Mi smo uvijek optimisti i sa svojim optimizmom ne omalovažavamo druge kao neki.gauco je napisao/la:Jel' Sarajevo gostPa da jest ,bilo bi favorit protiv Zvijezde.
Cemu toliki optimizm
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
dilber je napisao/la:Mi smo uvijek optimisti i sa svojim optimizmom ne omalovažavamo druge kao neki.gauco je napisao/la:Jel' Sarajevo gostPa da jest ,bilo bi favorit protiv Zvijezde.
Cemu toliki optimizm
Samo mi reci sta sam ja napisao lose pa djeluje kao omalozavanje
Nisam ni mislio na tebe. Pozdrav 
o cemu se radi mozel vise informacija....Fatko je napisao/la:doso novi sponzor iz austrije i dolazi nova oprema![]()
sarajevo je svoju igru pokazalo na grbavici.a to da je favorit protiv zvijezde jest samo za to sto sudije uvijek navlace za nase prijeratne velikane,a sto se tice ekipa i zvijezda i sarajevo imaju ekipu u pet dekagauco je napisao/la:Jel' Sarajevo gostPa da jest ,bilo bi favorit protiv Zvijezde.
Cemu toliki optimizm
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne znam koliko je dobro da se ovako preko foruma govori o sponzorstvu, ali mogu reći da je Zvijezda dobila jakog sponzora i to dugoročno i da će velike novce ulagat u Zvijezdu. Mislim da u čaršiji većina zna o čemu se radi i koliko je para u pitanju. Mogu reći da će se radovi na stadionu nastaviti i da poslije Kozare će doći nekoliko igrača na probu i bit će odigrana jedna utakmica sa njima krajem ovog mjeseca.moranjak je napisao/la:o cemu se radi mozel vise informacija....Fatko je napisao/la:doso novi sponzor iz austrije i dolazi nova oprema![]()
Ulažete u infrastrukturu, neka, neka. Bogami, ako su priče istinite, Zvijezda će dobiti jakog sponzora (Monte od Zotta
) i koliko-toliko osiguranu ekonomsku i finansijsku potporu, što je najbitnije za svaki klub. Pored toga, igrački kadar će se vjerovatno pojačati, a na klupi imate odličnog bh. trenera, Sir Dragana Jovića.
Također, stadion ubrzano napreduje - svaka čast. Klub će se za koju godinu (vjerovatno) naći u borbi za sami vrh bosanskohercegovačkog fudbala.
sutra ce te petardu da primite 
ako bude petarda cestitat cemo vam ,nemojte molim vas ko i do sada da vam sudija navlaci pa da bude 2-1 jedva.nadam se da se sjecate kako ste bili ugosceni kod nas kad ste mogli uzet bod uzeli steaS_Roma je napisao/la:sutra ce te petardu da primite
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma druze, vjeruj ako se igdje moze igrati to je na Koševu, nikad te nece niko drasticno oštetiti, ako Zvijezda bude bolja i ako je toliko bolja od Sarajeva nek bude 0-3, sigurno ce aplauzima biti vasi igraci ispraceni, uostalom bit ce i snimak tekme, pa ces moci sve analizirati.astra1922 je napisao/la:ako bude petarda cestitat cemo vam ,nemojte molim vas ko i do sada da vam sudija navlaci pa da bude 2-1 jedva.nadam se da se sjecate kako ste bili ugosceni kod nas kad ste mogli uzet bod uzeli steaS_Roma je napisao/la:sutra ce te petardu da primite
Sarajevo igra fer i korektan fudbal tako da sudija nije ni potreban.Što se tiče gostoprimstva i svega ostalog razloga za strah nemate.Nije nemoguče da uzmete bod s obzirom da u Sarajevu nevlada baš neka bajna atmosfera a tim je oslabljen neigranjem nekoliko bitnih igrača.astra1922 je napisao/la:evo u sarajevu nam sudi najveci supak prosic taj nas je sudija redovno uzimao i u prvoj i u premijer ligi.domacinski sudija do jaja,samo da ne dobijemo crvenih kartona
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
nemojte pricat bezveze jer na kosevu se moze igrat samo mi nismo imali srece nikako na kosevu sjetite se samo kakve smo golove primali ispadne lopta golmanu i prodje mu kroz noge ha ja ko nam je kriv
-
necko_gradacac
- Kontakt:
zukic tad branio za nas jel de ?Fatko je napisao/la:nemojte pricat bezveze jer na kosevu se moze igrat samo mi nismo imali srece nikako na kosevu sjetite se samo kakve smo golove primali ispadne lopta golmanu i prodje mu kroz noge ha ja ko nam je kriv
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Mislim Karić.necko_gradacac je napisao/la:zukic tad branio za nas jel de ?Fatko je napisao/la:nemojte pricat bezveze jer na kosevu se moze igrat samo mi nismo imali srece nikako na kosevu sjetite se samo kakve smo golove primali ispadne lopta golmanu i prodje mu kroz noge ha ja ko nam je kriv
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Jedne sezone je Zukić u zadnjoj minuti primio gol a druge Smajić također minutu dvije prije kraja, iako je u 85 minuti odbranio penal. Za Karića ne znam.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
zukic primio u zadnjim sekundama karic odradjivo kartone zato vam kazem previse spominjete te sudije bilo kako bilo mi se moramo borit a kada se boris za nesto onda je sladjenecko_gradacac je napisao/la:zukic tad branio za nas jel de ?Fatko je napisao/la:nemojte pricat bezveze jer na kosevu se moze igrat samo mi nismo imali srece nikako na kosevu sjetite se samo kakve smo golove primali ispadne lopta golmanu i prodje mu kroz noge ha ja ko nam je kriv
0-1 u Sarajevu
0 - 1
-
necko_gradacac
- Kontakt:
0 - 1 messi 25 min.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.