Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: 14. kolo Premijer lige
Slavija - Borac-2 Borac kvalitetniji
Velez - Sloboda-1 Ovo ide 3 za 3
Rudar Prijedor - Nk Travnik-1X Travnik može do boda. Rudar je igrački lošiji
Celik - NK GOSK-1X GOŠK igra dobro, ali je Čelik bliže pobjedi
Leotar - Olimpik-2 Olimpic uzima, Leotar najozbiljniji kandidat za ispadanje uz Slaviju
Kozara - Zeljeznicar - 1X2 Ovdje mogu biti sva tri znaka, jer je bila duža prvenstvena pauza, a kome je bolje prijala znaće se nakon utakmice
FK Sarajevo - Zvijezda-1 Sarajevo neće igrati lijevo - desno i to će im biti prednost uz pomoć pomoćnih pomoćnika. Nakon tekme Jović drvlje i kamenje na sudije
Siroki Brijeg - Zrinjsk-12 Ovdje nema iksa, jer nikome ne odgovara. Prošle sezone kada je Zrinjski trebao ispasti, Široki mu prepustio bodove nakon 0:2 i 1:3 u jesenjem dijelu. Tada Zrinjski bio odron od ekipe. Tekma bila na TV-eu i bilo ih smiješno gledati, koliko štele.
Leotar - Olimpik-2 Olimpic uzima, Leotar najozbiljniji kandidat za ispadanje uz Slaviju
Kozara - Zeljeznicar - 1X2 Ovdje mogu biti sva tri znaka, jer je bila duža prvenstvena pauza, a kome je bolje prijala znaće se nakon utakmice
FK Sarajevo - Zvijezda-1 Sarajevo neće igrati lijevo - desno i to će im biti prednost uz pomoć pomoćnih pomoćnika. Nakon tekme Jović drvlje i kamenje na sudije
Siroki Brijeg - Zrinjsk-12 Ovdje nema iksa, jer nikome ne odgovara. Prošle sezone kada je Zrinjski trebao ispasti, Široki mu prepustio bodove nakon 0:2 i 1:3 u jesenjem dijelu. Tada Zrinjski bio odron od ekipe. Tekma bila na TV-eu i bilo ih smiješno gledati, koliko štele.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Slavija - Borac-x2 sve ostalo iznenađenje
Velez - Sloboda-1 uvjerljiva pobjeda domaćina
Rudar Prijedor - Nk Travnik- x loša utakmice, drugoligaška
Celik - NK GOSK-1x gosti vrlo dobro otvarenje i transformacija, mogu zabiti gol
Leotar - Olimpik-x najrealnije
Kozara - Zeljeznicar- 2 uvjerljiv Željo
FK Sarajevo - Zvijezda-x2 prednost u taktici i strtegiji na strani gosta, Sarajevo u drastičnom padu, neočekivanom
Siroki Brijeg - Zrinjsk-1 jedan razlike za domaće
Velez - Sloboda-1 uvjerljiva pobjeda domaćina
Rudar Prijedor - Nk Travnik- x loša utakmice, drugoligaška
Celik - NK GOSK-1x gosti vrlo dobro otvarenje i transformacija, mogu zabiti gol
Leotar - Olimpik-x najrealnije
Kozara - Zeljeznicar- 2 uvjerljiv Željo
FK Sarajevo - Zvijezda-x2 prednost u taktici i strtegiji na strani gosta, Sarajevo u drastičnom padu, neočekivanom
Siroki Brijeg - Zrinjsk-1 jedan razlike za domaće
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Slavija - Borac-2, bez puno problema Borac ipak puno kvalitetnije ekipa
Velez - Sloboda-1, Sloboda ove sezone nije pokazala neku extra igru na strani, a Velež ne smije prosipati domaće bodove
Rudar Prijedor - Nk Travnik- 1, ovo će biti jedna čisto domaćinska utakmmica, sa jako malo golova i sa 183 faula
Celik - NK GOSK-1x Iako je Čelik favorit u ovoj utakmici, Gošk, možda može i iznenaditi, kao protiv Olimpica, ali teško.
