Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

don_burza
Kontakt:

Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu,Lyon,Real.

Post Postao/la don_burza » 14 nov 2011, 21:56

@dantes

iskren odgovor molim

jel bi prije vozio yuga ili bmw

p.s ako napises yuga smatrem te neuracunljivim a bar do sad sam te postovao kao forumasa ;)
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2011, 21:57

Ja bih Yuga,jbg jedan Batistuta vozi Koral 45 pa sto ne bi i ja. :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 nov 2011, 21:58

o muzici znam vise nego o fudbalu...floydovi su perjanica psihodelije,a psihodelija je muzika nastala pod uticajem droga....
pametnom dosta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 nov 2011, 22:00

pa koka naravno... po teorija kreiranja bog nije stvarao jaja već životinje,, po teoriji evolucje, jaja ne evoluiraju....
da nema mas medija ti nikad ne bi čuo za brasu, real, pink floyde, duran duran..........
vozio bih bmw naravno...ali ne moram usvajati tuđu kulturu ako kupujem njegove proizvode....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 nov 2011, 22:03

Dule 078 je napisao/la:o muzici znam vise nego o fudbalu...floydovi su perjanica psihodelije,a psihodelija je muzika nastala pod uticajem droga....
pametnom dosta.
:lol: Ta ćemo slušati onda? Arabeske ili oni ča pivaju "Ajde Jano kuću da ne damo".. Mislim to je ok muzika, nemam zamjerke, ali Floydi..eeeeeeejjj... rock'n' roll bratec!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 nov 2011, 22:11

mozda zvuci glupo al evo sad cu vam opisati kako sam zavolio Bayern (konto sam u kolumnu da napisem al trenutno rostiljam )

Moj djed je sezdesetih godina otisao u dojcland u potrazi za poslom jer su tad mnogi iz yuge isto uradili

igrom slucaja zavrsio je u minhenu i to na olimpijsokom stadionu

moj prvi dresovi koji sam dobio je bili su od mateusa i klinsmana

kad god sam sjeo kao mali sa djedom uvjek mi je pricao o bayernu i bekenbaueru i ostalim velikanima tog tima

za vrijeme rata kad sam se preselio u tuzlu prva utakmica koju sam gledo je bila bayernova

ubrzo zatim dobili smo pomoc od neke organizacije u kojoj je bila lopta pazi sad od bayerna

ja evo odem ponekad n autakmice podrinja al samo kad su neke vazne utakmice

i ja mislim da nema niko pravo da mi kaze da ja ne mogu voliti bayern nego neki domaci i lokalni klub
Thomas Müller - Fußballgott

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 nov 2011, 22:11

DANTES je napisao/la:pa koka naravno... po teorija kreiranja bog nije stvarao jaja već životinje,, po teoriji evolucje, jaja ne evoluiraju....
da nema mas medija ti nikad ne bi čuo za brasu, real, pink floyde, duran duran..........
vozio bih bmw naravno...ali ne moram usvajati tuđu kulturu ako kupujem njegove proizvode....
da nema? ne može tako šta bi bilo kad bilo,realnost i stvarnost su takve kakve jesu i ne možemo ih mijenjati,to što ja volim Real Madrid i Chicago Bullse je moja privatna stvar i ne trebaju mi pravila koja govore kako je lokalno i domaće samo zato što je lokalno i domaće bolje od svega što nije lokalno i domaće,meni lično nije u redu što turbofolk i sl. sranja imaju toliko poklonika ali ako njih pali takav ritam to nije moj problem isto tako ako neko voli lokalni fudbal pa brate samo izvoli ali nemoj meni pametovat da nisam patriot zato što klub koji volim i za koji navijam gledam na tv-u zato što trenutno nemam love da bih mogao gledati barem jednom godišnje uživo tekmu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 nov 2011, 22:13

kako god ti hoćeš....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 nov 2011, 22:19

Dule 078 je napisao/la:o muzici znam vise nego o fudbalu...floydovi su perjanica psihodelije,a psihodelija je muzika nastala pod uticajem droga....
pametnom dosta.
Momak ti je dao odlican primjer. Ja radije slusam Watersa nego Fazliju :mrgreen: Takodjer radije gledam Messija nego Besliju :mrgreen:

Zeljeznicar je prvi klub za koji sam cuo i navijam za isti od kako znam za sebe. Svakako skoro svaku utakmicu sam na Jugu, a nekad se islo i na gostovanja.

