PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Kakva je situacija sa PES6j ? Da li jos uvijek ne radi ?
127.0.0.1 localhost
217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net
72.51.47.59 we9stun.winning-eleven.net
LJUDI RADI SAMO OVO ZAMIJENITE ZA STARO I RADI JA SAD PROBO..
ps..Kad ce parovi za 2 ligu.Sutra je trebala POCETI
DAJTE vise da se to razrijesi ako nas nema dovoljno možemo ujediniti 1 i 2 ligu pa da lici na nesto.LIGA 16 ako vec nece biti 2 liga,JBG NAceka se ja nikad pocet
Molio bi savez da pod hitno nesto smisli da se krene igrat druga liga na zadovoljstvo svih nas pa ako treba i nova pravila smislite.
DAJTE vise da se to razrijesi ako nas nema dovoljno možemo ujediniti 1 i 2 ligu pa da lici na nesto.LIGA 16 ako vec nece biti 2 liga,JBG NAceka se ja nikad pocet
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas stize raspored za 2. Ligu, bez brige
.. Napravicu ga sada.
Jbg, nemozemo ni mi nista za to, kad dan za danom odustaju igraci, neki budu banovani trajno na pes6j (bez razloga).
Jbg, nemozemo ni mi nista za to, kad dan za danom odustaju igraci, neki budu banovani trajno na pes6j (bez razloga).
OK..Bitno je da parovi izadu za 2 ligu a kako vidim nisu svi odigrali ni 1 kolo 1 ss.ba pes6 lige tek 2 ili 3 slike postavljene rezultata ko je igro.
sta da zamijenim ??Arminn je napisao/la:127.0.0.1 localhost
DAJTE vise da se to razrijesi ako nas nema dovoljno možemo ujediniti 1 i 2 ligu pa da lici na nesto.LIGA 16 ako vec nece biti 2 liga,JBG NAceka se ja nikad pocet![]()
Molio bi savez da pod hitno nesto smisli da se krene igrat druga liga na zadovoljstvo svih nas pa ako treba i nova pravila smislite.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prvo kolo 1. SportSport.ba lige ce biti produzeno do nedjelje !
Igraci RiNo (Banovan na PES6j) i Jasmin10 (Problemi sa kompjuterom) su morali nazalost odustati od lige, tako da cemo imati 18 igraca u prvoj ligi. Najgore, sto opet moramo novi raspored praviti
.
@Arminn
Prioritet ovoga svega je 1. Liga, i da u njoj sve bude sredjeno, ali ipak, trudimo se koliko je moguce da odrzimo i tu drugu ligu, valjda nam uspije, iako vise smorise ovi otkazi.
Igraci RiNo (Banovan na PES6j) i Jasmin10 (Problemi sa kompjuterom) su morali nazalost odustati od lige, tako da cemo imati 18 igraca u prvoj ligi. Najgore, sto opet moramo novi raspored praviti
@Arminn
Prioritet ovoga svega je 1. Liga, i da u njoj sve bude sredjeno, ali ipak, trudimo se koliko je moguce da odrzimo i tu drugu ligu, valjda nam uspije, iako vise smorise ovi otkazi.
pa znam da vas smara 2 liga,pa sam zato i mislio da vam kazem ako ne bude išlo kako treba da napravite samo 1 ligu samo dodate jos igraca iz druge .Doci ce i to vrijeme nekad
eto vidit ce te.
127.0.0.1 localhost
OVO STAVI TAMO U windwows drivers etc host zamijenis
OVO STAVI TAMO U windwows drivers etc host zamijenis
Znači ne vrijede odigrana 1. kola?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Goalgetter
- Kontakt:
Vrijedice, najvjerovatnije. Samo probacemo nesto iskombinirati ja i Juventus0244. Sa njim cu se cuti poslije, pa vam javimo.Toxicity je napisao/la:Znači ne vrijede odigrana 1. kola?
eto ti i juve kad iskombinirate javite..Ako se treba sta mijenjat bolje sad dok je 1 kolo tek al eto vidite ..Šta god kažete tako ce bit i mi cemo to i uraditi

- Goalgetter
- Kontakt:
DesimaL i Emir ZENICA ce biti prebaceni u prvu ligu, nakon sto su RiNo i Jasmin10 odustali. Nemam jos njihov odgovor da li zele, ali moram ici, tako da cu ostaviti ovako.
Nemojte jos nista mjenjati u hosts-fileu, ja i Juventus0244 smo odlucili da jos ne diramo do oficijelnog obavjestenja PES6j, ako do sutra ne dodje, vidjecemo, ali zasad, ne preporucujem vam.
Prvo kolo 1. i 2. lige se moze odigrati do nedjelje. Evo i parovi 2. Lige:
........ Blackburn v Celtic .........
......... Fulham v Werder .........
......... Rangers v Palermo .........
......... Sunderland v Wolfsburg .........
......... PSV v Udinese .........
......... Hoffenheim v Sporting ........
......... Athletic Bilbao v HSV .........
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1287469
Sve ce biti formatirano i sredjeno kad se stabilizira malo
Nemojte jos nista mjenjati u hosts-fileu, ja i Juventus0244 smo odlucili da jos ne diramo do oficijelnog obavjestenja PES6j, ako do sutra ne dodje, vidjecemo, ali zasad, ne preporucujem vam.
Prvo kolo 1. i 2. lige se moze odigrati do nedjelje. Evo i parovi 2. Lige:
........ Blackburn v Celtic .........
......... Fulham v Werder .........
......... Rangers v Palermo .........
......... Sunderland v Wolfsburg .........
......... PSV v Udinese .........
......... Hoffenheim v Sporting ........
......... Athletic Bilbao v HSV .........
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1287469
Sve ce biti formatirano i sredjeno kad se stabilizira malo
http://www.pes6j.net/news/pes6j-news/im ... er-down/53" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala Dziza
. Eh sad ovako odradite. Danas vec zapocnite ovo 1. kolo, vremena imate do Nedjelje. Svako neka svom protivniku posalje upute kako da namjesti hosts file, i usput, dogovorite tekmu, jer ja stvarno nemam vremena da 30 igraca pojedinacno poruku posaljem.
Eh sad moram ici, cujemo se sutra.
Eh sad moram ici, cujemo se sutra.
Ja ne znam da li vi momci imate tu neki pakt ili nesto ti Goalgeter ubacivas i izbacivas iz druge u prvu a mene ni na mapi
,, pa sta treba da se uradi za tu prvu ligu ??? Hahahaha pa nisam toliko los 
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Tacno ljudi ubacite Cospy-a, pa covjek je bio drugi prosle sezone, trebalo bi i njemu nac mjesta, kad vec neki odustaju 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Zadnju sezonu bio drugi ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Jest, izgubio u finalu od Jaska, sto se cudis ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa kako je onda u drugoj ligi ? tome se cudim ! ! !dziza_23 je napisao/la:Jest, izgubio u finalu od Jaska, sto se cudis ?
Volim te Celik ! ! !
Ne znam ni ja, zato i apeliram da se ubaci u prvu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.