iskren odgovor molim
jel bi prije vozio yuga ili bmw
p.s ako napises yuga smatrem te neuracunljivim a bar do sad sam te postovao kao forumasa

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Dule 078 je napisao/la:o muzici znam vise nego o fudbalu...floydovi su perjanica psihodelije,a psihodelija je muzika nastala pod uticajem droga....
pametnom dosta.
 Ta ćemo slušati onda? Arabeske ili oni ča pivaju "Ajde Jano kuću da ne damo".. Mislim to je ok muzika, nemam zamjerke, ali Floydi..eeeeeeejjj... rock'n' roll bratec!
 Ta ćemo slušati onda? Arabeske ili oni ča pivaju "Ajde Jano kuću da ne damo".. Mislim to je ok muzika, nemam zamjerke, ali Floydi..eeeeeeejjj... rock'n' roll bratec!da nema? ne može tako šta bi bilo kad bilo,realnost i stvarnost su takve kakve jesu i ne možemo ih mijenjati,to što ja volim Real Madrid i Chicago Bullse je moja privatna stvar i ne trebaju mi pravila koja govore kako je lokalno i domaće samo zato što je lokalno i domaće bolje od svega što nije lokalno i domaće,meni lično nije u redu što turbofolk i sl. sranja imaju toliko poklonika ali ako njih pali takav ritam to nije moj problem isto tako ako neko voli lokalni fudbal pa brate samo izvoli ali nemoj meni pametovat da nisam patriot zato što klub koji volim i za koji navijam gledam na tv-u zato što trenutno nemam love da bih mogao gledati barem jednom godišnje uživo tekmu.DANTES je napisao/la:pa koka naravno... po teorija kreiranja bog nije stvarao jaja već životinje,, po teoriji evolucje, jaja ne evoluiraju....
da nema mas medija ti nikad ne bi čuo za brasu, real, pink floyde, duran duran..........
vozio bih bmw naravno...ali ne moram usvajati tuđu kulturu ako kupujem njegove proizvode....
Momak ti je dao odlican primjer. Ja radije slusam Watersa nego FazlijuDule 078 je napisao/la:o muzici znam vise nego o fudbalu...floydovi su perjanica psihodelije,a psihodelija je muzika nastala pod uticajem droga....
pametnom dosta.
 Takodjer radije gledam Messija nego Besliju
  Takodjer radije gledam Messija nego Besliju   

red devil88 je napisao/la:Ovako da li je ko zainteresovan da se okupimo mi u Sarajevu da gledamo tekmu Uniteda. Bilo bi lijepo da se malo druzimo i da bodrimo United zajedno??

Dule 078 je napisao/la:o muzici znam vise nego o fudbalu...floydovi su perjanica psihodelije,a psihodelija je muzika nastala pod uticajem droga....
pametnom dosta.

VolimTz je napisao/la:Kao što kaže stara narodna poslovica : "Support Your Local Football Club - Mentalita Ultras".

ma on je gledo ovu rukometnu barcelonuDevil je napisao/la:**** se Devilu da li si ti navijac ili nisi,ako hoces budi i marsovac mene to ama bas nimalo ne dotice.
Vidim odma' se pohrlilo sa izlaza Nou Campa da se napise da si gledao Barcelonu,sto ti je ljubav prema forumu,ovakve clanove morate nagraditi obavezno.

nemoj zezat, pa zar nije ona fudbalskaFaraon iz Visokog je napisao/la:ma on je gledo ovu rukometnu barcelonuDevil je napisao/la:**** se Devilu da li si ti navijac ili nisi,ako hoces budi i marsovac mene to ama bas nimalo ne dotice.
Vidim odma' se pohrlilo sa izlaza Nou Campa da se napise da si gledao Barcelonu,sto ti je ljubav prema forumu,ovakve clanove morate nagraditi obavezno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.