Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja mislim da ga repriziraju trenutno na FTV-u, a nije on toga puno ni snimio, par emisija
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Ja mislim da ga repriziraju trenutno na FTV-u, a nije on toga puno ni snimio, par emisija
najljigavija je ona sa bregovićem
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/yannick ... /111118154" onclick="window.open(this.href);return false;
Teške riječi bivšeg tenisera
Yannick Noah optužio sve španske sportiste za doping
"Najbolje bi bilo da je svima dopušteno da se dopinguju", samo je jedna ideja u skandaloznoj kolumni koju je za ugledni francuski list napisao nekad legendarni francuski teniser Yannick Noah.
Danas 51-godišnji uspješni pjevač i otac NBA zvijezde Chicago Bullsa Joakima Noaha (26), u svijetu tenisa najpoznatiji kao posljednji francuski osvajač Roland Garrosa 1983. godine, teškim je riječima i bez ikakvog dokaza napao kompletan španski sport prozvavši svoje zapadne susjede za korištenje nedopuštenih, dopunskih sredstava.
Prozvao je nogometaše, košarkaše, tenisere i najboljeg svjetskog biciklistu Alberta Contadora.
"Kako jedna nacija preko noći može zavladati čitavim nizom najpopularnijih i najkompleksnijih sportova? Jesu li Španci možda otkrili neke nove tehnike treninga ili podigli infrastrukturu na ostalima nedostižan nivo? Teško mi je u to povjerovati. Danas je, izgleda, svijet sporta kao u filmu Asterix na Olimpijskim igrama. Ako vam druid pripravi čaroban napitak, pobijedit ćete. U konkretnom slučaju, čini se da su svi Španci, poput Obelixa, pali u druidov lonac s čarobnim napitkom. Sretnici!", smjelo je ironizirao Noah nastavivši:
"Danas Španci trče brže od svih. Daleko su čvršći i ostalima ostavljaju samo mrvice. Svi smo mi drugi u odnosu na njih patuljci. Imali smo u Španiji "aferu Fuentes", ljekara koji je izazvao najveću dopinšku aferu u historiji. No, Španci su slučaj zataškali. Možda ih možemo razumjeti. Oni drže toliko do sporta, koji im je svetinja, a sportisti najveći nacionalni junaci, da svoj sport i sportiste štite više od bilo koga. Učinili su to i prošle sedmice, kada sam slučajno pročitao tekst o njihovom košarkaškom reprezentativcu koji je imao abnormalan nivo testosterona u organizmu".
Kontroverznno Noahovo mišljenje samo je nastavak borbe koju Le Monde vodi protiv španskog nogometa i posebno FC Barcelone, koju je prije pet godina doveo u direktnu vezu s dr. Fuentesom. Zbog serije tekstova Le Monde je izgubio sudsku parnicu koju je tužbenim zahtjevom pokrenula Barcelona. Pariskom je dnevniku tada sud u Španiji naložio isplatu odštete od 300.000 eura, te objavu izvinjenja u samom listu.
Ovog je ponedjeljka Španski vrhovni sud umanjio kaznu na 15.000 eura, te naložio Francuzima objavu presude u njihovom printanom i internetskom izdanju. Nakon svega, u Le Mondeu su odgovorili – Noahom.
Ugledni je list u decembru 2006. objavio kako je u posjedu poruka koje je vlastitom rukom napisao doktor Eufemiano Fuentes, a govore o planovima vezanim za opskrbljivanje dopinškim sredstvima mnogih sportista, između ostalih i nogometaša Barcelone i Real Madrida. Fuentes je uhapšen u ''Operaciji Puerto'', koja je istraživala dopinške skandale u španskom sportu, uglavnom vezane za bicikliste.
"Najbolje bi bilo da je svima dopušteno da se dopinguju", samo je jedna ideja u skandaloznoj kolumni koju je za ugledni francuski list napisao nekad legendarni francuski teniser Yannick Noah.
Danas 51-godišnji uspješni pjevač i otac NBA zvijezde Chicago Bullsa Joakima Noaha (26), u svijetu tenisa najpoznatiji kao posljednji francuski osvajač Roland Garrosa 1983. godine, teškim je riječima i bez ikakvog dokaza napao kompletan španski sport prozvavši svoje zapadne susjede za korištenje nedopuštenih, dopunskih sredstava.
Prozvao je nogometaše, košarkaše, tenisere i najboljeg svjetskog biciklistu Alberta Contadora.
