hoces li navijati protiv repke da bi ispalo da si upravu ? ..neces biti ni prvi ni zadnjiflash je napisao/la:Da ja vise ne pametujem dabogda nam ostao Susic i u sl. kvalifikacije pa da vidimo kako cemo zavrsiti u "atomski" jakoj grupi.Ili ce opet bit na kraju nismo bili miljenici srece.Ne znam sta ocekujemo da nam u grupi bude Azerbejdzan,Gruzija,Kazahtsan,Andora?Vrijeme ce pokazati ko je u pravu.Pozz!
Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
ser del barça es el millor que hi ha !
Dobio Pape poljupce iako smo doživjeli blamažu.Da je kojim slučajem vodio Hrvatsku ili Tursku dobio bi nogu i to prije slijetanja na aerodrom zato što su oni ponosna nacija,cijene sebe i znaju šta hoće.Naš mentalitet je "daj šta daš".
Niti ih je Pape vodio kako teba niti su oni izgarali na terenu da bi ih se išlo pozdravljati.Pozdrav i poljupci za takve vrijeđa zdravu inteligenciju.Po meni treba ih kritikovati i za igru i za pristup utakmici prije svega trenera.
Niti ih je Pape vodio kako teba niti su oni izgarali na terenu da bi ih se išlo pozdravljati.Pozdrav i poljupci za takve vrijeđa zdravu inteligenciju.Po meni treba ih kritikovati i za igru i za pristup utakmici prije svega trenera.
Pape treba sto prije da leti nazad u Anadoliju pa nek tamo prospa pamet. Ja sam prije 14 dana bas zbog ove teme bio banovan, jer sam vec tada predvidjao ovakav rasplet. jano je kod dan da on nema pojma o vodjenju ekipe. Necu da nabrajm sve njegove greske jer bi mi trebalo previse vremena.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 16 nov 2011, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
ako je ispracen poljupcima kao i proteklih par mjeseci, zasto sada pljuvati... nek je to zdrava inteligencijablazz je napisao/la:Dobio Pape poljupce iako smo doživjeli blamažu.Da je kojim slučajem vodio Hrvatsku ili Tursku dobio bi nogu i to prije slijetanja na aerodrom zato što su oni ponosna nacija,cijene sebe i znaju šta hoće.Naš mentalitet je "daj šta daš".
ser del barça es el millor que hi ha !
vendeta87 je napisao/la:Pape treba sto prije da leti nazad u Anadoliju pa nek tamo prospa pamet. Ja sam prije 14 bas zbog ove teme bio banovan, jer sam vec tada predvidjao ovakav rasplet.
nema on šta prosipati ..
I tu si upravu, al nek je samo sto dalje od nase repke!Fanfara je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Pape treba sto prije da leti nazad u Anadoliju pa nek tamo prospa pamet. Ja sam prije 14 bas zbog ove teme bio banovan, jer sam vec tada predvidjao ovakav rasplet.
nema on šta prosipati ..
Koga bi vi na klupu stvili za platu od 10 000€?
Pitanje za one koji ne zele Safeta gledati na klupi u kvalifikacijama za SP
RIP SALE VILENJAK
DA DA I DA
Bilo bi sigurno naj bolje da safet ostane..
Bilo bi sigurno naj bolje da safet ostane..
- Megamon
- Kontakt:
Kako se vise nekima da.Uvijek ce biti neko ko ce opstruirati rad selektora i pljuvati po istom bio on Pape ili Mourinho.Najbolje je pljuvace ignorisati jer oni mogu uz qurac svirati kad njihova nije zadnja. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
sve po zasluziScof1eld je napisao/la:ako je ispracen poljupcima kao i proteklih par mjeseci, zasto sada pljuvati... nek je to zdrava inteligencijablazz je napisao/la:Dobio Pape poljupce iako smo doživjeli blamažu.Da je kojim slučajem vodio Hrvatsku ili Tursku dobio bi nogu i to prije slijetanja na aerodrom zato što su oni ponosna nacija,cijene sebe i znaju šta hoće.Naš mentalitet je "daj šta daš".
ne kažem da treba pljuvati na sve načine ali svakako treba argumentovano kritikovati jer nismo izgubili već smo poniženi u Portugalu
Ovako kao novi slektori dolaze u obzir Bajevic ili Barbarez. Jednostavno neznamo da li bi jedan od njih bio spreman raditi za taj novac ali ipak mislim da bih. Nravno da prednost dajem Bajevicu jer bi za sljedece kvalifiacije on bio optimalno rjesenje zbog njegovog poznavanj grckog nogometa ( najuspjesniji trener u grckoj ligi svih vremena).RKO je napisao/la:Koga bi vi na klupu stvili za platu od 10 000€?
