Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Zarulja
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Zarulja » 19 nov 2011, 01:07

aleksandar_veliki je napisao/la:
avenija je napisao/la:nemoze covjece morz amar biti autoritet spahicu dzeki ibisevicu misimovicu pa prvi bi mu spahic rekao sta ti je klocu gdje si ti to prije igrao nogomet :mrgreen:
Vidjeces u blizoj buducnosti da moze, neces morati mnogo cekati. I Deco je cesto znao pitati Mourinha gdje je on igrao lopte.
ti mu sigurno radis kao PR ili mu s vremena na vrijeme izvodis cuku po malti i hrasnom:)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 nov 2011, 01:11

spielführer_21 je napisao/la: Doveli igrače i to dobre igrače iz Srbijanske lige, mnogo jače Srbijanske lige i osvojili.. Tad je liga bila 100 puta jača od današnje, dovoljan dokaz Željo u Europi osvoji više bodova tada nego sve ekipe iz BiH prošle godine. No, kako da ti pričam o nečemu što nisi okom vidio?
I zašto Plišani ne uzme takve igrače i osvoji to jadno prvenstvo? a on je kako kažeš kandidat za selektora dok Amar nije?
Vidim napredujemo. Mnoooogo jače Srpske lige. A et' kako te razumijem, osvojili i nekadašnju mnooogo jaču BHPl. :lol:

Zar mi je trebalo da okom vidim ? Imao sam mozak i budali bi bio dovoljan. Taj jad i čemer ne gledam. Neka Fala.

Plišek je samo odgovor na Amara. Ne miješaj khuške i jabuke. Tu su negdje njih dvojca, stim da Jiri ima nekoliko bolji CV. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 nov 2011, 01:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Što su se pitari uzmuhali!? :lol:
ajde malo ukljuci mozak i pocni logicki razmisljati...
zar pitarima nebi bilo bolje da Amar ode sa klupe Zeljeznicara :?: :?:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 nov 2011, 01:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
avenija je napisao/la:nemoze covjece morz amar biti autoritet spahicu dzeki ibisevicu misimovicu pa prvi bi mu spahic rekao sta ti je klocu gdje si ti to prije igrao nogomet :mrgreen:
Vidjeces u blizoj buducnosti da moze, neces morati mnogo cekati. I Deco je cesto znao pitati Mourinha gdje je on igrao lopte.
a kako objasnjavas anketu gdje vise od 70 posto zeli novi mandat za susica ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 nov 2011, 01:19

što se mene tiče neka Aleksandar von Humbolt vodi repku, da konačno prestane ovo prepucavanje između navijača dva kluba. aleksandre po tebi, bi se selektori smjenjivali kada bi i najmanji neuspjeh načinili, kako je krenulo naša repka će se zvati RINGIŠPLI REPREZENTACIJA, jer se selektori smjenjuju po tom principu.

nema nam spasa, dok se ne ojačaju omladinske škole. sve kreće odatle, ovo je sada samo improvizacija i ništa drugo...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 01:20

mma_hz je napisao/la:
Otkud to da bi Amar otišao iz Želje?

Nije ni prvi ni posljednji koji je obavljao dva posla istovremeno...

Koliko se sjećam Hiiding je odveo Rusiju do 1/2 na Euru 2008 i Chelsea do dvostruke krune, mada bi možda osvojio i CL da nije bilo sudijske krađe u 1/2 protiv Barce.

Koliko se sjećam i Slišković je vodio klub i reprezentaciju istovremeno.

