Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosco
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bosco » 18 nov 2011, 20:55

spielführer_21 je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:I ja sam imao taj GB, lijepi dani mog detinjstva :mrgreen:

P.S. Ljudi da nije umro Johnny Štulić? Vidim na forumu se furaju avatari s njegovom slikom uveliko.. ;)
Živ je hvala nebesima i abd bit će jedna turneja Širom Jugoslavije za nas Azroljupce. :)

Inače ima li ko kakav link koji će me uputiti kako da kvalitetno izradim seminarski rad. :D
Nemam link, mogu te ovako savjetovati ako gdje zapneš..
Ma znam sve, ja sam seminarski već otkuco i uradio, samo me zanimaju tehnički detalji kao što su sadržaj, fusnote, početna stranica, veličina fonta itd...

Svi mi govore da ima na stranici od univerziteta samo izgleda ja ne mogu nać'. :| Hajd snaći ću se nema veze.

Inače dobro ste me podsjetili na GameBoy, ja sam svoj dao jaranu prije nekoliko godina i ovaj mi još nije vratio. :? Sad ću ja to vratit i malo super Maria i onih defektnih formula zaigrat. :mrgreen:

Inače kako vi sa zdravljem, ja sam bolestan ko pašče, jedva gledam.

@underground
A šta ću moram malo :mrgreen: , konto sam dat liku 20 maraka da mi uradi da se ne mučim džaba, ali onda skontam bolje malo zagrijat stolicu i otić popit cvaju. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 nov 2011, 20:58

Bosco je napisao/la:
Dobro!!!! ;)

Nahladio se ,valjda zima u Zenici :P
A i 20-ta se zagazi :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 18 nov 2011, 21:01

A šta ću moram malo :mrgreen: , konto sam dat liku 20 maraka da mi uradi da se ne mučim džaba, ali onda skontam bolje malo zagrijat stolicu i otić popit cvaju. :lol:
to brate tako se razmislja :mrgreen: ja sam se redovno izvlacio za te seminarske (i danas dan se izvlacim :D) al sam ih nekoliko i uradio...ja bi ti savjetovo da ti to sto si otkuco posaljes profi ili asistentu na mail pa nek ti on odg za te tehncke pojedinosti...uglavnom ako ti je sadrzina kvalitetna i ako si dobro obradio temu nece te puno peglat ;)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 nov 2011, 21:04

legenda reala je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Dobro!!!! ;)

A zaboravio si čestitat, a ja mislio ti mi jaran. Tebi je ono sutra jel ?
underground je napisao/la: to brate tako se razmislja :mrgreen: ja sam se redovno izvlacio za te seminarske (i danas dan se izvlacim :D) al sam ih nekoliko i uradio...ja bi ti savjetovo da ti to sto si otkuco posaljes profi ili asistentu na mail pa nek ti on odg za te tehncke pojedinosti...uglavnom ako ti je sadrzina kvalitetna i ako si dobro obradio temu nece te puno peglat ;)
Ma imam ja još dvije sedmice da predam, samo malo mi je crnjak jer imam jako malo literature, zapravo jedina literatura koju sam pronašao je bila ona iz knijge po kojoj učimo tako da je to skoro bilo puko prepisivanje (mijenjao sam raspored riječi u rečenici, nešto dodavao nešto oduzimao :mrgreen: ) pa se nadam da neće bit veliki problem. Inače asistent je dobar pa nevjerujem da će tražit dlaku u jajetu a ove tehničke pojedinosti dat ću nekoj curi da odradi, one to vole. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 nov 2011, 21:06

Bosco je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Dobro!!!! ;)

A zaboravio si čestitat, a ja mislio ti mi jaran. Tebi je ono sutra jel ?

Nisam nego te nema na forumu ;) Jeste ;)

Jeli to Edo banovan ,pa mu daješ podršku a vidim i ne javlja se nigdje na forumu :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 18 nov 2011, 21:08

ma ti seminarski su ti formalnost, samo radi tamo naakih ects bodova :? sta god oni znacili, uglavnom drz' se ti ispita on je glavni u cijeloj prici :)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 nov 2011, 21:18

underground je napisao/la:ma ti seminarski su ti formalnost, samo radi tamo naakih ects bodova :? sta god oni znacili, uglavnom drz' se ti ispita on je glavni u cijeloj prici :)
Ma to svi kazu, uglavnom najbitnije mi je da ne mogu past iz toga. :lol: A za ispite sam se već počeo lakapo spremati, i planiram izaći na parcijale pa s božjom pomoću makar 2 sredit. :D

@legenda
Nije banovan nega ga podržavam da bude bolji strijelac od tebe i da ne napusti forum zbog brzog jezika. :(

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 nov 2011, 21:21

Bosco je napisao/la:
@legenda
Nije banovan nega ga podržavam da bude bolji strijelac od tebe i da ne napusti forum zbog brzog jezika. :(
Pa i ja ga podržavam ,propustim kolo on opet ništa ne pogodi ,i ko mu je kriv ;)
A njegov jezik,govorim mu Edo nemoj se kladiti ,on navalio ,e dobro još imo Monologa i sekretara za svjedoke ,nema mu spasa :P

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 nov 2011, 22:02

Trazim jedan klip s youtube:
Radi se o onom sinkronizacija parodija fazonu,dakle klip je valjda orginalno iz nekog americkog filma,negdje u kvartu vidimo one zafrkane crnce gengstere i onda najednom dolazi nekakvo staro auto muzika dere oni svi gledaju ko je ovo sta je ovo kad ono prozor se otvara i vidimo bjelca kako mrda glavom u ritmu neke turbo-folk pjesme :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 nov 2011, 22:04

Molim za prijedlog, mp4 kupljen prije 10 mjeseci, placen 79 KM, ima 4 gige.

