Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vendeta87
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 20:09

blazz je napisao/la:Najbolje rješenje bi bio mlad perspektivan stručnjak ali koji ima barem par godina iskustva i to uspješnog.Ne trebaju nam matori treneri i to još nedokazani dok oni koji su se dokazali previše koštaju.Sušić nije trener za velike domete da jeste do sad je trebao napraviti nešto u klupskoj karijeri gdje je uglavnom imao izlete a ne kontinuirano vođenje.Nama treba trener koji nije ograničen ako već mislimo otići na neko prvenstvo znači trener koji ima šlifa jer samo tako imamo šansu se nečemu nadati.

Kad bi se uporedila inteligencija Bilića i Sušića garantujem da bi ovaj prvi imao duplo bolji rezultat.
E svaka ti cast! Ovo u potpunosti potpisujem!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 20:11

hattab je napisao/la:Normalno da Pape treba ostati, vi bi da mjenjate selektore ko kondome, znaci pustiti ga jos ovaj ciklus i nadati se da cemo izboriti prvo mjesto, jer ocito preko baraza nikad necemo otici. Kad je mogo Sliskovic odraditi dva ciklusa moze i Pape. Mislim de je docek na aerodromu pokazao sta pravi navijaci BiH misle o ovome.
a mi koji smo protiv Papeta jel nismo pravi navijaci BIH, to ti vidis ovako preko neta. Sram te bilo!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 20:11

vendeta87 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: a nek si se i ti javio Papeljubac, jesam ti jos prije 2 tjedna rekao da ce ovako zavrsiti angazman tvog ljubimca na klupi repke.

znaci bilo je sinoc vatrometa u B.Luci
Ja sam drago djete vatreni navijac bh nisam sinoc oka sklopio od one blamaze, te sam morao popit dvije tabletice za smirenje. A to sto sam cjenjenom harisu prognozira ovakav ishod (prije nego sto sam ne pravedno banovan) je bilo onda kada sam vidio koga je Pape pozvao za ove dvije odlucujuce tekme.

a koga bi ti pozvao i stavio u prvi plan, je stvarno mislis da bi taj neko mogao zaustaviti napade portugalaca..
ne znam na koga aludiras, ali vjeruj da se sinoc nije moglo nista vise osim casnog poraza, na zalost nije casan vec je katastrofa ali kao da je to sad bitno.
U prethodnih 7 utakmica nismo primili gola iz igre ( a bolje da jesmo nekolika ) pa nam se sinoc sve vratilo za te utakmice..Jednostavno pali smo, a pad je kad-tad bio neizbjezan, a na svu zalost to se desilo kad je najpotrebnije bilo..
Ne bih se vracao na francuze toliko ali je cinjenica da smo tada izgubili euro..Sjajno smo parirali im ali jedna nesmotrenost i evo nas gdje jesmo danas...
Druga je stvar sto ovdje ljudi "pametuju" nakon tekme, ali ako je iko mislio da bi sinoc mogli izvuci toliko zeljeni X grdno se vara...Ne bi nam pomoglo ni da smo sa 12 igraca krenuli susret
15.10 - 15.06 ...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 nov 2011, 20:11

blazz je napisao/la:Najbolje rješenje bi bio mlad perspektivan stručnjak ali koji ima barem par godina iskustva i to uspješnog.Ne trebaju nam matori treneri i to još nedokazani dok oni koji su se dokazali previše koštaju.Sušić nije trener za velike domete da jeste do sad je trebao napraviti nešto u klupskoj karijeri gdje je uglavnom imao izlete a ne kontinuirano vođenje.Nama treba trener koji nije ograničen ako već mislimo otići na neko prvenstvo znači trener koji ima šlifa jer samo tako imamo šansu se nečemu nadati.

Kad bi se uporedila inteligencija Bilića i Sušića garantujem da bi ovaj prvi imao duplo bolji rezultat.
a kada bi se usporedjivala inteligencija forumasha siguran sam da bi ti bio negdje na dnu liste :roll:
nema potpisa

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 nov 2011, 20:14

Evo sve i da hocemo da Pape ostane sumnjam da on to hoce.. nije htio produziti ugovor (?) navodno ide u francusku neki klub da preuzme...???

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 20:15

a koga bi ti pozvao i stavio u prvi plan, je stvarno mislis da bi taj neko mogao zaustaviti napade portugalaca..
ne znam na koga aludiras, ali vjeruj da se sinoc nije moglo nista vise osim casnog poraza, na zalost nije casan vec je katastrofa ali kao da je to sad bitno.
U prethodnih 7 utakmica nismo primili gola iz igre ( a bolje da jesmo nekolika ) pa nam se sinoc sve vratilo za te utakmice..Jednostavno pali smo, a pad je kad-tad bio neizbjezan, a na svu zalost to se desilo kad je najpotrebnije bilo..
Ne bih se vracao na francuze toliko ali je cinjenica da smo tada izgubili euro..Sjajno smo parirali im ali jedna nesmotrenost i evo nas gdje jesmo danas...
Druga je stvar sto ovdje ljudi "pametuju" nakon tekme, ali ako je iko mislio da bi sinoc mogli izvuci toliko zeljeni X grdno se vara...Ne bi nam pomoglo ni da smo sa 12 igraca krenuli susret
Pa smo onda 6 komada u jednoj tekme, da dodji sebi ako nemas kome i gledaj sta pises i koje gluposti prospas. Pa kako bi nam sinoc valjao Vranjes, Visca ili Stevanovic. Nemoze se igrati u sistemu 4-2-3-1 kako je to Pape htio a da nemas pravi bekova i krila je se na njima takav sistem temelji.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 20:17

