Promjene u stilu igre naše reprezentacije, mišljenje?????
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Promjene u stilu igre naše reprezentacije, mišljenje?????
Čitam po temi o utakmicama sa Portugalom neka mišljenja..... Šta mislite po vama kakve promjene bi se trebala desiti u našoj igri????? Da li bi trebale se uvesti veća brzina, brže riješavanje lopte, brže kombinovanje, više dalekometnih šuteva iz igre,.....????? Da čujemo vaše mišljenje?????
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 17 nov 2011, 21:11, ukupno mijenjano 4 puta.
Re: Kakve promjene u igri po vama trebaju?????
"po meni", trebaju promjene u naslovu teme.
admin je napisao/la:"po meni", trebaju promjene u naslovu teme.
Slazem se

Vise brzih igraca,jer realno bez brzine danas si niko i nista u fudbalu..Unica_Liverpool_ je napisao/la:Šta mislite po vama kakve promjene bi se trebala desiti u našoj igri????? Da li bi trebale se uvesti veća brzina, brže riješavanje lopte, brže kombinovanje, više dalekometnih šuteva iz igre,.....????? Da čujemo vaše mišljenje?????
Vidjeli smo kako i ovakav Darko Meltic igra bolje od pola realno kvalitetnijih igraca i to samo zahvaljujuci svojoj brzini

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ovako?????admin je napisao/la:"po meni", trebaju promjene u naslovu teme.
Re: Promjene u stilu igre naše reprezentacije, mišljenje????
Trebaju jedino promjene u glavama nasih igraca. Nista vise.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Šta uradi . 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ja bi prvo volio da znam kako je Susic pokusao igrati u Portugalu,jer nakon odgledanih 90 minuta nemoguce je zakljuciti na osnovu cega je Susic bazirao nasu igru i cime je zapravo htio donjeti nam pobjedu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Upravo , ono na Lužu je bilo jedno veliko 0 .Dylan Dog je napisao/la:Ja bi prvo volio da znam kako je Susic pokusao igrati u Portugalu,jer nakon odgledanih 90 minuta nemoguce je zakljuciti na osnovu cega je Susic bazirao nasu igru i cime je zapravo htio donjeti nam pobjedu

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Više onoga čega u našim igračima najviše i ima ,odnosno onoga što i sam Ivica Osim naglašava. Više spontanosti i onih težih riješenja, koja izgledaju kao lakša (nadam se da si me razumioUnica_Liverpool_ je napisao/la:Šta mislite po vama kakve promjene bi se trebala desiti u našoj igri????? Da li bi trebale se uvesti veća brzina, brže riješavanje lopte, brže kombinovanje, više dalekometnih šuteva iz igre,.....????? Da čujemo vaše mišljenje?????

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Po meni je trebao ofanzivnije pokušati, ne vraćati loptu nego pokušati kombinovati na centru i stvarati više nekih akcija, ili nakon Begovićevog ispucavanja da se ne vraća lopta osim u nekoj većoj nuždi..... I možda je trebao Ibiševića uvesti, ali mislio sam da ga nije htio uvesti zbog crvenog kartona Lulića, ali trebao je makar na onih 4 - 2 ga uvesti, možda bi bilo preriskantno sad kad pomislim uvoditi ga na 2 - 1 ili 3 - 2 , ali trebao je možda i tada pokušati, zaigrali bi možda bolje..... Možda, možda, možda..... Ali neka nam bude pouka....Dylan Dog je napisao/la:Ja bi prvo volio da znam kako je Susic pokusao igrati u Portugalu,jer nakon odgledanih 90 minuta nemoguce je zakljuciti na osnovu cega je Susic bazirao nasu igru i cime je zapravo htio donjeti nam pobjedu
Zar mi imamo stil igre ?
Nasa igra se ne bazira ni nacemu osim u snazi protivnika.
Igramo onoliko dobro koliko nam protivnik dopusti.
Jak presing na vezni red i nas nema ni na mapi.
Dok mi ne pocnemo igrati sa krilima koja ce trcati 90 minuta i sa veznjacima koji mogu ganjati loptu od nas nece rezultata biti na mapi.
Ovo je moderan fudbal i trka je glavni uslov da bi se doslo do iole nekog rezultata
Nasa igra se ne bazira ni nacemu osim u snazi protivnika.
Igramo onoliko dobro koliko nam protivnik dopusti.
Jak presing na vezni red i nas nema ni na mapi.
Dok mi ne pocnemo igrati sa krilima koja ce trcati 90 minuta i sa veznjacima koji mogu ganjati loptu od nas nece rezultata biti na mapi.
Ovo je moderan fudbal i trka je glavni uslov da bi se doslo do iole nekog rezultata

