FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
"Navijaci kluba,neformalno Pitari,pod nazivom Horde Zla se pojavljuju od 1987 godine.
Navijacke grupe postoje sirom Evrope,kao sto su Horde Zla Stuttgart,koji se nalaze u Njemackoj.
Takodjer,navijacka grupa Horde Zla ima odjeljak i u SAD-u,a najpoznatiji od njih su Horde Zla Reapers
iz Los Angeles,Kalifornija".
Inace,pred najvise gledalaca FK Sarajevo je igralo 31.08.1957.godine u Katovicama(Poljska)
protiv selekcije Katovica.Rezultat je bio 2-2 a mec je posmatralo 120.000 gledalaca.
Navijacke grupe postoje sirom Evrope,kao sto su Horde Zla Stuttgart,koji se nalaze u Njemackoj.
Takodjer,navijacka grupa Horde Zla ima odjeljak i u SAD-u,a najpoznatiji od njih su Horde Zla Reapers
iz Los Angeles,Kalifornija".
Inace,pred najvise gledalaca FK Sarajevo je igralo 31.08.1957.godine u Katovicama(Poljska)
protiv selekcije Katovica.Rezultat je bio 2-2 a mec je posmatralo 120.000 gledalaca.
F.K.SARAJEVO
nemoj da ti se ups sjeti nekoga... jesi cuo??? sta ti imas mene uzimati u usta uopste?? ti na ovoj temi imas vise postova nego ja na vasoj! na vasu temu ne odlazim vec duze vremena zbog jednoumlja administracije ovog foruma koja dozvoljava na vasoj temi uvrijedljiva pisanja tipa stoka, ki**ri... i slicnodino lj je napisao/la: Nisu se stavili ni na jednu stranu(ako si mislio navijacki),vjeruj mi na nasoj temi ima isto vasih koji se ponasaju kao on(UPS i njemu slicni) ali mislim da ako im se ne replicira na postove manje ce pisati a moderatori su se odavno trebali uhvatiti posla i pocistiti ih bez obzira ciji su navijaci.
Problem je u tome sto vidimo ono sto nevalja u tudjoj avliji a oci zatvaramo kada je u pitanju nasa,ja kritikujem postove JUG-a jer je nas navijac i jer njegovi postovi nisu primjereni ugledu nasega kluba a isto tako mislim da bi navijaci Sarajeva trebali da kritikuju svoje forumase koji ne primjereno pisu i ciji postovi blate ugled kluba i navijaca.
p.s. a istina vas posebno boli, to mi je jasno
Eto i to pokazuje koliko ste mali, kada vam neko mora davati DONACIJE, a zna se kome se daju donacijeGiallorossi je napisao/la:To je koliko sam ja shvatio donacija za aktivnosti obiljezavanja godisnjice kluba,a ne sponzorski ugovor retosu bolesni![]()
Lik cim se prijavio samo visi na temi FKS a lafo prica o nekim komplexima
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kome ces se ti sjecati nekoga, idi.ote jedan, moze ti babo biti, a ti se tako ponasas ccc, nikakve kulture nemasUPS je napisao/la:nemoj da ti se ups sjeti nekoga... jesi cuo??? sta ti imas mene uzimati u usta uopste?? ti na ovoj temi imas vise postova nego ja na vasoj! na vasu temu ne odlazim vec duze vremena zbog jednoumlja administracije ovog foruma koja dozvoljava na vasoj temi uvrijedljiva pisanja tipa stoka, ki**ri... i slicnodino lj je napisao/la: Nisu se stavili ni na jednu stranu(ako si mislio navijacki),vjeruj mi na nasoj temi ima isto vasih koji se ponasaju kao on(UPS i njemu slicni) ali mislim da ako im se ne replicira na postove manje ce pisati a moderatori su se odavno trebali uhvatiti posla i pocistiti ih bez obzira ciji su navijaci.
Problem je u tome sto vidimo ono sto nevalja u tudjoj avliji a oci zatvaramo kada je u pitanju nasa,ja kritikujem postove JUG-a jer je nas navijac i jer njegovi postovi nisu primjereni ugledu nasega kluba a isto tako mislim da bi navijaci Sarajeva trebali da kritikuju svoje forumase koji ne primjereno pisu i ciji postovi blate ugled kluba i navijaca.
p.s. a istina vas posebno boli, to mi je jasno
Za zivot cijeli!
Halo ba momci ohanite malo 'bem vam i nam i sarajevo i želju i koševo i grbavicu...
čiji je tata jači....
večeras igra naša reprezentacija veliki meč, meč života i smrti, veselja, radosti i tuge, suza i plača, emocija na 300 gradi a vi se nastavili ovdje provocirati jedni druge...
stid vas bilo @Ups i @Jug dogovorite se više nađite se negdje pa se pošutajte a pustite ovdje spiku normalnom fonu
čiji je tata jači....
večeras igra naša reprezentacija veliki meč, meč života i smrti, veselja, radosti i tuge, suza i plača, emocija na 300 gradi a vi se nastavili ovdje provocirati jedni druge...
stid vas bilo @Ups i @Jug dogovorite se više nađite se negdje pa se pošutajte a pustite ovdje spiku normalnom fonu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pravo si me pomijesao s nekim, al hajd vidim nije ti lako, pa ti ne zamjeramramiral je napisao/la:Halo ba momci ohanite malo 'bem vam i nam i sarajevo i želju i koševo i grbavicu...
čiji je tata jači....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije te pomjesao ni sa kim jarane, nije forum napravljen da ti provociras nekoga, nego za normalno diskutovanje, sto ti ne radis, dobro ti je rekao ovaj ramiral, izadji sa ovim upsom, posutajte se i sta Bog da nek budeJug je napisao/la:Pravo si me pomijesao s nekim, al hajd vidim nije ti lako, pa ti ne zamjeramramiral je napisao/la:Halo ba momci ohanite malo 'bem vam i nam i sarajevo i želju i koševo i grbavicu...
čiji je tata jači....
Za zivot cijeli!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
zanima me kako fercera fan shop i ima li nekih novih artikala
moze i na pp
moze i na pp
mojne im odgovarati upali IGNORE,ja vise i ne citam neboluze (zna se ko ih pise)ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije te pomjesao ni sa kim jarane, nije forum napravljen da ti provociras nekoga, nego za normalno diskutovanje, sto ti ne radis, dobro ti je rekao ovaj ramiral, izadji sa ovim upsom, posutajte se i sta Bog da nek budeJug je napisao/la:Pravo si me pomijesao s nekim, al hajd vidim nije ti lako, pa ti ne zamjeramramiral je napisao/la:Halo ba momci ohanite malo 'bem vam i nam i sarajevo i želju i koševo i grbavicu...
čiji je tata jači....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
To je tvoje misljenje sto ti nesto vidis kao provociranje, a ovu sto sam ja pisao su bila pitanja ili konstatacije koje su tacne. Uostalom koje teba sta pitao. Razligu ..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije te pomjesao ni sa kim jarane, nije forum napravljen da ti provociras nekoga, nego za normalno diskutovanje, sto ti ne radis, dobro ti je rekao ovaj ramiral, izadji sa ovim upsom, posutajte se i sta Bog da nek budeJug je napisao/la:Pravo si me pomijesao s nekim, al hajd vidim nije ti lako, pa ti ne zamjeramramiral je napisao/la:Halo ba momci ohanite malo 'bem vam i nam i sarajevo i želju i koševo i grbavicu...
čiji je tata jači....
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=286" onclick="window.open(this.href);return false;jug-onostalgicar je napisao/la:zanima me kako fercera fan shop i ima li nekih novih artikala
moze i na pp
Početkom sljedeće godine i online kupovina.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pape, pape pape Susic 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jug je napisao/la:To je tvoje misljenje sto ti nesto vidis kao provociranje, a ovu sto sam ja pisao su bila pitanja ili konstatacije koje su tacne. Uostalom koje teba sta pitao. Razligu ..
Jug je napisao/la:Pape, pape pape Susic
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
mislim da bi se trebala napraviti i veca ponuda artikala ali onih skupljih za dijasporu koja ima komplexe i koja je zeljna da bude sto veca potpora klubu... da bude online prodaja na fazon plati paket(recimo da paket bude minimalno 25 km u proizvodima) i da ti se plati dostava --- dostava je max 10 maraka ili da dostava cak i ide na kupca osim kad je veci iznos u pitanju tipa 100 maraka itd
treba dodati ovoj ponudi dress dok je hase igrao i jos neki velikani fk sarajeva plus treba dodat par zastava i postere u stvarnoj velicini to bi bilo udarno garantujem
edit: smatram da bi bilo mocno odraditi preko fan shopa i online aukciju za neke stare autenticne dresove i slicne stvari u dobrotvorne svrhe..
jos da dodam da mislim da bi se i nakit trebao odradit..... ima raje koji bi rado nosali narukvice srebrene sa inicijalima fks itd da ne dodajem koke za koje nema bas ponude a posljednje godine su pokazale da su bas one postale sve veca i veca podrska klubu ...
i jos nesto ... smatram da fan shop nije dovoljno medijski propracen i da je trebao biti mnogo vise...
treba dodati ovoj ponudi dress dok je hase igrao i jos neki velikani fk sarajeva plus treba dodat par zastava i postere u stvarnoj velicini to bi bilo udarno garantujem
edit: smatram da bi bilo mocno odraditi preko fan shopa i online aukciju za neke stare autenticne dresove i slicne stvari u dobrotvorne svrhe..
jos da dodam da mislim da bi se i nakit trebao odradit..... ima raje koji bi rado nosali narukvice srebrene sa inicijalima fks itd da ne dodajem koke za koje nema bas ponude a posljednje godine su pokazale da su bas one postale sve veca i veca podrska klubu ...
i jos nesto ... smatram da fan shop nije dovoljno medijski propracen i da je trebao biti mnogo vise...
Moralo se početi od nečega. Ponuda će se značajno proširiti u dogledno vrijeme. Biće svega, i artikala od 100KM i onih od 1KM. Nijedna kategorija kupaca (bogati/siromašni, muški/ženski/djeca) neće ostati zakinuta. Svako će moći naći nešto za sebe.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=288" onclick="window.open(this.href);return false; Samo nek se gomilaju sponzori 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
igral kojasevic u subotu

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne.astra1922 je napisao/la:igral kojasevic u subotu![]()
Red Issue u posjeti FK Sarajevo
U znak sjećanja velike utakmice u posjetu, u naš klub, došao je novinar "Red Issue" časopisa. "Red Issue" je časopis navijača Manchester United-a.
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=289" onclick="window.open(this.href);return false;
U znak sjećanja velike utakmice u posjetu, u naš klub, došao je novinar "Red Issue" časopisa. "Red Issue" je časopis navijača Manchester United-a.
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=289" onclick="window.open(this.href);return false;
- tarikhordas
- Kontakt:
I netreba crnogorska balerina da igra !VanBasten je napisao/la:Ne.astra1922 je napisao/la:igral kojasevic u subotu![]()
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bosnas_, BurekSasirom, Fouzi1, johntravolta123, Marokanci58, PapakIzSa, rimljanin90 i 80 gostiju.