Leotar - Olimpic-Olimpic je u ovom trenutku puno kvalitetnija ekipa i ako im sudija bude omogućio (čitaj: ne bude šiljio za domaćina) Olimpic ovdje uzima bodove.
Kozara - Zeljeznicar- x2 Željo bolje i kvalitetnija ekipa, ali ni Kozara na domaćem terenu nije mačiji kašalj
FK Sarajevo - Zvijezda-1 Sarajevo bez puno problema uzima bodove na Koševu
Siroki Brijeg - Zrinjski-1 Široki protiv tradicionalno neugodnih komšija, ukoliko želi dfa zadrži prvo mjesto mora pobijediti
Velez - Sloboda-1, Sloboda ove sezone nije pokazala neku extra igru na strani, a Velež ne smije prosipati domaće bodove
Rudar Prijedor - Nk Travnik- 1, ovo će biti jedna čisto domaćinska utakmmica, sa jako malo golova i sa 183 faula
Celik - NK GOSK-1x Iako je Čelik favorit u ovoj utakmici, Gošk, možda može i iznenaditi, kao protiv Olimpica, ali teško.
Leotar - Olimpic-Olimpic je u ovom trenutku puno kvalitetnija ekipa i ako im sudija bude omogućio (čitaj: ne bude šiljio za domaćina) Olimpic ovdje uzima bodove.
Kozara - Zeljeznicar- x2 Željo bolje i kvalitetnija ekipa, ali ni Kozara na domaćem terenu nije mačiji kašalj
FK Sarajevo - Zvijezda-1 Sarajevo bez puno problema uzima bodove na Koševu
Siroki Brijeg - Zrinjski-1 Široki protiv tradicionalno neugodnih komšija, ukoliko želi dfa zadrži prvo mjesto mora pobijediti
avlami97 je napisao/la:Slavija - Borac-2 Borac kvalitetniji
Jovic je jedna gromada od covjeka,i to ce ti reci svako koga licno poznaje.Inace Jovic je trenerski gentleman,i nikad ne komentarise sudenje,osim na Grbavici kad je pokraden

- vidovitadjemila
19.11. 13:00 Čelik GOŠK 1 Pobjeda Celika iako nece im biti lako dati gol Gosku koji ako mu se ukaze sansa moze biti veoma opasan
19.11. 13:00 Slavija Borac 2 I da nije ovakva situacija sa Slavijom pustili bi im....
19.11. 13:00 Velež Sloboda 1 Sloboda nema ocito snage za gostujuce bodove.Velez mora pobjediti da ne bi morao poceti razmisljati o stvarima koje su se prije nekog kola cinile nemoguce...
19.11. 13:00 Kozara Željezničar xPrednost Zelji iako prognoziram tesku tekmu .Jagodic ce sigurno odigrati zgusnuto i cvrsto a u napad ce ici povremeno.Nece biti puno golova.0-0 ili 1-1 najrealnije
19.11. 13:00 Rudar P. Travnik XVise zelja nego realnost.Rudar je puno blizi pobjedi i znaju da ovo moraju dobiti.Nadam se da cemo odigrati cvrsto.Niko nas ove jeseni nije pobjedio velikom razlikom u gostima.I ovdje kao i u Trebinju,ako postignemo pogodak mislim da necemo izgubiti...
19.11. 13:30 Sarajevo Zvijezda Pobjeda Sarajeva ili ce zaostati u borbi za titulu.Mislim 2 razlike najmanje.
19.11. 14:00 Leotar Olimpic X Ovdje je stvarno sve moguce .Ovaj Olimpik ni bog ne moze skontati kako ce odigrati.A Leotar se nije proslavio u zadnjim kolima.
20.11. 13:00 Široki B. Zrinjski 1 Odusevio me Siroki proslo kolo i prognoziram sigurnu pobjedu...
