Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

alacious
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la alacious » 18 nov 2011, 18:35

dean_ je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Pa Miske i Dzeko su uz Vidica, Ivanovica najbolji igraci na Balkanu. Tu su jos handanovic i modric. Miske se dokazao kao najveci majstor na ovim prostorima. On svaku repku cini boljom za 20%. Covjeka Srbija nikad nece prezaliti. BOSNA IGRA NAJBOLJI FUDBAL U OKRUZENJU. Druga je stvar sto Srb i Cro imaju bolje koeficijente pa dobijaju lakse grupe. Bosna bi se prosetala kroz grupe svojih komsija.
ovo je zaista veliko razočaranje...ja sam stvarno očekivao da će jedan srbin bit realan kad je u pitanju hrvatska nogometna reprezentacija

ma evo nek vam bude...realan odnos snaga na balkanu je: 1.bih.2.srbija .3 slovenija,4. crna gora .5 hrvatska

može? svi sretni i zadovoljni? :mrgreen:

Nisu svi,ima i Makedonija ;) :lol: :lol:

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 18:39

Zelio bi te ispravit,ovo dvoje sam napisao kao jednu misao.
Primjer: Sta je Brazil danas-qrac,sta je bio 2002-svjetski prvak,sta je bio dok je igro Pele-najbolja ekipa univerzuma
ma dobro....hrvatska je danas zakurac..puna amatera...bih i srbija dominišu..realno i ubedljivo :mrgreen:

a kakvoj se grupi nadam? ma svaka grupa je teška..al bilo bi poželjno da ne upadnemo u nekakvu grupu smrti
Nisu svi,ima i Makedonija
naravno..i makedonci misle ozbiljno...ok makedonija je na 5 mjestu, a hrvatska na 6 :mrgreen:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 nov 2011, 18:43

dean_ je napisao/la:
Zelio bi te ispravit,ovo dvoje sam napisao kao jednu misao.
Primjer: Sta je Brazil danas-qrac,sta je bio 2002-svjetski prvak,sta je bio dok je igro Pele-najbolja ekipa univerzuma
ma dobro....hrvatska je danas zakurac..puna amatera...bih i srbija dominišu..realno i ubedljivo :mrgreen:

Jesi ti zapeo za to da je Hrvatska slaba,covjece nije to niko rek'o...rijec je samo o tome da mi mislimo da je u ovom trenutku Bosna kvalitetnija!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 18:51

Jesi ti zapeo za to da je Hrvatska slaba,covjece nije to niko rek'o...rijec je samo o tome da mi mislimo da je u ovom trenutku Bosna kvalitetnija!
misliš pruzala je bolje partije...igrala nadahnutije...al ne previše bolje partije...ne misliš valjda da je jedva izvučen remi u parizu dovoljan argument? pa bjelorusi su pobjedili te francuze u parizu, a doma izvukli X...hrvatska je prije nekoliko mjeseci(isitna u prijateljskoj utakmici) tamo izvukla X
a zaboravljaš i neke vaše bisere u ovim kvalifkacijama...protiv franciuza u sarajevu ste pali bez ispaljenog metka...raspali rumunji su vas razvalili 3:0,albanija izvukla X...i za kraj ovo protiv portugala....solidan je portugal ali brate moj 6;2 u utakmici baraža?

što se tiče kvalitete igrača...sve sam napisao i nemam šta dodat..mislim da sam bio dovoljno jasan,a vi i dalje živite u svom svijetu snova ;)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 nov 2011, 19:01

Misli kako 'oces,al' svi znamo da nije jedva bod(msm mi znamo,ti vjerovatno nisi ni gledao tekmu) protiv Francuske!

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 18 nov 2011, 19:04

Dean ti stvarno misliš da mi mrzimo Hrvatsku? Čovjeće ti sa svojim postovima provociraš nas i našu repku.

