Igrat cemo ne brini se,samo dok se ja kod druga uvalim na par dana pa cu te kontaktiratiBianconeri1988 je napisao/la:E moj harry, ja zamalo nisam dobio batine od Keljemendija jer sam ih derao u njihovoj igraoni![]()
Fakat dobro igram, ti kad budeš u Sarajevu igrat ćemo, onako iz razonode, a ne iz nekih drugih ciljeva![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hvala sto me uputi,al' oni su gledali filmove pa vjerovatno znaju sa cega su skinuli prevodedon_burza je napisao/la:probaj sa titlovi.net ili tako nestoLudLo 4 je napisao/la:Devile i ostali huligani ajd nadjite mi prevode za film Cash i Ultimo Ultras
koristi google **** ga ti
steta nema Emira sad bi on meni uvalio prevod,a znao sam da ce dobiti ban zbog onih njegovih viceva
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
To ne znas italijanski ?LudLo 4 je napisao/la:Ultimo Ultras
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
ko je rasista ba ???LBJ MVP je napisao/la:Pa i u Kini između ostalog,rasisto jedanhodža je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Jbt čitam par ovih stranica o masonima,illuminatima i to![]()
O ćemu se vi raspravljate iskreno ne bi bila loša stvar smanjit broj ljudi na zemlji
ili makar u Kini![]()
i ko ti je taj crnčuga na avataru
FORZA MARŠAL !!!
Ma jedan niggahodža je napisao/la:
ko je rasista ba ???![]()
i ko ti je taj crnčuga na avataru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ima li neko kakvu dobru komediju,dramu ili nesto slicno za preporuciti.
Nocas mi se bolan ne spava
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Jao **** smo im kevu sa ovim.BEOGRAD je jedina svetska prestonica koja je dobila akademiju za noćni život, a prvi brucoši će početi da pohađaju nastavu u četvrtak.
Nastava počinje u 19 časova ispred "Akademije" u Knez Mihailovoj ulici i traje do ponoći, a "predavanja" se održavaju svake večeri u odnosu na to koji su smer studenti odabrali: Duša Beograda, Kafanski život ili Podzemni grad.
- Poenta ovih tura nije piće, niti alkohol, već jedinstven provod u Beogradu koji je sam po sebi postao brend u evropskim razmerama - kaže Ralf van den Zejden, čovek koji je osmislio ovu "visoku školu", pa samim tim i "dekan" je Akademije noćnog života. - Beograd ne sme da postane Prag, ili Amsterdam iz kojeg dolazim, a koji su omiljene destinacije za momačko veče gde muškarci mogu jeftino da kupe alkohol i devojke. Naprotiv, Beograd ima dušu i mi upravo tu čar želimo da podelomo sa našim gostima!
"Studentima" koje zanima istorija i socijologija najviše će odgovarati smer "Kafana" koji će im pokazati tradicionalni i jedinstveni Beograd u kojima su se odigravale političke spletke ili ljubavne romanse. "Profesor" Vlada, po struci istoričar ima jako dugačak staž "učenja i predavanja" u beogradskim kafanama, p amu neće biti teško da drži "katedru" u nekoj od omiljenih. Pored toga što je vrhunski poznavalac domaće rakije, on ume da stranca prošeta kroz Beograd i vrati ga neoštećene jetre i mozga.
- Polaznici treba da nauče kako se pije rakijica, kao odabrati pečenje i dobijaju spisak pesama koje će tražiti od muzičara - objašnjava Zejden.- Tokom "časova" će naučiti i kako da se provode, padaju u sevdah, kako da bezbedno đuskaju na stolicama.
Mlađe će u noćni život voditi profesorke Ana, Marija i Saška, iskusne parti - devojke sa međunarodnim iskustvom, koje drže časove na temu kako prepoznati silikonske devojke, kako odabrati dobar splav, koji su najzanimljiviji grafiti, gde jesti kobasice u zoru...
Sa ovih časova retko ko će bežati.
STUDENTI
AKADEMIJA se preporučuje polaznicima koji su bezuspešno pokušavali da studiraju nekoliko univerziteta i svuda su propali zbog noćnih izlazaka. Takvi sudenti će diplomirati brže nego ostali. Ture koštaju po 1.500 dinara (uključeno je šest pića i hrana), a polazna tačka je ispred "Akademije". Zejden je poznat po biciklističkoj turi po Beogradu koju je tokom ovog leta učestvovalo oko 1.000 turista.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
LBJ MVP je napisao/la:Ma jedan niggahodža je napisao/la:
i ko ti je taj crnčuga na avataruKo je taj u tebe :mrgreen:I kakve su mu to naočale
original bratko
FORZA MARŠAL !!!
A možeš ti daje IZhodža je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ma jedan niggahodža je napisao/la:
i ko ti je taj crnčuga na avataruKo je taj u tebe :mrgreen:I kakve su mu to naočale
original bratko
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- spielführer_21
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/s ... /111117141" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljubav udari često tamo gdje ne treba
Ljubav udari često tamo gdje ne treba
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ljudi ,je li (i ako jest) šta je sve ,C.Ronaldo promijenio plastičnom hirurgijom ? Za zube sam siguran ,ima li još šta ? 
You'll never walk alone.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
One day!kelner je napisao/la:Ima li neko kakvu dobru komediju,dramu ili nesto slicno za preporuciti.
Ja sinoć gledao, romantična drama, šokirat ćeš se pred kraj filma.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Citav dan nema vode fuj,a sutra ujutro imam praksu,ako ne bude vode kad se probudim necu ni otici,tacno cu iskopati bunar 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Daj linkBianconeri1988 je napisao/la:One day!kelner je napisao/la:Ima li neko kakvu dobru komediju,dramu ili nesto slicno za preporuciti.
Ja sinoć gledao, romantična drama, šokirat ćeš se pred kraj filma.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam ga skinuo s neta, traži torrent na the pirate bay
Ti bi sve na gotovo!
Ti bi sve na gotovo!
Ž '21!
E,ne bude li valjao,otici cu u Italiju,i Del Pieru obe noge odsjeciBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam ga skinuo s neta, traži torrent na the pirate bay![]()
Ti bi sve na gotovo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Grohotom se smijem!

Ž '21!
A ku.rac,nmgu ga skinuti...Bianconeri1988 je napisao/la:Grohotom se smijem!![]()
Odo gledat ''Glup Gluplji'' 25 put...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja skinuo onu Colombianu i nekako greškom je izbrišem...
Ja ću kasnije gledati Mučke, imam čitav serijal na kompu, levat Trigger mi uvijek raspoloženje popravi
Ja ću kasnije gledati Mučke, imam čitav serijal na kompu, levat Trigger mi uvijek raspoloženje popravi
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.