Ma znam sve, ja sam seminarski već otkuco i uradio, samo me zanimaju tehnički detalji kao što su sadržaj, fusnote, početna stranica, veličina fonta itd...spielführer_21 je napisao/la:Nemam link, mogu te ovako savjetovati ako gdje zapneš..Bosco je napisao/la:Živ je hvala nebesima i abd bit će jedna turneja Širom Jugoslavije za nas Azroljupce.spielführer_21 je napisao/la:I ja sam imao taj GB, lijepi dani mog detinjstva
P.S. Ljudi da nije umro Johnny Štulić? Vidim na forumu se furaju avatari s njegovom slikom uveliko..
Inače ima li ko kakav link koji će me uputiti kako da kvalitetno izradim seminarski rad.
Svi mi govore da ima na stranici od univerziteta samo izgleda ja ne mogu nać'.
 Hajd snaći ću se nema veze.
  Hajd snaći ću se nema veze.Inače dobro ste me podsjetili na GameBoy, ja sam svoj dao jaranu prije nekoliko godina i ovaj mi još nije vratio.
 Sad ću ja to vratit i malo super Maria i onih defektnih formula zaigrat.
  Sad ću ja to vratit i malo super Maria i onih defektnih formula zaigrat.   
 Inače kako vi sa zdravljem, ja sam bolestan ko pašče, jedva gledam.
@underground
A šta ću moram malo
 , konto sam dat liku 20 maraka da mi uradi da se ne mučim džaba, ali onda skontam bolje malo zagrijat stolicu i otić popit cvaju.
  , konto sam dat liku 20 maraka da mi uradi da se ne mučim džaba, ali onda skontam bolje malo zagrijat stolicu i otić popit cvaju.