Nemam ništa protiv reprezentacije i igrača koji igraju, dapače simpatiziram Olića i Kranjčara jer su velike radilice na terenu. Želim vam sve najbolje na Euru, ali jednostavno postoje nacionaliste koji te izbace iz takta za sva vremena. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:08

alacious je napisao/la:Misli kako 'oces,al' svi znamo da nije jedva bod(msm mi znamo,ti vjerovatno nisi ni gledao tekmu) protiv Francuske!
gledao sam utakmicu,,,u prvom poluvremenu ste ih iznenadili i zaista ste bili bolji..u drugom se niste sastali sa loptom....francuzi su se ispomašivali kao nikada..iako i vi ste imali 1 -2 solidne prilike

ma i da ste ih pobjedili ja ne bi bio impresioniran....francuska jendostavno igra loše,fale im neki igrači i sramotili se i protiv slabijih ekipa od bosne...al vi ih ni takve niste mogli dokrajčit...dok je ova hrvatska generacija(većina današnjih igrača) pobjedila italiju u prijateljskoj, engleze 2 puta,došla do četvrtfinala EP (usput pobjedila švabe) i sad razvalila turke kao što ih nitko nije razvalio u paklu istanbula...

da ste vi tako jaki kao što pričate bili bi ispred francuza kao što su i srbi bili u prošlim kval...mislim,i srbi su protiv francuza uzeli 1 bod ali bar nisu kiksali protiv ostalih i iskoristili su francuske kikseve

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 18 nov 2011, 19:14

^
[youtube][/youtube]
Fin osjećaj ?
Livin' La Vida Loca ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:14

BH Patriot je napisao/la:Dean ti stvarno misliš da mi mrzimo Hrvatsku? Čovjeće ti sa svojim postovima provociraš nas i našu repku.

Nemam ništa protiv reprezentacije i igrača koji igraju, dapače simpatiziram Olića i Kranjčara jer su velike radilice na terenu. Želim vam sve najbolje na Euru, ali jednostavno postoje nacionaliste koji te izbace iz takta za sva vremena. :roll:
neki je mrze....
a neki su samo ljubomorni i nikako se ne mogu naviknut na činjenicu da oduvijek gledaju i uvijek će gledat u leđa hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji....i onda iz te ljubomore dolazi zloba pa čitam razna omalovžavanja hrvatske ekipe i igrača...

možeš ti to shvatit kao provokaciju, ali ja stvarno govorim samo istinu....da ste bolji ja bi vam priznao,jer mi nikad u životu nije bilo teško priznat činjenice...

znam ja da vi jako volite nogomet ,želite na veliko natjecanje i da ste ponosan narod(kao i mi hrvati)....al šta je previše je previše...smijem se ja i svojim hrvatima kad počnu lupetat gluposti

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 18 nov 2011, 19:16

Deane ja te pozz iz Zagreba ali ću ti samo reć :

Ćorluka ,Luka,Mandžo....ima njih dosta Dinamova škola zahvalit pola njih ĐŽEMI MUSTADANAGIĆU ĐŽEMO ispitaj vidi tko je to bio trener omladinske škole Dinama igrač Dinamov, 30 god bio u Dinamu sad zadnji put čula sam pomoćnik Kužin repke Albanije.
Sin mu je trener on je klasa šta je radio i uspio zahvalan mu je cijeli HNS. Tko podiže tu repku Bosanci!!!

POzz samo da znaš i ovo.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 18 nov 2011, 19:17

Yarane budimo realni, dobili ste relativno slabijeg protivnika u baražu i prošli ste dok smo mi dobili reprezentaciju koja visoko kotira na FIFA rang listi, te je predvođena najboljim igračem u Europi napadačem Ronaldom. ;)

Dok ste vi morali igrati protiv nekih Yilmaza, Topuza, Cetina i ostale co. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:19

BH Patriot je napisao/la:^
[youtube][/youtube]
Fin osjećaj ?
vrhunska provokacija.... 8-)
ljut sam ko ris
Deane ja te pozz iz Zagreba ali ću ti samo reć :

Ćorluka ,Luka,Mandžo....ima njih dosta Dinamova škola zahvalit pola njih ĐŽEMI MUSTADANAGIĆU ispitaj vidi tko je to bio trener omladinske škole Dinama igrač Dinamov, 30 god bio u Dinamu sad zadnji put čula sam pomoćnik Kužin repke Albanije.
Sin mu je trener on je klasa šta je radio i uspio zahvalan mu je cijeli HNS. Tko podiže tu repku Bosanci!!!

