Argument je Salihović i 4 susreta kazne za kvalifikacije EURO 2012. Međutim Lula je dobio dva žuta te bi to trebalo značiti jednu tekmu kazne. Oficijenu naravno.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
kod 3-1 nema sanse da je ofsajd,cist gol,zaustavi kod 4:40@Rade Paprica 9
Manje više si ti upravu, za igru, kvalitet, ali malo više prodaješ maglu kod suđenja, jer nije isto biti oštečen kod 2:0 ili kod 2:1, kod 3:1 ili kod 4:1. Ronaldov drugi gol je klasični ofsajd, za Portugal nisu bila dva penala nego jedan (Postigino simuliranje i bacanje je smješno i spominjati, pri čemu je isti igrač zbog prigovora morao dobiti crveni, prigovori + simuliranje), Sašina ruka 100% penal, kao i Spahin ofsajd, ali tajming svih tih grešaka je bio katastrofa za BiH. Također Lulićeva dva žuta za prigovor je presedan i ključni detalj utakmice. Kriteriji za igru u polju totalno ne ujednačen, sposbnost brojanja 8 metara ravna djetetu od 6 godina. Sve u svemu za meč u kojem sudija pravi 1 grešku u svakih 5 minuta, nemože se reći da nije uticao na rezultat. Napravio je manje više cirkus od utakmice. Ipak ključni detalj je Lulićev crveni, i kod ocjene suđenja treba najviše njega komentirati. Uz svo dužno poštovanje tvog pokušaja objektivnosti čekat ćemo neki meč Hrvatske repke (meni izuzetno drage) pa ću ti ponuditi istu objektivnost.
Dajte ba nemojte da kakite!secer je napisao/la:izgleda da je lulic sam sebi natovario teret koji nije mogao nositi. jednostavno je ´izgorio´ tako da protiv portugala nismo gledali onog lulu koji je briljirao u kvalifikacijama. jbg., igrac svajcarske lige nema dovoljno jakih utakmica u nogama da bi blistao u najtezoj utakmici godine.
pravog lulica cemo gledati u kvalifikacijama za sp u brazilu jer ce odigrati lijep broj teskih utakmica protiv kvalitetnih ekipa talijanske lige.
sretno lula. vjerujem da ces u kvalifikacijama za sp biti za klasu bolji i jaci nego u ovim.
da, nasi igraci prate ovaj forum.
Zanimljivo j i to što svi DŽEKU posmatraju kao heroja što je provocirao publiku, a Lulića kao izdajnika jer je ukazao sudiji na grešku... i dobio crveni karton prestrogo, da strožije ne može da bude.Dylan Dog je napisao/la:Zanimljiv je taj izgovor,dakle ako je neko drugi nesto uradio pogresno automatski to i mene opravdava kada to uradim.
Yebes youtube.Ne radi se o ofsajdu nego klasicnom faulu nad Misketom prije gola.santos je napisao/la:kod 3-1 nema sanse da je ofsajd,cist gol,zaustavi kod 4:40@Rade Paprica 9
Manje više si ti upravu, za igru, kvalitet, ali malo više prodaješ maglu kod suđenja, jer nije isto biti oštečen kod 2:0 ili kod 2:1, kod 3:1 ili kod 4:1. Ronaldov drugi gol je klasični ofsajd, za Portugal nisu bila dva penala nego jedan (Postigino simuliranje i bacanje je smješno i spominjati, pri čemu je isti igrač zbog prigovora morao dobiti crveni, prigovori + simuliranje), Sašina ruka 100% penal, kao i Spahin ofsajd, ali tajming svih tih grešaka je bio katastrofa za BiH. Također Lulićeva dva žuta za prigovor je presedan i ključni detalj utakmice. Kriteriji za igru u polju totalno ne ujednačen, sposbnost brojanja 8 metara ravna djetetu od 6 godina. Sve u svemu za meč u kojem sudija pravi 1 grešku u svakih 5 minuta, nemože se reći da nije uticao na rezultat. Napravio je manje više cirkus od utakmice. Ipak ključni detalj je Lulićev crveni, i kod ocjene suđenja treba najviše njega komentirati. Uz svo dužno poštovanje tvog pokušaja objektivnosti čekat ćemo neki meč Hrvatske repke (meni izuzetno drage) pa ću ti ponuditi istu objektivnost.