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Po meni je Susic trebao pripremiti ekipu na psihickom planu. Izasli su na teren kao balerine, jedino su 2 pasa mogli sastaviti Spahic i Jahic i to ako su na razdaljini 3 metra. Cim je lopta krenula gore izgubili smo je u sekundi. Ni meni nije jasno sta je Susic igrao, nije se ni branio niti je napadao, ako cemo se braniti branimo se k'o Talijani, igraj formaciju 7-2-1, i nabijaj gore prema Dzeki pa sta bude. Ako cemo napadati uvedi dvojicu napadaca pa nek se oderu gore, ali kao sto rece Ivica jednom sve taktike padaju u vodu ako nemas kondicije i ne mozes trcati. Mi nazalost imamo samo par igraca koji na tom kondicionom planu mogu igrati na visokom nivou. Dzeko, Spahic i Salihovic, ostali crknu nakon 20 minuta. To nam je najveci problem.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
trebalo bi davati vise golova,a primati manje
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- BH Patriot
- Kontakt:
Svaka čast.Dule 078 je napisao/la:trebalo bi davati vise golova,a primati manje
Livin' La Vida Loca ;)
treba nam brzih igrača, osim lulica i maletica niko..
sve sami tehničari, protiv nijedne brže repke nemamo nikakve šanse.. samo protiv repki koje ubiše loptu ko i mi!
ja bih zvao višću, mahmutovića, dialibu, maletića..
sve sami tehničari, protiv nijedne brže repke nemamo nikakve šanse.. samo protiv repki koje ubiše loptu ko i mi!
ja bih zvao višću, mahmutovića, dialibu, maletića..
Nil Satis Nisi Optimum
Red,rad ,disciplina,ufuravanje malo se spustit.......i bit profi borit se ,davat maksimum.
Dodavanje-prvo učit,šuteve imat hrabrost pucat,sredit glave -koncentracija na igru!
Dodavanje-prvo učit,šuteve imat hrabrost pucat,sredit glave -koncentracija na igru!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ne treba brzina i trka, ukoliko imamo posjed lopte i dosta pasova. Po meni sa igracima kakve imamo mozemo da uzmemo loptu i da kruzi lopta od spahe preko medunjanina, pjanica, misketa do dzeke. Ne mozemo mi sad stvorit odjednom brrze igrace i krila. Slazem se da treba probati, mozda cak jednu prijateljsku samo sa tim igracima i par ovih standardnih. Ali realno imamo dosta tehnicara, koji bi morali da to urade. E sad sto to nisu uradili u Portugalu to je druga prica, pali su psihicki, ovi radili presing, sudija sjeckao igru itd... Ali ja mislim da smo uspjeli na pocetku prvih 10 min povezat igru, znaci nekoliko pasova sa jedne na drugu stranu da igraci malo udju u igri ne bi zavrsilo ovako kako jeste. Davali su nam golove iz slobodnjaka i iz suta iz daljine, te onda kad se igra raspala i sve otislo u pm. Ako ocemo da budemo velika reprezentacija koja ide na takmicenja onda moramo probati naci svoju igru, a ja mislim da je to upravo posjed lopte i pasovi.
Dzes Barcelonaahmad_tz je napisao/la:ne treba brzina i trka, ukoliko imamo posjed lopte i dosta pasova. Po meni sa igracima kakve imamo mozemo da uzmemo loptu i da kruzi lopta od spahe preko medunjanina, pjanica, misketa do dzeke. Ne mozemo mi sad stvorit odjednom brrze igrace i krila. Slazem se da treba probati, mozda cak jednu prijateljsku samo sa tim igracima i par ovih standardnih. Ali realno imamo dosta tehnicara, koji bi morali da to urade. E sad sto to nisu uradili u Portugalu to je druga prica, pali su psihicki, ovi radili presing, sudija sjeckao igru itd... Ali ja mislim da smo uspjeli na pocetku prvih 10 min povezat igru, znaci nekoliko pasova sa jedne na drugu stranu da igraci malo udju u igri ne bi zavrsilo ovako kako jeste. Davali su nam golove iz slobodnjaka i iz suta iz daljine, te onda kad se igra raspala i sve otislo u pm. Ako ocemo da budemo velika reprezentacija koja ide na takmicenja onda moramo probati naci svoju igru, a ja mislim da je to upravo posjed lopte i pasovi.

Nama trebaju krila tj, brzina..
Za posjed lopte nije potrebno samo znati gurnuti pass, nego i otvoriti prostor i stvarati visak

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Reuf je napisao/la:Dzes Barcelonaahmad_tz je napisao/la:ne treba brzina i trka, ukoliko imamo posjed lopte i dosta pasova. Po meni sa igracima kakve imamo mozemo da uzmemo loptu i da kruzi lopta od spahe preko medunjanina, pjanica, misketa do dzeke. Ne mozemo mi sad stvorit odjednom brrze igrace i krila. Slazem se da treba probati, mozda cak jednu prijateljsku samo sa tim igracima i par ovih standardnih. Ali realno imamo dosta tehnicara, koji bi morali da to urade. E sad sto to nisu uradili u Portugalu to je druga prica, pali su psihicki, ovi radili presing, sudija sjeckao igru itd... Ali ja mislim da smo uspjeli na pocetku prvih 10 min povezat igru, znaci nekoliko pasova sa jedne na drugu stranu da igraci malo udju u igri ne bi zavrsilo ovako kako jeste. Davali su nam golove iz slobodnjaka i iz suta iz daljine, te onda kad se igra raspala i sve otislo u pm. Ako ocemo da budemo velika reprezentacija koja ide na takmicenja onda moramo probati naci svoju igru, a ja mislim da je to upravo posjed lopte i pasovi.![]()
Nama trebaju krila tj, brzina..
Za posjed lopte nije potrebno samo znati gurnuti pass, nego i otvoriti prostor i stvarati visak
slazem se u potpunosti sa tobom.
Ali sta kad nema toga?? Mora se pronaci rjesenje toga. Ja to vidim u tome da ce dzeku cuvat najmanje 2 igraca kad igramo sa jacim, a sa manjim pa sigurno i 3 igraca i eto ti viska. A ako miske i pjana driblinzima i duplim pasom ne mogu napravit visak ne moze niko. Bilo bi mnogo jednostavnije sa krilima, ako kada ih nema mora se naci drugo rjesenje za taj problem. Ali svako bi dobro bilo zvati makar jedno (najbolje 2) krilo, pa ih pokusat ukomponovat.
zašto ne pokušat stvorit neka krila, treba forsirati nešto, imamo materijala sigurno !
Nil Satis Nisi Optimum