On je u ovom trenutku medu 5 najboljih napadacaAkhenaten je napisao/la:Dzeko je majstor, trenutno je medju 10 najboljih napadaca na svijetu. A tek je dosao u ''veliki klub'', pa se od njega ocekuje samo da bude bolji. Moguce je da bude i medju prvih 5, ali treba tu jos dosta znoja i golova.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakvi oni, Kerla bi najvise skocioNumber1 je napisao/la:
a sve onaj gej snima filmove, kaže nevjerovatan njegov skok, niko nema skok kao on![]()
![]()
- NoName
- Kontakt:
Da suzimo još malo. Top 3?ZOI84 je napisao/la:On je u ovom trenutku medu 5 najboljih napadacaAkhenaten je napisao/la:Dzeko je majstor, trenutno je medju 10 najboljih napadaca na svijetu. A tek je dosao u ''veliki klub'', pa se od njega ocekuje samo da bude bolji. Moguce je da bude i medju prvih 5, ali treba tu jos dosta znoja i golova.
Hajde nek neko zakuje!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Zakovo sam ja ,samo pogledaj skroz goreNoName je napisao/la:Da suzimo još malo. Top 3?ZOI84 je napisao/la:On je u ovom trenutku medu 5 najboljih napadacaAkhenaten je napisao/la:Dzeko je majstor, trenutno je medju 10 najboljih napadaca na svijetu. A tek je dosao u ''veliki klub'', pa se od njega ocekuje samo da bude bolji. Moguce je da bude i medju prvih 5, ali treba tu jos dosta znoja i golova.![]()
Hajde nek neko zakuje!
Salu na stranu,ali je medju top 5 sigurno.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Mesi,Ronaldo,Ibrahimovic,Runi,Gomez,pa jos par mjesta pa onda Dzeko znaci negdje izmedju 10-15 mjesta.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jesi objektivan, svaka čast.Alipasino je napisao/la:Mesi,Ronaldo,Ibrahimovic,Runi,Gomez,pa jos par mjesta pa onda Dzeko znaci negdje izmedju 10-15 mjesta.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- NoName
- Kontakt:
Messi, RonaldoAlipasino je napisao/la:Mesi,Ronaldo,Ibrahimovic,Runi,Gomez,pa jos par mjesta pa onda Dzeko znaci negdje izmedju 10-15 mjesta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Messi, Ronaldo, Rooney, van Persie, Villa, Aguero, yebiga nema mjesta. Licno ga ne bi stavio ni u top 10.ZOI84 je napisao/la:On je u ovom trenutku medu 5 najboljih napadacaAkhenaten je napisao/la:Dzeko je majstor, trenutno je medju 10 najboljih napadaca na svijetu. A tek je dosao u ''veliki klub'', pa se od njega ocekuje samo da bude bolji. Moguce je da bude i medju prvih 5, ali treba tu jos dosta znoja i golova.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kerla bi bi im pitu sa glave pojeo i jos usput jogut donio.Goalgetter je napisao/la:Ma kakvi oni, Kerla bi najvise skocioNumber1 je napisao/la:
a sve onaj gej snima filmove, kaže nevjerovatan njegov skok, niko nema skok kao on![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
samo sto bi se po jogurt morao sagetharishp je napisao/la:Kerla bi bi im pitu sa glave pojeo i jos usput jogut donio.Goalgetter je napisao/la:Ma kakvi oni, Kerla bi najvise skocioNumber1 je napisao/la:
![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- tyler durden
- Kontakt:
messi i ronaldo nisu napadaci 
ibrahimovic,rooney,gomez,aguero,van persie,suarez,dzeko!
Ibra nije više što je bio, pa onda ovako Rooney, Kun, Suarez, Van Persie, Džeko, Ibra ,Gomeztyler durden je napisao/la:messi i ronaldo nisu napadaci
Alipasino je napisao/la:Mesi,Ronaldo,Ibrahimovic,Runi,Gomez,pa jos par mjesta pa onda Dzeko znaci negdje izmedju 10-15 mjesta.
Ovo nije igrač, ovo je daska
De stvarno, a'e ovi ostali što si nabrojao, ok...al Gomez ispred Džeke?
Nabrajate tu a Marko Pantelić opet pogodio stativu na treningu,zasluzuje i on nesto valjda

Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
-
bolesnik s juga
- Kontakt:
Hoće li igrati danas Džeko protiv Newcastla?
Posto BHT prenosi, rekao bih da nece.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Sta vise pricate na BhT, prosli put je dao gol protiv Wolvsa kada je Bht prenosio!
tyler durden je napisao/la:messi i ronaldo nisu napadaci
Cuj Messi i Ronaldo nisu napadaci ?????
wtf
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
Ljudi citav zivot igraju na krilu i tebi napadaci.skankoza je napisao/la:tyler durden je napisao/la:messi i ronaldo nisu napadaci
Cuj Messi i Ronaldo nisu napadaci ?????
wtf
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
molim te, krilni napadaciBIHfan je napisao/la:Ljudi citav zivot igraju na krilu i tebi napadaci.skankoza je napisao/la:Cuj Messi i Ronaldo nisu napadaci ?????
wtf
...
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Brazzzoo123, Google Adsense [Bot], HariTz, Muumii, PeppermintSA, robben, TETRAPAK i 44 gosta.