A ukoliko Amar ode iz Želje konačno bi i vi dočekali da imate uspješniju sezonu od Želje nakon par godina.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 nov 2011, 01:22

Jel neko fakat smatra da bi Amar mogao biti selektor? Dajte molim Vas nemojte da me nasmijavate. Navijam za Zelju, zivim za Zelju ali Amara za selektora-Boze pomozi nam svima :D :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 nov 2011, 01:23

e jbg sad,pa BAKA je nogiran i iz kluba a vala i iz repke.. a amar nije hidink.. ;)
ugl zadnja recenica tvog posta pobija sve sto pokusavas s tim pricama o pitarima... :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 19 nov 2011, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 nov 2011, 01:23

Arnelinho je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: Doveli igrače i to dobre igrače iz Srbijanske lige, mnogo jače Srbijanske lige i osvojili.. Tad je liga bila 100 puta jača od današnje, dovoljan dokaz Željo u Europi osvoji više bodova tada nego sve ekipe iz BiH prošle godine. No, kako da ti pričam o nečemu što nisi okom vidio?
I zašto Plišani ne uzme takve igrače i osvoji to jadno prvenstvo? a on je kako kažeš kandidat za selektora dok Amar nije?
Vidim napredujemo. Mnoooogo jače Srpske lige. A et' kako te razumijem, osvojili i nekadašnju mnooogo jaču BHPl. :lol:

Zar mi je trebalo da okom vidim ? Imao sam mozak i budali bi bio dovoljan. Taj jad i čemer ne gledam. Neka Fala.

Plišek je samo odgovor na Amara. Ne miješaj khuške i jabuke. Tu su negdje njih dvojca, stim da Jiri ima nekoliko bolji CV. ;)
U CV ulaze titule, Pliško je tu na nuli, ne može imati bolji CV ni od mene. Ja sam vodio pionire na jednom turniru i osvojio ga, Pliško nije ni to..
Naravno da nisi gledao PlBIH, ni još jaču Prvu ligu koju je Amar osvojio dva puta. Nisi gledao ni sjajne nastupe Želje, Sarajeva i Širokog te godine u Europi kad su izbacili Norveške, Češke i Slovačke klubove između ostalih..

Jbga, žao mi je. Ne razumiješ se u nogomet kao ni Mara u kriv qrac, to ću ti u budućnosti dokazati na sto načina, sad odoh spati. Nije sramota ne kontati nogomet, sramota je vrijeđati nekog bez ikakve osnove..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 01:23

mma_hz je napisao/la:e jbg sad,pa BAKA je nogiran i iz kluba a vala i iz repke.. a amar nije hidink.. ;)
Ni naša liga nije Premiership.
Ž '21!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 01:26

Bianconeri1988 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Otkud to da bi Amar otišao iz Želje?

Nije ni prvi ni posljednji koji je obavljao dva posla istovremeno...

Koliko se sjećam Hiiding je odveo Rusiju do 1/2 na Euru 2008 i Chelsea do dvostruke krune, mada bi možda osvojio i CL da nije bilo sudijske krađe u 1/2 protiv Barce.

Koliko se sjećam i Slišković je vodio klub i reprezentaciju istovremeno.

A ukoliko Amar ode iz Želje konačno bi i vi dočekali da imate uspješniju sezonu od Želje nakon par godina.
Cestito ni jedan posao nemoze obavljati jos bi trebao dva.I kusavi jagoda i zalizani bjese bolje plasirani prosle sezone tu je kraj pocetka.
To izgleda valja renovirati onaj kafic pa da se nadje.
De ljudi treba se saliti,ali isto tako u tim salama treba biti odmjeren.I da, usporedbe su vam prekrasne. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 nov 2011, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 nov 2011, 01:27

En' sad, može i dva posla obavljati istovremeno. :mrgreen:
Porasli apetiti (u nečijim očima).

Dobri ste, sveukupno. Nema šta. Valjda ovo ispadanje/blamaža manje boli na ovakav način. Zabavni ste.
Vom Jäger zum Gejagten

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 01:27

harishp je napisao/la: Cestito ni jedan posao nemoze obavljati jos bi trebao dva.
De ljudi treba se saliti,ali isto tako u tim salama treba biti odmjeren.I da, usporedbe su vam prekrasne. :mrgreen:
Prepostavljam da i ti navijaš za FK sarajevo? :mrgreen:
Ž '21!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 19 nov 2011, 01:33

Švabo je rekao NE.Znači,zaključajte temu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 01:34