Za koliko para bi ga vi prodali ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Indigo
Kontakt:

Post Postao/la Indigo » 18 nov 2011, 22:04

Ne znam o kakvom Drininom vuku pricate, a sto se tice lika koji me je pitao dal sam opran perwolom da mu odgovorim da jesam, posto su me uvek zanimali ti zenski poslovi (nisam feminiziran) nego jednostavno nema lepseg osecaja nego kada sam sebi operes odecu i rasiris je na strik, naravno sve perem rucno na staracki nacin jer masina unistava vlakna.
A tek peglanje axxx to zaista ispunjava vreme, naravno koristim onu staru peglu ne ove nove sa rasprsivacima nije to zanimljivo a i nije dobro za odecu.Takodje volim da usisavam i da operem sudje i da koristim Fairy sa limunom i mogu vam reci da je odlican protiv masnoce.
E sada vidim da nema ovde tema za Karling a hteo bih otvoriti pa ako mi dozvoljavate da otvorim sutra jer mi mama ne dozvoljava da budem toliko za kompjuterom.
Hvala na odgovoru! :D

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 18 nov 2011, 22:27

jarane ubi u mozak ovaj zrak,mital pa alba i njihovo spaljivanje smeca aaaaaaaaaaaaaa
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 nov 2011, 22:28

Dylan Dog je napisao/la:Trazim jedan klip s youtube:
Radi se o onom sinkronizacija parodija fazonu,dakle klip je valjda orginalno iz nekog americkog filma,negdje u kvartu vidimo one zafrkane crnce gengstere i onda najednom dolazi nekakvo staro auto muzika dere oni svi gledaju ko je ovo sta je ovo kad ono prozor se otvara i vidimo bjelca kako mrda glavom u ritmu neke turbo-folk pjesme :D
[youtube][/youtube]

:mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 nov 2011, 22:30

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 nov 2011, 22:33

nime_tm87 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Trazim jedan klip s youtube:
[youtube][/youtube]

:mrgreen:
To je to,meni je ova verzija najsmjesnija :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 nov 2011, 22:44

harebianconero je napisao/la:Molim za prijedlog, mp4 kupljen prije 10 mjeseci, placen 79 KM, ima 4 gige.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 nov 2011, 22:47

harebianconero je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Molim za prijedlog, mp4 kupljen prije 10 mjeseci, placen 79 KM, ima 4 gige.

To ti je danas maksimalno 30 KM :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 nov 2011, 23:28

http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /111118123" onclick="window.open(this.href);return false;

Još jedna diskriminirajuća odluka

Saudijke će morati prekrivati i oči ako su previše lijepe

Žene iz Saudijske Arabije koje imaju lijepe oči možda će ih uskoro morati prekrivati u javnosti, ako prijedlog Komiteta za promociju vrlina i prevenciju poroka prođe zakonsku proceduru.

Ovo je još jedna od šokantnih odluka konzervativne islamske zemlje, čiji lideri smatraju da imaju pravo zabraniti ženama da u javnosti otkrivaju previše zavodljive oči.

Glasnogovornik Komiteta šeik Motlab al Nabet kazao je da je prijedlog već u procesu da se ozakoni. Žene u Saudijskoj Arabiji već moraju pokrivati kosu, a u nekim dijelovima zemlje pravila zahtijevaju i pokrivanje ženskog lica u javnosti.

Ukoliko se neke Saudijke ne obuku adekvatno za izlazak, mogu biti kažnjene novčano ili javnim šibanjem. Također, zabranjeno im je da voze automobil, a ne mogu putovati bez odobrenja svojih muških staratelja.

Inače, Komitet je do sada nekoliko puta optuživan za kršenje ljudskih prava. Osnovan je 1940. godine da bi osigurao provođenje islamskih zakona u Saudijskoj Arabiji.

Godine 2002. zaprepastio je javnost svojom odlukom da ne dozvoli učenicama u Meki da napuste školsku zgradu koju je zahvatio požar, jer nisu imale odgovarajuća pokrivala za glavu. Zbog te odluke 15 osoba je poginulo u požaru, piše Daily Mail.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 nov 2011, 23:31

Pitanje je samo koje ce parametre uzeti kao meru za lepotu. :lol:

Jedno pitanje: Jel ima i dalje Emir Hadzihafizbegovic onaj talk show i na kojoj to televiziji ide i kada, ako jos uvek postoji :?:

Hvala.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 nov 2011, 23:36

MaGiCa je napisao/la:Pitanje je samo koje ce parametre uzeti kao meru za lepotu. :lol:

Jedno pitanje: Jel ima i dalje Emir Hadzihafizbegovic onaj talk show i na kojoj to televiziji ide i kada, ako jos uvek postoji :?:

Hvala.

nema tog showa više koliko ja znam,a bio je na FTV,prije par godina

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, FCB1986, haklamas, L-Train, Sheyi, VolimBiH96 i 11 gostiju.