ewo hoces da ja kazem: Sudija pomocni je dobio 3 boksera , Golman je olizao svlacionicu a trener je glumio Čak Norisa,al mu nije to uspjelo,a glavni nam je uspio pomoc,mamu mu :d :

Mi smo na ovom mjestu na tabeli zbog bodova iz Kladuše 0-3 i zbog bodova iz Mionice 0-1 , a samo 3 boda kući imamo od tekmi 3 za 3 ..FKKrajina je napisao/la:Dzin je napisao/la:Hoce oni surovati sa Srebrenikom ,nek su vam utjerali,sad svoj bjes istresajte na druge,he he nema bodeva na guzoveFKKrajina je napisao/la:Vrijeme je da vi ispadnete iz lige : ) I to zahvaljujuci vasim sportskim prijateljima FK "3 za 3" iz Srebrenika koja vas je onako lijepo povalila u Mionici, a dogovorena utakmica
Oni i FK 3 za 3 iz Srebrenikasu inace bratski klubovi, samo su ovi njima prvi stigli ucerati i izbaciti ih iz lige
jedini koji donosi na ovaj forum malo smijehaomladinacmionica je napisao/la:dobro de to je formalno tako, a MI znamo kako je ustavari, nemoj da lazes ljude reci im istinu![]()
ewo hoces da ja kazem: Sudija pomocni je dobio 3 boksera , Golman je olizao svlacionicu a trener je glumio Čak Norisa,al mu nije to uspjelo,a glavni nam je uspio pomoc,mamu mu :d :
to ti je inače bila blaža verzija našeg treninga prilagođena široj javnosti, inače je to puno agresivnije i nasilnijeDRHAUSE je napisao/la:Nije ni čudo ovo što se desilo Čapljincima u ovom selu .Uspio sam nabaviti snimak treninga Omladinca doduše uz puno muke.Ovako otprilike izgledaju i treninzi ostalih prvoligaša.
" onclick="window.open(this.href);return false;
KOJU PORUKU POSLATI
Ne sumnjam.sony_91 je napisao/la:to ti je inače bila blaža verzija našeg treninga prilagođena široj javnosti, inače je to puno agresivnije i nasilnijeDRHAUSE je napisao/la:Nije ni čudo ovo što se desilo Čapljincima u ovom selu .Uspio sam nabaviti snimak treninga Omladinca doduše uz puno muke.Ovako otprilike izgledaju i treninzi ostalih prvoligaša.
" onclick="window.open(this.href);return false;
KOJU PORUKU POSLATI
Denise daj da vidimo snimak te neviđene krađe .Ovako ispada da se bojite nečega na tim snimcima.Da li vas je strah da nevidimo vaše "redare" kako prijete sudijama i protivničkim igračima ili je možda u pitanju želja da sakrijete grubu igru a možda i nešto sasvim treče.Ovaj izvještaj na vašoj stranici je smiješan jer kad bi ja po vašoj stranici zaključivao o uslovima u Mionici oni bi uvijek pogodovali gostu.Niste vi jedini kriminalci u ovoj ligi ali ste jedni od rijetkih koji žele da nastave sa ovakvim stanjem i kao takvi nadam se ispadate .sony_91 je napisao/la:http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
Ma nisam još cd dobio, čim dobijem ubaciti ćuDRHAUSE je napisao/la:Denise daj da vidimo snimak te neviđene krađe .Ovako ispada da se bojite nečega na tim snimcima.Da li vas je strah da nevidimo vaše "redare" kako prijete sudijama i protivničkim igračima ili je možda u pitanju želja da sakrijete grubu igru a možda i nešto sasvim treče.Ovaj izvještaj na vašoj stranici je smiješan jer kad bi ja po vašoj stranici zaključivao o uslovima u Mionici oni bi uvijek pogodovali gostu.Niste vi jedini kriminalci u ovoj ligi ali ste jedni od rijetkih koji žele da nastave sa ovakvim stanjem i kao takvi nadam se ispadate .sony_91 je napisao/la:http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
U Vogošći nemate šta tražiti.
Za igrače ne znam ništa šta je bilo jer sam bio vani a ne u svlačioni i to ne mogu komentarisati. Što se tiče sudija samo je jednog neko odgurnuo i to bi bilo to, a što se tiče njihovog suđenja treba ih i kazneno goniti što se mene tiče! Kada je naša gostoljubivost u pitanju pa raspitaj se malo kod cazinjana kako su prošli prošle sezone kada su nas bili već gurnuli u drugu ligu kako smo ih ispratili, pa srebreničane, goraždane, orašane,.... Imal tko od njih i jednu zamjerku, i sada stvarno ne znam šta se desilo sa igrača Čapljine, čuo sam nekih priča ali nisam vidio svojim očima tako da nema smisla sada da nešto komentarišem kao ni ti koji si bio 400 kilometara daleko kada je igrana utakmica u Mionici. Jedno znam a to je da čapljinci neke stvari prenapuhavaju, ja stvarno ne znam kako pored 12 policajaca koji su čuvali igrače može se desiti takva tuča, pa i tokom utakmice svi su bili zaštićeni a i poslije za što smo sve dokaze poslali u savez a evo jedna slika koja samo potvrđuje većinu ovoga http://img88.imageshack.us/img88/8669/03nov11038.jpg. Na slici se vide 3 policajca, 3 su bila na tribini, a 6 ih je stajalo na ulazu u svlačionu. Oni koji su bili na tekmi sve su vidjeli, vidjeli su suca koji je sa namjerom oštetio domaći tim, vidjeli su kada je oštetio i goste sviravši im offsaide koji nisu bili ali na centru kada nije prilika za gol, vidjeli su grubu igru našeg tima u drugom poluvremenu, od gostiju u prvom,...ŠB.TRN je napisao/la:Znamo svi za vasu gostoljubivost.Da deset redara hvata suca,pa tko ce ga čuvati????Nadam se izbacivanjem i vas i onih u Gračanici s malog nogometa sto prije iz liga.Ili neku tezu kaznu koju necete moci izdrzati.Ne kazem ni da je Čapljina cvijeće,al udarati igrače Čapljine je nisko.Nadam se da ispadate iz lige.Kad ce snimke????
Što se tiče penala i jest i nije, po meni više nije ali ja možda ne mogu biti skroz objektivan pa neka drugi o tome pričaju. Što se tiče crvenog trebali smo dobiti, i to je sigurno, ali isto tako čekam cd da pokažem tri starta igrača Čapljine, dva od Obada i jedan od Markovića pa da usporedimo naš i te startoveŠB.TRN je napisao/la:Samo mi reci jeli istina da za Čapljinu nije sviran čisti penal i da vas igrač nije dobio zasluzeni crveni karton.Ja sto sam cuo od Baćković prijatelja,kaze momak tuca bila teska.Čitam iz sportskih dopisnicar gore iz vase zupanije da su na utakmici bila 4 policajca.Da vas sudac i nije toliko ostetio vec da je dosla prica prije utakmice da ce vas pokrasti??!!!
Prvi dio texta nije istina a o drugom ti nemam šta reći osim da pogledaš ovu sliku http://i44.tinypic.com/no7zw9.jpg, valjda ti sve bude jasno nakon što proučiš sve sa isteŠB.TRN je napisao/la:Čitam iz sportskih dopisnicar gore iz vase zupanije da su na utakmici bila 4 policajca.Da vas sudac i nije toliko ostetio vec da je dosla prica prije utakmice da ce vas pokrasti??!!!
100% Čapljinin čovjeksony_91 je napisao/la:Danka Čavara, inače kontrolora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.