i ja isto,...bice ludoPirke je napisao/la:
Jedva cekam.![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ma valjam gluposti, naravno da je tako...badblueboylivno je napisao/la:Netočno.
Domaćin finala je određen u svibnju.
Naravno da ima, ima ih na stotine, ali klubova koji mogu podnijeti zahtjeve igranja u takvom sistemu natjecanja (ispadanje, jel) nema dovoljno - mislim da jedan Fort Lauderdale ili Rochester nisu mjesta na koja se MLS želi širiti, a zasad su tim klubovima sasvim dovoljne te njihove lige. A i pokretanje takvog formata bi bio veliki rizik tamo - oni ti ne žele gledati nešto što nije top. Zato su i sve te lige odvojene, svaka ima svoje vlasnike, klubovi su odvojeni od saveza.Heller je napisao/la:Ima klubova, u 2 i 3 ligama
E to upravo, zasto manji gradovi ne mogu osnovati klub i svojim zaslugama doci do 1badblueboylivno je napisao/la:Naravno da ima, ima ih na stotine, ali klubova koji mogu podnijeti zahtjeve igranja u takvom sistemu natjecanja (ispadanje, jel) nema dovoljno - mislim da jedan Fort Lauderdale ili Rochester nisu mjesta na koja se MLS želi širiti, a zasad su tim klubovima sasvim dovoljne te njihove lige. A i pokretanje takvog formata bi bio veliki rizik tamo - oni ti ne žele gledati nešto što nije top. Zato su i sve te lige odvojene, svaka ima svoje vlasnike, klubovi su odvojeni od saveza.Heller je napisao/la:Ima klubova, u 2 i 3 ligama
Znam o cemu pricas, ja kazem da mi se Americki model uopšte ne sviđa jer Villareal, Hoffenheim, Blackburn, Lecce nisu iz nesto velikih gradova od 5 do 100.000badblueboylivno je napisao/la:Jer nemaju dovoljno veliko tržište za plasman svog proizvoda. A i jako je vjerojatno da nemaju čovjeka/grupu ljudi koji bi to pogurali financijski. To su mali gradovi, koji ni u kojem sportu nemaju pro tim, pa tako ni u nogometu (pod pro tim mislim tim koji je na najvišem nivou - i članovi NASL-a i USL-a su profići, ali u nekom drugom obimu).
Jel to i ti za Houston navijasbadblueboylivno je napisao/la:A čuj, o ukusima se ne raspravlja.![]()
Tamo je to tako, da se ne bi desilo da klub odlaskom gazde propadne.
No, dosta o tome. Veečras mi Dynamo igra finale kod Galaxyja... nadam se naslovu i početku obrane istog na novom stadionu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.