014 je napisao/la:Gdje neces ostavit strucnjaka koji u barazu kod kuce igra na 0:0,i priprema igrace rijecima :samo loptu sto dalje ispucajte na njihovu polovinu,pa cemo mi njih u Portugalu...
A u Portugalu mirno gleda kako nas ljudi razvaljuju,da bi na kraju povukao sasvim logican potez i ubacio
odbrambenog igraca.
I stvarno mi nisu jasni ovi iz Turske trece lige sto mu dadose otkaz.
Da zakljucim zaista imamo jedinstvenog selektora.....idiota.

eh evo cekao sam te...novi clan na forumu koji se maksuzije regao da nam kaze...
A jesi li ti mozda bio u svlacionici za vrijeme odmara pa znas sta im je rekao...Gdje si misu bio prethodne utakmice ( iako su sad nebitne jer ne idemo ) ali vazno je iskociti iz rupe..

Znaci sinoc smo imali igraca manje, i po tebi bi bio logican potez ubaciti napadaca a izbaciti odbrambenog, pa tako ostati sa dva igraca manje :lol:
sta je selktro trebao, da uleti mozda u teren i napadne sudiju

cuj mirno gledao :lol:
15.10 - 15.06 ...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 nov 2011, 20:17

vendeta87 je napisao/la:
Pa smo onda 6 komada u jednoj tekme, da dodji sebi ako nemas kome i gledaj sta pises i koje gluposti prospas. Pa kako bi nam sinoc valjao Vranjes, Visca ili Stevanovic. Nemoze se igrati u sistemu 4-2-3-1 kako je to Pape htio a da nemas pravi bekova i krila je se na njima takav sistem temelji.
Naravno da su bili tu Visca,Stevanovic i Vranjes mislim da bi bi rezultat bio 6:2 za nas :lol:
RIP SALE VILENJAK

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 nov 2011, 20:18

Pepe treba ostati i o tome se nema toliko sta pricati svi smo zeljeli legendu BH fudbala na klupi i kad ga imamo svi bi da ide vani.Izgubio je sinoc 6:2 pa sta i treba nam netko tko ce nas spustiti na zemlju a da nam napuni mrezu a ne da nas spustaju sa 1:0.Imam osjecaj da ce se biti bolje nakon ove tekme ako Pepe ostane i Hrvati su se mucili sa Bilice koji je gubio od Gruzije,prosipao bodove protiv Grka,nije izborio baraz za SP itd. pa je ostao jer je savez a i vecina navijaca i igraca bila uz njega i vjerovali da moze dici Hrvatsku pa ih je dignuo.Zašto mi ne pismo malo sacekali Safeta,dali mu jos jednu sansu nego odma otkaz?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 16 nov 2011, 20:19

Admir_Sa je napisao/la:

a kada bi se usporedjivala inteligencija forumasha siguran sam da bi ti bio negdje na dnu liste :roll:
drž se ti topica "kladionice,šuplje,kukanje" u njemu si svakako najaktivniji

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 16 nov 2011, 20:20

Pape nek ostane, sviđa mi se kako radi, kako priča, svaka mu je na mjestu. Šansu mu dat još u idućim kvalifikacijama, ako je ne iskoristi, onda krenuti u promjene.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 16 nov 2011, 20:20

hattab je napisao/la:Normalno da Pape treba ostati, vi bi da mjenjate selektore ko kondome, znaci pustiti ga jos ovaj ciklus i nadati se da cemo izboriti prvo mjesto, jer ocito preko baraza nikad necemo otici. Kad je mogo Sliskovic odraditi dva ciklusa moze i Pape. Mislim de je docek na aerodromu pokazao sta pravi navijaci BiH misle o ovome.
A mi koji mislimo da Pape treba da napusti klupu reprezentacije kao nismo pravi navijaci?
Smijesan si drama :lol: .
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 16 nov 2011, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 20:21

RKO je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Naravno da su bili tu Visca,Stevanovic i Vranjes mislim da bi bi rezultat bio 6:2 za nas :lol:
nebi nikako bio gori nego sa neiskusnim Besicem, koje je Pape ubacio u nagorem trenutku, sto mi nikako nije jasno. Ako je htio pojacati odbranu sto nije ubacio Pandza ,a ako je htio postici pogodat onda Ibisevica.
Zasto Besic dobija tolike prilike a ovi koje sam ja nabrojao ne? zapitaj se malo? I kani se tih glupih komentara.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 20:23

RKO je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Ma jok,preokrenuli bi rezultat kao protiv mrtvog Kipra.
Pljuje se Besic iz HSV a eto Stevanovic iz Vojvodine bi bio joker.Nigdje veze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2011, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 16 nov 2011, 20:23

Pocela je utakmica 0:0

Prva faca...imamo povoljan rezultat
slika

Druga faca...primili smo pogodak
slika

Primili smo jos jedan pogodak, ali faca je ista
slika

Poluvrijeme,sinulo mu mogu ja i bez vedada...bas odlicno igramo i zabit cemo im
slika

Primili treci
slika

Cetvrti peti sesti..buse ljudi ali faca je ista
slika

Kraj utakmice..Susic-"Osjecam se kao da sam drogiran"..i onda mumlja nesto 10 minuta, a nista vazno ne kaze
slika

ali faca je ista...

Bacili atomsku bombu na Bosnu
Faca
slika

Poceo treci svjetski
Faca
slika

Stvarno zelja mi je vise da ode, toliko je mutav i zatucan da to nije normalno...koliko me nervira, 6 put kiksa ccc
E moj Safete....nisam se posteno obradovo dok ti vodis ovu ekipu, sve na silu i hinjaka....aBd ti otisao u tursku nemoj nervirat vise posten svijet....
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 16 nov 2011, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 16 nov 2011, 20:24

vendeta87 je napisao/la:a mi koji smo protiv Papeta jel nismo pravi navijaci BIH, to ti vidis ovako preko neta. Sram te bilo!
Pravi navijaci BiH su svoje zmajeve docekali na aerodromu sa aplauzom i ovacijama, a pljuvaci su ostali u toplom domu za kompjuterom. Kapiten, institucija, zmaj Emir Spahic je apelirao da Pape ostane i ne znam sta sad ti imas pametovati. Da si pravi navijac slozio bi se sa kapitenom reprezentacije za koju "navijas". Kapitenova je zadnja, a ko god omalovazava nekog od nasih zmajeva za mene je kvisling prve klase, a ti omalovazavas zmaja Safeta, a inditektno i Ivicu Osima koji je zajedno sa papetom trazio rjesenje za portugalce.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2011, 20:25

Ja predlazem da mi pocnemo slavit ovih 6 komada.Stas Pape dobio poljupce,ovdje ga svi brane....Portugal u najmanju ruku tim s druge planete a kod nas neki tamburasi igraju.Fakat kako citam komentare ljudi na ovoj temi pocinjem da shvatam zasto jos uvijek nismo otisli ni na jedno veliko takmicenje i u doglednoj buducnosti necemo.Nego vatromet veceras i vi sto ga podrzavate izadjite na ulice i slavite :D
Nema vise :P

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 20:26

Juve- TZ stvarno si ovo ljepo napravio bas sam se nasmijo, svaka ti cast.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 20:26

Juve-TZ je napisao/la:Pocela je utakmica 0:0

Prva faca...imamo povoljan rezultat
slika

Druga faca...primili smo pogodak
slika

Primili smo jos jedan pogodak, ali faca je ista
slika

Poluvrijeme,sinulo mu mogu ja i bez vedada...bas odlicno igramo i zabit cemo im
slika

Primili treci
slika

Cetvrti peti sesti..buse ljudi ali faca je ista
slika

Kraj utakmice..Susic-"Osjecam se kao da sam drogiran"..i onda mumlja nesto 10 minuta, a nista vazno ne kaze
slika

ali faca je ista...

Bacili atomsku bombu na Bosnu
Faca
slika

Poceo treci svjetski
Faca
slika

Stvarno zelja mi je vise da ode, toliko je mutav i zatucan da to nije normalno...koliko me nervira, 6 put kiksa ccc
E moj Safete....nisam se posteno obradovo dok ti vodis ovu ekipu, sve na silu i hinjaka....aBd ti otisao u tursku nemoj nervirat vise posten svijet....
Stavi svoju facu u toku tekme,mozda te i izaberu za selektora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 20:26

vendeta87 je napisao/la: Pa smo onda 6 komada u jednoj tekme, da dodji sebi ako nemas kome i gledaj sta pises i koje gluposti prospas. Pa kako bi nam sinoc valjao Vranjes, Visca ili Stevanovic. Nemoze se igrati u sistemu 4-2-3-1 kako je to Pape htio a da nemas pravi bekova i krila je se na njima takav sistem temelji.

da, bash bi malci od 21, 22 godine zaustavili Ronalda i Nanija :lol: pa covjece jesi li ti vidio njihov pritisak sinoc...Jedina nada nam je bila da su sve sanse fulali ali nazalost nisu..

Cinjenica je da nije trebao poceti u istoj formaciji ali je jos veca cinjenica da bismo opet popusili...

ponavljam opet Ibisevica bi uveo da Lulic nije napravio glupost, poslije toga logicno da ne mozes ubaciti napadaca za odbrambenog...

A Besic je uveden samo zbog toga jer je brz, pa da svojom brzinom pokusa nesto ( vidjeli ste sinoc jedan njegov trk, ali nazalost neuspjesan )...
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, General505, Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 58 gostiju.