Takodjer volim Barcelonu, otprilike istim zarom kao i Zelju. Isti je osjecaj kad pobjede, izgube. Sad ne znam jel' to naromalno ali tako je :mrgreen:

I na kraju imam jedno pitanje. Imam dva prijatelja koji su clanovi Barce (sociosi=partneri) ljudi biraju predsjednika kluba, mogu se i kandidovati za tu poziciju. Ali zive u BiH i nisu redovni na Camp Nou. U koju grupi bi ih vi svrstali?
Don't hate what you don't understand.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 nov 2011, 22:22

u ovu (posto smo u muzickom fazonu)

[youtube][/youtube]
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 nov 2011, 19:59

red devil88 je napisao/la:Ovako da li je ko zainteresovan da se okupimo mi u Sarajevu da gledamo tekmu Uniteda. Bilo bi lijepo da se malo druzimo i da bodrimo United zajedno??

Tuga brate , tuga.... :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 18 nov 2011, 21:08

pametnom dosta.

sta rece i osta' ziv :D

Indigo
Kontakt:

Post Postao/la Indigo » 18 nov 2011, 23:42

To nije normalno sigurno, jer to nije nikakav izazov, lako je navijati za pobednike...
Klub koji dovede igrace u vrednosti od 365 miliona evra sta je tu zanimljivo, treba navijati za one jadnike koji krpe gace da bi mogli izaci na teren a nose kopacke Nike 90 is 2001 godine e to je klub koji treba podrzavati, nemaju loze, nemaju ni tirbine nekada i vuci naidju pa poteraju igrace ali to je sve lepota fudbala.
A kada se neki igrac povredi, nema onih kola da ga nose napolje nego ga naprsakaju onim sprejom za buve i odmah ustaje da bi posle par nedelja utvrdili da je jadan imao frakturu butne kosti...
Ekonoma nemaju naravno, a dresove im peru stare majke na izvoru, malo su izlizani ali kada ih obuces obuzme te neka toplina oko srca, kao kada zagrlis devojku znas da ga nosis vec citave 3 godine. Ako se ne daj boze pocepa kod Joce krojaca usijes i opet ga nosis.
Je*** ti klub (izivinjavam se na recima ali stavio sam cenzuru) ako bar jednom u sezoni se ne organizuje "Trka za sudijom zbog lose donesenih odluka" Pa to je ludilo bre, svi ulecu u teren, i nista nije bitno sem da nalupas protivnickog igraca i onda te obuzme osecaj topline jer znas da nosis bakandzu broj cetres' devet i ako nekog udaris u rebra taj je zavrsio sezonu a samim tim si pomogao timu.
E za takav klub ja navijam, inace klub se zove Donji Ladjevci, klupske boje su Plavo - Bele i bar 2 puta godisnje jurimo sudiju... :)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 nov 2011, 13:06

Kao što kaže stara narodna poslovica : "Support Your Local Football Club - Mentalita Ultras". ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 nov 2011, 13:59

VolimTz je napisao/la:Kao što kaže stara narodna poslovica : "Support Your Local Football Club - Mentalita Ultras". ;)

jel podrzavas, NK Tuzla? ili si se i ti rodio kraj stadiona tusnja i poceo navijat za Slobodu od prvog dana zivota svog :D

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 nov 2011, 21:34

Navijanje za ino klubove...ne znam,ako ima onih koji će na promašen Messijev penal protiv npr. Granade lupati glavom u zid...ne znam da li postoje takvi.Simpatizeri su druga stvar,ono kad ti je drago kad npr. Borussia pobjeđuje,kad Man U podere Liverpool ili obrnuto.
Meni je drag Athletic Bilbao ali daleko od toga da sam navijač,ne znam ni s kim igraju ovo kolo...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 nov 2011, 22:08

evo danas sam po prvi put gledo svoj klub, Barcelonu...
ja se nadam da sam sad po Devilu i ovim ostalim lokalpatriotama navijac....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 nov 2011, 23:20

**** se Devilu da li si ti navijac ili nisi,ako hoces budi i marsovac mene to ama bas nimalo ne dotice. ;)
Vidim odma' se pohrlilo sa izlaza Nou Campa da se napise da si gledao Barcelonu,sto ti je ljubav prema forumu,ovakve clanove morate nagraditi obavezno. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 nov 2011, 23:24

Devil je napisao/la:**** se Devilu da li si ti navijac ili nisi,ako hoces budi i marsovac mene to ama bas nimalo ne dotice. ;)
Vidim odma' se pohrlilo sa izlaza Nou Campa da se napise da si gledao Barcelonu,sto ti je ljubav prema forumu,ovakve clanove morate nagraditi obavezno. ;)
ma on je gledo ovu rukometnu barcelonu :)
Rođen s tobom da budem

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 nov 2011, 00:10

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Devil je napisao/la:**** se Devilu da li si ti navijac ili nisi,ako hoces budi i marsovac mene to ama bas nimalo ne dotice. ;)
ma on je gledo ovu rukometnu barcelonu :)
nemoj zezat, pa zar nije ona fudbalska
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.