- vidovitadjemila
A koja nam je alternativa.Zato budimo sretni ako Pape bude htio da ostane....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
De djete drago smiri hormone, nije ovo pljuvanje ovo je realnost, mi smo sinoc primili sest komada i izblamirali se do kosti, a ti i ostala ekipa Papeljubaca ga jos uvijek branite.Megamon je napisao/la:Kako se vise nekima da.Uvijek ce biti neko ko ce opstruirati rad selektora i pljuvati po istom bio on Pape ili Mourinho.Najbolje je pljuvace ignorisati jer oni mogu uz qurac svirati kad njihova nije zadnja.
Barbarez!!!Sjetite se Marakane i poteza Velikog Barbe,sjetite se prijetnji njegovoj porodici,sjetite se kad su ga selektori stavljali da igra libera....velicina ovog covjeka zasluzuje priliku.Sad ce neki rec da on nema iskustva.Pogledajte Bilica koliko je imao iskustva apod njegovim vodstvom je oplakala i velika Engleska i Turska.RKO je napisao/la:Koga bi vi na klupu stvili za platu od 10 000€?
Nema vise :P
- Megamon
- Kontakt:
Jah i,Pape i dalje selektor,potrudi se jos vise,mozda ga otjeras.vendeta87 je napisao/la:De djete drago smiri hormone, nije ovo pljuvanje ovo je realnost, mi smo sinoc primili sest komada i izblamirali se do kosti, a ti i ostala ekipa Papeljubaca ga jos uvijek branite.Megamon je napisao/la:Kako se vise nekima da.Uvijek ce biti neko ko ce opstruirati rad selektora i pljuvati po istom bio on Pape ili Mourinho.Najbolje je pljuvace ignorisati jer oni mogu uz qurac svirati kad njihova nije zadnja.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
NE
Ne samo zbog onoga jučer,previše grešaka,previše
Ne samo zbog onoga jučer,previše grešaka,previše
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ćirini zmajevi su takodje primili sličnu porciju, doduše petaka, izgubio od RIJEKE (
) pa se niko nije bunio.
Sad je red da budemo dosljedni i da se poklopimo ušima i pred ovom šesticom. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Koje tablete ti trosis jesli vidio sinocnu blamazu i sramotu, nismo imali ni Tod taktike. A o izmjenama da i ne govorim. Ja se samo nadam da ce doci novi seletor koji ce u ovom periodu do pocetka kvalifikacija za SP isprobati sve igrace koje ima na raspolaganju i da konacno krenemo ka prvom mjestu u grupi.Megamon je napisao/la:Jah i,Pape i dalje selektor,potrudi se jos vise,mozda ga otjeras.vendeta87 je napisao/la:De djete drago smiri hormone, nije ovo pljuvanje ovo je realnost, mi smo sinoc primili sest komada i izblamirali se do kosti, a ti i ostala ekipa Papeljubaca ga jos uvijek branite.Megamon je napisao/la:Kako se vise nekima da.Uvijek ce biti neko ko ce opstruirati rad selektora i pljuvati po istom bio on Pape ili Mourinho.Najbolje je pljuvace ignorisati jer oni mogu uz qurac svirati kad njihova nije zadnja.![]()
ciro ga nije primio u barazu...ciro je imao tezu grupu i losiji sastav...ciro je odradio posao bolje od papetaArnelinho je napisao/la:Ćirini zmajevi su takodje primili sličnu porciju, doduše petaka, izgubio od RIJEKE () pa se niko nije bunio.
Sad je red da budemo dosljedni i da se poklopimo ušima i pred ovom šesticom.
i svima nek vam bude ovo jasno...pape je kanta od trenera i to je to, s vama se ne vrijedi raspravljati
6 golova..pa to je presmijesno
- skyisthelimit
vendeta87 je napisao/la:
Koje tablete ti trosis jesli vidio sinocnu blamazu i sramotu, nismo imali ni Tod taktike. A o izmjenama da i ne govorim. Ja se samo nadam da ce doci novi seletor koji ce u ovom periodu do pocetka kvalifikacija za SP isprobati sve igrace koje ima na raspolaganju i da konacno krenemo ka prvom mjestu u grupi.
i Mou je dozivio blamazu od Barce pa je na klupi a nije bilo ni T od taktike...O izmjenama da ne govorim...Ja se nadam da ce doci AmarOsim-Amar za selektora ipak je trenersko iskustvo iza njega
i svima nek vam bude ovo jasno...pape je kanta od trenera i to je to, s vama se ne vrijedi raspravljati
6 golova..pa to je presmijesno
jel Guus Hidink kanta primio na svom terenu 3 komada
15.10 - 15.06 ...