šta god bi mi uradili on bi to uvijek balansirao. Kao da nije bilo dovoljno što igramo protiv najtežeg protivnika u baražu, protiv ekipe koja nam nikako ne leži, još nam je samo trebao sudija po diktatu a on je to sigurno bio.
Meni se place kada vidim rezultat , kada vidim igru itd.
Ali budi covjek i reci da su nas otresli ko slinu.
Ljudi igraju totani fudbal, moderan i brz.
Mi nemamo toga,nemamo mogucnosti jer nemamo igrace.
A da bi imali te iste igrace treba nam ulaganje i infrastruktura ,kada ce biti toga-vjerovatno Nikad
Mi smo mala zemlja,sa malim predispozicijama i kao takvi podrezeni smo u svim sferama zivota.
Sto to nekom Ameru(SAD) ne bi bilo draze gledat CR7 nego nekog Rahimica.?!
Koliko god mislili i lutali kako su oni ovakvi ili onakvi , taj Portugal je vele sila.
Taj isti Portugal jeste izgubio od neke Danse ali je naguzio Spaniju...
Koliko ozbiljno pristupe utakmici toliko je dobro i odigraju.
Ne kazem da su najjaci ali spadaju u sam Svjetski vrh po individalnom i nekom taktickom smislu.
Vise srece drugi put i to je jedina nada.Ova grupa iako se cini "smjesnom" za SP u Brazilu je mnogo jaka i ujednacena.Upravo to treba da iskoristimo jer te neke Litvanije i ostale hadalj ekipe nije lahko dobiti jos kad imas na umu da je to putovanje u nekadasnje Ruske pokrajine odma ti pozlije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.