PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Pa Cospy, zar te nisam odmah upitao , kad je @Majestic24 il Funjai odustao (nisam siguran), zelis li se pridruziti prvoj ligi, i ti si to odbio, rekao si da ces kad tad doci u prvu ligu.
. Trebao si mi reci da si se predomislio, i ja bih te ubacio, ovako sam racunao da ne zelis u prvu.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Tako je 
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 17 nov 2011, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo jos jednom obavjestenje
Goalgetter je napisao/la:Desimal i Emir ZENICA ce biti prebaceni u prvu ligu, nakon sto su RiNo i Jasmin10 odustali. Nemam jos njihov odgovor da li zele, ali moram ici, tako da cu ostaviti ovako.
Nemojte jos nista mjenjati u hosts-fileu, ja i Juventus0244 smo odlucili da jos ne diramo do oficijelnog obavjestenja PES6j, ako do sutra ne dodje, vidjecemo, ali zasad, ne preporucujem vam.
Prvo kolo 1. i 2. lige se moze odigrati do nedjelje. Evo i parovi 2. Lige:
........ Blackburn v Celtic .........
......... Fulham v Werder .........
......... Rangers v Palermo .........
......... Sunderland v Wolfsburg .........
......... PSV v Udinese .........
......... Hoffenheim v Sporting ........
......... Athletic Bilbao v HSV .........
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1287469
Sve ce biti formatirano i sredjeno kad se stabilizira malo
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 nov 2011, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovaj moj tek moze u kasnim nedjeljnim satima
moze li se valjda izdvojiti 15. min od tolikih silnih sati da se odigra ta tekma a ne da cekam do nedjelje, a ja mozad ne budem tu 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odmah da napomenem, u tim slucajevima, dogovarate sami rezultat ! . Nemozemo mi kod svakog provjeravati gdje, sta, kako. Zelimo samo na oficijelnoj temi rezultat, ako ga nema, brojimo samo kao 0:0, bez dodjele bodova. Ti ako smatras da je on kriv sto se nece moci odigrati utakmica, upises sebi 3-0, i odbratno.
U ovom slucaju, smatram da bi on trebao izdovjiti makar 10 minuta vremena do nedjelje, ako ti stvarno nemozes.
U ovom slucaju, smatram da bi on trebao izdovjiti makar 10 minuta vremena do nedjelje, ako ti stvarno nemozes.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma nije meni problem, ja cu biti tu, ali nikad se ne zna sta ce biti u ned. navece, zato bih ja to odmah da rijesimGoalgetter je napisao/la:Odmah da napomenem, u tim slucajevima, dogovarate sami rezultat ! . Nemozemo mi kod svakog provjeravati gdje, sta, kako. Zelimo samo na oficijelnoj temi rezultat, ako ga nema, brojimo samo kao 0:0, bez dodjele bodova. Ti ako smatras da je on kriv sto se nece moci odigrati utakmica, upises sebi 3-0, i odbratno.
Joojj ljudi zajebavam se,,,ostajemsa PSV-om ako ne mozete njega u prvu prebaciti neka ostanem u 2. ligi ,,zajebavam se jer su otisli dobri igraci iz 2 ..nije zanimljivo

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hoces da ti bude zanimljivo? ako si tu, hajd' da igramoCospy89 je napisao/la:Joojj ljudi zajebavam se,,,ostajemsa PSV-om ako ne mozete njega u prvu prebaciti neka ostanem u 2. ligi ,,zajebavam se jer su otisli dobri igraci iz 2 ..nije zanimljivo![]()
Hehehe druze ajd veceras il neki drugi put ,,trenutno se mucim oko kladionice

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to treba da je zabava, a ne mukaCospy89 je napisao/la:Hehehe druze ajd veceras il neki drugi put ,,trenutno se mucim oko kladionice![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hoce li neko dokle sam zagrijan? 
Ja sam poslao PM korisniku "Desimal" pa ćemo vidjeti oćeli se javiti.
Sloboda Tuzla !!!
-
damirdeluxe
- Kontakt:
Poslao sam SYLARU PM nije mi odg..
- Goalgetter
- Kontakt:
Odradite ovaj korak sa PES6j, i radice vam online igranje.
http://www.pes6j.net/news/pes6j-news/im ... er-down/53
Dakle samo odradite sta vam je ovdje napisano, u hostsu zamjenite onaj jedan red sa drugim i gotovo.
http://www.pes6j.net/news/pes6j-news/im ... er-down/53
Dakle samo odradite sta vam je ovdje napisano, u hostsu zamjenite onaj jedan red sa drugim i gotovo.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Utakmice dogovarajte preko fb,msn ili preko poruka.Nemojte ovdje draziti igrace,ako ne odgovori na poruku sc uradite,postavite sliku ovdje i ide 3:0 za vas,kratko jasno 
Volim te Celik ! ! !
-
jasko_juve
- Kontakt:
moze jedna ??global?ti kreiras?Mocex mi je nick i tamo 
-
jasko_juve
- Kontakt:
koji tacno server?D: puni naziv molim XD
Dali to znaci da sad ja igram 1 ligu ?Goalgetter je napisao/la:DesimaL i Emir ZENICA ce biti prebaceni u prvu ligu, nakon sto su RiNo i Jasmin10 odustali. Nemam jos njihov odgovor da li zele, ali moram ici, tako da cu ostaviti ovako.
Nemojte jos nista mjenjati u hosts-fileu, ja i Juventus0244 smo odlucili da jos ne diramo do oficijelnog obavjestenja PES6j, ako do sutra ne dodje, vidjecemo, ali zasad, ne preporucujem vam.
Prvo kolo 1. i 2. lige se moze odigrati do nedjelje. Evo i parovi 2. Lige:
........ Blackburn v Celtic .........
......... Fulham v Werder .........
......... Rangers v Palermo .........
......... Sunderland v Wolfsburg .........
......... PSV v Udinese .........
......... Hoffenheim v Sporting ........
......... Athletic Bilbao v HSV .........
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1287469
Sve ce biti formatirano i sredjeno kad se stabilizira malo
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.