19.11. 13:00 Slavija Borac 2 I da nije ovakva situacija sa Slavijom pustili bi im....
19.11. 13:00 Velež Sloboda 1 Sloboda nema ocito snage za gostujuce bodove.Velez mora pobjediti da ne bi morao poceti razmisljati o stvarima koje su se prije nekog kola cinile nemoguce...
19.11. 13:00 Kozara Željezničar xPrednost Zelji iako prognoziram tesku tekmu .Jagodic ce sigurno odigrati zgusnuto i cvrsto a u napad ce ici povremeno.Nece biti puno golova.0-0 ili 1-1 najrealnije
19.11. 13:00 Rudar P. Travnik XVise zelja nego realnost.Rudar je puno blizi pobjedi i znaju da ovo moraju dobiti.Nadam se da cemo odigrati cvrsto.Niko nas ove jeseni nije pobjedio velikom razlikom u gostima.I ovdje kao i u Trebinju,ako postignemo pogodak mislim da necemo izgubiti...
19.11. 13:30 Sarajevo Zvijezda Pobjeda Sarajeva ili ce zaostati u borbi za titulu.Mislim 2 razlike najmanje.
19.11. 14:00 Leotar Olimpic X Ovdje je stvarno sve moguce .Ovaj Olimpik ni bog ne moze skontati kako ce odigrati.A Leotar se nije proslavio u zadnjim kolima.
20.11. 13:00 Široki B. Zrinjski 1 Odusevio me Siroki proslo kolo i prognoziram sigurnu pobjedu...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
http://bihpremierleague.****/20 ... ecara.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Crveni Barun
- Kontakt:
evo nema veze sa "gatanjem" rezultata jer sam već dao svoj sud
al čini mi se da ova tema predviđanja rez svakog kola opada pa prije je bilo po 5-6-7 str a sad ako 2 nakupimo dobro je
ne znam u čemu je kvaka ovo je sigurno za neutralne promatrače pl bih bila najzanimljiviaj tema a čini mi se da polako propada

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
i ja sam to primjetio neznam sto li,a kad je sarajevo izgubilo na grbavici od tad ih nema gotovo nikako na stranici sarajeva a sve navijaci i simpatizeriCrveni Barun je napisao/la:evo nema veze sa "gatanjem" rezultata jer sam već dao svoj sudal čini mi se da ova tema predviđanja rez svakog kola opada pa prije je bilo po 5-6-7 str a sad ako 2 nakupimo dobro je
ne znam u čemu je kvaka ovo je sigurno za neutralne promatrače pl bih bila najzanimljiviaj tema a čini mi se da polako propada
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Borac, Velež, Rudar, Čelik, Želju i Sarajevo pogodio. Leotar bio blizu.babilonTM je napisao/la:Slavija - Borac 2
Borac može puno bolje, ali i ovo sad je dovoljno da se pobjedi novopečeni drugoligaš.
Velez - Sloboda 1
Još jedan potencijalni drugoligaš neće napraviti veće probleme poljljanom Veležu.
Rudar Prijedor - NK Travnik 1X
Rudar ima veće šanse za pobjedu, ali mrtva utakmica mogla bi završiti i bez pobjednika.
Celik - NK GOSK 1X
Čelik u usponu forme, Gošk igra dobro na gostovanjima, lijepa utakmica, Čelik bliži pobjedi.
Leotar - Olimpik X
Olimpic bolji, Leotar domaćin, sve u svemu X.
Kozara - Zeljeznicar X2
Kvaliteta je na našoj strani, ali neće biti lahko nastaviti pobjednicki niz.
FK Sarajevo - Zvijezda 1
Sarajevo nakon derbija traži bodove povratka na pravi kolosijek.
