ajde da probamo sa timeviveorom ko hoće da gleda tekmu a nema ADSL?
samo jel zna neko jel se moze tako gledat ?
pozdrav
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
PAROLA: Snađi se ! Oko 10 do 1 prelazim kod komšije, inače korisnika Moja Tv i gledam. Probaj nešto sličnonanek je napisao/la:a sta cemo mi sto nemamo adsl![]()
glabat ga
? tekma je u 13amertiger je napisao/la:Cisto da kazem da je tekma u 13:30hda se ne iznanadite ako ne bude prenosa u 13:00
ip filter ne dozvoljava, tj samo odredjene ip adrese mogu gledati mojuwebtv (korisnici telekoma)pintol_TM87 je napisao/la:Niko da mi odgovori na pitanje...
Jel se preko Timeviewera moze gledat tekma?
ako moze onda ču vam ja dat svoj pass pa gledajte kod mene
kad on da svoj pass od timeviewera onda mi gledamo sta on radi trenutno na racunaru, i onda ne vidim razlog zasto se to ne bi moglo vidjetiSeyo_TM je napisao/la:ip filter ne dozvoljava, tj samo odredjene ip adrese mogu gledati mojuwebtv (korisnici telekoma)pintol_TM87 je napisao/la:Niko da mi odgovori na pitanje...
dzaba pass...
Ako lazu oni lazem i japintol_TM87 je napisao/la:? tekma je u 13amertiger je napisao/la:Cisto da kazem da je tekma u 13:30hda se ne iznanadite ako ne bude prenosa u 13:00

mislim da me nisi skontao sta ja namjeravam...samo je pitanje hoćete vi moći gledat taj video...zato ajde neko ko ima timevieewer neg mi se javi na PP da isprobamo...Seyo_TM je napisao/la:ip filter ne dozvoljava, tj samo odredjene ip adrese mogu gledati mojuwebtv (korisnici telekoma)pintol_TM87 je napisao/la:Niko da mi odgovori na pitanje...
dzaba pass...
mislio sam da je timeviewer nesto drugo...do mene.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kad on da svoj pass od timeviewera onda mi gledamo sta on radi trenutno na racunaru, i onda ne vidim razlog zasto se to ne bi moglo vidjetiSeyo_TM je napisao/la:ip filter ne dozvoljava, tj samo odredjene ip adrese mogu gledati mojuwebtv (korisnici telekoma)pintol_TM87 je napisao/la:Niko da mi odgovori na pitanje...
dzaba pass...
ja nisam ni gledao sta pisem, a znam da se pise teamviewerSeyo_TM je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislio sam da je timeviewer nesto drugo...do mene.Seyo_TM je napisao/la: kad on da svoj pass od timeviewera onda mi gledamo sta on radi trenutno na racunaru, i onda ne vidim razlog zasto se to ne bi moglo vidjeti
pa nek pokusa sa nekim kanalom sada...
EDIT: pa nije timeviewer nego TEAMviewer
Sa zvanične.Utakmica Kozara - Željezničar na rasporedu je danas od 13.00 sati na Gradskom stadionu u Gradišci a moći ćete je pratiti uživo putem klupske fb stranice http://www.facebook.com/fkzeljeznicarcom" onclick="window.open(this.href);return false;.
Ne moguce je imati stream sa web moja TV-a, jer ne postoji mogucnost da se aplikacija pokrene ako neko nije korisnik adsl usluga, ocigledno da taj sistem prepoznaje IP adrese ili nesto slicno, e sad ako neko moze izvesti neku carlamu super ali nesto cisto sumnjamBlueTiger je napisao/la:Ama momci, smirite se. Ako je istina da ce biti prenos na netu ili TV-u, onda ce i biti neki stream!! Mislim, bar je do sada bilo!![]()
Imam ja verziju 6...pintol_TM87 je napisao/la:mislim da me nisi skontao sta ja namjeravam...samo je pitanje hoćete vi moći gledat taj video...zato ajde neko ko ima timevieewer neg mi se javi na PP da isprobamo...Seyo_TM je napisao/la:ip filter ne dozvoljava, tj samo odredjene ip adrese mogu gledati mojuwebtv (korisnici telekoma)pintol_TM87 je napisao/la:Niko da mi odgovori na pitanje...
dzaba pass...
Kume, nije uvreda, ali kada mogu provaliti sa DSF-a u HD, ili Al Jazire Sport HD, onda ce moci i ovaj ADSL nas. Nego samo se postavlja pitanje, ima li interesovanja za to? Jbgamertiger je napisao/la:Ne moguce je imati stream sa web moja TV-a, jer ne postoji mogucnost da se aplikacija pokrene ako neko nije korisnik adsl usluga, ocigledno da taj sistem prepoznaje IP adrese ili nesto slicno, e sad ako neko moze izvesti neku carlamu super ali nesto cisto sumnjamBlueTiger je napisao/la:Ama momci, smirite se. Ako je istina da ce biti prenos na netu ili TV-u, onda ce i biti neki stream!! Mislim, bar je do sada bilo!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.