POzz samo da znaš i ovo.
ti si koliko sam shvatio bosanka koja živi u zagrebu
znam za tog čovjeka...pa ništa, hvala džemi mustadangiću :lol:
doduše ne znam kakve to ima veze sa našom raspravom ,al ajde

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 nov 2011, 19:21

[quote="BH Patriot"
Dok ste vi morali igrati protiv nekih Yilmaza, Topuza, Cetina i ostale co. :roll:[/quote]

I opet,kol'ko su s(p)retni ne igra Sahin,Turski najbolji igrac!

al' ne Oni su razvalili broj jeda u svijetu i to usred Istanbula!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:25

BH Patriot je napisao/la:Yarane budimo realni, dobili ste relativno slabijeg protivnika u baražu i prošli ste dok smo mi dobili reprezentaciju koja visoko kotira na FIFA rang listi, te je predvođena najboljim igračem u Europi napadačem Ronaldom. ;)

Dok ste vi morali igrati protiv nekih Yilmaza, Topuza, Cetina i ostale co. :roll:
da.činjenica je da niste imali sreće...da ste dobili irsku ili česku imali bi puno veće šanse

što se tiče hrvatske...besmisleno je o tome raspravljati kad portugal i hrvatska ne mogu igrat ovako rano.....to je loše za samo EP....hrvatska i portugal mogu igrat samo na velikom natjecanju ili u prijateljskoj utakmici...hrvatska bi od prošla i estoniju i crnu goru i bih,i irsku i češku

vi ste svoju šansu prokockali u grupi...francuzi su imali svoje kikseve....vi to niste iskoristili,kao recimo srbi u zadnjim kval....ili kao što je recimo danska koja ima slabije igrače od bih već druge kval zaredom iskoristila kikseve portugala(čak ga je i pobjedila) i završila ispred njih

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:28

alacious je napisao/la:[quote="BH Patriot"

al' ne Oni su razvalili broj jeda u svijetu i to usred Istanbula![/quote]

**** moj bi vi tako razvalili tursku u istanbulu ;)

da ne bude zabune...da smo mi izgubili od turske i ispali, to i dalje ne bi promjenilo činjenicu da hrvatska ima jače igrače od bih....

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 nov 2011, 19:30

dean_ je napisao/la:hrvatska bi od prošla i estoniju i crnu goru i bih,i irsku i češku

Pisas uz vjetar,momak!

Dobili bi ste vi Bosnu al' u mom znas vec cemu,pa bolan Dzeko bi vam sam 3 dao ;)(dobro sad pretjerujem,al ajde :D )

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 18 nov 2011, 19:32

dean_ je napisao/la:
alacious je napisao/la:[quote="BH Patriot"

al' ne Oni su razvalili broj jeda u svijetu i to usred Istanbula!
**** moj bi vi tako razvalili tursku u istanbulu ;)

da ne bude zabune...da smo mi izgubili od turske i ispali, to i dalje ne bi promjenilo činjenicu da hrvatska ima jače igrače od bih....[/quote]

Kako da ne... :roll:

Pola igrača grije klupu u klubovima, a igraju u prvih XI u reprezentaciji. Sretno na Euru, u vrhunskoj formi ste. :mrgreen:
Livin' La Vida Loca ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:40

Pola igrača grije klupu u klubovima, a igraju u prvih XI u reprezentaciji. Sretno na Euru, u vrhunskoj formi ste. :mrgreen:
****...ispred olića su trenutno gomez,muller...ispred pranjića ribery,roben itd
ispred kranjčara su bale i vdv

ostali uglavnom igraju

zato vaši igrači dominiraju u vrhunskim klubovima :mrgreen:

hvala na dobrih željama....inače u onoj generaciji iz 98 je pola igrača grijalo klupe u klubovima prije tog SP :mrgreen: i grci su isto grijali klupe prije eura 2004.....tko zna ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:43

alacious je napisao/la:
dean_ je napisao/la:hrvatska bi od prošla i estoniju i crnu goru i bih,i irsku i češku

Pisas uz vjetar,momak!

Dobili bi ste vi Bosnu al' u mom znas vec cemu,pa bolan Dzeko bi vam sam 3 dao ;)(dobro sad pretjerujem,al ajde :D )
pobjedili bi vas kao i zadnje 4 utakmice ;) ....vi ste takvi da bi sebe već vidjeli na EP, a naši su najopasniji kad su otpisani i motivirani...a ionako su jači i isuksniji igrači koji su igrali jače utakmice za svoje klubove i već su igrali na velikim natjecanjima

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 nov 2011, 19:44

@Dean,

Ne moraš biti tol'ki troll. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.