Siroki Brijeg - Zrinjski 1
Široki jeste bolji, ali priželjkujemo njihov kiks.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
pogodi ti zelju vidovitividovitadjemila je napisao/la:19.11. 13:00 Čelik GOŠK 1 Pobjeda Celika iako nece im biti lako dati gol Gosku koji ako mu se ukaze sansa moze biti veoma opasan

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- vidovitadjemila
Pa sad ako procitas sta sam napisao ,a ti ocito nisi,i nije bilo daleko od istine.vidi malo kome sam dao prednost u tim tekmama.Travnik nije dao gol i izgubio je visokim rez. koji i nije cudo s obzirom kakva je situacija ovdje.Sumnjam da je i Zeljo dobio lako,dao je golove na vrijeme i stvarno igra dobro u zadnjim kolima.Olimpik kako sam rekao ni bog ne moze skontati ,i po igri ako si gledao prenos,nisu zasluzili pobjedu.Leotar je igrao bar za bod.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:pogodi ti zelju vidovitividovitadjemila je napisao/la:19.11. 13:00 Čelik GOŠK 1 Pobjeda Celika iako nece im biti lako dati gol Gosku koji ako mu se ukaze sansa moze biti veoma opasan
20.11. 13:00 Široki B. Zrinjski 1 Odusevio me Siroki proslo kolo i prognoziram sigurnu pobjedu...![]()
![]()
i travnika i leotara nemoj vise oca ti
I jos nesto .Predlazem da i ti sljedeci put prognoziras nesto a ne da svi poslije bitke budete generali.
Pa da vidimo kakav si i ti prognozer .Ako dobro kontam to i jest svrha ove teme.

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ipak ja pogodih sve rezultate, pa čak i reakciju gentlemana Jovića.gauco je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Slavija - Borac-2 Borac kvalitetniji
Jovic je jedna gromada od covjeka,i to ce ti reci svako koga licno poznaje.Inace Jovic je trenerski gentleman,i nikad ne komentarise sudenje,osim na Grbavici kad je pokraden
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
15. kolo Premijer lige BiH
Posljednje 15. kolo jesenjeg dijela Premijer lige BiH:
Zeljeznicar - Leotar 1 Sigurna pobjeda Zelje za jesenji naslov prvaka.
Olimpic - Siroki B. 1x Olimpic nastavlja sa dobrom igrom bore se za Evropu, Siroki opasna ekipa na strani moguce je da uzmu bod.
Borac - Sarajevo 1 Borac ima prednost domaceg terena, Sarajevo slabo igra u zadnjih par kola.
Zrinjski - Rudar P. 1 Sigurna pobjeda Zrinjskog.
Sloboda - Slavija 1 Pobjeda Slobode protiv najslabije ekipe ove sezone, Slavija totalno nemocna.
GOSK - Velez 1x2 Mislim da je ovdje sve moguce, obje ekipe su podjednake.
Zvijezda - Kozara 1 Zvijeda daleko bolja ekipa od Kozare 2:0.
Zeljeznicar - Leotar 1 Sigurna pobjeda Zelje za jesenji naslov prvaka.
Olimpic - Siroki B. 1x Olimpic nastavlja sa dobrom igrom bore se za Evropu, Siroki opasna ekipa na strani moguce je da uzmu bod.
Borac - Sarajevo 1 Borac ima prednost domaceg terena, Sarajevo slabo igra u zadnjih par kola.
Zrinjski - Rudar P. 1 Sigurna pobjeda Zrinjskog.
Sloboda - Slavija 1 Pobjeda Slobode protiv najslabije ekipe ove sezone, Slavija totalno nemocna.
GOSK - Velez 1x2 Mislim da je ovdje sve moguce, obje ekipe su podjednake.
Zvijezda - Kozara 1 Zvijeda daleko bolja ekipa od Kozare 2:0.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Re: 15. kolo Premijer lige BiH
Posljednje 15. kolo jesenjeg dijela Premijer lige BiH:
Zeljeznicar - Leotar 1 - Željo će dobit, mada ne tako lako kao što misle.
Olimpic - Siroki B. x - Obje ekipe će ići na pobjedu tako da će najv. biti nerješen rezultat.