[youtube][/youtube]
Ne pricamo ni o Dzeki ni o Zidaneu za kojeg me zaboli briga,vec o Lulicu,fudbaleru koji u utakmici karijere,zivota,utakmici koja je znacila toliko svim Bosancima i Hercegovcima nije uspio primiriti svoj ego,vec je morao nabrajati sudiji,kako je krenuo mogao je onako do sutra,ostavio je svoje suigrace na cjedilu i ja sigurno sad necu reci ma njemu je najteze,nema mu se sta prigovoriti,Lulic je iznevjerio sve navijace ove drzave kad je to najmanje trebalo i ja imam pravo da to napisem,a tebi ako to nista ne smeta postujem,meni smeta i necu to tako lako zaboraviti,ionako to njemu nije ni bitno tako da..AYAN je napisao/la:Zanimljivo j i to što svi DŽEKU posmatraju kao heroja što je provocirao publiku, a Lulića kao izdajnika jer je ukazao sudiji na grešku... i dobio crveni karton prestrogo, da strožije ne može da bude.Dylan Dog je napisao/la:Zanimljiv je taj izgovor,dakle ako je neko drugi nesto uradio pogresno automatski to i mene opravdava kada to uradim.
balavac, tu kaku ostavi kod kuce.AYAN je napisao/la:Dajte ba nemojte da kakite!secer je napisao/la:izgleda da je lulic sam sebi natovario teret koji nije mogao nositi. jednostavno je ´izgorio´ tako da protiv portugala nismo gledali onog lulu koji je briljirao u kvalifikacijama. jbg., igrac svajcarske lige nema dovoljno jakih utakmica u nogama da bi blistao u najtezoj utakmici godine.
pravog lulica cemo gledati u kvalifikacijama za sp u brazilu jer ce odigrati lijep broj teskih utakmica protiv kvalitetnih ekipa talijanske lige.
sretno lula. vjerujem da ces u kvalifikacijama za sp biti za klasu bolji i jaci nego u ovim.
da, nasi igraci prate ovaj forum.
Nemoj mi te price molim te,jos samo fali da uleti neki padobranac i kaze sta vi imate pricati o Lulicu,moze vas kupiti parama.Edvin_Mg je napisao/la:Sad svi krive Lulica a zaboravili ste koliko je kilometara pretcao u dresu BiH i nije marke dobio
1. Kako smo igrali 11 vs 11? Dobro? Koliki je bio rezultat kad je Lulić dobio crveni?Dylan Dog je napisao/la: Ne pricamo ni o Dzeki ni o Zidaneu za kojeg me zaboli briga,vec o Lulicu,fudbaleru koji u utakmici karijere,zivota,utakmici koja je znacila toliko svim Bosancima i Hercegovcima nije uspio primiriti svoj ego,vec je morao nabrajati sudiji,kako je krenuo mogao je onako do sutra,ostavio je svoje suigrace na cjedilu i ja sigurno sad necu reci ma njemu je najteze,nema mu se sta prigovoriti,Lulic je iznevjerio sve navijace ove drzave kad je to najmanje trebalo i ja imam pravo da to napisem,a tebi ako to nista ne smeta postujem,meni smeta i necu to tako lako zaboraviti,ionako to njemu nije ni bitno tako da..
Čiko...secer je napisao/la:balavac, tu kaku ostavi kod kuce.AYAN je napisao/la:Dajte ba nemojte da kakite!
drugo, kad vec odlucis da komentarises neki post, red bi bio da ga i procitas prije nego li zapocnes sa pisanjem.
neko ne krivi lulica za karton/e. ja sam se osvrnuo na nj. igru u ovom dvomecu, te spomenuo neke prijasnje utakmice u kojima je briljirao.
Takve se greske inace rade samo jedanput u karijeri.bambina je napisao/la:Izgubio kompas,strah trema,ne iskustvo!!!!
Greška koja košta.Naučit će!
kimbo je napisao/la:Čudo mi ne rikne procesor na kompu od ove količine nebuloza .... Lulić je naš zmaj i ne dirajte ga jeste li vi normalni ..