"Kako jedna nacija preko noći može zavladati čitavim nizom najpopularnijih i najkompleksnijih sportova? Jesu li Španci možda otkrili neke nove tehnike treninga ili podigli infrastrukturu na ostalima nedostižan nivo? Teško mi je u to povjerovati. Danas je, izgleda, svijet sporta kao u filmu Asterix na Olimpijskim igrama. Ako vam druid pripravi čaroban napitak, pobijedit ćete. U konkretnom slučaju, čini se da su svi Španci, poput Obelixa, pali u druidov lonac s čarobnim napitkom. Sretnici!", smjelo je ironizirao Noah nastavivši:
"Danas Španci trče brže od svih. Daleko su čvršći i ostalima ostavljaju samo mrvice. Svi smo mi drugi u odnosu na njih patuljci. Imali smo u Španiji "aferu Fuentes", ljekara koji je izazvao najveću dopinšku aferu u historiji. No, Španci su slučaj zataškali. Možda ih možemo razumjeti. Oni drže toliko do sporta, koji im je svetinja, a sportisti najveći nacionalni junaci, da svoj sport i sportiste štite više od bilo koga. Učinili su to i prošle sedmice, kada sam slučajno pročitao tekst o njihovom košarkaškom reprezentativcu koji je imao abnormalan nivo testosterona u organizmu".
Kontroverznno Noahovo mišljenje samo je nastavak borbe koju Le Monde vodi protiv španskog nogometa i posebno FC Barcelone, koju je prije pet godina doveo u direktnu vezu s dr. Fuentesom. Zbog serije tekstova Le Monde je izgubio sudsku parnicu koju je tužbenim zahtjevom pokrenula Barcelona. Pariskom je dnevniku tada sud u Španiji naložio isplatu odštete od 300.000 eura, te objavu izvinjenja u samom listu.
Ovog je ponedjeljka Španski vrhovni sud umanjio kaznu na 15.000 eura, te naložio Francuzima objavu presude u njihovom printanom i internetskom izdanju. Nakon svega, u Le Mondeu su odgovorili – Noahom.
Ugledni je list u decembru 2006. objavio kako je u posjedu poruka koje je vlastitom rukom napisao doktor Eufemiano Fuentes, a govore o planovima vezanim za opskrbljivanje dopinškim sredstvima mnogih sportista, između ostalih i nogometaša Barcelone i Real Madrida. Fuentes je uhapšen u ''Operaciji Puerto'', koja je istraživala dopinške skandale u španskom sportu, uglavnom vezane za bicikliste.
kdn
zasto kopiras tekstove sa konkurentnog portala,malkice je to zabranjeno
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja mislim da su u dobrim odnosima s ovim portalom,zato se i ne sakriva linkT-MAC je napisao/la:kdn
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ajd u cosak i cucni !T-MAC je napisao/la:kdn
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:kdn
od kad je zabranjeno,zar može biti malkice ili malo više malkice zabranjeno?
aj ti suti bogati....Hard Bass je napisao/la: ajd u cosak i cucni !
a sta ga ja znam,da ne bude na kraju banovan a nije znao..aj sta me napadate,ja sam student
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- spielführer_21
- Kontakt:
I Noah pao pod @Pajin uticajkakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/yannick ... /111118154
A Saudijcima ako smetaju lijepe žene, neka ih meni pošalju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prčite l' šta ? 
Ne,to nisam ja ! Pogrijesio si osobuT-MAC je napisao/la: aj ti suti bogati....samo te banuju
![]()
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Sto je neko lud,odala te PP.Hard Bass je napisao/la:Ne,to nisam ja ! Pogrijesio si osobuT-MAC je napisao/la: aj ti suti bogati....samo te banuju
![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa u Arabiji otvorit diskoteku
go go plesacice u marami 
haha
haha
To ja samo za tebe,da ti dogazem da si picicDevil je napisao/la: Sto je neko lud,odala te PP.![]()
Ajde disre stone ba,mlogo sam dobio
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bjezi tamo, vracaj mi mog tetkaOTNYS_YNWA je napisao/la:Prčite l' šta ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ono je smesno,reci za koliko je tekmi ono ?Hard Bass je napisao/la:To ja samo za tebe,da ti dogazem da si picicDevil je napisao/la: Sto je neko lud,odala te PP.![]()
![]()
![]()
Ajde disre stone ba,mlogo sam dobio
Nemoj samo reci da je za vise od jedne.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prčim,prčim pa promjenim rukuOTNYS_YNWA je napisao/la:Prčite l' šta ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A onoga koji otvori istu, nagradjuju vlasti jednim polupansionom ovde:Sheyi je napisao/la:pa u Arabiji otvorit diskotekugo go plesacice u marami
haha

ajde nije za javnostDevil je napisao/la: Ono je smesno,reci za koliko je tekmi ono ?![]()
Nemoj samo reci da je za vise od jedne.![]()
nije vise,al mane razloga ba,daj provjeri
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
haha ma nek su braca,neka im nafta,ali yebo ti njihov zivot 
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, NebeskaSila96 i 60 gostiju.