lagano 2-0Muris91 je napisao/la:Rosol - Zopp-1 1,6 gledo sam ovog zopp u Tuzli kad je bio davic kup bosna-estonija od tad igram samo protiv njega lik nema pojma ni servisa ni niceg brzo se nervira tako da danas 1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
lagano 2-0Muris91 je napisao/la:Rosol - Zopp-1 1,6 gledo sam ovog zopp u Tuzli kad je bio davic kup bosna-estonija od tad igram samo protiv njega lik nema pojma ni servisa ni niceg brzo se nervira tako da danas 1
Onaj ko je dobio bonus od 5 Eura ne moze igrati ispod 1.50,dok onaj ko je dobio 10 Eura mozekelner je napisao/la: Zar je moguce s bonusom igrati kvotu 1,3
Ako Beck bude raspucan kao sinoc protiv Klizana,tsko da zemljas Belluci moze nesto napraviti,ali vidjet cemo,ocekujem solidan mecflagrantus je napisao/la:Jos jedan tiket za danas:Lulea -Timra manje od 6 golova.Ova Timra zadnjih 10 utakmica samo jednom isla preko,nece se sada valjda raspucati.S.Smith (panathinaikos) manje od 10 poena.Covjek prosjecno u Euroligi igra 14 minuta,pa racunam da mu je dosta 7-8 poena za to vrijeme provedeno na parketu.I na kraju tenis Bellucci-Beck 1.Brazilac Bellucci vodi 2:0 head to head,igra se u Brazilu ,mislim da je izvjesno da ce biti 3:0.
igraju sviharis10 je napisao/la:ljudi jel igraju neymar i ganso veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.