FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 17 nov 2011, 09:47

Podijeljena su misljenja glede Kake, jedni ga zele drugi ne.
Takav igrac da se dovede za manje novce je uvijek dobrodosao, iako ne sumnjam da ima ogromnu platu, ali sve se to da kompenzirati.
Jos jedna zvijezda nije na odmet. :)

Problem bi predstavljala LP-a, jer ukoliko bi se doveo na zimu ne bi imao pravo igranja u ovom najelitnijem takmicenju, stoga ja sumnjam u ovaj transfer, ali ga definitivno podrzavam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 nov 2011, 11:14

Nadam se da neće doći do ovog transfera , Bayern treba gledati na budućnost , Kaka je u poslijednoj sezoni u Milanu bio totalno van forme prvenstveno zahvaljujući povredama nakon toga prelazi u Real gdje se nastavlja ista priča.
On je danas samo blijeda slika svojih nekadašnjih nastupa , dati 20 mil za igrača koji je zagazio u treću deceniju života koji je sklon povredama ( Robben br 2 ) i tu je plata koja bi sigurno bila na nivou Riberya , Svajnija nije baš pametan potez.
Jednostavno ne trebamo igrače na platnom spisku koji će više vremena provoditi po bolnicama nego na terenu.

Treba se prvenstveno bazirati na dovođenje Gotzea , Reusa.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 nov 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2011, 11:57

Sta Vam je ljudi pa nije "crvena paprika" izgorila po glavi da dovede Kaku u svoje redove. Kao prvo to bi znacilo da moraju zvrtvovati jednog Njemackog igraca, a to u Bayernu nece uraditi, jer je Uli jedan od onih zagovornika da "Elf" treba imati koristi od Njemackih klubova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 nov 2011, 15:01

Reus schwärmt: „Bayern ist der beste Klub“ 8-) 8-)

Ovaj momak je fakticki nas.
Iz dana u dan sve vise i vise komplimenata upucuju jedni drugima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 nov 2011, 15:55

Ja hocu Reusa Reusa Ruesa ,lik je odlican,vise njega nego Gotzea jer ovaj moze igrati i u napadu a i kao krilo a ima sve osobine kao i Gotze jedino sto je ovaj drugi mladji 2-3 god :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 nov 2011, 17:03

van gall je napisao/la:Ja hocu Reusa Reusa Ruesa ,lik je odlican,vise njega nego Gotzea jer ovaj moze igrati i u napadu a i kao krilo a ima sve osobine kao i Gotze jedino sto je ovaj drugi mladji 2-3 god :D :D :D :D
Imam pouzdanu informaciju da ce doci oba. :mrgreen:
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 nov 2011, 17:08

Sa Reusom izgleda 99% završena stvar , mene najviše kopka kakva je situacija sa Gotzeom. :D

slika

Biće vatre u Subotu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 nov 2011, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 nov 2011, 17:27

Kaka bi sigurno predstavljao jedan promasen transfer ukoliko bi se isti realizirao , pustite se tih prica da zvijezde nisu na odmet . Kaka je bio zvijezda a sada nije ni upola dobar kakav je bio , takodje tu su i njegove godine kao otezavajuce okolnosti. Slazem se da je bolje dovoditi Njemce koji ce se savrseno uklopiti u Bayernov sistem , gdje je pola ekipe sastavljeno od Svaba. Reus je za mene bolji od Goetzea iako bi volio da dodju i jedan i drugi , jer sam siguran da bi igrali srcem za Bayern iako bi tada postali omrazeni u svojim bivsim klubovima . Ako se mora birati izmedju Reusa i Goetzea neka uzmu Reusa , jer je to buduci nosioc Njemackog fudbala , dok s druge strane i Goetze bi to mogao postati ali sam nesto vise skeptican oko njega .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 nov 2011, 17:50