Borac - Sarajevo 2 - Vrijeme je i da Sarajevo dobije jednu "bolju" ekipu, prognoziram 1:2.
Zrinjski - Rudar P. 1 - Nakon dobre igra protiv Lištice, mislim da će Zrinjski rutinski dobiti ovu utakmicu.
Sloboda - Slavija 1 - Slodoba mora dobiti.
GOSK - Velez 1 - Velez nije u formi, dok GOSK fino igra, gledao sam ih par puta, dajem prednost domaćinu.
Zvijezda - Kozara 1 - Minimalna pobijeda Zvijezde.
Zeljeznicar - Leotar 1 - Željo će dobit, mada ne tako lako kao što misle.
Olimpic - Siroki B. x - Obje ekipe će ići na pobjedu tako da će najv. biti nerješen rezultat.
Borac - Sarajevo 2 - Vrijeme je i da Sarajevo dobije jednu "bolju" ekipu, prognoziram 1:2.
Zrinjski - Rudar P. 1 - Nakon dobre igra protiv Lištice, mislim da će Zrinjski rutinski dobiti ovu utakmicu.
Sloboda - Slavija 1 - Slodoba mora dobiti.
GOSK - Velez 1 - Velez nije u formi, dok GOSK fino igra, gledao sam ih par puta, dajem prednost domaćinu.
Zvijezda - Kozara 1 - Minimalna pobijeda Zvijezde.
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Zaboravio si Travnik - Čelik
Travnik - Čelik vjerovatno pobjeda Travnika. ipak svi u Travnik, naravno bez jasnih obilježja. ja ću obući crne farmerke i crvenu majicu. da se ne ističem previše... 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Pa neces u majici na utakmicu !!Pasha je napisao/la:Travnik - Čelik vjerovatno pobjeda Travnika. ipak svi u Travnik, naravno bez jasnih obilježja. ja ću obući crne farmerke i crvenu majicu. da se ne ističem previše...
Mislim da ce biti nerijeseno !!
pa imat ću i crnu jaknu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- underground
- Kontakt:
jbm ti nisam ovdje u subotu a tako mi se ide u travnik
CELIK SAMPION 2 KO DZAMIJA

CELIK SAMPION 2 KO DZAMIJA

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Olimpik - Siroki Brijeg, 2, olimpik ce nazalost pasti pod pritiskom pobjede i velikim brojem navijaca za njih
Zeljeznicar - Leotar, 1, bice jedno 4,5 razlike za nas
Borac - Sarajevo, 1, Sarajevo depresivno zbog ispadanja u kupu, a Borac samouvjeren
Zrinjski - Rudar, 1, ne vjerujem da ce Rudar moci vise od casnog poraza
Travnik - Celik, X, ovi u raspadu dok Celik mora dobiti bodove na strani za miran nastavak u prvenstvu
GOSK - Velez, 1, hercegovacki derbi pun incidenta i sumnjivim penalom za GOSK u 90. minuti
Zvijezda - Kozara, 1, ne bi Zvijezda trebala imati problema sa Kozarom
Sloboda - Slavija, X, i jedni i drugi su katastrofa... zreli za ispadanje...
Zeljeznicar - Leotar, 1, bice jedno 4,5 razlike za nas
Borac - Sarajevo, 1, Sarajevo depresivno zbog ispadanja u kupu, a Borac samouvjeren
Zrinjski - Rudar, 1, ne vjerujem da ce Rudar moci vise od casnog poraza
Travnik - Celik, X, ovi u raspadu dok Celik mora dobiti bodove na strani za miran nastavak u prvenstvu
GOSK - Velez, 1, hercegovacki derbi pun incidenta i sumnjivim penalom za GOSK u 90. minuti
Zvijezda - Kozara, 1, ne bi Zvijezda trebala imati problema sa Kozarom
Sloboda - Slavija, X, i jedni i drugi su katastrofa... zreli za ispadanje...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, jurisicduska, mosarajvosa83 i 17 gostiju.