Bianconeri1988 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Cestito ni jedan posao nemoze obavljati jos bi trebao dva.
Prepostavljam da i ti navijaš za FK sarajevo? :mrgreen:
Samo klub od Brace G.G dolazi u obzir (od fildjan lige mozes naograisati,)pa opet njega nisam stavio za kandidata.A kako je krenulo,bit ce najozbiljniji pretend.
Da neko procita sa strane ,odvalili bi se od grohota.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 nov 2011, 01:38

spielführer_21 je napisao/la:U CV ulaze titule, Pliško je tu na nuli, ne može imati bolji CV ni od mene. Ja sam vodio pionire na jednom turniru i osvojio ga, Pliško nije ni to..
Naravno da nisi gledao PlBIH, ni još jaču Prvu ligu koju je Amar osvojio dva puta. Nisi gledao ni sjajne nastupe Želje, Sarajeva i Širokog te godine u Europi kad su izbacili Norveške, Češke i Slovačke klubove između ostalih..

Jbga, žao mi je. Ne razumiješ se u nogomet kao ni Mara u kriv qrac, to ću ti u budućnosti dokazati na sto načina, sad odoh spati. Nije sramota ne kontati nogomet, sramota je vrijeđati nekog bez ikakve osnove..
Vidiš, FK Sarajevo jesam gled'o, Željo a ni ostali vragolani me ne zanimaju. Želim im da pobjede u Europi, al' me ne zanima puno njihovih 90 minuta (ne) slave. ;)

Što se tiče CV-a. Ozbiljni ljudi kada ga gledaju onda gledaju i reputaciju. Moraš se pomiriti sa tim da su BH klubovi (polu)amaterski i Đjaba sve. Kada Amar dospije do Admire, FK Slovacko ili Videotona, ne daj boze, onda ćemo govoriti o nekom treneru, do tada je još jedva profi koji uči u nazoviligi. ;)

Što se tiče razumijevanja u fußball : vidiš , vrlo vjerovatno ga razumijem mnogo, al' mnogo više nego ti. U to sam apsolutno ubjedjen.

Kako kažeš, nije sramota ne kontati nogomet, sramota je vrijedjati nekoga bez ikakve osnove. ;)

Upust, jako si kontradiktoran. Govoriš jaku ligu, a omladinci iz Srbije je osvojili. Dje je tu log'ka, što bi naš Bosanac rek'o ? :lol: Ako je kvalitetna tada bila kvalitetna kao liga rezervi u Srbiju, mogu misliti koliko je bila jaka, a koliko je danas. :lol:
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 19 nov 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 01:38

Ja lično sam protiv da Amar bude selektor, samo radi Želje.

Ovo vama ponekad repliciram samo što ga smatrate nedoraslim i neiskusnim za takav posao i redovno iskoristite priliku da ga omalovažavate, nazivate svakakvim pogrdnim imenima i slično.

Tako da kad pročitam ovdje kakvih pojedinaca ima i šta misle o Amaru tačno bih volio da postane selektor pa da im začepi usta za sva vremena.
Ž '21!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 nov 2011, 01:40

Bianconeri1988 je napisao/la: Tako da kad pročitam ovdje kakvih pojedinaca ima i šta misle o Amaru tačno bih volio da postane selektor pa da im začepi usta za sva vremena.
Na koji će način začepiti usta (tim pljuvačima)? Još za sva vremena. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 01:42

Rezultatima! Logično! :mrgreen:
Ž '21!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 01:42

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja lično sam protiv da Amar bude selektor, samo radi Želje.

Ovo vama ponekad repliciram samo što ga smatrate nedoraslim i neiskusnim za takav posao i redovno iskoristite priliku da ga omalovažavate, nazivate svakakvim pogrdnim imenima i slično.

Tako da kad pročitam ovdje kakvih pojedinaca ima i šta misle o Amaru tačno bih volio da postane selektor pa da im začepi usta za sva vremena.
Tek bi se onda usta odcepila.Zato mu je bolje sijediti s mirom i ne pomisljati na te poteze.Iako vjerujem da covjek nije toliko mahnit da i pomislja na to.
Za fildjan ligu je kvalitet i to bi bilo to.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Muumii, signalidunapark, zikerrz21 i 37 gostiju.