kaka je vrhunski igrac sa ogromnim iskustvom u svim takmicenjima, a pogotovo onom najelitnijem.
ali, mi trenutno imamo izbalansiranu ekipu(zna se ko kosi, a ko vodu nosi. by jedan moderator :lol: ) koju bi kaka vratio u gaalov period i ekipu sa previse ofanzivaca.
haj, da ne duljim. rojs kao zamjena za riberija - jah.
goce - jah.
kaka - jok.
iako, kad izgovoris to ime...hmmm... pocinje bit´ toplo oko hercike :D :D
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 nov 2011, 19:29

secer je napisao/la: iako, kad izgovoris to ime...hmmm... pocinje bit´ toplo oko hercike :D :D
hahaha :D to je ono što me boli (je li ono konjo pivo ovu pismu :? ) hoće deca pesama, a bome i igara. :mrgreen:
stvarno, razum kaže njet, a hercika počne udarati 120 u minuti čim čuje neko veliko ime da se povezuje sa Bayčom.

znači rols rojs sjedi na spakovanim koferima. ma iđi dite vrime ti je (spielführeru, fasovaćeš zbog ovoga :D ) šta'š više tamo.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 nov 2011, 19:46

Što se oko toga toliko sekirate, mi ćemo sve trojicu dovest i već onda zamišljam Ulija kako je pružio trbušinu i kako gestikulira Kalleu koliko genijalaca u ekipi imamo i koliko smo moćni :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 nov 2011, 21:05

Kaka je dobar za maštu i snove, ali u prvih 11 nema mjesta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2011, 22:25

[youtube][/youtube]

Jedan i jedini Oli Kahn. :D :D

[youtube][/youtube]

Was erlauben Strunz ? :D :D

Danas me uhvatila neka nostalgija za starim dobrim vremenima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 nov 2011, 00:39

Kaka u Bayern - previse dobro da bi bilo istinito. Mada vidim da su podjeljena misljenja,ja bih ga ipak volio vidjet kod nas jednostavno je ikona fudbala...
Sto se tice Reusa ispade da ce momak prije doci u Bayern nego sto smo svi se nadali.
Sta je sa Rafinhe,hoce li igrat protiv zutalja? Ne vidim logiku da Boateng ide na bek a da Rafinha grije klupu
Stern des Südens

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 18 nov 2011, 10:34

Prognoza za 20.11.2011 :

[youtube][/youtube]

NUR DER BvB !!!!
BvB Echte Liebe !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 nov 2011, 10:54

[youtube][/youtube]

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 nov 2011, 12:47

Samo da napisem moje misljenje o ishodu meca sa Dortmundom. Verovatno vecina nece da se slozi sa mnom. Iako sam veliki navijac Bajerna, mislim da necemo da pobedimo. Jednostavno to NE SME da se desi. Jednostavno Bajern ne sme da pobegde na 8 bodova Dortmundu. Necemo da izgubimo, ali ne pobedjujemo sigurno. Bez obzira na izostanak Svajnija i Robena. I da su nam svi na raspolaganju, tu 1 ne dolazi.
Jeste da Dortmund ima tezak mec u Ligi sampiona, ali bez obzira na to, ne gube u Minhenu.

Svi redom pisu kako ce Bajern da zgazi Borusiju, kako ce da pukne petarda, kako ce da im se osvete, levo-desno. Pokidacemo mi njih na Westfalenu, u to sam siguran.

Sta li ce sad da mi napiste na ovo? :D
Mozda zvuci kao da pricam u prazno, ali to je moje misljenje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2011, 13:02

Navodno smo bacili oko na napadaca Vitessea, Wilfreda Bonya.
U 11 utakmica je postigao 8 golova i njegova trzisna vrijednost iznosi oko 6 miliona eura.

A sto se tice tekme protiv BvB-a, ja kao i svaki navijac Bayerna zelim pobjedu. 8-)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 nov 2011, 16:02

@Omere sta kažeš za moj avatar? :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2011, 16:37

Semir bvb je napisao/la:@Omere sta kažeš za moj avatar? :D
Odlican, samo jos da je crvene boje. :D

slika 3:0 slika

:mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []