Evo golove koje je Armenija primila protiv Moldavije kod kuce (rezultat : 1-4).
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Znam da si ovo napisao prije par dana, ali sam morao odgovoriti. Ovaj Mujdža sad za sad nema mjesta u našoj repci i da ima pravo sad da zaigra. Jel čovjek sjedi na klupi u Frajburgu koji je tek ušao u ligu već dvije utakmice i ne ulazi nikako. Imamo mi bolji kao što si već naveo Muharemovića i Smajića.Tarik14 je napisao/la:Mislim da se treba pozvati sljedece igrace u odbrani : Muharemovic, Smajic, Spahic, Nadarevic, Pandza, Jahic, Trivunovic i Mujdza
S ovim igracima moze se sastaviti solidna odbrana.
Uredu!juventus 0244 je napisao/la:Znam da si ovo napisao prije par dana, ali sam morao odgovoriti. Ovaj Mujdža sad za sad nema mjesta u našoj repci i da ima pravo sad da zaigra. Jel čovjek sjedi na klupi u Frajburgu koji je tek ušao u ligu već dvije utakmice i ne ulazi nikako. Imamo mi bolji kao što si već naveo Muharemovića i Smajića.Tarik14 je napisao/la:Mislim da se treba pozvati sljedece igrace u odbrani : Muharemovic, Smajic, Spahic, Nadarevic, Pandza, Jahic, Trivunovic i Mujdza
Ali ne kažem ako kasnije se pokaže da ga zovnemo, ali sada ništa...
tarik jos uvijek dijete i pise gluposti, ja mislio ti odrastao a ti jos gledas crtice prije dnevnika. sta ti znas o igracima, kakav Mujdza, trivunovic ..., neigra se protiv olimpika da ovi igrajuTarik14 je napisao/la:Mislim da se treba pozvati sljedece igrace u odbrani : Muharemovic, Smajic, Spahic, Nadarevic, Pandza, Jahic, Trivunovic i Mujdza
kako nas je dobila...prvo dzeko tad nije bio sto je sad..a svi znamo sad sta dzeko znaci u svijetu fudbala...pa onda ibisevic nije nio kao sto je sad...misimovic,salihovic.....mene vise plasi armenija nego turska..KK_Bosna je napisao/la:kako se samo ovdje turska potcjenjuje pa to je strasno...
sjetite se samo da su nas dobili sa "B" postavom
znas li ti uopste ko je sve nedostajao turskoj, tj sa kakvim smijesnim igracima su oni igrali protiv nas (cast izuzecima tipa sabri)???miralem444 je napisao/la:kako nas je dobila...prvo dzeko tad nije bio sto je sad..a svi znamo sad sta dzeko znaci u svijetu fudbala...pa onda ibisevic nije nio kao sto je sad...misimovic,salihovic.....mene vise plasi armenija nego turska..KK_Bosna je napisao/la:kako se samo ovdje turska potcjenjuje pa to je strasno...
u pravu si miralem444@, sigurno smo sada jaci za 40 % nego tada protiv Turske, i Dzeko, Misimovic, Ibisevic, Salihovic ... su iskusniji i bolji, a sto se tice Armenije mislim da te netreba biti strah, netrebamo misliti ni da ce mo lako sa njima ali ipak su nasi igraci puno puno kvalitetniji od Armenskih, kad ih je pobijedila Armenija i Moldavija pa zasto nebismo i mi.miralem444 je napisao/la:kako nas je dobila...prvo dzeko tad nije bio sto je sad..a svi znamo sad sta dzeko znaci u svijetu fudbala...pa onda ibisevic nije nio kao sto je sad...misimovic,salihovic.....mene vise plasi armenija nego turska..KK_Bosna je napisao/la:kako se samo ovdje turska potcjenjuje pa to je strasno...
Oni ne zavise sami od sebe, mogu pobijediti sve utakmice do kraja i da opet ne odu u baraz. Imaju dva veoma teska gostovanja, nama i Belgiji. Ni u snu ne mogu osvojiti sest bodova iz te dvije utakmice. Nama je bitno da ne izgubimo od njih, ja bih sad potpisao remi, a oni neka cekaju nasa dva kiksa, a pri tome moraju pobijediti u Belgiji... teska misija za turke, preteska...KK_Bosna je napisao/la:kako se samo ovdje turska potcjenjuje pa to je strasno...
U pravu si Turci su kiksali protiv Estonije u Estoniji i mogli bi opet protiv nas i belgije samo ne unam s kojim su timom igrali u Estoniji i imali gdje pregled te utakmice da možemo analizirati njihovu igru. Nadam se da će im Ćiro pripremiti takav bunker i atomski napad da će se pripasti. Evo glave da je kiks protiv Irana bio neki Ćirin fol da bi zavarao Turke koji su na krilima pobjede protiv Ukrajine.Virtu4l je napisao/la: Oni ne zavise sami od sebe, mogu pobijediti sve utakmice do kraja i da opet ne odu u baraz. Imaju dva veoma teska gostovanja, nama i Belgiji. Ni u snu ne mogu osvojiti sest bodova iz te dvije utakmice. Nama je bitno da ne izgubimo od njih, ja bih sad potpisao remi, a oni neka cekaju nasa dva kiksa, a pri tome moraju pobijediti u Belgiji... teska misija za turke, preteska...
nerealnoVirtu4l je napisao/la:Evo sta misle kladionice:
Armenien - Bosnien Herzegowina 6,75 3,75 1,45
Zaboravio si Ibricica i Muratovic jer ce njih dvojicu Ciro staviti 100 % u prve sastave a nema ti ni Rahimica protiv Armenije i igrat ce Ciro sa trojicom stopera i protiv Turske, bar mislim jer znas da tako igra pogotovo protiv jacihbayernovac je napisao/la:Ove igrače treba pozvati za ove susrete:
Golmani:Begović,Šehić
Odbrana:Spahić,Nadarević,Mravac,Cocalić,Torlak,Vasilić
Sredina:Misimović,Pjanić,Muratović,Rahimić,Salihović,Štilić,Jahić,Bajramović,ibričić,Bekrić,
Napad:Džeko,Ibišević,Muslimović,Džafić,Bilbija
Sastav protiv Armenije
------------------------Begović------------------------------
------------Spahić----Nadarević------Cocalić(Torlak)
--------------Jahić---------Bajramović---------
Pjanić-------------------Štilić--------------------Salihović
------------Džeko---------------Ibišević-------------------
Sastav protiv Turske
----------------------Begović----------------------------
Jahić--------Spahić----------Nadarević---------Salihović
---------------------Rahimić--------------------------------
---------Štilić-------------------Misimović-----------
----------------Džeko------------Ibišević------------------
Vjerujem da ce Pjanic biti "Misimovic" u Armeniji, jer odigrao je za desetku protiv Irana i zasluzio je da bude medju 11dinac je napisao/la:ko ce zamjenit misimovica on ne igra u armeniji zbog zutih, trebo bi pjanic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.